Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kıs bahse girmeye falan yok yere 3 kilo verdirmeyim sana ....:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3 sözüm sözzz....sengözlerimebaksanab
aeben sen gene iyisin ben bazen wc girip çıkarken bile tartılıyom
bende bende ..laelaelaelaelae.. aaa bakın bizden bitanedaha varmiş .....kaydirigubbakcemile3 ah canım belkide bu piskolaji verdirmiyo bazan bize.....:1shok:

aeben cok tartilan kiz bende senin gibiyim canim coooooook tartiliyorum ustelik her tartilmada ustumu cikarip giymeyide hic usenmiyorum baska seye useniyom onu usenmiyom iyimi bu konudada doktorlar bisiy cikarsin her alisverise gittigimde yedek pil aliyom tartiya ya birgun tartinin rakami gorunmezse diye

:1shok:inanmıyorummm..:1shok:her seferinde üzerindekinimi çıkarıyosun ......:1shok: canım sen bendende beter mişin .....:roflol:
ama bu iş için sana bi tiyo vereyim . sabah kıyafetsiz tartıldınya bişi yemeden . kıyafetini giyerek tekrar tartıl aradaki farki bideki tartıldıgında çıkarırsın soyunup dökübmene gerek yok har seferinde ....delikafadulden

aman allahım ne tiyolar veriyorum ....:1shok::roflol: delirdik galiba ......lülülülülülü

Selam arkadaişlar ben geldim okuldan oyy dışarısı çok soğuk .ay bu tartılma takıntısı hepimizde var sanırım ancak ben bayadır sadece cumalrı tartılmaya başladım .çünkü ne zman bu takıntılarımdan sıyrılırsam daha rahat kilo verdiğimi gördüm sizde deneyin anacım kilolaru aklımızdan ne kadar çok çıkarıırsak vucudumuzdanda öyle kolay gidiyor.Kitabı şuanda özetleyerek okuyorum kallisim inşlh en kısa sğrede yazya geçerim vakit bulabilirsem baksana daha buraya yazmak için bile zaman bulamadım .

aebencim verdigin tuyo ise yaramaz yani ben illa soyunurum dokunurum kiz yoksa icim rahat eetmez canim sen arada bir bu asadaki bilgilerden ver bize sagolsun mehalimde cok yazar boyle bilgiler bazi seyleri bilsekte gozumuze bir kac kez sokmak gerekiyo hayatimaiza sokmamiz icin demi

:jeyyar: siz yeterki isteyin cicişler ben sokarım gözünüze ....kaydirigubbakcemile3 hatta 6. takımkaptanıysen eli sopalı gezerdim hey gidi dünler hey...kötükedihüso emme bıraktım böyle iyiyim .. ....-tatlicadiarzu- baskülü ben kaldırdım perşembeye kadar kalişime söz verdim bakalım işe yarayacakmı .. obana diyo emme 5. takımdaki arkadaşlarımın çogu benden betermiş ...kaydirigubbakcemile3

emelim aç canım ben takip ederim senin yerine..

efenim şekerŞeniz

baskülü ben kaldırdım perşembeye kadar kalişime söz verdim bakalım işe yarayacakmı .. obana diyo emme 5. takımdaki arkadaşlarımın çogu benden betermiş ...kaydirigubbakcemile3

Yahu aebenim şu anda :1shok::1shok::1shok: böyle okuyorum ben takımımı hiç tanımıyormuşum :mymeka: inin nan terazilerin üzerinden allan delüleri birde kilo veremiyoruz diyolar takıntınızı atın siz önce kilonuz sonra peşinden gider:dilcikar:

Yahu aebenim şu anda :1shok::1shok::1shok: böyle okuyorum ben takımımı hiç tanımıyormuşum :mymeka: inin nan terazilerin üzerinden allan delüleri birde kilo veremiyoruz diyolar takıntınızı atın siz önce kilonuz sonra peşinden gider:dilcikar:[/quote]
kaydirigubbakcemile3yaaa iyiki gelmişim bak 5. takıma ....kaydirigubbakcemile3misafir ....
dogru diyon valla önce takıntılar sonra kalıntılar.......:teytey:

VAY ANASINA VAYY!

Aynaya baktığımda gördüğüm şeye inanamıyordum:1shok:.”Hayır,olamaz,bu ben olamazdım.”:çok üzgünüm:Ama benden başkası da değildi bu görüntünün sahibi.Çok mutsuzdum,sizlerin bir çoğunun da yaşadığı ve anlayabileceğiniz bir mutsuzluk içindeydim.Sonunda varabileceğim en üst noktaya varmış tavan yapmış ve 84 kiloyu görmüştüm.İnanamıyordum ne yapmam gerektiğini biliyor ama bir türlü başlangıç noktasına varamıyordum.

Her sabah dakikalarca dolabın önünde ne giyeceğim diye bakıyordum ve sonunda karar verdiğim şey hep aynıydı zaten üzerime olan kaç kıyafetim kalmıştı ki , güne böylece nefretle başlıyordum.Çok sevdiğim çizmelerim bile bacaklarımdan olmuyor fermuarı çekemiyordum.Kaç kere servise geç kalmıştım, hatta kaç kez çizmemin fermuarı bile patlamıştı.Ya servise binmek artık bunda bile zorlanıyordum. Kendimi kocaman yuvarlak bir kaya parçası gibi hissetmeye başlamıştım.Okulda ki durumum çokta farklı değildi sağımdan solumdan fırlayan yerlerimi saklamak için hep uzun uzun önlük giyordum(çuval demek daha doğruydu) .O kadar güzel şallarım vardı ki onları bile daha kaba görünüyorum diyerek üzerime alamıyordum.Ya sınıfta yaşadıklarım 1. sınıfları okutuyordum sürekli ayaktaydım oturma şansım yoktu ki ama ayaklarımın dinlenmeye çok ihtiyacı vardı artık bu yükü taşımak istemiyorlardı.Kaç akşam bileklerimin ve ayaklarımın ağrısından ağladığımı hatırlamıyorum.Ya eşimin bakışları onlar bile değişmişti.Hayır hayır ben yanılmıyorum evet değişmişti işte ama dedim ya bütün hissettiklerime rağmen bir türlü başlangıç noktasına varamıyordum.

Ne yapmalıydım nasıl yol almalıydım bu gücü kendimde bulamıyordum o kadar şaşkındım ki.İnternette araştırmalar yapıyordum ama hiç biri bana cesaret vermiyordu.Online zayıflama koçluğunu gördüm ancak hem pahalı hem de inandırıcı gelmemişti.Sonra akapuntur geldi aklıma, bulunduğum yerde bir uzaman yoktu en yakın yere Kayseri’ye baktım ve orda bir uzman buldum.Eşimle fikrimi paylaştığımda faydasını göreceğine inanıyorsan gidelim dedi.Faydası olacak mıydı? acaba bilemiyorum ama bir yerden başlamam gerekiyordu yoksa 3 haneli rakamları da görecektim çünkü kilom yerinde durmuyor sürekli artıyordu.İnandım faydası olacağına inandım ve 1 ay boyunca her hafta Kayseri’ye gittik eşimle.Doktorum çok hoştu, güler yüzle ilgilendi benimle ilk hafta 2.5 kilo verince moralimde yerine gelmeye başladı ve bir aydan sonra artık kendi başıma yola devam edeceğime inanınca bıraktım ve haziran ayına kadar kilo verdim. 68kg kadar indim kilo vermek zorundaydım çünkü erkek kardeşimin de düğünü vardı Azerbaycan’a gidecektik.Aralık ayına kadar68-70kg arasında gittim geldim.
Ancak bu benim için yeterli değildi.En az 55 olmalıydım.ama tekrar toparlanmaya aynı motivasyona ihtiyacım vardı. Kafayı haplara takmıştım sanki mucizemiydi ki onlar nette araştırmalar yapıyordum google beni kadınlarkulübüne yönlendirdi ee ama zaten üyeydim ben buraya ama infertilite konusu dışında hiçbir bölümüne bakma zahmetine bile girmemiştim.Böylece diyet bölümünü inceleme şansım oldu. Sonra dikkatimi çekti burda gruplar kurulmuş bişiler yapıyor insanlar başlangıçta saçma geldi “hıh dedim ne kadar samimiler ki acaba ,hem nerden bilelim herkesin doğru söylediğini dedim(internette yaşanmış acı tecrübelerden sonra)””Ama daha sonra neden olmasın ya” ,”denemek lazım” dedim.Şöyle bir göz atttım.Ben ilk geldiğim gün 5. takıma girmek istediğimi biliyordum(5 uğurlu rakamım benim, hayatımda hep 5’i tercih etmişimdir)Ama gururluyum ya ,burnum dik yaa hiççte 5. takım gidip te beni de alın diyemezdim:dilcikar: başvuru topiğine bir yazayım bakalım dedim ve iddali cümlelerle aynen şunları yazdım” inatçıyım ,hırslıyım beni takımınıza alırsanız hiç pişman olmazsınız.” süprizzzzzSonra hemen ertesi gün özelime bir teklif geldi Kalliste 5. takıma bekliyoruz canım diyordu.Aman Allah’ım inanmıyorumsositososito dedim 5. takım çağırıyor beni.Kallis duymuş sesimi sanırım dedim.O kadar yürekten istemişim ki bu takımı hemen oldu.Bütün samimiyetimle paylaşımlara başladım ve burda olmanın bir şans olduğunun farkına varmam uzun sürmedi.Kendimde aradığım gücü tekrar sizlerle buldum.Şimdi hiç inanmadığım kadar inanıyorum kendime.Ayrıca hemen arkamdan buse ve şaşkın cadısınıda sürükledim buraya (iyi etmiş miyim)Hepinize çok tşkler ederim.Şeniz
Yeni hedefim sitede görev almak.:jeyyar:İlgililere duyruluryerimseniben

Son düzenleme:
harikasın mehalim ..... son kelimedene bayıldım .....:jeyyar: bu benimde aklımdanda geçmiyo degil ...:jeyyar:.

mehalim süper yazmışsın, kilo verişine karar vermen ve yaşadıkların ancak bu kadar güzel ifade edilebilir.

geçmişi okuyamadım, çok yazmışsınız.
Nasılsınız kardeş takım? Nasıl gidiyor? Gidiyor mu kilocuklar?

selaaaam
ayy kimsecikler yok kardeş takımdan aeben ve melisde olmasa saatlerdir hayalet takım olacakmış kimse gelmemiş ayol :1shok:
bu akşam benimde canım sıkkın arkadaşlar kocakafalı kocamla tartıştım sakinleşmeye çalışıyorum şu anda sinirlerime hakim olmazsam ağzımda çok şey çıkacak ama sus tamam sus sakin ol diyorum kendi kendime bıktım bu adamın ailesinden valla bir daha dünyaya gelsem anasız babasız kimsesi olmayan biriyle evlenirim yani
bugün yediklerimide yazayım bari
sabah 1 kase k-flakes süt,yarım elma
öğle 1 açma tek şekerli çay
akşam 1kase çorba ,2 dilim ekmek,3kaşık pilav,3 tane nugget(tavuk ızgara)
yatmadan 1 elma ve son kalan kurabiyeyide yersem bugünlük bu kadar bide plates yapabilirsem tam süper olur dimi?
mehalim yazdıklarını okudum canım çok güzel yazmışsın
kallistem hala mail gelmemiş karizmatikim benim
kadis de kocasıyla kavga etmiş o da benden yani bugünkaydirigubbakcemile3
zenan da bana gece kuşu demiş sanki kendi değil:dilcikar:
sonra yine gelirim arkadaşlar ben biraz dışarı çıkıp temiz hava alayım biraz yürüyeyim bide beyefendi yüzünden girdiğim depresyon için doktorun verdiği ilacı içeyim oooofff of

oy oy oy benim arkadaşıma kim çirkin dedi:teselli:kim üzdü onu hemen döfeyim ben onu. üzülme sinirlenme be honeyim.ne yaparsak yapalım aynı bunlar hadi bi havalan sen

mehalim canım tam çıkarken seni gördüm ışığın yanıyor bir merhaba diyeyim dedim önce geçmişi okuyorsundur herhal sen yaz şekerim ben dönünce okurum ok?öptüm hadi

BUDA BENIM HİKAYEM.....

Aslında taaa 18 sene öncesinde yani 15 yaşında başladı maratonum ...kilolu bir genç kızdım ve yeni yeni hayatla tanışıyodum ....ve kendime güvenim 0 dı . çünki 67 kilo idim dogru duydunuz 67 kilo bi genç kız için boyumda uzun deyil ha 158. evlendikden sonra az uzadı 160 ya var ya yok ...

kendime okdar güvensizdimki hiç bir erkegin beni begenmeyecegini düşünürdüm kilolarımdan oysa güzelbi kızdım ( hala güzelim )kaydirigubbakcemile3
sonra geldi bilinçsiz diyetler .bi örnek vereyim birgün sadece 1 kase yogurt ertesigün sedece 1 elma ertesi gün gene 1 elma ..:1shok: ciddiyim kızlar . 3 günsadece 2 elma ve 1 kase yogurtla duruyordum artık uykudan bile yorgun kalkıyodum okadar yani öyle gözüm dönmüşki .. 58 kiloya kadar inmiştim ....:1ninca: sonra 2 ay adet görmedim ondan sonra aklım başıma geldi . bu arda ailemin söylediklerini duymuyodum bile bu öyle bişiki bir gençkız için çogunuz biliyosunuzdur....
neyse evlendim 18 yaşında .. o dönemde 60 cıvarında gezındım ama sonra .. 70li rakamlara döndüm .. hep aralarda diyet yapardım .....
3 çoçuktada kilomu korudum 72 idim nasıl korudum hep ara ara diyetletle ...

en küçük bebem 9 yaşında ... 2.3 senedir hep yaz gelirken yaparım diyet kısarım yememden bol sporla ... tabi tekrar aynı yiyince aynı kiloya cup....

74 civarında takılıyodum geçen sene sonra ucunu bi bıraktım 78 olmuşum ..:1shok: göbegim 6 aylık gibi oldu inanın ....hersene yaptıgım maraton başlıyodu gene ...

ve başladım yürüyüşlere gidiyodum diyetimide yapiyodum ilk ay 4 kilo verdim taze kilo çabuk gitti ..
sonra slim kıremi arştırırken k.k buldum ilgi alanım hemen diyet guruplarına başvurdum ve artık bu işi 5 kiloyla deyil hedefime kadar sürdürecektim ...delikafadulden

ve bu gün 78 ...65 kiloya inmiş durumdayım bazan ben bile kendime inenamıyorum ...:1shok: demekki isteyince oluyomuş .... artık magzalarda ön önden arka arkadan ( benım kasa şakira birazda )kaydirigubbakcemile3 çıkmadan istedigim modeli giymek istiyodum sokakta yürürken bile kendine güven istiyo insan yere öyle basıyo inanın ....yerimseniben

ARTIK bizin burda bir magza var bi taraf büyük benden bi taraf 42 ye kadar ... büyük bedende hiç istedigim bişiyi bulamazdım ...:çok üzgünüm: ama artık o magzaya girdigimde bana hanım eendi size bu reyon olmaz diger küçük beden reyonuna gidin diye yönlendiriyolar . bu öyle bir dugguki ....delikafadulden kıyafat denerken aynesa kendime inanamıyorum bazan . tezgahtarlara durumu anlatınca afallıyolar alla böyle çok güzel olmuşun daha verme diyolar ....

inanın bunlar sadece bikaç örnek özel hayatınızdaki etkilerini saymıyorum bile yerimsenibenher türlü güven geliyo insana ..yerimsenibenne demek istedigimi anladınız .....

ve inanın bu mutlulugu hiççç bir yiyecegi yediginizde elde edemessiniz ....:hooray:

aeben canım çok teşekkürler duygularını paylaşman çok güzel.boyumuzda aynıymış canım benim.şuandada aynıyız sanırsam hadi güzelim ya senle istediğimiz kiloya beraber ,inelim yavaş yavaş sağlıklıca yaza süper olalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…