Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada honeyim aradı az önce o ne güzel o ne cazip ses anlatamam şekerliği sesine yansımış çok tatlı biri olduğu belli..
ayy kallisim teşekkür ederim canım o senin kibarlığın ama ben yazdım zaten senin sesinede ben bayıldım bu aralar bir telefon sapığın olabilir kaydirigubbakcemile3(bide gerçekten bir sapığı olurmuşda benden bilirmiş)

kalisim saolasın zaten biz ballandırarak övgüyle anlattık yaptıklarımızı belirli kişiler özellikle sen dışında ilgilenen olmadı. bir ara özelden atarım sıkıntımı. emelede söyledim gerçi. yazarım bir ara sana cnm.

gülüm neden öyle dedin kız ama ben size demedimmi dün gece kenara kayın aranıza girecem ne kaynatıyosunuz bakalım diye :çok üzgünüm:eek:kumamışsın herhalde neyse iyi tatiller canım

QUOTE=mehalim;5303364]Evet şekerle yine geldik analiz köşesine. zevkle yaptığım işim yaşasın ayy hergnmü yapsak bu işi neeşakkıdı
hemen başlayalım demi

umuts76 ( 1.89% ):hooray:
mehalim ( 1.42% )a.s.
honeybaby( 0.67% )hihoyyyt

İşte böyle arkadaşlar şimdi ufak ufak biraz yorum yazmak istiyorum hemen umut tan başlayım
umut bana bak bacım senin bana garezinmi var tamam sana hızlan dedikte benim 1 .olacağım hafta bu ne hızya önüme geçtim .geçen hafta mersine gidiyodun aniden yön değiştirdin.kocaman tebriklerŞeniz

gelelim bana kız mehalim eferim sana devam güzelim bitanem canım sen süpersin( ay torpilmi geçtim kendimee:))

honey sesin çok tatlıymış noluyooo nick gib ballımısın yoksaa bak arkamdan gel umut gibi öne geçme karışmam.:))
byyy
[/QUOTE]
beni şımartıyorsunuz amaaaa:eek: o nickin de bir sebebi var elbet:jeyyar:
tebrik ederim canım ayrıca çok güzel vermişsin
umutcuğum kaptırdın gidiyosun maaşaallah bir toplandın pir toplandın harikasın
efeciğim evime geldi bugün şükür telefonda konuştum sadece akşama bol bol koklıycam
geçmişi çok okuyamadım yine ya bir ara fırsat bulsam ne güzel olacak valla özledim herkes neler yapıyor kaçırdım ucunu
umutu merak ediyorum bebişi nasıl oldu
kallisimin başımı ağrımış kıyamam cancazıma
honeycimle şaşkınım da sıkıntılılar ama nolur beni görüp teselli edin kendinizi
benden daha kötü durumlara düşmeyin sakın bakın ben o kadar sıkıntı yaşadım ki kendimi öldürmeye bile razı oldum sadece düşündüm gerçi ama arkamda oğlumu da bırakmaya kıyamadım ve ben sadece bu duygularımdan dolayı belki de evladımdan ayrı kalabilirim
sakın benim yaptığım hatayı yapmayın sağlığınıza bozacak hiçbirşeye daha doğrusu hiç kimeye izin vermeyin öenmli olanın siz ve huzurunuz olduğunu aklınızdan çıkarmayın...
emelim canım benim çok sağol desteklerin için benim gelip gidiyolar işte bu gün iyiyim allaha şükür elimden geldiğince sözlerinizi dikkate alıyorum inşallah geçecek hepsi
efeciğin gelmiş gözünaydın oğluşunla sana allah hep huzur versin güzel arkadaşım
Canım normalde bi öğün yerine yiyorum çiğ köfteyi ama bugün tesadüf denk geldi ve hem balık hem çiğ köfte bi arada yedim... Ayıptır sölemesi bugün üni mezuniyet belgemi aldım da. Onu kutlamak amaçlı balık ısmarladım bizimkilere :içelim: yani bugünkü özel bi durumdu :eek:

kızlar yapmayın böyle yaaa bak şimdi aklıma düştü yemezsem olmaz bir yerim şişerkaydirigubbakcemile3 (bahanemde hazır)
mezuniyetini tebrik ederim canım bende 2. üniversiteye yazıldım bakalım mezun olabilecekmiyim?
herkese selam gün boyu gelemedim. çünkü iki grup misafirim vardı.
sabah kahvaltısından öğle sonuna kadar bir grup, akşam yemeğinden birde daha şimdi gönderdiğim bir grup.
çok yoruldum ve yarın yine 24 saat nöbetçiyim. yine katılımım olmayacak. pazar günü görüşürüz
geçmişede çok bakamadım yine bayagı sohbetler edilmiş maşallah, aman nazar değmesin.
honey ve reyhan ablacım sizleri görüyorum nasılsınız bakayım.
matemciğim bir günde bu kadar misafiri nasıl ağırladın helal olsun valla ben yapamam şahsen pek becerikli gördüm seni canım

kizlar dun bisiyler oldu ne dusunecegimi bilemiyorum anlatam bakalim sizler ne dusunceksiniz
kizim bu konusulanlari ogretmeninden duydu basarisina bile sevinemiyor o kucucuk yuregi kirildi cunku onun basarisindan suphe edildi ustelik sinifin en agirbasli ogrencisi ve hic ceza almayan ogrencisi
mehalim sen bulundugun yerden daraldim degisiklik bana iyi gelcek demistin ya
bende su an bulundugum yerden evimi herseyimi satip gitmek istiyorum
bunu su an birtek sizle paylasiyorum
canım benim bu konuyu konuştuk ama yinede yazmadan geçmeyim dedim o öğretmenin yaptığı yani tek bir kişinin yaptığı için bulunduğun yerden gitmek istemen çok fazla duygusal bir yaklaşım kızına çok üzüldüm yavrucağızın kalbini kırmış öğretmen bozuntusu ama dünyanın heryerinde böyle anormal insanlar var maalesef boşver sen kızının başarısını kutla o güzeller güzeli kızına:teselli:honey teyzenin selamı var seni tebrik ediyor yanaklarından öpüyormuş de olurmu?a.s.çiçeklerde onun için

gece kuşu 1 den emele ---tamam---kaydirigubbakcemile3

gece kuşları selamlar
benimde uykularım kaçtı bu ara şu olaylar yüzünden ya bir bakayım dedim size
ex enişteniz sevgililer günümü kutladı az önce mesajla sinirim kalktı ağır bir cevap yazmaya başladım önce sonra vazgeçtim cevap vermeye değmez dedim adam yerine koymak olur ona cevap vermek
emelciğim sinirine hakim olabilmen harika eğer ben senin yerinde olsam o ağır mesajı çoktan yazıp göndermiştim sonrada keşke yazmasaydım diye dövünüyor olurdum :roflol: maalesef senin kadar iradeli değilim bizim oralarda bir söz vardır ama ağır olacak burda yazmayım sonra siteden atarlar belki :mymeka:
benim eşim olan eniştenizde hediye almışda kaybetmiş :roflol:bilemiyorum yani bu konuda fikri olan söylesin yoksa kendi fikrimle hareket edersem kötü olacak :eek:klava:

emel malum mahalde tamam

canım be insanları böyle böyle çözüyoruz işte eskiden olsa esajla kalmaz açar ağzımı yumar gözümü aklıma ne gelirse sayardım da
işte o da nın adı efe
ondan vazgeçemem ki eee ne olmuş vazgeç diyen mi var diyorsun belki yok da o da onun babası

senin kocan olan enişteye gelince de yuh yani insan çaktırmadan yeni bişeyler ayarlar madem kaybetmiş (ki hiç sanmıyorum ama çok şanslısın bu adam yalanı da beceremiyor)

günaydın caım takımım ctesi günü de çalışıyorum ben ya
işler çok yoğun
8 de burdaydım yine
kocişler akşam tartıştık kendimi çok kötü hissediyormu
galiba eski deprosyonuna gircek gene ya
ben usandım onu da kendimide şiimide idare etmekten çok kötü bir patlamaydı yaaa
sabahta çıktım geldim
idem ağrıyo dedi konuşmadı tüm gece sabah vs
umrumda değil
hep onu düşündüğümden oluyo biraz bencil olmayı becerebilsem
en son bu aldırmaz halinle 7 ayımızı mahvettin şimdide öyle yap dedim çıktım
ufffffffffssssss
inşallah çabuk geçer
bende ki iştahta aynen gitti
böyle durumlarda kilo veriyorum aama

ya benden gidenler arıt yoruldum gibi
aman sabah sabah içinisi kararttım gerçi kimse olmaz ya bu saatte
öptüm hepinizi bir bakayım neler kaynatmışınız geneee

herkese selam gün boyu gelemedim. çünkü iki grup misafirim vardı.
sabah kahvaltısından öğle sonuna kadar bir grup, akşam yemeğinden birde daha şimdi gönderdiğim bir grup.
çok yoruldum ve yarın yine 24 saat nöbetçiyim. yine katılımım olmayacak. pazar günü görüşürüz
geçmişede çok bakamadım yine bayagı sohbetler edilmiş maşallah, aman nazar değmesin.
honey ve reyhan ablacım sizleri görüyorum nasılsınız bakayım.

AY MATEMCİM BAK YALNIZLIKTAN ŞİKAYET ETME SEVEnin ne kadar çok ki hepsi geliyolar çifter çifter
ama yoğun olduğu günlerde misafirlerin anlayışlı olması lazım
benim komşular artık gelmiyolar çok yoğunum napim
bende ggidemiyormu küüsüyolar
geçen hafta osnu ggittim onlarda yakında gelirler ya gelsinler napim canım
kizim bu konusulanlari ogretmeninden duydu basarisina bile sevinemiyor o kucucuk yuregi kirildi cunku onun basarisindan suphe edildi ustelik sinifin en agirbasli ogrencisi ve hic ceza almayan ogrencisi
zenancım çok üzüldüm canım öğretmeninizin davranışına keşke miniğin duymasaydı canım ya
ama miniğini tebrik ediyorum canım
inşallah hep başarılı olurlarda yavrucaklarımız yüzümüzü güldürrüler

gece kuşları selamlar
ex enişteniz sevgililer günümü kutladı az önce mesajla sinirim kalktı ağır bir cevap yazmaya başladım önce sonra vazgeçtim cevap vermeye değmez dedim adam yerine koymak olur ona cevap vermek
ayyyy emelcim ex mex ama kutlamış ya bacım ona bak

biz de kavga dövüş
bugün gezmeye gidecektik alışveriş yapacakıtk hediye alacaktı sözde ama çalışıyormu gidemem babamda gelecekmiş bize sanki gereği var ıyyyyy

yani çok stresliyim bugün sanırım eşiminde caını ona sıkıldı ya haırlısı
benim eşim olan eniştenizde hediye almışda kaybetmiş :roflol:bilemiyorum yani bu konuda fikri olan söylesin yoksa kendi fikrimle hareket edersem kötü olacak :eek:klava:

honeycim canım en azından masum bir yalan sölemiş canım idare ediver yaaa
nasıl sana karşı davranışları değişmiştir umarım

:asigim:

Sen ancak onları çağır istanbul içinde olanları görme :dilcikar:
askolsun saskınım bak yarın pazar atla gel yada ben senı alayım cıgkofte yıyelım bırlıkde ha ne dersın
harika fikir gökcen. valla ne güzel oluryahihoyyyt
ben hepinizi cok merak ediyorum .hepinizi görmek istiyorum
bende senı ve dıger arkadaslarımı cok merak edıyorum reyhan abla cok guzel olur gercekden
oncelikle kilo veren arkadaslarima tebrik ederim devamini dilerim darisi mersine yavas dinlenerek vede tersine gidenlerin basina yarabbbbbim amiiin
cig kofteye gelince ben bir defa yaptim kisir gibi oldu bida yapmam ustasi yaparsa yerim ancak tadini coook merak ediyom
cedric cremlerini iyi gunlerde kullan canim burdada var bahsettigin kremlerden lidl diye magza var orda bu kremlerden goruyom hep kullaninca memnun kalirsan bizede soyle canim bende kullanam
saskinim belgen hayirli olsun canim allah guzel kapilar acsin sana bu belgenle
zenan cıgım tadı cok guzel hıc baslama bak sonra benım gıbı fanatıgı olursun.saol canım ama aksam hepsını denedım ılk ıntıbam gayet ıyı aloe vera lı olmasıda baska bı avantaj kullanayım bıraz yıne yazarım sonucu
bende burda gordugum gormedigim herkezi opuyom gecende umut gorunmemisti bazen oluyo demekki
honeyim benim msn ben burdayken acik olmuyo yani oluyoda esim cook tembih etti hem kk da hem msn de olma karistiriyosun herseyi birinden birini sec eger msn e gececeksen kk yi kapatip da gec dedi yaaaa
bende oyle yapiyom napim eee sakrim kizim karistiriyom iste
zenan sen ne ozguvenı yuksek kendıyle bu kadar barısık bı kadınsın ya masaallah bayılıyorum bu halıne
reyhan abla gece kuşuyuz biz takımın zaten bütün kaynatıyolar bizede gece okumak düşüyor haksızlık bu ama öyle değilmi?:çok üzgünüm:
şaşkınım sanada iyi geceler canım bak benden söylemesi zenandan iyi kaynana bulamazsın ona görekaydirigubbakcemile3
zenan karıştıracak ne var şekerim eşinde öğreteceğine açma diyor:eek:klava: bakma sen ona öğren iyice şu net olayını kızlarından tamammı?kaydirigubbakcemile5
geçmişi okuyum dedim ama sizi kaçıracam neyse sonra okurum dedikodu yapalım biraz bugün ben kallistemi aradım bunca zamandır niye mesaj çekiyormuşum dedim ben bu yaşıma geldim böyle karizmatik bir ses duymadım arkadaşlar yaaa :1shok:
valla bundan sonra sırf sesini duymak için aramayı düşünüyorum daha önce konuşmayan varsa hemen arayın bacılar benden söylemesi:roflol::roflol:
bılmıyorum artık karsılıklı seslere ıltıfatlar falan.hanımlar ne oluyor anlıyalımkaydirigubbakcemile3
kizlar dun bisiyler oldu ne dusunecegimi bilemiyorum anlatam bakalim sizler ne dusunceksiniz
buyuk kizim 5. sinifa gidiyo 10 yasinda ocak ayinda bes yildir ogrendiklerinden genel bir sinav yapildi bu sinavin sonucuna gore seneye koleje gidip gitmeyecegi belli olacakti ve belli oldu
gecen yil ogretmeni okul muduruyduve o mudur beni ve babamizi her gordugundekizim elifin ne kadar agirbasli utangan ve sessiz ama caliskan oldugunu soyluyodu
simdide gorsun bize elifi takip ettigini ve hala basarili oldugunu soyluyo tabi bizde anne baba olarak gurur duyuyoz
bu seneki ogretmeni dun babamizi cagirdi yapilan sinavda elifin yani kizimin ilk bese girdigini cok basarili oldugunu soylemis ama elifin bu basarisindan emin degilmis yani kizim gunluk derslerde cok dusuk performanstaymista bu basarisina inanmiyomus
demiski gunluk derslerde bu kadar basarili degil nasil olurda ilk bese girer
esim kopya falan mi cektigini dusunuyosunuz nasil yani demis anlatin kadin hayir mumkun diil kopya cekemez cunku tek ooturdu herkez ve 5 yildir ogrendiklerinide biryerede not edemez naaptiniz cocuga demis
esimde demiski biz bu sinavin yapilacagini biliyoduk biz kizimiza anneside bende calisirken yardimci olduk her zaman anlamadigi yada yapamadigi derslerde ona yol gosterdik nasil yapilacagini tekrar tekrar anlattik demis ayrica kardesi ucuncu sinif onunda yapamadigini elif yardimci olur demis
kadin bes yildir ogrendiklerini unutmamasi cok sasirtici demis ve kagitlari imzalamamiz icin gondermis
ben suna kiziyorum diger bes cocugun basarili olmasi normalde kizimin basarili olmasi neden kadinin kafasini karistirmis tek aklima gelen su bizim su an oturdugumuz koyde tek yabanci biziz kizima neden bunu yapiyor bes yildir burda oturuyorum bugune kadar bana selam vermeden gecen olmadi kimse bizi yabanci gormedi bu kadin bunu neden yapiyor
zenan canım nıye olumsuz dusunuyosun.ben ogretmenın yaptıgını cok begendım nıye dersen bak ne kadar ılgılıler.kızının normal basarısıyla sınav basarısını kıyaslıyorlar ve sızı okula cagırarak ırdelıyorlar.evde ekstramı calısıyor belkı ozel dersmı alıyor yada sınıfdakı performansı utangaclıgıyla cekınıklıgıylemı ılgılı dıye.bunu kotuye yormana yada yabancı olldugunuz ıcın oldugunu dusunme canım bence.aksıne bı kadar basarılı olabılecek kızının nıye sınıfta kendını yeterınce gostermedıhını dusun ve kızına yardımcı olmaya calıs.bıde kızına bunu olumsuz bı durum gıbı yansıtma aksıne ogretmenın ve okulun ılgısını onada belırtkı cocuk okuldan vsd en sogumasın sız boylesınızdır dıye soylemıyorum ama bız 3 kardesız canım ve ben en buyugum annem ozellıkle kucuk kız kardesımın dogumundan sonra benımle fazla ılgılenemedı ve benden ona yardımcı olmam konusunda beklentılere gırdı.daha 10 yasındaydım.ama okulumla ılgılı hıcbıseyı farketmedı babamda buyyk bı santıyenın ıslerınden bunalmısdı ve cogunlukla sehır dısındaydı.utangacdım sessızdım ve ıcıme kapanıkdım.okulda basarım ıyıydı ama dersanede cok kotuydum cunku en arkada oturuyordum ve tahtayı goremıyordum.yanımdakı arkadas yazdıkdan sonra cozebılıyodum soruyu ve herkesden gerı kalıyordum.kımse gozlerımın bozuk oldugunu farketmıyodı yanı senın kızın kadar sanslı degıldım ve mat ogr olan zat o yasda kı bı kız cocuguna senın bıyıklarını cımbızsız yolarım dıye hakaret edıyodu ve ben bı daha dersaneye bı gıdıyosam ıkı gıtmıyodum ama evde kımse farketmıyodu.yanı kızın cok sanslı canım bak sen ılgılı bı annesın okulu ılgılı.kızının ozguvenle ılgılı bı problemı varsa bunu erken kesfettın.
gece kuşları selamlar
emel canım cok sasırdım ben eskı esının cok afedersın ama kutuk gıbı bı adam oldugunu hayal etmısdım.meger adamın ıcınde romantık bı nokta bıle varmıskaydirigubbakcemile3.ama ıyıkı cvp yazmamısın ve evladını dusunmusun.
işler çok yoğun
8 de burdaydım yine
kocişler akşam tartıştık kendimi çok kötü hissediyormu
galiba eski deprosyonuna gircek gene ya
ben usandım onu da kendimide şiimide idare etmekten çok kötü bir patlamaydı yaaa
sabahta çıktım geldim
idem ağrıyo dedi konuşmadı tüm gece sabah vs
umrumda değil
hep onu düşündüğümden oluyo biraz bencil olmayı becerebilsem
en son bu aldırmaz halinle 7 ayımızı mahvettin şimdide öyle yap dedim çıktım
ufffffffffssssss
inşallah çabuk geçer
bende ki iştahta aynen gitti
böyle durumlarda kilo veriyorum aama

ya benden gidenler arıt yoruldum gibi
aman sabah sabah içinisi kararttım gerçi kimse olmaz ya bu saatte
öptüm hepinizi bir bakayım neler kaynatmışınız geneee

kadıs canım sıkma canını herevde oluyor tartısmalar kırgınlıklar.ve onun sana davrandıgı gıbı davrankı anlasın hatasını.bılıyosun erkekler ılgınc varlıklar.sen bagırırsın cagırırsın ama o neye kızdıgını bıle anlamaz.benımkıde tartısmalarda hıc konusmaz hayır bı karsılık verse bende soylesem sınırım cıkcak ama adam karsımda duvar gıbı olunca dahada hırslanıyorum onu tahrık edıyorum bu defa ve kucuk dusuyorum sevıyesızlesıyorum.artık bende susuyorum.sakınlesınce ıkımızde o zaman konusuyoruz ve daha az yıpranıyoruz

kallıste canım gunaydın daha ıyımısın bugun canım bu arada corbayı yapıyorum nıhayet koydum ocaga bakalım becerebılecekmıyım ama cıpura dan yapıyorum ya cunku levrek ıkı tane almısdım yedık bıttı maalesef havada cok kotu cıkamadım canımda bı haftadır cok cekıyodu napıym bende cıpuradan yapayım dedım

günaydın sorma güzelim benim ex arkadaş çok romantiktir de sadece dı konmuş günlerde ve başkalarının yanında gösterir bu yüzünü
kendinin olsun romantikliği gıcık

Canım normalde bi öğün yerine yiyorum çiğ köfteyi ama bugün tesadüf denk geldi ve hem balık hem çiğ köfte bi arada yedim... Ayıptır sölemesi bugün üni mezuniyet belgemi aldım da. Onu kutlamak amaçlı balık ısmarladım bizimkilere :içelim: yani bugünkü özel bi durumdu :eek:
pericim tebrik ederim seni..
ama haftada bir ödülü fazla kaçırma tavsiye ederim, önceleri bende her haftasonu ödül verirdim işin sonunu abarttım ve kesmekte buldum artık ödül filan yok ne zaman zayıflarım işte benim ödülüm bu olur..

bende burda gordugum gormedigim herkezi opuyom gecende umut gorunmemisti bazen oluyo demekki
honeyim benim msn ben burdayken acik olmuyo yani oluyoda esim cook tembih etti hem kk da hem msn de olma karistiriyosun herseyi birinden birini sec eger msn e gececeksen kk yi kapatip da gec dedi yaaaa
bende oyle yapiyom napim eee sakrim kizim karistiriyom iste
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bugün ben kallistemi aradım bunca zamandır niye mesaj çekiyormuşum dedim ben bu yaşıma geldim böyle karizmatik bir ses duymadım arkadaşlar yaaa :1shok:
valla bundan sonra sırf sesini duymak için aramayı düşünüyorum daha önce konuşmayan varsa hemen arayın bacılar benden söylemesi:roflol::roflol:
senin gibi sapığım olacaksa geceli gündüzlü olsun balummm:roflol::roflol: ama bak bizden şüphelenenler var tikkat etCADIARZU

buyuk kizim 5. sinifa gidiyo 10 yasinda ocak ayinda bes yildir ogrendiklerinden genel bir
zenanım öğretmeninizin tavrını tabiki sen daha iyi bilirsin nasıl bir tavırla konuştuğunu şimdi biz tam olarak bilemeyiz kötümüydü iyimiydi ama bu başarısını kabul etmemiş gibi bir hali var öğretmenin sanki, olabilir de buu zaman zaman buradada yaşıyoruz ama çocuğun yanında konuşması kendisinden uzaklaşmasına sebep olacaktır.. benim büyük kızım şu anda güzel sanatlar liseden mezun oldu ve aynı bölümde üniversiteye hazırlanıyor biliyorsunuz.. daha ortaokuldayken yaptığı resimlerden hep sıfır alırdı sen evde yaptırıyorsun bu ödevleri annene babana diye kızardı öğretmen ne yaptımsa ikna edememiştim... çocuk henüz ilk okuldayken yarışmalara katılırdı şu anda bir sürü ödülü var hep 1. yada 2. olurdu ama okulda hep sıfır alırdı sonrası o öğretmene karşı aşırı düşman oldu kızım ve sorumsuzlaştı ona karşı dersini yapmaz oldu dediğini umursamaz oldu fakat ileriye dönük hayallerinde bir şey kaybetmedi umarım senin kızında çok etkilenmez bence öğretmenine gidip babasıyla beraber gidin ama çocuğun bu konudan etkilendiğini ondan şüphe edildiği için ders çalışmasının ve başarısının etkilenebileceğini söyleyin yaptığı hatayı düzeltmesini isteyin çocukla konuşsun... aklıma bu geldi ...
benimde ortanca kızım aynı senin anlattığın kızın gibi zenanım çok sessiz çok çalışkan hiç şikayet almaz hiç ceza almaz çok başarılı çok hırslı.. ne demek beş yılki bilgilerin unutulması, bizimki kardeşinede yardımcı olur derslerine ödevlerine hakimdir hatta bir kaç kez şey oldu kitapta bir kaç soru çıkmıştı okulda öğretmenler yapamamıştı şimdiki ufak kızımın öğretmeni önceden ortancanın öğretmeniydi bu yüzden eve yollamış o soruları gökçe ye bir sor bakalım diye :)) kızım yapıp yolladıydı... ablasının üniversiteye hazırlanmasına bile yardım eder onun bilemediklerini çözer açıklar, bu bakış açısı bu mantıktır...

gece kuşları selamlar
emelim tam diyordum ki neden yazdın ahh baktım sonunda vazgeçmişsin en iyisini yapmışsın canım.. senin o ex eşin benim tüm sinirlerimi tepeme çıkartıyor bir dahaki mesajında öyle yaz:roflol::roflol: kallis çok kızıyor bana ilişme de... ahlaksız ya dün mahkemede yalancı çıkartmaya çalış bugün sevgililer gününü kutla kendini ne sanıyor ki...
emelim varya senin kocanıda benden çok eşetiren olmadı şimdiye dek duyanda tanıyorum sanacak ama elimde değil bak ilk günden adam olmaz ondan dedim doğru çıktı...
işler çok yoğun
8 de burdaydım yine
kocişler akşam
kadisim canım çalışmasakta bazen bizde herşeyi idare etmekten bunalıyoruz bunalıma giriyoruz altında olduğumuz sorumluluklar çok yüklü gelebiliyor.. umarım çabuk düzeltirsinizde sinirlerini iyice dağıtmazsın...

kallıste canım gunaydın daha ıyımısın bugun canım bu arada corbayı yapıyorum nıhayet koydum ocaga bakalım becerebılecekmıyım ama cıpura dan yapıyorum ya cunku levrek ıkı tane almısdım yedık bıttı maalesef havada cok kotu cıkamadım canımda bı haftadır cok cekıyodu napıym bende cıpuradan yapayım dedım
canım teşekkür ederim..ben yazanakadar senin çorba pişmiştir delikafadulden ne yapayım öyle çok konuşmuşlar ki akşam oku oku bitmedi.. ben yokken konuşmayın bu kadar diyorum anlayan yok... martta bende kırışık kremi istiyom:1rolleyes: imza: yüzsüz kallis

ben bugün daha iyiyim sadece baş ağrım var hafiften..

dışarı çıkıcam bu gün yine tiyatromuz var iki bilet aldığımı söylemiştim geçende bugün ortancada bizimle gelecek... sonrada ufaklık bizi yemeğe götürecek:roflol: babasından harçlık almış nereye yetecekse hepimizi doyuracakmış garibim :roflol:

kallıs hayatım sen su adresını bana ver canım bende fazla kırısıklık kremı var hem sı ıyı yasam gunlugunede bakar yollarım sana canım bu arada askolsun canım ya sızden suphelenmedım sadece kıskandım gıbı oldum.manane manane bende ıstıyorum hem o karızmetık sesden hemde tatlı sesden.bu arda corba olmadı henuz balıgı hala haslıyorum.

kaç dakikadır haşlıyorsun çipura ufaktır çabuk pişer dağılmasın iyice ayıklayamazsın sonra

ah kallisim ah adam olmayacağını ben de anladım da karnımda 4 aylıktı efe bırakamadım
şimdi böyle çabalıyorum keşke taa o zaman ayrılsaydım şimdi bunları yaşıyor olmazdım bebek doğunca direkt bana kalırdı misler gibi

eleştiriler konusunda da haklısın tanımana gerek yok ben anlatıyorum nerdeyse 2 yıldır yaşananları sürekli

canım kafası yokdu esım gorunce dayanamıyoda o yuzden ıkı tane balık hslıyorum daha sapasaglam gorunuyo dagılması gereklıdır dıye dusundum ama yoksa gerek yokmu:uhm: emel canım gec kalmıs degılsın demekkı bunların yasanması gerekıyodu bundan sonrası senın ıcın hayırlısı olsun hıc gerıye bakma bence

bazen yaşamak istemediklerimizide yaşamamız kaçınmasız oluyor emelim sonradan değiştirebileceğimizi sanıyoruz da olmuyor geç anlıyoruz keşke diyoruz ama keşkelere yer yok işte malesef...

cedricim ben bir ara yazarım canım o zaman sana adres ama iyi yaşam günlüğünü netten buldumda satışta yokmuş şu an stoklar tükenmiş satışa çıkınca yollayacaklar canım teşekkür ederim ..

yok cedricim dağılmasına gerek yok al sen onları sonra yine pişeck zaten... al ayıkla pişmiştir..

tamam kallıstecıgım saol ben gıdıym corbamla ılgıleneyım barı.ınkılap kıtapevını aradım bende ellerınde yokmus ma getırtebılırlermı dıye arıycaklardı ama ses cıkmadı bugun bı daha arayım barı

X