- 24 Mart 2008
- 505
- 4
ayy kallisim teşekkür ederim canım o senin kibarlığın ama ben yazdım zaten senin sesinede ben bayıldım bu aralar bir telefon sapığın olabilir kaydirigubbakcemile3(bide gerçekten bir sapığı olurmuşda benden bilirmiş)bu arada honeyim aradı az önce o ne güzel o ne cazip ses anlatamam şekerliği sesine yansımış çok tatlı biri olduğu belli..
kalisim saolasın zaten biz ballandırarak övgüyle anlattık yaptıklarımızı belirli kişiler özellikle sen dışında ilgilenen olmadı. bir ara özelden atarım sıkıntımı. emelede söyledim gerçi. yazarım bir ara sana cnm.
gülüm neden öyle dedin kız ama ben size demedimmi dün gece kenara kayın aranıza girecem ne kaynatıyosunuz bakalım diye :çok üzgünümkumamışsın herhalde neyse iyi tatiller canım
QUOTE=mehalim;5303364]Evet şekerle yine geldik analiz köşesine. zevkle yaptığım işim yaşasın ayy hergnmü yapsak bu işi neeşakkıdı
hemen başlayalım demi
umuts76 ( 1.89% ):hooray:
mehalim ( 1.42% )a.s.
honeybaby( 0.67% )hihoyyyt
İşte böyle arkadaşlar şimdi ufak ufak biraz yorum yazmak istiyorum hemen umut tan başlayım
umut bana bak bacım senin bana garezinmi var tamam sana hızlan dedikte benim 1 .olacağım hafta bu ne hızya önüme geçtim .geçen hafta mersine gidiyodun aniden yön değiştirdin.kocaman tebriklerŞeniz
gelelim bana kız mehalim eferim sana devam güzelim bitanem canım sen süpersin( ay torpilmi geçtim kendimee:))
honey sesin çok tatlıymış noluyooo nick gib ballımısın yoksaa bak arkamdan gel umut gibi öne geçme karışmam.:))
byyy[/QUOTE]
beni şımartıyorsunuz amaaaa o nickin de bir sebebi var elbet:jeyyar:
tebrik ederim canım ayrıca çok güzel vermişsin
umutcuğum kaptırdın gidiyosun maaşaallah bir toplandın pir toplandın harikasın
emelim canım benim çok sağol desteklerin için benim gelip gidiyolar işte bu gün iyiyim allaha şükür elimden geldiğince sözlerinizi dikkate alıyorum inşallah geçecek hepsiefeciğim evime geldi bugün şükür telefonda konuştum sadece akşama bol bol koklıycam
geçmişi çok okuyamadım yine ya bir ara fırsat bulsam ne güzel olacak valla özledim herkes neler yapıyor kaçırdım ucunu
umutu merak ediyorum bebişi nasıl oldu
kallisimin başımı ağrımış kıyamam cancazıma
honeycimle şaşkınım da sıkıntılılar ama nolur beni görüp teselli edin kendinizi
benden daha kötü durumlara düşmeyin sakın bakın ben o kadar sıkıntı yaşadım ki kendimi öldürmeye bile razı oldum sadece düşündüm gerçi ama arkamda oğlumu da bırakmaya kıyamadım ve ben sadece bu duygularımdan dolayı belki de evladımdan ayrı kalabilirim
sakın benim yaptığım hatayı yapmayın sağlığınıza bozacak hiçbirşeye daha doğrusu hiç kimeye izin vermeyin öenmli olanın siz ve huzurunuz olduğunu aklınızdan çıkarmayın...
efeciğin gelmiş gözünaydın oğluşunla sana allah hep huzur versin güzel arkadaşım
Canım normalde bi öğün yerine yiyorum çiğ köfteyi ama bugün tesadüf denk geldi ve hem balık hem çiğ köfte bi arada yedim... Ayıptır sölemesi bugün üni mezuniyet belgemi aldım da. Onu kutlamak amaçlı balık ısmarladım bizimkilere :içelim: yani bugünkü özel bi durumdu
kızlar yapmayın böyle yaaa bak şimdi aklıma düştü yemezsem olmaz bir yerim şişerkaydirigubbakcemile3 (bahanemde hazır)
mezuniyetini tebrik ederim canım bende 2. üniversiteye yazıldım bakalım mezun olabilecekmiyim?
matemciğim bir günde bu kadar misafiri nasıl ağırladın helal olsun valla ben yapamam şahsen pek becerikli gördüm seni canımherkese selam gün boyu gelemedim. çünkü iki grup misafirim vardı.
sabah kahvaltısından öğle sonuna kadar bir grup, akşam yemeğinden birde daha şimdi gönderdiğim bir grup.
çok yoruldum ve yarın yine 24 saat nöbetçiyim. yine katılımım olmayacak. pazar günü görüşürüz
geçmişede çok bakamadım yine bayagı sohbetler edilmiş maşallah, aman nazar değmesin.
honey ve reyhan ablacım sizleri görüyorum nasılsınız bakayım.
canım benim bu konuyu konuştuk ama yinede yazmadan geçmeyim dedim o öğretmenin yaptığı yani tek bir kişinin yaptığı için bulunduğun yerden gitmek istemen çok fazla duygusal bir yaklaşım kızına çok üzüldüm yavrucağızın kalbini kırmış öğretmen bozuntusu ama dünyanın heryerinde böyle anormal insanlar var maalesef boşver sen kızının başarısını kutla o güzeller güzeli kızına:teselli:honey teyzenin selamı var seni tebrik ediyor yanaklarından öpüyormuş de olurmu?a.s.çiçeklerde onun içinkizlar dun bisiyler oldu ne dusunecegimi bilemiyorum anlatam bakalim sizler ne dusunceksiniz
kizim bu konusulanlari ogretmeninden duydu basarisina bile sevinemiyor o kucucuk yuregi kirildi cunku onun basarisindan suphe edildi ustelik sinifin en agirbasli ogrencisi ve hic ceza almayan ogrencisi
mehalim sen bulundugun yerden daraldim degisiklik bana iyi gelcek demistin ya
bende su an bulundugum yerden evimi herseyimi satip gitmek istiyorum
bunu su an birtek sizle paylasiyorum