Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dogru diyorsun saskinim. benim canim birsey istesin onu yiyene kadar rahat etmem. dünyalari yesem doymam ille o istedigim seyi yiyecegim. ne pis huy ya

o huy bende de var ablacım yaa.. Valla laf aramızda rüyamda bile görüyom canımın istediği şeyi Bu arada bu gece rüyamda biber ve patates kızartması yiyodum. bir lokma yedim sonra geri vazgeçtim bugün tartı günüm yememem lazım diye. sanırsam ufaktan sıyırmaya başladım laelaelaelaelae

ya demin birsuru insan vardi herkez nere gitti be yalnizmi kaldim ben bu gece zaten gunduz giremedim

oncelikle kilo veren arkadaslarima tebrik ederim devamini dilerim darisi mersine yavas dinlenerek vede tersine gidenlerin basina yarabbbbbim amiiin
cig kofteye gelince ben bir defa yaptim kisir gibi oldu bida yapmam ustasi yaparsa yerim ancak tadini coook merak ediyom
cedric cremlerini iyi gunlerde kullan canim burdada var bahsettigin kremlerden lidl diye magza var orda bu kremlerden goruyom hep kullaninca memnun kalirsan bizede soyle canim bende kullanam
saskinim belgen hayirli olsun canim allah guzel kapilar acsin sana bu belgenle

ben geldim
geçmişi okuyup geleceğim ama yine uzun sürecektir onun için önce reyhan ablama şaşkına ve zenana öpücük vereyim Şeniz
nasılsınız şekerler?
zenan kız burda varsın msn de yoksun ?

zenan hosgeldin güzelim.
honey sende hosgeldin canim iyi kilo verdin kutlarim. hadi sen okuda gel gecmisi. bende örnek cikariyorum arada bakiyorum

ben geldim
geçmişi okuyup geleceğim ama yine uzun sürecektir onun için önce reyhan ablama şaşkına ve zenana öpücük vereyim Şeniz
nasılsınız şekerler?
zenan kız burda varsın msn de yoksun ?

aha bak honeyimde görüyo işte bence sen işine geleni görüyon işine gelmeyeni görmüyon Zenan cadusu! kaynanamsın yaa ondandır :jeyyar:
honeyim hoşgeldin canım bizler iyiyiz valla seni sormalı ?

bende burda gordugum gormedigim herkezi opuyom gecende umut gorunmemisti bazen oluyo demekki
honeyim benim msn ben burdayken acik olmuyo yani oluyoda esim cook tembih etti hem kk da hem msn de olma karistiriyosun herseyi birinden birini sec eger msn e gececeksen kk yi kapatip da gec dedi yaaaa
bende oyle yapiyom napim eee sakrim kizim karistiriyom iste

iyi geceler peri hayalet kiz korktum senden ogluma baska kiz bakacam
sen perisin merisin hayaletsin amaaaan yapamam senlen benim yapamadigimla oglum hic yapamaz

reyhan abla gece kuşuyuz biz takımın zaten bütün kaynatıyolar bizede gece okumak düşüyor haksızlık bu ama öyle değilmi?:çok üzgünüm:
şaşkınım sanada iyi geceler canım bak benden söylemesi zenandan iyi kaynana bulamazsın ona görekaydirigubbakcemile3
zenan karıştıracak ne var şekerim eşinde öğreteceğine açma diyorklava: bakma sen ona öğren iyice şu net olayını kızlarından tamammı?kaydirigubbakcemile5
geçmişi okuyum dedim ama sizi kaçıracam neyse sonra okurum dedikodu yapalım biraz bugün ben kallistemi aradım bunca zamandır niye mesaj çekiyormuşum dedim ben bu yaşıma geldim böyle karizmatik bir ses duymadım arkadaşlar yaaa :1shok:
valla bundan sonra sırf sesini duymak için aramayı düşünüyorum daha önce konuşmayan varsa hemen arayın bacılar benden söylemesi:roflol::roflol:

herkese selam gün boyu gelemedim. çünkü iki grup misafirim vardı.
sabah kahvaltısından öğle sonuna kadar bir grup, akşam yemeğinden birde daha şimdi gönderdiğim bir grup.
çok yoruldum ve yarın yine 24 saat nöbetçiyim. yine katılımım olmayacak. pazar günü görüşürüz
geçmişede çok bakamadım yine bayagı sohbetler edilmiş maşallah, aman nazar değmesin.
honey ve reyhan ablacım sizleri görüyorum nasılsınız bakayım.

kizlar dun bisiyler oldu ne dusunecegimi bilemiyorum anlatam bakalim sizler ne dusunceksiniz
buyuk kizim 5. sinifa gidiyo 10 yasinda ocak ayinda bes yildir ogrendiklerinden genel bir sinav yapildi bu sinavin sonucuna gore seneye koleje gidip gitmeyecegi belli olacakti ve belli oldu
gecen yil ogretmeni okul muduruyduve o mudur beni ve babamizi her gordugundekizim elifin ne kadar agirbasli utangan ve sessiz ama caliskan oldugunu soyluyodu
simdide gorsun bize elifi takip ettigini ve hala basarili oldugunu soyluyo tabi bizde anne baba olarak gurur duyuyoz
bu seneki ogretmeni dun babamizi cagirdi yapilan sinavda elifin yani kizimin ilk bese girdigini cok basarili oldugunu soylemis ama elifin bu basarisindan emin degilmis yani kizim gunluk derslerde cok dusuk performanstaymista bu basarisina inanmiyomus
demiski gunluk derslerde bu kadar basarili degil nasil olurda ilk bese girer
esim kopya falan mi cektigini dusunuyosunuz nasil yani demis anlatin kadin hayir mumkun diil kopya cekemez cunku tek ooturdu herkez ve 5 yildir ogrendiklerinide biryerede not edemez naaptiniz cocuga demis
esimde demiski biz bu sinavin yapilacagini biliyoduk biz kizimiza anneside bende calisirken yardimci olduk her zaman anlamadigi yada yapamadigi derslerde ona yol gosterdik nasil yapilacagini tekrar tekrar anlattik demis ayrica kardesi ucuncu sinif onunda yapamadigini elif yardimci olur demis
kadin bes yildir ogrendiklerini unutmamasi cok sasirtici demis ve kagitlari imzalamamiz icin gondermis
ben suna kiziyorum diger bes cocugun basarili olmasi normalde kizimin basarili olmasi neden kadinin kafasini karistirmis tek aklima gelen su bizim su an oturdugumuz koyde tek yabanci biziz kizima neden bunu yapiyor bes yildir burda oturuyorum bugune kadar bana selam vermeden gecen olmadi kimse bizi yabanci gormedi bu kadin bunu neden yapiyor
kizim bu konusulanlari ogretmeninden duydu basarisina bile sevinemiyor o kucucuk yuregi kirildi cunku onun basarisindan suphe edildi ustelik sinifin en agirbasli ogrencisi ve hic ceza almayan ogrencisi
mehalim sen bulundugun yerden daraldim degisiklik bana iyi gelcek demistin ya
bende su an bulundugum yerden evimi herseyimi satip gitmek istiyorum
bunu su an birtek sizle paylasiyorum

gece kuşları selamlar
benimde uykularım kaçtı bu ara şu olaylar yüzünden ya bir bakayım dedim size
ex enişteniz sevgililer günümü kutladı az önce mesajla sinirim kalktı ağır bir cevap yazmaya başladım önce sonra vazgeçtim cevap vermeye değmez dedim adam yerine koymak olur ona cevap vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…