Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok saskınım ıkısını aynı gunde yıyebılırsın.mesla benım et gurubundan porsıyonum 5 dı kı peynır yumurtada bu gurupda ama .ohh mehalımde bızden sımdı canım cekdı bız evde yapamıyoruz ama bıldıgımız temız guvenılır bır yerden alıyoruz ama ben lavassız yıyemıyorum tek kotu yanı bu.saskınım bu arada tebrık ederım canım bende hala almadım dıplomamı bu yaz ıns gıdıp alıcam

yazarim birtanem sorun yok sensitiv gesichtscreme=hassas ciltler icin yüzkremi
augen konturen creme gözcevresi icin göz kremi waschfluid yüz yikama losyonu canim
dahada baska ne istersen sor oldumu

çiğköfteyi benim eşim bir yapar ellerinizi yersiniz böyle marula saralacan yanına ayranı açacan alahhhh derim
daha geçen arkadaşlar demişti hocam eşin gene yapsada yesek diye bu iştahla en kısa üürede yaptıracam heralde anaa gece gece aşeriyorum yahuu allah sizi ne etmesin

cig köfteyi bende cok severim bol acili lavas ekmekli allah allahcokacimcoook
karnimdan gelen gurultulari duyabiliyormusunuz?delikafadulden

tebrikler saskinim. yürekten kutluyorum . hayirli olsun ne mutlu bir haber. tabiki cig köfteyide levregide haketmissin afiyet olsun

Teşekkür ederim ablacım... Şeniz

çiğköftemi dedi birisi bende istiyorum ya bende bayılırım çiğköfteye ve yerim anacım kilo falan dinlemem ben bazı şeyleri asla kaçırmak istemem bunlardan biride çiğköfte .
ayrıca bir çiğköfte 30 kalori civarı.yedim yerim olsa yiyeceğim :))))

bu arada tebrk edern arkadaşlarımı çok çok öpüyorum

Mahalimim kusura bakma yaa kendi derdime düştüm derece yapan arkadaşlarımı tebrik etmeyi unuttum :nazar: Sen başta olma üzere dereceye giren ve zayıflama yolunda emin adımlarla hedeflerine ilerleyen arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyor ve yanlarında banada yer açmalarını rica ediyorum :roflol: bu nasıl bi cümleyse artık sırnaşık şey

şaşkınım diplomanda hayırlı olsun inşlh güzel iş kapıları açar sana

Sağol aplam benim güzel aplam :1hug:

yok ablacıgım saolasın ya belkı senı bunalttım bu konuda bıkackez yazdım yazdım.utandım ama sorcak kımse yok.ya ne dıyım abla valla sayende cok guzel urunlerım oldu ve bu kadarda uygun fıyata ayrıca kırısıklık kremınıde almıs.bakalım belkı bırını kullanırım.sımdı deneyımde martta yıne gıdecek seversem o zaman depolarım bunlardan bır yıllık:jeyyar:

Anaaa grubu yoldan çıkardım görüyonuz mu? Kaptanım beni gruptan atacak bu gidişle :roflol: Kızlar çiğköfte toplantısımı düzenlesek ne sırnaşık şey

iyi günlerde keyifle kullan canim. ayrica ne olur utanacak ne var ya. zaten isim dolayisiyla birde internet özürlü oldugum icin fazla katkim faydam olmuyor takima diye üzülüyorum. bari böyle faydam olsun gökcenim.

calarım eim e kaçar eşim aşımda hadi hadi deyip duruyor kediside ir oyun oyuyorda pcde hepiizi öptüm ablacım ve cadııııı sizin yediklerinizin hesabınıda yarın yaparım inşlk okiş.
kocaman öpüldünüz hadi byy

ya saskinim bugün cuma biraz bizde sasirsak hic fena olmaz. artik cigköfte partisimi olur. dedikodu gecesimi olur. iste ne istiyorsak yapariz.
ya kizlar sabaha börek sözüm var cocuklara insallah tutarim kendimi

saol ablacıgım.faydan olmaz olurmu sen hepımızın ablasısın.destegın yaptıgın buyukluk yeter kızlar bu yaz ıst a yollarınızı dusurun ıns sıze cıgkofte partısı yapayım.

yok saskınım ıkısını aynı gunde yıyebılırsın.mesla benım et gurubundan porsıyonum 5 dı kı peynır yumurtada bu gurupda ama .ohh mehalımde bızden sımdı canım cekdı bız evde yapamıyoruz ama bıldıgımız temız guvenılır bır yerden alıyoruz ama ben lavassız yıyemıyorum tek kotu yanı bu.saskınım bu arada tebrık ederım canım bende hala almadım dıplomamı bu yaz ıns gıdıp alıcam

Teşekkür ederim canım ama ben de daha diplomayı alamadım. 1,5 yılda ancak geçici mezuniyet belgesini verebildiler. Artık diplomayı bi 10 yıl sonra alırım herhalde :roflol: o kadar süründürdülerki aldığım anda kendimi tıbbı bitirmiş gibi mutlu hissettim... naniknanik

ya bugun dogru durust gelemedim gelsemde efe rahat durmadi bugun yediklerim mehalim dunku yediklerimi hesaplamissin eline emegine saglik bitanem bugun
3 dilim tam bug. ekm mehalim bunlarin bir dilimi 50 kaloriymis bugn birde tarttim 1 dilimi 20 gr geldi posetinde yaziyomus neyse
25 gr peynir orta yagli
birbucuk domates
1 tas kahve iki sekerli
ara 3 4 tane fistik
oglen 4 kasik(sogan kirmizi biber patates) sebzeli et (kirmizi) sote
4kasik bulgur pilavi
ara bir tas cay iki sekerli
aksam ogleden kalan etli yemek 2 kasik
4yaprak 1 domatesten yapilan yesil salata limonlu az tuzlu
iki lokmada normal ekmek tabagi siyirmak icin
simdi yedim iki su bardagi patlamis misir yagli ve sekerli
uzgunum bunu yedigim icin daha yemem yatana kadar artik
mehalime sevgilerle canim hic acelesi yok isedigin zaman hesaplayabilirsin simdiden ellerine saglik

hayırlı olsun saskınım.mehalım benı gormuyosun ama sanada ıyı geceler canım:eek:bende kacıyorum kocısle ılgılencem reyhan ablacıgım yeme borek lutfen pısmanlıgına degmıyo hadı hanımlar opuyorum hepınıze ıyı geceler

harika fikir gökcen. valla ne güzel oluryahihoyyyt
ben hepinizi cok merak ediyorum .hepinizi görmek istiyorum

ya saskinim bugün cuma biraz bizde sasirsak hic fena olmaz. artik cigköfte partisimi olur. dedikodu gecesimi olur. iste ne istiyorsak yapariz.
ya kizlar sabaha börek sözüm var cocuklara insallah tutarim kendimi

ooo Reyhan ablamıda aldım arkama daha benim sırtım yere gelmez sırnaşık şey Ablacım canın çok isterse bir dilim sende ye.. Bir yerde duymuştum eğer kişinin canı birşeyi çok isterse yemesi gerekiyomuş yoksa onun yerine ne yerse yesin vücut onu depoluyormuş... yani canın diyelimki tatlı çekti onun yerine elma bile yesen vücut onu tatlı gibi depoluyormuş... Valla ben diyenin yalancısıyım CADIARZU ama herşey psikolojik olduğuna göre bununda doğruluk payı vardır ( yada kaçamak yapmak için kendimi buna inandırmak istiyorum :roflol: )

Son düzenleme:
dogru diyorsun saskinim. benim canim birsey istesin onu yiyene kadar rahat etmem. dünyalari yesem doymam ille o istedigim seyi yiyecegim. ne pis huy ya:kızgın:

X