- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
kalisim saolasın zaten biz ballandırarak övgüyle anlattık yaptıklarımızı belirli kişiler özellikle sen dışında ilgilenen olmadı. bir ara özelden atarım sıkıntımı. emelede söyledim gerçi. yazarım bir ara sana cnm.[/QUOTE
GÜLÜM bende anliyamadim sorunun ne oldugunu. sonrada gülüm bosa sitem etmezdi dedim. simdide kafama taktim ne olacak simdi?senağlama bu konuda ne diyecegimide bilemedim simdi
neyse iyi tatiller tekrar canim
iyiyim mehalim sagol birtanem. sanirim sende iyisin cok güzel kilo verdin candan kutluyorum canimhihoyyyttşkler melisim .
reyhan ablam seni aşşada görüyorum sanırım geçmişe bakıyosun nasılsın güzel ablam iyisindir inşallah .kimsecikler yok bakım bir dedim ama sizle saat farkı var değil mi aramızda yanılmıyorsam hadi görüşürüz ablacım
saskın sende benım gıbı cıgkoftecısın anlasılan.bende her hafta ctesı yada pazar cıgkofte yıyorum dıyetısyenımde daha once ızın vermısdı 6 parca kofte ve 1 lavas yıyebılırsın dıye ustelık bagırsaklarıda cok ıyı calısdırıyokaydirigubbakcemile3
şaşkınım sanada iyi geceler tatlım hatta aşağıda zenan ve cedric var kaçtım ben geldikçe geldiniz:roflol::roflol: toptan bir iyi geceler geçeyim en iyisi ben öptüm hepinizi..
ama saskın canım bunu yıyınce 2 porsıyon et hakkını azalt canım bıde salgamı bende ıcıyorum ama ıcmememız lazım ıcındekı tuz oranı yuzunden
zaten bulamadim birsey kallisim
sanada hayirli geceler canim
saskin masallah moralin düzelmis biraz canim. haftada bir gün kendini simartma fikri bencede iyi.
haftaya daha iyi bir sonuc alacaksin insallah.