Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım ben almışım 103,3 üm.üzgünüm.ben 1 hafta izin istiyorum.bu aralar ii değilim.sanki kötü bişiler olacak gibi geliyo.2 gülünce bile birden donuklaşıyorum.bilmiyorum.bakınca herşey anlamsız geliyo.eğlenmeye çalışıyom,ama bulunduğum yere ait olmadığımı düşünüyorum nedense.bu sohbetlerin adamı değilim diyorum kendi kendime.depresyondayım galiba.mehalim.seni seviyorum.sen beni anlarsın.sadece kilo değil,sanki hiç bişi başaramıyorum.ve bu aklıma gelince boş bi insansın,sana verilen ömre yazık diyom.haftasonu toplamaya çalışcam .görüşürüz.arada uğrarımsenağlama

Allah bağışlasın canım güzellerini. Çok sıkılmıştım, sana fayda ederse ben de tekrar başlarım dinlemeye.

saol canım tebriğin için
sende mi şiştin işe yarıyo mu çay
bende mi yapsam duuu iii aklıma geldi akşam demliyivereyim

canım oldu faydası, 1 kilo şişmiştim 1.100 indim :) Ne zaman şişsem yapıyorum faydası oluyor.

Akdadaşlar ne güzel kilo vermişsiniz bu hafta, ben çok geç cevap yazıyorum çünkü yazılarınızı takip edemiyorum, bir günde bir sürü sayfa dolduruyorsunuz, paylaşım süper.
Öpüldünüz...

selam millet vallaha ne yazacağımı bilemiyorum artık okul çıkışı görüşürüz

selam millet vallaha ne yazacağımı bilemiyorum artık okul çıkışı görüşürüz

beni tınlama mehalim ya.benden adam olmaz.beni bi adaya bırakacaksınız,yamyamlar yerse anca zayıflarım.sizin aranıza girmeye bile layık değilim.ama sizi dinlemek bile rahatlatıyo.sizgerçekten takdir ediyorum.

layık değilim falan nasıl laf yaww bak yanımda oturuyon azına bi çarpacam o olacak

beni tınlama mehalim ya.benden adam olmaz.beni bi adaya bırakacaksınız,yamyamlar yerse anca zayıflarım.sizin aranıza girmeye bile layık değilim.ama sizi dinlemek bile rahatlatıyo.sizgerçekten takdir ediyorum.

Bende seninle gelebilir miyim?kaydirigubbakcemile çok sinirliyim bugün yaa kötükedihüso ya nasıl 300 gr veririm ben? Oysa bakınca sanki 5 kilo vermiş gibi duruyorum. göbeğimden 5 cm bacaklarımdan 2 cm incelmişim. Ama kiloya bakınca 300 gr :çok üzgünüm: daha 2. haftadayım kilom durdu diyemem. verdiğim toplamda 1,800 gr oldu.

buseyrem canım ne demek layık değilim.burada hiçbirimizin birbirimizden farkı yok canım .olsaydı zaten buralarda boğazımıza biraz olsun hakim olabilmek ve zayıflamak için çaba harçıyor olamazdık.
kilo verme süreci uzun ve sancılı bir süreç.temmuz ayından beri bu takımdayım.defalarca pes ettim defalarca kendime hakim olamadım.depresyona girdim,çıktım,umutsuzluğa kapıldım,inancımı kaybettim vs.tıpkı senin ve diğerlerinin yaşadığı gibi.
ama yine de buradan aldığım destek ile tekrar kendime gelebildim.
bu yolda düşe kalka ilerleniyor.
hergün belirli bir çizgide sürdürmek mümkün olmasa da genel olarak beslenme şeklimizi mümkün olduğu kadar sağlıklı yöne çekmeye çalışıyoruz.
buradaysan gerçekten zayıflamak istiyorsun demektir ve bu büyük bir artı senin için.
ikinci adım olarak ta kendini bira zorlamak kalıyor.
olumsuz düşünceler malesef yemeye daha çok itecek seni.
ama zayıflamak ta durumundasın.mümkün olduğu kadar amacını beynine işle.
başaracağım diyeyek yola çıkmak gerekiyor en baştan.
yine söylüyorum asla birbirimizden farklı değiliz.
ben ki dün akşam bişeye sinirlendim hemen aklıma dolaptaki çikolatalar geldi.
ama yemedim yememek için de kendimle çok mücadele ettim.çünkü zaten uzunca bir süredir boşladığım diyetime güzelce devam ediyorken bozmak istemedim.
canım sen de şu dakikadan itibaren kendini toparlayabilir ve motive edebilirsin.
istenince oluyor gerçekten sadece buna inan canım...

şaşkın stresin insan hayatındaki olumsuz etkilerini biliyosun zdemi.

az rahat be kardeşim az rahat ben ne zaman kilo verecem diye sıksam gr oynamaz ama ne zaman ben kilo veriyorum rahatlığını bulursam süper olur
yapma kendine bu eziyeti be kardeşim

canım ne güzel incelmişsin işte tartıda gördüğün rakama fazla takılma o zaman.ne demek göbekten 5 cm.çok tebrik ederim seni.

canım sen ii yerdesin ayrılma.böyle arkadaşlar bırakılmaz.kafana takma.vücudun direnç gösteriyodur.sakın pes etme haftaya ödülünü görürsün

hg aeben canım.kızlar 1 ay gibi bir zamanda benimde belden 6 cm basenden 8 cm bacaktan 8 cm incelmiş

5.Takım **91. Etap **

umuts76 ( 79.5 / 78.0 / 1,5 / 1.89% )
honeybaby( 60.0 / 59.6 / 0.4 / 0.67% )
kadis ( 61.9 / 61.9 / 0.0 / 0.00% )
reyhanxx54 ( 77.7 / 77,4 / 0,3 / 0,39% )
MATEM ( 91.8 / 91.4 / 0.4 / 0.44% )
zenan25 ( 75.8 / 75.6 / 0.2 / 0.26 % )
GÜL78 ( 105.5 / 105.5 / 0.0 / 0.00% )
cedric ( 108.2 / 109.7 / -1.5 / -1.39% ) (gokcenk nick değişikliği var)
mehalim ( 63.2 / 62.3 / 0.9 / 1.42% )
şaşkınperi ( 69.9 / 69.6 / 0.3 / 0.43% )
buseyrem ( 103.0 / 103.3 / -0.3 / -0.29% ) ( 13.takımdan transfer )
kalliste22 ( 78.3 / 78.0 / 0.3 / 0.3 / 0.38% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 974.8 / 972.3 / 2.5 / 0.26% )

Son düzenleme:
hg aeben canım.kızlar 1 ay gibi bir zamanda benimde belden 6 cm basenden 8 cm bacaktan 8 cm incelmiş
a.s. mahalim canım artık senın yediklerini takip edicem tabi oku bilirsem . baklavayı yedin maşalah 1 kiloyuda verdin süpersin ...kendini kasınca olmuyo galiba ..fisfisfis

biliyorum.herşeyi biliyorum,ama beni ne tutuyo anlamadım.sanki bu vücut benim değil gibi.kendime dışardan bakınca ,adammısın diyorum.utanmadan nasıl insan içine çıkıyorum..bu hafta sonu kendimi dinleyeceğim.ne yapıp yapamayacağıma kara verip,mehalimi alıp yola çıkmalıyım.hepinizi öpüyom

birileri bunalıma girmiş ama birden fazla kişi olmuşlar size ayrı takım kuralım buse ve peri bunalımlar takımı :)
canlarım ya neden böyle ruh haline bürünüyorsunuz ki. pericim bak ne güzel incelmişsin kilonda inmiş ben önceleri yazmıştım aynen senin gibi aşırı spor yapıyordum geçen yıl ve gr vermiyordum haftalar sürdü çünkü en az iki saat yapıyordum bu durumdada vücut neler oluyor diye şaşırıp kilo korumaya geçiyor bu yüzden veremiyrsun daha azaltman gerek sporunu ve ayarda tut haftadan haftaya yükselt...

busem senin neyin var şekerciğim, bak bir de yanında mehalim gibi bir destekçin varken böyle şeyler duymak üzüyor bizi biliyormusun... sıkıntılarınız varsa paylaşın arkadaşlar elimizden geldiğince destek olmaya çalışalım..

bu arada honeyim aradı az önce o ne güzel o ne cazip ses anlatamam şekerliği sesine yansımış çok tatlı biri olduğu belli..

günaydın sabah gülümle işe geldik ya daha asansörde başladılar benim avukatlar aramaya
arkamdan da geldiler büroya br yemek yedim şimdi yine iş başına hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…