Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalisim ne kadar güzel bu ciciler yaff valla 10 parmanızda 10 marifet akşam emelede hayran kaldım ne güsel şeyler yapmış heveslendim bende. çantayla başlıycam öremeye devamı gelir artıkım.
sıralarım örgülerii. benim yaratıcılığım yok ama emel her parçayı eline geçeni değerlendirmiş.kırlenti çantaya çevirmiş bayıldım bu fikre kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. sizlerden öğrenceğim çok şey var çook çalışmam lazım çoookgamyoncuiremsu

kalisim biliyosun bugün son 2 hafta yokum. hatırlatim dedimm. zenan reyhan ablam gördüm sizi yazın hadiya bişilerr bekiyom. nasılsınız bakalım ben heyecanlıyım izie çıkıyom ne güsel

emelinde derya baykallığı tutmuş desene o mesaj arkada kalmış kaçırmışım şimdi gördüm :)) marifetli tabi hiç boş durmadığını tahmin ediyorum.

kallisim canim benim hastasin zaten bana modelmi buldun. oyyy canim yerim seni bencokacimcoook
cok cici modeller cok sevinirim ölcülerini bulabilirsen
gülüm iyi tatiller sana canim benim özliyecegiz seni

ablacım bu eklediğim modelin birinin açıklaması var ben sana birde şişle yapılabilecek tarif edeyim inan o kadar kullanışlıki her rengini yapmıştım ben..

34839350ab8.jpg

bu mavi beyaz pembe beyaz olanın

ay reyhan abla ne büyük oldu bu iyi anlayabilesin diye büyük ekleyeyim dedim.. sayfa bozuldu ama idare edin artık :)))

canimsin cok iyi böyle aman iki gün kalsin silmeyin ben bu aksam baslarim buna.. eline saglik kallisim . birtanesin ya

5.Takım **91. Etap **

umuts76 ( 79.5 / 78.0 /
honeybaby( 60.0 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.7 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 75.8 / 75.6 / 0.2 / 0.26 % )
GÜL78 ( 105.5 /
gokcenk ( 108.2 /
mehalim ( 63.2 / 62.3 / 1.0
şaşkınperi ( 69.9
buseyrem ( 103.0 /
kalliste22 ( 78.3 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

silmem ablacım sen keyfine bak hada bir ay durur o sayfa ayda bir siliyorum çünkü..

ben telefonumu honey mesaj yollayabilir diye yanımda tutuyordum ama yine şarjım bitip kapandı şimdi kızcağız cafeye gitmeye kalkar gidip biraz oyalanıyım hem inmişken sonra gelirim..

5.Takım **91. Etap **

umuts76 ( 79.5 / 78.0 /
honeybaby( 60.0 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.7 / 77,4 / 0,3 / 0,39% )
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 75.8 / 75.6 / 0.2 / 0.26 % )
GÜL78 ( 105.5 /
gokcenk ( 108.2 /
mehalim ( 63.2 / 62.3 / 1.0
şaşkınperi ( 69.9
buseyrem ( 103.0 /
kalliste22 ( 78.3 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO
olmusmu kallisim

Selam arkadaşlar.
İnanılmaz moralim bozuk yaa :çok üzgünüm: sadece 300 gr vermişim. 69,600 çıktım sabah. Bana bunun mantıklı bi açıklaması var diyin nolurrrr!!!! hergün en az 2 saat yürüyorum ben yaaa senağlama akşam 7 den sonra bişey yemiyorum, yeşil çayımı düzenli içiyorum daha napim söyleyin bana :1no2:

kalisim kilomu altta tablo yaparak yazmıştım ama görmedin herhalde 105,5 aynı cnm daha regli olmadım şişkinlik ve kabızlığım var ondan vermemişim görünüyo.sabit kaldı .

honey merhaba canim.
aslinda üzücü bir durum haklisin. bu ilerdeki haftalarda olabilir ama ilk haftalarda pekte normal degil. cünkü gercektende cok hirsli giristin. 20000 adimin ne oldugunu ben cok iyi bilirim. onun icin yavas yavas basla sen yürüyüse birden yüklenme. birde kabizlik sorunun olabilir. ödem toplama sorunun olabilir. bilemiyorumki canim. yasin okadar gencki bir ögün atlasan bile fark eder. metabolizmanin en hizli calistigi yaslardasin. yinede bakalim arkadaslar ne diyecek. bende sasirdim acikcasi. saglik olsun cokta odaklanma kendine stress yapma

Selam arkadaşlar.
İnanılmaz moralim bozuk yaa :çok üzgünüm: sadece 300 gr vermişim. 69,600 çıktım sabah. Bana bunun mantıklı bi açıklaması var diyin nolurrrr!!!! hergün en az 2 saat yürüyorum ben yaaa senağlama akşam 7 den sonra bişey yemiyorum, yeşil çayımı düzenli içiyorum daha napim söyleyin bana :1no2:

şaşkıncım sana ablaların söyledi fazla sporda aç kalmakda verdirmez diye ama dinlemedin cnm hepsi tecrübeli bu konuda.düzenli beslenip yavaş yavaş sporu yükseltcektin cnm. ama üzüme sıkma canını ve bırakma sakın diyeti fln. haftaya daha düzenli yaparsın düzene girer ve fazla verirsin. 300 grm da az deil.yinede vermişsin cnm ben veremedim bak gerçi mazeretim vardelikafadulden
yılmak yok tmm şaşkınım şaşırma kilona

güzellerim ben ciktim erken gelecegim bu aksam saat 19.00 da allaha emanet olun. gülüm iyi tatiller tekrar canim öptüm hepinizi

reyhan ablam nasılsın ya sen ne işinde çalışıyon merak ettim almanyada yaşayan türk kadınları gnelde çalışmıyolar. belki söylemişindir ama unuttum ben mesleğini.

tekrar gelebildim nihayet.
cedric cim kallistenin dediği gibi destek için buradayız yani iyi günde de kötü günde de.haftaya cumaya güzel bir sonuç yakalayabilirsin şimdiden motive et kendini.
kallistecim geçmiş olsun canım.inşallah iltihap değildir.
şaşkıncım üzülme.arkadaşlar haklılar.çok yüklenmesen kendine yavaş yavaş alıştırsan vücudunu daha iyi olacak gibi.

ben de keyifsizim.2 gündür adet olacak gibi sancı çekiyorum ve sol göğsüm sızlıyor.garip bi durum var halimde canımı sıkıyor.bir an önce başlasa da rahatlasam.

X