Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.Takım **91. Etap **

umuts76 ( 79.5 /
honeybaby( 60.0 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.7 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 75.8 /
GÜL78 ( 105.5 /
gokcenk ( 108.2 /
mehalim ( 63.2 / 62.3 / 1.0
şaşkınperi ( 69.9
kalliste22 ( 78.3 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

kızlar gunaydın.kallıstecıgım gecmıs olsun basagrısı dısında daha ıyımısın canım.sana kotu bı haberım var benım ya soylerken utanıyorum ama kılo aldımsenağlama.maalesef dun aksam makarna yedım ve dondurma.bıde bısey daha ama onu soylersem....uff tutamadım ırademe sahıp olamadım.ne desenız haklısınız cezama razıyım.gece uyku tutmadı cok yedıgım ıcın sanırım 3 de kalkdım benden sonra yazdıklarınızı okudum o aradada beyaz leblebı yedım hemde o saatte.allah ım yıne cıgrından cıkıyorum:1no2:

5.Takım **91. Etap **

umuts76 ( 79.5 /
honeybaby( 60.0 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.7 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 75.8 /
GÜL78 ( 105.5 /
gokcenk ( 108.2 / 109.7 / 1.5 / -1.39%
şaşkınperi ( 69.9
kalliste22 ( 78.3 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

günaydınlar takımcım aylar sonra ilk kez kendi bildirimimi yapıyorum.kallistecim yine de kontrol edersin.geçmiş olsun canım bu arada.

bakalım doğru alıntıladım mı

yanlış oldu galiba ma düzeltemedim.çıkmam lazım.yine gelicem.oğluşun kahvaltısını hazırlıcam

cedricim canım böyle yapa boza metabolizmanı mahvedersin iradene sahip çıkmyı öğren biliyorum çok zor ama kendini sıkmalısın...

ev için hayırlı olsun diyemedim canım allah iyi ve sağlıklı günlerde oturmak nasip etsin canım...

ben baş ağrım haricinde iyi değilim aslında, böyle ryh gibiyim mide bulantım var ara ara ve göğsüm hafiflemesine rağmen geçedi, bir kez daha olmuştum böyle, süt kanallarında iltihaplanma oluyor bende ameliyatıda bu yzüden olmuştum kist yapmıştı şimdide ateşlenemeyince oraya vurdu diye düşünüorum aynısını yaşadım çünkü...

5.Takım **91. Etap **

umuts76 ( 79.5 / 78 / 1,5 / %1,9 )
honeybaby( 60.0 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.7 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 75.8 /
GÜL78 ( 105.5 /
gokcenk ( 108.2 / 109.7 / 1.5 / -1.39%
şaşkınperi ( 69.9
kalliste22 ( 78.3 / 78.0 7 0.3 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

kallıste cok haklısın canım.sızede zararım olacak ıstersen benı bır surelıgıne lısteden cıkarabılırsın canım.ev ısı hala karmasık be kallıstecıgım dun dayanamadım soyledım ama ınsanlar maalesef sozlerını tutmuyorlar ya.onada takılıyorum epey ama.ısde ya hep y ahıc mantıgıyla yaklasıyorum dıyete maalesef.benım kızkardesımde daha 19 yasındayken sut kanalları ıltıhaplandıgı ve kıst oldugu ıcın amelıyat oldu sımdı hamıle olan bızde endıselenıyoruz tekrarlıyacak dıye .hıc ıhmal etmeden doktora gıt canım

bize zararın olacak diye takımdan çıkartma gibi bir şey söz konusu olamaz hep vereceğiz diye bir şey olamaz cedricim bu hem senin daha çok motiveni kaybetmene yol açar nasıl olsa takıma sorumluluğum yok diye daha çok yiyebilirsin.. bir şey daha var emele çok söyledim bunları, derece için burada değiliz destek için buradayız..
kimse sözünü tutmuyor ki.. ben evimi satarken neler çektim tamam deyip söz verip bir hafta sonta vazgeçenler mi kapora verip 2 hafta sonra biz almayacağız kaporamı geri ver diyenler mi ne ararsan.. allah hayırlısını versin.. sıkma canını...

]B]5.Takım **91. Etap **

umuts76 ( 79.5 /
honeybaby( 60.0 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.7 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 75.8 / 75.6 / 0.2 / 0.26 % )
GÜL78 ( 105.5 /
gokcenk ( 108.2 /
şaşkınperi ( 69.9
kalliste22 ( 78.3 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (
[/B]

zenanım hoşgeldin yine ne sakarlığın olduda çok sakarım yazmışsın :))

kitap adını aldım canım ama beni msn sorunlu hemen kapandı bende ilk fırsatta sana adresimi yazayım oradan ne gibi bir yöntemle paket gelir biliyormusun karglar mı var posta mı valla hiç dışarı bir şey yollamadım almadımda bilmiyorum..

olmamis be yaw yine ne eksik acaba neyse ben yine 200 gr vermisim kizlar iyi bana gore bugun 75.6iyi kotu idare ediyoz iste be
kallisim gecmis olsun canim ihmal etme yinede bir dr a git canim
cedric uzulme ya hayirliysa olsun de canim olcak boyle seyler oluyo malesef sen kendine dikkat et

kallisim istecok sakarimi hani birkere bir foto ekranin kosesine yapisip kalmisti ya ozaman yazmistim dunmuydu bilmiyom klavyadae butun mesajlar buyuk harf yaziyodu onun icin ne yap tigimi bende bilmiyom sakarrim yane

günaydinnnn. kallisim gecmis olsun canimya üzecek seni bu grip. allah sifasini versin cabucak atlatirsin insallah.
ben kahvemi icip acilayim kilom 77,4
bendede takildi kilo verme 3 gündür ayni kilodayim ben daha iyi bir sonuc bekliyordum aslinda
neyse gelecegim yine

heheheh gördüm zenanım gördüm büyük yazdığını filan.. neyse alışırsın üzme kendini.. ben ilk zamanlar bir şey bozacağım diye mause hareket ettiğinde bile koruordum hiç bir yere tıklayamıyordum..:))

reyhan ablam ağırız bu aralar ama ben hep inanıyorum böyle alışıp alışıp pıtır pıtır gidecek kilolar inşallah..

gördğm gördüm yazınıı dimek benden gisli yasdın ama çıktı meydana.:jeyyar: ama almamışım kilo. saolsun annesi bol yemek yapmış ama azar azar koydu 4 er kaşık ancak vardı destek oldu bize bozdurmadı diyeti az az yedirdi bize ve tartıldım almamışım kilo ama çok güsel dohbet ettik. 4 e kadar oturduk yaptığı cicileri gördüm çok eylendim ben.hihoyyyt

oo ablacım sende 4 kaşığa başlamışsın.kaydirigubbakcemile5 kendimle gururlanıyom hepinizi4 kaşığa alıştırdım faydalı oldum..çok güsel yediklerin

güselim benim 4 tane bebek düşüğüm var zaten doktorum ordan biliyo progestan eksikliği olduğunu bende.hamile kaldımmı kanamam durmuyo buda o eksiklikdenmiş ama klomen fln kullanmadım hiç. sevinirim bilgi alırsan özellikle durumum hakkında ilacım hakkında bilgilendirirsen memnun olurum cnm.:Saruboceq:

güselim salmışsın kendini ama yaa. bizler ne için varız destek için. ama baya dağıttın sen yapma böyle ipin ucu bir kaçarsa tutamassın birdaha. herşey bitmişdeil yarın da bıraktığın yerden başlayabilirsin diyete. lütfen cnm toplan açlıkdan ölen yok beynine yaz bunu zayıflıycam de.öyle yönlendir beynini. lütfen cnm aramıza dön çok öbür dünyadan. takımdan çıkarın fln olmaz öyle şey duymamış olalımyerimseniben

evt kaptanımız dostumuz çokiyi anlatmış bak. cedridcim kulak ver bu sözlere.
kalisim ilk defa duyom böyle rahatsızlık ya allah şifanı versin inşallah kısa zamanda gecer.

buarada kızlar regli hala olmadım onun şişkinliği var üstümde ve kabızlık var ondan kilom aynı çıktı bu sorunlar çözülünce bakalım ne kadar inmiş olucam. zenancım olsun 200 r da veremeyebilirdin yinede vermişsin üzülme. reyhan ablam verirsin ya bazen duraklamalar oluyor. üzülme snde
kalisim daha iyimisin bugün ama şu iltihap işini ihmal etmeya. sağlık bişeye benzemez.

reyhan abla bak ben şişle buna benzer modeller yapmıştım heo kızlara, göüğüs kapalı olduğu için çok kullanışlı oluyordu ama şişle yapılanını bulamadım eğer istersen sayısını verip tarif ederim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…