5.Takım **91. Etap **
umuts76 ( 79.5 / 78 / 1,5 / %1,9 )
honeybaby( 60.0 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.7 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 75.8 /
GÜL78 ( 105.5 /
gokcenk ( 108.2 / 109.7 / 1.5 / -1.39%
mehalim ( 63.2 / 62.3 / 1.0
şaşkınperi ( 69.9
kalliste22 ( 78.3 /
5.TAKIM TOPLAM KİLO (
gördğm gördüm yazınıı dimek benden gisli yasdın ama çıktı meydana.:jeyyar: ama almamışım kilo. saolsun annesi bol yemek yapmış ama azar azar koydu 4 er kaşık ancak vardı destek oldu bize bozdurmadı diyeti az az yedirdi bize ve tartıldım almamışım kilo ama çok güsel dohbet ettik. 4 e kadar oturduk yaptığı cicileri gördüm çok eylendim ben.hihoyyytbiz akşam iş çıkışı gülle buluştuk bize geldik
annem yemek hazırlamıştı yedik bir güzel şimdi de çay içiyoruz size bir bakalım dedik
herkese iyi akşamlar
yemekte diyet şeyler vardı takıma faydam olmuyor bari zararım olmasın dedim
annem börek falan yapayım dedi yok dedim biz yeğen sahibi olcaz sakın dedim yapma normal şeyler yap çorba, yeşil mercimek, pilav, et,salata yoğurt,bir de kuru patlıcan yemeği
valla eğer kilo aldıysa suçlu ben değilim haberiniz olsun
ben bunları yazarken o telefonda gizli gizli yazdım okuyunca kzııcak sonra da güleriz
oo ablacım sende 4 kaşığa başlamışsın.kaydirigubbakcemile5 kendimle gururlanıyom hepinizi4 kaşığa alıştırdım faydalı oldum..çok güsel yediklerinmehalim bugün yediklerim
büyükce dilim ekmek tam bugday 50gr az yagli peynir 5 siyah zeytin.yarim salatalik bir kirmizi biber
yarim litre yagsiz ayran
4 kasik ispanak kavurmasi 100gr hindi gögsü izgara yarim dilim ayni ekmekten
iki portakal bir fincan sütlü kahve
güselim benim 4 tane bebek düşüğüm var zaten doktorum ordan biliyo progestan eksikliği olduğunu bende.hamile kaldımmı kanamam durmuyo buda o eksiklikdenmiş ama klomen fln kullanmadım hiç. sevinirim bilgi alırsan özellikle durumum hakkında ilacım hakkında bilgilendirirsen memnun olurum cnm.:Saruboceq:emelcim şahitlerin vardır heralde, bütün herşeyini anlat,olmadı ilave et ne bileyim. avukatın ne diyor durum hakkında.
canım klomen mehalimin dediği gibi işe yarıyor. senin kullandığın ilaç hakkında açıkçası çok bir fikrim yok. progestan eksikliğinde hamilelikler düşükle sonuçlanır diye biliyorum. ama sen hamilede değilsin,tahlil de yapmamış nasıl karar verdi acaba? hafta içi bizim kadın doğumcudan bilgi almaya çalışayım.
.
kızlar gunaydın.kallıstecıgım gecmıs olsun basagrısı dısında daha ıyımısın canım.sana kotu bı haberım var benım ya soylerken utanıyorum ama kılo aldımsenağlama.maalesef dun aksam makarna yedım ve dondurma.bıde bısey daha ama onu soylersem....uff tutamadım ırademe sahıp olamadım.ne desenız haklısınız cezama razıyım.gece uyku tutmadı cok yedıgım ıcın sanırım 3 de kalkdım benden sonra yazdıklarınızı okudum o aradada beyaz leblebı yedım hemde o saatte.allah ım yıne cıgrından cıkıyorum:1no2:
evt kaptanımız dostumuz çokiyi anlatmış bak. cedridcim kulak ver bu sözlere.cedricim canım böyle yapa boza metabolizmanı mahvedersin iradene sahip çıkmyı öğren biliyorum çok zor ama kendini sıkmalısın...
ev için hayırlı olsun diyemedim canım allah iyi ve sağlıklı günlerde oturmak nasip etsin canım...
ben baş ağrım haricinde iyi değilim aslında, böyle ryh gibiyim mide bulantım var ara ara ve göğsüm hafiflemesine rağmen geçedi, bir kez daha olmuştum böyle, süt kanallarında iltihaplanma oluyor bende ameliyatıda bu yzüden olmuştum kist yapmıştı şimdide ateşlenemeyince oraya vurdu diye düşünüorum aynısını yaşadım çünkü...
5.Takım **91. Etap **[/COLOR .!.:umuts76 ( 79.5 / 78 / 1,5 / %1,9 )
honeybaby( 60.0 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.7 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 75.8 /
GÜL78 ( 105.5 /105.5 /
gokcenk ( 108.2 / 109.7 / 1.5 / -1.39%
mehalim ( 63.2 / 62.3 / 1.0
şaşkınperi ( 69.9
kalliste22 ( 78.3 / 78.0 7 0.3 /
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( [/B]