kolay gelsin emelim.. akşam aklımız sizde kaldı biliyorsunuzdur sanırım :))
şimdi doğrumu yukarıdaki liste
aayyy gülcüm özlicez canmı seniiikalisim biliyosun bugün son 2 hafta yokum. hatırlatim dedimm. zenan reyhan ablam gördüm sizi yazın hadiya bişilerr bekiyom. nasılsınız bakalım ben heyecanlıyım izie çıkıyom ne güsel
şaşkınım ben sana demiştim de miiSelam arkadaşlar.
İnanılmaz moralim bozuk yaa :çok üzgünüm: sadece 300 gr vermişim. 69,600 çıktım sabah. Bana bunun mantıklı bi açıklaması var diyin nolurrrr!!!! hergün en az 2 saat yürüyorum ben yaaa senağlama akşam 7 den sonra bişey yemiyorum, yeşil çayımı düzenli içiyorum daha napim söyleyin bana :1no2:
canlarım ben almışım 103,3 üm.üzgünüm.ben 1 hafta izin istiyorum.bu aralar ii değilim.sanki kötü bişiler olacak gibi geliyo.2 gülünce bile birden donuklaşıyorum.bilmiyorum.bakınca herşey anlamsız geliyo.eğlenmeye çalışıyom,ama bulunduğum yere ait olmadığımı düşünüyorum nedense.bu sohbetlerin adamı değilim diyorum kendi kendime.depresyondayım galiba.mehalim.seni seviyorum.sen beni anlarsın.sadece kilo değil,sanki hiç bişi başaramıyorum.ve bu aklıma gelince boş bi insansın,sana verilen ömre yazık diyom.haftasonu toplamaya çalışcam .görüşürüz.arada uğrarımsenağlama
canım oldu faydası, 1 kilo şişmiştim 1.100 indim :) Ne zaman şişsem yapıyorum faydası oluyor.
Öpüldünüz...
teebrikler kızlar gene süpersiniz ..........
selam kızlar..kadiş zaten hep öyleyiz aslında çok dikkat ederiz ama bir türlü kilo veremeyiz.kendi adıma aynen öyle valla.bu arada annen umarım kilo verir ve sağlığına kavuşur.ıcam. hepinizi çok öpüyorum.
ay canım mehalimayy kadisim o nasıl laf öyle takımdan saymamak falan neyin nesi vallaha billaha yzdıklarını okuyunca çok üzüldüm. anacım senin listeni yapmazmıyım uzun olan listeleri word kopyalıyorum orda hesaplıyrum umutun ki kısa olduğu için kopyalamadan hesap yapıvermiştim anacım nasıl utandım anlatamam bak gülümde hemen hesap yap demiş vallaha onuda yeni okudum kız cağıza yapıverseydimkeşke
kadisim hemen hesaplıyorum affet canım benim
ay neeeG
kadisin yedikleri
sabah yarım kase mısır gevreği—160 kal.
greyfurt suyu yarım—80 kal ,1 bardak yeşil çay
ara da küçük bir elma –50 kal
öğlen tabak makarna –85(sossuzsa bu değer)5-6 kaşık çorba tarhana—50 kal
ara yeşil çay
2 küçük bisküvi—75 kal
akşam salata—70 kal yarım kase çorba-50-100 kal et patates haşlama yarım tabak—ortalama 150-200 kal
ekmek 1 lokma sadece—20 kal
çayla birlikte patlamış mısır (yağlımı yağsızmı) yağlı—478 yağsızsa 30 kal—ne kadar fark var demi
1 elma yarım portakal—50 kal+25 kal
yeşil çay 1 bardak
yatarken 1 bardak süt şekersiz sayılır—sayılır ne demek şimdi kadis şekerlimi şekersizmi kandırma bizi ---120 kal şekersizJ)
toplam maximum:1563 kal bunu yuvarlamayım demiJ)
kızlar gunaydın.kallıstecıgım gecmıs olsun basagrısı dısında daha ıyımısın canım.sana kotu bı haberım var benım ya soylerken utanıyorum ama kılo aldımsenağlama.maalesef dun aksam makarna yedım ve dondurma.bıde bısey daha ama onu soylersem....uff tutamadım ırademe sahıp olamadım.ne desenız haklısınız cezama razıyım.gece uyku tutmadı cok yedıgım ıcın sanırım 3 de kalkdım benden sonra yazdıklarınızı okudum o aradada beyaz leblebı yedım hemde o saatte.allah ım yıne cıgrından cıkıyorum:1no2:
canım şimdi nasılsınben baş ağrım haricinde iyi değilim aslında, böyle ryh gibiyim mide bulantım var ara ara ve göğsüm hafiflemesine rağmen geçedi, bir kez daha olmuştum böyle, süt kanallarında iltihaplanma oluyor bende ameliyatıda bu yzüden olmuştum kist yapmıştı şimdide ateşlenemeyince oraya vurdu diye düşünüorum aynısını yaşadım çünkü...