Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gökcncimm hazırım rüyalarınızaaaa buyrun bayanlarr her rüya yorumlama 5 tl hesap nomu verim ..... dermişimmm haha.. gökcencim mutluluk sırırnı bilom masajda deil ondan zenana takılıyoz.. ama denemelisin cnm sende umutsuzluğa kapılmaa senin elinde bir tüyoda benden. istersen özelime anlatabilirsin bende çook çekenlerdenim derdine derman olimm be bacumm anladım seni ben. ben açık sözlüyümdür tabirlerde kötü söledimmi kısmayın bana.

kızlar bı msj ı bı saatde yazdım nerdeyse.bugun hıc ugruyamadım bu saate kadar.cunku evde temızlık vardı.hıc kacamadım valla.sartel yanmıs.elk kesıldı usta cagırdım yapıldı ama benı sınır ettı.halen makınada perde yıkanıyo.bende oldum bıttım valla.bıde yenı sılınmıs cama ıkı damla yagmur yagdı.ben akıllısıda kurulamaya kaldı.ama camlar durulanmaıs sanırım bende sılınce yaglanmıs oldu.neysekı tek cam sıldım gıttı.butun tabak kasık bardak hem salonu hem mutfagı yıkadım.evım tertemız oldu valla.hadı gelın sıze dıyet pastanın en süperını yapayım kahveyle ıkram edeyım.kaydirigubbakcemile3.bu arada yakaladın benı kallıste daha baslıyamadım canım ya.sabah 5 den berı ayakdayım ama maalesef yenı oturabılıyorum.yarına soz okunmus bıtmıs sızınle paylasılmıs olacak

gökcncimm hazırım rüyalarınızaaaa buyrun bayanlarr her rüya yorumlama 5 tl hesap nomu verim ..... dermişimmm haha.. gökcencim mutluluk sırırnı bilom masajda deil ondan zenana takılıyoz.. ama denemelisin cnm sende umutsuzluğa kapılmaa senin elinde bir tüyoda benden. istersen özelime anlatabilirsin bende çook çekenlerdenim derdine derman olimm be bacumm anladım seni ben. ben açık sözlüyümdür tabirlerde kötü söledimmi kısmayın bana.

gul kaydirigubbakcemile3 cok ayıpp utandırdın benı canum ya:eek:

kadisim benim rüyalarım çıkar hislerim kvvetlidir.. ben reiki de test ettirdim medyamustlik yapabilirmişim eğitim alırsam bide beyin okuma gücü olurmuşş bendee yani 3cü göz grubua giriyomuşum ama gidit eğitim almak lazım.ilerletmek için. her insanda varmış bu gibi esrar bilgiler ama kimse farketmiyor.
ay canım benimde rüyalarım hep çıkar
bazen oanı önceden yaşamışımdır
yada yaşayacağım bir olayı görürüm vs vs
ama zamanal azalıyo ya yani büyüdükçe stresten sanırım
ayy şu testi bulup bnde yapayım ya bakalım benim ki ne çıkacak
evt eğitimlerle aratabilir

Her özelliğiyle tam bir yengeç'im sositososito Ben baktırmaya bayılırım sırf fal için kahve içerim normalde hiç aram yoktur. Belli aralıklarla sırf stres atmak amacıyla baktırırm. Burda cafelerde bakılıyo.
ayyy şaşkınım sende mi yengeçsin ya huuu
özelliklerde tam vayyy çok iiii
kahve falına ben üniversitede çok baktım
tam bur komedi yaaa
tamma hep tuttururdum ama zaten hep arakdaşlarıma bakıyodum
yada ahkkında bir iki bişey biilyosn sallla
zaten baktıran ay evet öyle gibisinden sana yorum yapacak bişeler sölüyo
gerisi senin atma kabiliyetin kalmışşş
tüm yurt sıraya girerdi bende çok dikkatliyimdir kim kiminle çıkmış napmış bilirdim yani
özel görev bile teklifi gelmişti güvenlikten vs falan şimdi cyazmıyayımda açık açık
yani bence dikkate bağlı yaaaa
saf bişe bilmeyen biri atamaz yaneee
o yüzden kesinlikle fala inanmayın ıkzlarrrrrr
hele kahv falı tammane atmaya bağlı
bir de ikna kabiliyetine ağzının laf yapmasınaaa vssshihoyyyt
merhabalar a.s.kaptanınızı öpmeye geldimŞenizo şimdi yok notumu iletrimisiniz lütfen onu çok öslediğimi ve kocamannnnnnn öptüğümüŞenizbunlarda size gününüz güzel geçsina.s.

gel serserim benim sen hep gel böle
kayfemiz olaydı verürdük sana
falınada bakardık yaaa neyseee:1shok:
hafta sonlar hariç her gün spor yapıyorum ve son bir haftadır aklıma geldikçe çaylardan içmeye başladım karışık öyle yani yeşil çay form çay ama üzerimde inanılmaz bir ağırlık var hiç dinç ve kilo veriyormuş gibi hissetmiyorum kendimi galiba ben bu metabolizmayı iyice bozdum çok değişik bir şey olmazsa hiç kilo vermiyorum yine tıklamıyor sanki veriyorum 300-400 gr ama bakmışsın geri gelmiş...
canım ben sana ne olduğunu söliyim
bak sen önceden bu kadar çok spor yapmadan önce diyim
pek takmıyodun ama gidiyo du
ben nacizane bir gardaşın bir bacın olarak hanee hep böyle derler ya
sana takmamanı tavsiye ediyorum
sanki diyette değilsin yediklerin yaptıkların senin normal yaşantınmış gibi
ve sadece cuma tartıl oldu mu
bunu 1 hafta yap gerçi şurda kaç gün kaldı
yani çayını iç vs vs ama diyet için yapma bence bu fikir kilo vermemende engel teşkil etmekte canımcımmmmkaydirigubbakcemile5

Şu azmin zaferi diye bölüm var ya geçende bende foto ekleyip buraya link vermiştim hani zayıflayanların öncesi sonrası diye.. bir arkadaş yeni fotolar ekledi her günde ekliyor amaninn ben artık fenalık geçiriyorum ne kadar büyük bir azim var insanlarda ama merak ediyorum ne yapıp ne kadar zamanda kilo verdiklerini boş bir zamanda yetersiz ingilizcem ile anlayabildiklerime bakıp buraya da aktaracağım..

...

canım sorma ya ne resimler
hele bir adam varya sarkık sarkıkk
ay ben oresme baktıkca ne yemek yerim ne de sayıflarım ya
öyle kalayım ben yaaaaa
ıyyyy igrenç
yetersiz ingilizce haaaa
çok sevindim adına bence dil öğrenmeliyiz bu illa ing. olcak diye bir şart yok
ve canım geliştirmeni tavsiye ederim
senin koca belki gider belli mi olur hazzırlıklı olursun sendeeesırnaşık şey

doğanın kanunu cnm bunlar sorunlar yaşananlar, yaşanacaklarr. utancak bişi yok ciddiyim ben. çok arkadaşıma yardımcı oldum böylee

sımdı dun yedıklerımı yazayım hemen.sabah ıspanaklı kasarlı el acması gozleme yedım.dısardaydık kahvaltıda.bıde 1 dılım normal ekmegı mangalda kızarttım bı lokması ıle kaymak bal kalanıyla yumurta yedım:eek:sonra hıc bısey yemeden aksam sade kofte ve lıght ayran yatmadanda 1 portakal yedım.bugunse sabak ıkı dılım lıght ekmekle kasarlı ama yagsız tost yedım bıde temızlık oldugu ıcın yemek yapamadım pızza soyledım ıkı dılım yedım bı tabede lıght kola.aksamada brokolı haslıycam buharda ve yogurtla yıycem.spor yapabılırmıyım bılmıyorum ama.

aslında pek sorun yok ama merak ettım su tavsıyelerıkaydirigubbakcemile3.yok canım yok vallahı sorun yok.hersey yolunda ben dert edıyorum bıraz sadece kılolar muhabbetıne ama gececek buda.

kızlar bı msj ı bı saatde yazdım nerdeyse.bugun hıc ugruyamadım bu saate kadar.cunku evde temızlık vardı.hıc kacamadım valla.sartel yanmıs.elk kesıldı usta cagırdım yapıldı ama benı sınır ettı.halen makınada perde yıkanıyo.bende oldum bıttım valla.bıde yenı sılınmıs cama ıkı damla yagmur yagdı.ben akıllısıda kurulamaya kaldı.ama camlar durulanmaıs sanırım bende sılınce yaglanmıs oldu.neysekı tek cam sıldım gıttı.butun tabak kasık bardak hem salonu hem mutfagı yıkadım.evım tertemız oldu valla.hadı gelın sıze dıyet pastanın en süperını yapayım kahveyle ıkram edeyım.kaydirigubbakcemile3.bu arada yakaladın benı kallıste daha baslıyamadım canım ya.sabah 5 den berı ayakdayım ama maalesef yenı oturabılıyorum.yarına soz okunmus bıtmıs sızınle paylasılmıs olacak

oh oh temizlik gibisi var mı ellerine sağlık canım
mis gibi oturrusun artık evinde
bende temizlik sevipte pek zaman bulup yapamayanlardanım
üstün körü yapıyorum bişeler işte vakit buldukça bir girsem çıkamıyormuf işlerden yaaa
ayy diyet pasta mı kalori de fark eder mi ya
bence hepsi aynı
ben bir dilimle doyamma çünkküüüüü
bu kitap işini ben kaçırdım galiba özetleyiverseniz banada-tatlicadiarzu-

ay benim kusuruma bakmayın ama köpüşüm çok sıkıldı mahalleyi ayağa kaldırdı hiç böyle yapmazdı kesinlikle laf anladıklarına bahse girerim demiştim ki seni gezmeye götüreceğim ve o da bahçede saksı içinde zinciri duruyor ona gidip bakıp kokladı şimdide durmuyor... amaninn ben kaçtım...

saol kadıs canım.temız evın kokusu super oluyo.hele perdeler yenı yıkanmıssa.bu kıtap muhabbetı su.esım bana evlılık yıldonumu hedıyesı olarak bıseyler almısdı bunlardan burude nıl gun un kıtabıydı.ama ben bu hedıyeyı manıdar buldugumdan kaldırdım dolaba.dunde cd lerden bahsedılınce hatırladım.okuyup sızede anlatcam ıns

gökcencim maşallah ne güsel yemişsin öylee afiyet olsun. kadisim patayı özel yaptırırız senin hakkın kadar tatlı canavarısın çünkümm..:)))
dün bende temizlik yaptım kocişim yardım etti.

Selam cümleten aşşada ne kadar çok isim görüyorum .
Oğluşumla yürüyüşümü yaptın geldim tam 30 dk yürüdüm sonrada parktaki aletlerle hareket yaptım azcık am şimdi başım ağrıyor ya kendimi acaiyip aç hissediyorum neden bilemm ama yemicem sözüm var yani fazla yemicem

Krize girdim açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayır değilim aslında ama açımmmmmmmmmmmmmmmmmm 10 dk tuttum tuttum yoksa gittim tutun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gokcenkim niye kizayim canim ya sakalasiyoz iste neyse ben yurudum sporumuda yaptim yuruyus grubuna kac dakika yurudugumude bildirdim simdi dusa gircem acayip ter doktum hafta sonu oryantal dansimi yapamadim kayinvalidemler vardi bu aksam onuda yaparim insallah siz kaynatin ben cikinca ugrarim kizlar

mehalimm sözünü unutmaaa bak hıııııı.. karışmam sona tokum de beynini kandır bakim kocaman salata yedin daha ne istonn. öğün dışı yemek yokk.cısss...acı onlar

oğlum bisküvi almaya gitti kesin yerim dedim içinden ama gelip bana ikram edince aniden iştahım kayboldu yasak olunca gözüm dçöndü sanırım teklif edince kaçtı akşamda patlıcan salatası yapacam onu yiyecem allahım bugünü bir atlatsam toparlıcam kendimi bugün neden böyle oldum anlamadım sanırım fazla spora bünyem dayanmadı şaşırdı garibim ne yapsın bide evdeyim yapacak bişi yok sıkıntıdan biliyorum kendimi aslında .neyse şimdilik kalkıyorum pcden hadi byy

ama kisme kamamışşş bende didiyomm öptüm hepinişii ii aşamlarrr

ama ama ben gelmiştim nere kayboldunuz kızlar :a015:
Gökcenkcim ben kahve fallarımı Taksim ya da Nişantaşın'da baktırıyorum. Özellikle istiklal üzerindeki tüm cafelerde kahve ve tarot falları bakılıyor. Bilmiyorum sen hangi yakada oturuyosun ama Taksim'i mutlaka biliyosundur diye düşündüm.
Kahve falında tutturduğum oluyo daha doğrusu öle diyolar... -tatlicadiarzu- cadıyım diyom inanmıyonuz...

merhabalar.. ben bu gün adapte olamadım yani öyle değilde mesajlara cevap veremedim affedin mesela umutuma cevap yazacaktım kadisime yazamadım bir şeyler işte öyle içime dert oldu ama yine hemen çıkacağım...

mahalleye yakın kurulan pazara gittim köpüşümü alıp aman yarabbim yağmurda yağıyor ama ne mutlu oldu dışarı çıktık diye yani köpeğe bile sözümü tutmayınca suçlu hissediyorum kendimi... ortanca kızımda geldi yardım edeyim diye köpeği o gezdirdi pazarın başında beklediler hemen çıktım zaten akşam için salatalık malzemesi ve meyve aldım o kadar... kendime patates haşlıyorum şöyle kocamannn bir salata yapacağım başka bir şey yemeyeceğim... neyse işte.... eve döndük ama eve girmek ne mümkün benim köpüşün ayakları ördek gibi perdeli yüzücü olduğu için bu özelliği var ve o perdeler sayesinde göbeğinde hatta gövdesinde tek çamursuz nokta kalmadı eve varır varmaz doğruca koşturup banyoya çıktık, yaz bitiminden beri yıkanmıyorduk iyi oldu... o mis gbim oldu benimde belim koptu vallahi çok yoruldum bu gün birde fazla dolanmaktan sanırım kan şekerim düştü, sürekli elim ayağım titriyor ama ne yesem ki.. meyve yesem nasıl olur acaba.. benimde canım çok ama çok aşırı bisküvi istiyor kepeklilerinden ama çok yerim tutamam kendimi diye almadım...

X