Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gul emel le ıyı eglenceler canım bn yavas yavas cıkıcam yemek yapmadım kocacıgıma.ha sen gec benı ben yakalarım bı ara senı merak etmesengözlerimebaksanabhadı ıyı geceler

selam kızlar.kardeş takımdan geliyorum.bugün zenan fırça attı valla.e artık gelelim dimi yüzümüz olsun.son yazılanları okudum kızlar.kallistecim çok geçmiş olsun.umuts sana kesinlikle katılıyorum hayat hiç adil değil.benim ablam 45 kg.ve bir kızı var zaten zayıftı aynı kiloda olsak bile o hep daha zayıf görünüyor çünkü kemik ağrlığı çok fazla.annemi nerdeyse 3 yaşına kadar emdi.çok fazla yemek yemez,öyle herşeyide yemez.ben yemek çok seçmem ,seçerim ama onun kadar değil.kadiş zaten hep öyleyiz aslında çok dikkat ederiz ama bir türlü kilo veremeyiz.kendi adıma aynen öyle valla.bu arada annen umarım kilo verir ve sağlığına kavuşur.gül 78 dilerim sağlıklı bir şekilde kilo verirsin ve sağlıklı bir şekilde istediklerini elde edersin.tekrar gelmeye çalışıcam. hepinizi çok öpüyorum.

ayy kadisim o nasıl laf öyle takımdan saymamak falan neyin nesi vallaha billaha yzdıklarını okuyunca çok üzüldüm. anacım senin listeni yapmazmıyım uzun olan listeleri word kopyalıyorum orda hesaplıyrum umutun ki kısa olduğu için kopyalamadan hesap yapıvermiştim anacım nasıl utandım anlatamam bak gülümde hemen hesap yap demiş vallaha onuda yeni okudum kız cağıza yapıverseydimkeşke

kadisim hemen hesaplıyorum affet canım benim

mehalim bence sen bu kilorı hesabından vaz geç yoksa kafayı yiycen herkesi üzmemek için ...

not ...dış kapının dış mandalı ama arkadaşına kıyamadı . özür......a.s.

Gülün yedikleri
çeyrekden az ekmekle akşamdan kalma domatesli biber sosu vardı ondan yedim 3-4 çatalcık [B–(-hadi hesapla hesaplayabilirsen şimdi çatal ne kadardı ekmek ne ekmeğiidi sonra sosun içinde yağ varmıydıki muhtemel vardı ama ben hesaplarım)]
---250 kal civarı—bakın az bişey ancak ne kadar çok kalori tutuyor görüyormusunuz oysaki doyurmaz bile tercihler ne kadar önemli burda
ara bir fincan tek şekerli 1 fincan çay—20 kal
öğlen yarımın yarısı kadar haşlanmış tavuk göğsü—150 kal, ve patates salatası çorba kasesi kadar—170 kal ama yağsızı yağlıysa buna biir 10 ile 20 kal daha eklemek lazım

toplam maximum:650 kal

kadisin yedikleri
sabah yarım kase mısır gevreği—160 kal.
greyfurt suyu yarım—80 kal ,1 bardak yeşil çay
ara da küçük bir elma –50 kal
öğlen tabak makarna –85(sossuzsa bu değer)5-6 kaşık çorba tarhana—50 kal
ara yeşil çay
2 küçük bisküvi—75 kal
akşam salata—70 kal yarım kase çorba-50-100 kal et patates haşlama yarım tabak—ortalama 150-200 kal
ekmek 1 lokma sadece—20 kal
çayla birlikte patlamış mısır (yağlımı yağsızmı) yağlı—478 yağsızsa 30 kal—ne kadar fark var demi

1 elma yarım portakal—50 kal+25 kal
yeşil çay 1 bardak
yatarken 1 bardak süt şekersiz sayılır—sayılır ne demek şimdi kadis şekerlimi şekersizmi kandırma bizi ---120 kal şekersizJ)

toplam maximum:1563 kal bunu yuvarlamayım demiJ)

[/B]

yok aebencim öyle deme kadis haklı cevap yazsaydım kadisime neden hesaplamadığımı daha doğrusu geçiktirdiğimi kırılmazdı canım arkdaşım bana

Selam kızlar;

Öncelikle Mehalim'im emeğine sağlık canım. Yediklerim daha fazla tutar diye bekliyodum ama 900 kaloride kalmışım süper. Bu arada akşam yemeyi düşündüğüm narı da yemedim.
Kızlar yürüyüşü abarttığımın farkındayım ama napim zaten bütün gün evdeyim bide dizlerimde rahatsızlık vardı dr yürümen lazım hergün en az 1 saat demişti. Çok şükür diz ağrılarım geçti. Bu arada baya inceldim :dance: yarını sabırsızlıkla bekliyorum ne kadar verdim acaba kaydirigubbakcemile3
Honeyciğim sende mi depresyondasın diye sormuşsun, canım ben hiiç çıkmıyorum ki!!! Kendimi bildim bileli depresyondayım ama ilk kez dr teşhisi kondu. Antidepresan verdi bian önce bu durumdan kurtulman gerekiyo yoksa düzelemezsin ( tiroidlerim için ) dedi. Sorunun ne demişsin? Hangi birini sayayım canım. Annemin hastalanması ve vefatı başta olmak üzere iş hayatımın kötü gitmesi dost dediğim kişiler tarafından dolandırılmam, aile düzenimin bozulması vs. bu liste böylece uzayıp gider.... Neyse yaa bunlar artık geçmişte kaldı. Ben kendime yeni bi defter açtım... Artık kendim için yaşıcam, etrafımdakileri düşünmekten kendimi unuttum... Ve bu işe kendimi değiştirmekle başladım. Önce zayıflıcam sonra kendime güzel bi iş bulcam ve kendi ayaklarımın üstünde kimseye sırtımı dayamadan yaşamayı öğrencem...

Mehalimcim bugün yediklerimi yazıyorum. Eğer hala pes etmediysen sana zahmet bunlarıda hesaplayıver kujum :1hug:

Sabah 1 bardak yeşil çay + valla adını hatırlamadığım bi çay içtim 1 kupa içinde siyah çay, süt , tarçın , zencefil ve bal vardı. Bu arada tadı süper salep gibi bişey... Şimdi dicek be cadı ben nerden bilim o zımbırtı kaç kalori? Nasıl hesaplıcam ben diyosun dimi? :jeyyar:
Ara: 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına 2 kk kadar light peynirli yağsız tost. ( ekmek dilimlerinin 1 tanesi 72 kalori unutma ) 3 yeşil zeytin. kokteyl olanlarından kaydirigubbakcemile3
Ara: 2 adet kepekli galeta, 2 gün kurusu kayısı , 1 adet kuru incir
Akşam: 1 tabak mercimekli erişte çorbası ( tutmaç çorbası diye de geçiyo ) 3 kaşık kadar sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış karnıbahar , 1 dilim çok tahıllı ekmek
Bu saatten sonra bişey yicemi sanmıyorum. Malum yarın sabah tartı günüm, Yeşil çayımı içer yatarım :içelim:

Şimdiden teşekkür ediyorum canım. Öpüyorum seni kocaman a.s.

sabah1 kase kellogs 160
ara1 hurma20 kal,
yarımfincan kahve-28 kal

öğlen6 kaşık ıspanak 100 kal
2 kaşık yoğurt 20 kal
3 kaşık salata 70 kal

arakahve 28 kal.
3 dilim baklava 450 kal
1 kayısı 20 kal

akşam100 gr omlet 191 kal
1 dilim kep ekmek 60
çay 10 kal

toplam:1157kal bariiiiiiiii 3 dilim baklava nelere kadir olduu anacım kendi küçük kalorisi kocman upsssss

Son düzenleme:
şaşkının yedikleri
Sabah 1 bardak yeşil çay + valla adını hatırlamadığım bi çay içtim 1 kupa içinde siyah çay, süt , tarçın , zencefil ve bal vardı. Bu arada tadı süper salep gibi bişey... Şimdi dicek be cadı ben nerden bilim o zımbırtı kaç kalori? Nasıl hesaplıcam ben diyosun dimi? canım sütün tarçının balın mikatrını bilsem hesaplama kolayda miktarı bilmeyince ne desem yalan olur ancak tahminim 100 ile 150 kal arası
Ara: 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına 2 kk kadar light peynirli yağsız tost.185 kal ( ekmek dilimlerinin 1 tanesi 72 kalori unutma ) 3 yeşil zeytin.50 kal kokteyl olanlarından
Ara: 2 adet kepekli galeta40 kal, 2 gün kurusu kayısı 40 kal, 1 adet kuru incir5-10 kal
Akşam: 1 tabak mercimekli erişte çorbası ( tutmaç çorbası diye de geçiyo )50 ile 100 kal 3 kaşık kadar sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış karnıbahar60 kal , 1 dilim çok tahıllı ekmek72 kal

toplam: 750 baya yuvarladım ama:))

selam kizlar bugun yediklerim mehalim benimkinin hec acelesi yok bitanem sabahta olur rahat ol ok
sabah
birtas kahve tek seker,yarim domates,iki dilim tam bug. ekm, 10 gr peynir tam yagli
ara 15 tane beyaz leblebi
ogle
1 dilim tam bug. ekm. yarim kepce tarhana corb. 4 kasikyesil fasulye yemegi zeytinyagli,3 marul yapragindan ve yarim kuru sogandan yapilmis yagsiz limonlu salata
ara 1 elma 5 tane beyaz leblebi
aksam
4 yemek kasigi pirasa az zeytin yagli iki uc dilim beyaz turp
gece boyu bol su icerim artik cunku yarin cuma
mehalim simdiden cok tesekur ederim seni kocaman operim
efenin huysuzlugu ustunde bugun yurumeye giderken gordu beni bugun ondan onu birakcam zannediyo pesimde hep

biz akşam iş çıkışı gülle buluştuk bize geldik
annem yemek hazırlamıştı yedik bir güzel şimdi de çay içiyoruz size bir bakalım dedik
herkese iyi akşamlar

yemekte diyet şeyler vardı takıma faydam olmuyor bari zararım olmasın dedim
annem börek falan yapayım dedi yok dedim biz yeğen sahibi olcaz sakın dedim yapma normal şeyler yap çorba, yeşil mercimek, pilav, et,salata yoğurt,bir de kuru patlıcan yemeği
valla eğer kilo aldıysa suçlu ben değilim haberiniz olsun
ben bunları yazarken o telefonda gizli gizli yazdım okuyunca kzııcak sonra da güleriz

selammmmmm..
ne güzel ya gülüm emelime gitmis bizi kaynatiyorlar. oh ohhh cok hos ya. annenede bizden selam söyle emelim. bugünkü durusmanin böyle gececegi belliydi canim. ilk bastan bakiyorlar ayrilma ikisininde kararimi yada yine birlesmeleri mümkünmü diye. arada cocukta olunca uzar biraz. aman uzasin sen isini bilirsin emelim.
ya kizlar ben burada görünürüm ama diger kanalda bebek hirkasi modeli ariyacagim 3 gündür bos bos oturuyorum. gerci bir modeli gözüme kestirdim ama bakalim becerebilecekmiyim

mehalim bugün yediklerim
büyükce dilim ekmek tam bugday 50gr az yagli peynir 5 siyah zeytin.yarim salatalik bir kirmizi biber
yarim litre yagsiz ayran
4 kasik ispanak kavurmasi 100gr hindi gögsü izgara yarim dilim ayni ekmekten
iki portakal bir fincan sütlü kahve

en süper takım merhabaaaaasositososito
bugün çok iyiyim kızlar moralimde iyi allaha şükür:lepi:
kallistem canım benim ayy ne güzel patikler onlar yaaa görünce hemen hayal kurdum sanki hamileymişim gibi çok heyecanlandım düşünmen yeter çok sağol sana özel mesaj atmıştım aldınmı?
amanda aman arkadaşımız ev almıııış hayırlı uğurlu olsun şekerim allah huzurla oturmak nasip etsin inşallah

allah senin iyiliğini versin emi zenan akşam akşam kahkaha attım yazdıklarını okuyunca :roflol:eşimde noldu diyo anlatmadım tabii senin tuvaletten hikayenikaydirigubbakcemile3

emelciğim tebrik ederim canım seni hakim karşısında konuşmak her babayiğidin harcı değildir heyecanlanır insan ama sen emelliğini yapmışsın derdini anlatmışsın allah hakkında hayırlısını versin inşallah yanında olamasamda dualarım seninle :teselli:
şaşkın cadısı yinemi birinci olacaksın senklava:ayy biraz müsade etde ben olayım bi kerede yaaa kaydirigubbakcemile3 sanki çok uğraşıyormuşum gibi:roflol:

geçmiş olsun canım yaaa üzüldüm bak şimdi acil şifalar diliyoruma.s.
honeybaby yedikleri
akşam 4-5 kaşık tereyağlı kuskus pilavı--170 kal(kuskus ne yaa:)? 3 kaşık mantar sote70
toplam:900 kal (yuvarlanmış hali:)
mehalim şekercim kuskus makarna gibi birşey marketlerde satılıyor haşlayıp üstüne kızgın tereyağı döküyorsun süper oluyo bu arada itiraf etmem gerek ben buraya yazdıkdan sonra gece 1 küçük çikolata yedim

çok zor şeyler yaşamışsın canım annene allahdan rahmet diliyorum dolandırılmakda zor bir durum ama her musibetten çıkardığımız bir ders vardır sende ne yapman gerektiğini nasıl yaşaman gerektiğini anlamışsın bu da gelecek için iyi bir adım herşeyin en güzeli seni bulsun bitanem Şeniz
emelle gülde maaşallah kıskandırmak için ellerinden geleni yapıyolar :dilcikar:açılın bakem bende geliyom yanınıza sırnaşık şeyeee ne konuşuyosunuz banada anlatın yaaadelikafadulden
reyhan abla maaşallah yinemi birşey öreceksin örgü siteleri sana model yetişriremiyor ablam yaaa:roflol:tebrikler valla

bütün sayfayı doldurdum kaydirigubbakcemile3akşamdan akşama yazınca böyle olur işte dimi? hadi ben çıkıyom yarın kallistemin cebi açık olursa mesaj atarım olmazsa eğer internete girmeye çalışırım e yani o da olmazsa kilomu aynı yazın şekerim hadi öptüm herkesiiii

kallisim gecmis olsun ya inan üzüldüm. biraz iyilessen gelirdin demek acilamadin hala. yat dinlen güzelim
insallah sabaha birseycigin kalmaz
bende cikayim kizlar hayirli geceler öptüm hepinizi

emelcim şahitlerin vardır heralde, bütün herşeyini anlat,olmadı ilave et ne bileyim. avukatın ne diyor durum hakkında.

şaşkınım hakikaten şaştın galiba. gız okadar çok yürünürmü?

ateşin yoktur inşallah. belki sıcak su torbası yapsan hem ağrına iyi gelir hemde üşümen geçerdi.

canım klomen mehalimin dediği gibi işe yarıyor. senin kullandığın ilaç hakkında açıkçası çok bir fikrim yok. progestan eksikliğinde hamilelikler düşükle sonuçlanır diye biliyorum. ama sen hamilede değilsin,tahlil de yapmamış nasıl karar verdi acaba? hafta içi bizim kadın doğumcudan bilgi almaya çalışayım.

kızlar nöbetten çıktım daha uyumadım şimdi uyumaya gidiyorum yarın görüşürüz.

canlarım günaydın öyle baş ağrısı çekiyorum ki yazılanlara yavaş yavaş bakacağım.. şimdi bir ağrı kesici alıp geleyim..

kilo bildirimi için gelen olursa sadece kilosunu yazıp çıksın tabloyu ekleyemedim ben toparlarım kg bilgilerini ..

mehalim (63.3 / 62.3 / 1.0 / 1.57% )

kallisim yazdım oklula geç kaldım ayyy kaçtım ben canım geçmiş olsun sana byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…