en süper takım merhabaaaaasositososito
bugün çok iyiyim kızlar moralimde iyi allaha şükür:lepi:
canım ne demek başımızı ağrıtmak aşkol yani bunalırsak takıma gelip yardım çağrısında bulunuruz destek gelir hemen çitf kişi dinleriz olmaz mısırnaşık şey
Honeyim gülüm başka bebek bekleyen kim vardı heh matemkaydirigubbakcemile5 başka varmıydı varsa unuttuysam özürler dilerim içinizden kim önce bebek sahibi olursa ona sürprizim olacak çok zamandır içimde delikafadulden ufacık bir hediye yani maddiyatı büyük değil ama kendi el emeğimle bir hatıram olsun istedim çünkü çok istiyorsunuz...tebrik için gelenlere verebileceğiniz bebek şekerleri...şekerlerini siz alırsınız falla karışmam
kallistem canım benim ayy ne güzel patikler onlar yaaa görünce hemen hayal kurdum sanki hamileymişim gibi çok heyecanlandım düşünmen yeter çok sağol sana özel mesaj atmıştım aldınmı?
canım evı aldık bı aksılık olmazsa onun ıslerıyle ugrasıcam bı sure hemen tasınamayız heralde ama ıslerı surer epey bır.dısarda yemek zorunda kalıyorum yogunlukdan ve unutup ara ogun yapamıyorum benımde maalesef duzenlı omayınca kılo vermem mumkun olmuyor
amanda aman arkadaşımız ev almıııış
hayırlı uğurlu olsun şekerim allah huzurla oturmak nasip etsin inşallah
herkezin iyi olmasina sevindim gulum ben tuvalette niye bagirayim cunku tuvalette bile bana rahat vermiyo coucklar bende ulan burdada bana rahat yok diye bide azcik ortda gorunmesem aramaya cikiyolar beni bende avazim ciktigi kadar bagiriyom kocaya kactim nerde olcam diye bagiriyom sonra ortalik sakinlesiyo bundan bagiriyom
allah senin iyiliğini versin emi zenan akşam akşam kahkaha attım yazdıklarını okuyunca :roflol:eşimde noldu diyo anlatmadım tabii senin tuvaletten hikayenikaydirigubbakcemile3
duruşmaya başlandıktan sonra ben de o da yerlerimize geçtik hakim sordu ben sorunlarımı üstü kapalı da olsa anlatmaya çalıştım hakim burası mahkeme ne varsa anlat dedi ben de anlattım herşeyi
o da bunlara karşı çıktı kabul etmedi iddialarımı, boşanmak istemediğini, velayeti bana vermek istemeyeceğini söyledi
ne istersem almış hertürlü tedavimi yaptırmış vs.
depresyonda olduğum için kendimi de çocuğu da öldürürmüşüm nasıl güvenirmiş falan konuştu böyle
hakim de birbirinizi ya barışmaya ya da ayrılığa ikna edin deyip 1 ay sonraya gün verdi
özetle böyle oldu işte mustafa mustafalığını yaptı ben de emelliğimi yaptım kısaca
vazgeçmiycem kararımdan görecek o gününü
veayeti şimdilik ona bırakıp daha sonra iyi bakamadığını iddia edip yeni bir velayet davası açabilirim tam belli değil herşey sonra halledeceğim
büroda işlerim var şimdilik hoşçakalın
emelciğim tebrik ederim canım seni hakim karşısında konuşmak her babayiğidin harcı değildir heyecanlanır insan ama sen emelliğini yapmışsın derdini anlatmışsın allah hakkında hayırlısını versin inşallah yanında olamasamda dualarım seninle :teselli:
delikafadulden Herkese slm.
Kızlar henüz geçmişe bakmadım ama şuan yorgunluktan ölüyorum. Sabah 8 de çıktım 12 de eve geldim. 20462 adım atmişim, 25,55 km yürümüşüm, 1306 kalori yakmışım :hooray: şuan rekordayım :dance:
şaşkın cadısı yinemi birinci olacaksın sen
klava:ayy biraz müsade etde ben olayım bi kerede yaaa kaydirigubbakcemile3 sanki çok uğraşıyormuşum gibi:roflol:
canlarım merhabalar, tahminimden kısa sürdü hemende geldik evimize ama orada zor durdum ciddi hastalandım ben hemen yatasım var geçmişide okuyamadım.. midem bulanıyor başımın dönmesinden zor geldim eve... kendimi hiç iyi hissetmiyorum üşüyorum birde şu regl ağrısı eklendi heh tamam oldu.. iyi hisseder hissetmez gelirim hoşkalın.
geçmiş olsun canım yaaa üzüldüm bak şimdi acil şifalar diliyoruma.s.
honeybaby yedikleri
akşam 4-5 kaşık tereyağlı kuskus pilavı--170 kal(kuskus ne yaa:)? 3 kaşık mantar sote70
toplam:900 kal (yuvarlanmış hali:)
mehalim şekercim kuskus makarna gibi birşey marketlerde satılıyor haşlayıp üstüne kızgın tereyağı döküyorsun süper oluyo bu arada itiraf etmem gerek ben buraya yazdıkdan sonra gece 1 küçük çikolata yedim
Selam kızlar;
Honeyciğim sende mi depresyondasın diye sormuşsun, canım ben hiiç çıkmıyorum ki!!! Kendimi bildim bileli depresyondayım ama ilk kez dr teşhisi kondu. Antidepresan verdi bian önce bu durumdan kurtulman gerekiyo yoksa düzelemezsin ( tiroidlerim için ) dedi. Sorunun ne demişsin? Hangi birini sayayım canım. Annemin hastalanması ve vefatı başta olmak üzere iş hayatımın kötü gitmesi dost dediğim kişiler tarafından dolandırılmam, aile düzenimin bozulması vs. bu liste böylece uzayıp gider.... Neyse yaa bunlar artık geçmişte kaldı. Ben kendime yeni bi defter açtım... Artık kendim için yaşıcam, etrafımdakileri düşünmekten kendimi unuttum... Ve bu işe kendimi değiştirmekle başladım. Önce zayıflıcam sonra kendime güzel bi iş bulcam ve kendi ayaklarımın üstünde kimseye sırtımı dayamadan yaşamayı öğrencem. s.
çok zor şeyler yaşamışsın canım annene allahdan rahmet diliyorum dolandırılmakda zor bir durum ama her musibetten çıkardığımız bir ders vardır sende ne yapman gerektiğini nasıl yaşaman gerektiğini anlamışsın bu da gelecek için iyi bir adım herşeyin en güzeli seni bulsun bitanem Şeniz
emelle gülde maaşallah kıskandırmak için ellerinden geleni yapıyolar :dilcikar:açılın bakem bende geliyom yanınıza sırnaşık şeyeee ne konuşuyosunuz banada anlatın yaaadelikafadulden
reyhan abla maaşallah yinemi birşey öreceksin örgü siteleri sana model yetişriremiyor ablam yaaa:roflol:tebrikler valla
bütün sayfayı doldurdum kaydirigubbakcemile3akşamdan akşama yazınca böyle olur işte dimi? hadi ben çıkıyom yarın kallistemin cebi açık olursa mesaj atarım olmazsa eğer internete girmeye çalışırım e yani o da olmazsa kilomu aynı yazın şekerim hadi öptüm herkesiiii