Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta kendimi iyi hissediyorum .eşimle aramızdaki soğukluğu hallettik gibi.
nöbetimde iyi geçti.yeni hafta yeni umut.
artık gece nöbetlerindeki atıştımayı minimuma indirdim.
ara sıra kendimi kontrol etmekte zorlanıyom ama olsun.
yeni kıyafetlerin hayalini kuruyorum,buzdolabıma bundan daha zayıfkenki bir resmimi yapıştırdım.
ama bu ara yeşil çayımı unutuyorum. gerçekten işe yarıyormuş. şimdi sık sık tuvalate çıkamıyorum.
birazdan koca bir bardak yapıp içiçem bakalım.

cedric cigim gule gule kullan hediyelerini canim atlamisim az once yazcaktim aslinda canim
kallis hadi gene basardin simit vardi onu yicektim cayla gayfaltimi yaptiydim emme simit gozumde kalmisti ama bu aksesuarlari elbiseleri gorunce vazgectim kiz sagolasin allah tuttugunu spor etsin yaglarini soksun insallah emi hadi ben biraz evi toparlayayim da cocuklara bisiyler hazirlayayim ugrarim yine kizlar opuvedim hepinizi hadin gorusuruz

kızlar bişiy dicem diyet yaparken şu sıkılaştırıcı kremlerden kullanılmalımı.
kullanan varmı?

günaydin tatlislarrrrr.
gecmisi okudum. ama bebek bekliyen kizim geldi doktora gitmis ultrason resmide var 11. haftadayiz heryeri belli ya 4 hafta önce iki noktaydi simdi bayagi bebek görünüsü asagida kahvaltiya bekliyor cikmadan ugrarim güzellerim

matemim cok dinamik buldum seni kiz hadi bakalim resimler falan yapismis dolaba afferin ya gercek ten arkadaslar bu sefer basaralim artikim ya iki ileri bir geri olmiycak boyle ben bu hafta bir derec yapalim istiyorum bakin cikiyodum sizi gorunce kalakaldim he matemcim ben iki haftadir yurumeye basladim tavsiye ediyom canim sanada hani arada bir biz kucuk diyoz ama kucuk olmuyo kacamak yapiyoz ya iste o kacamaklari varya yuruyus yok ediyo dolayisiyle diyet yaparken daha fazla sucluluk hissetmiyosun ustelik yurudukce daha cok yurume istegi oluyo sozde benim kucuk oglum var aslinda onu bahane edip gitmeyebilirim yurumeye ama kendimce cozumunu buldum aksam 5 te benim kizlar okuldan geliyo cizgi film acip kucugu onlarain yanina birakiyorum onlerinede meyve yogurt falan koyup gizlice cikiyom evden karanlik basana kadar 45 50 60 dk allah ne verdiyse cikiyom yuruyom ve bunu yapabildigim icin kendimi cok mutlu hissediyom
matemcim sen birde ben cok yavas ilerliyoz onun icin sana dost tavsiyesi canim inan kendini hedefe daha yakin ve daha mutlu hissedecen ben reyhan abla ve kallis sayesinde yurumeye basladim canim iyiki baslamisim diyorum su an onlara ne kadar tesekkur etsem azdir senin adina haftaya guzel baslamana cooook sevindim matemcim hadi cenem dustu yine cooook optum senide canim

reyhan abla meraba11. hafta he ne guzel ya heycanlandim bak iyi hadi gayfaltinizi edin bakalim anakiz torun opuvedim sizide bu sefer cikacam artik ciktim diyorum asada
zenan cedric emel kadis matem reyhan goruyom yani cikamiyommm

zenancım şok doğru söylüyorsun.bak şimdi motive oldum ben yürümeye gidiyorum.(uzaga değil,koşu bandı tam arkamda duruyor)

Öncelikle herkese iyi haftalar diliyorum a.s. sonrada hepinizi teker teker sarıp sarmalayıp öpüyorum :1hug: Şeniz

Mehalim ve Buseyremciğim'e okullarında 2. dönemleri hayırlı olsun diyorum.
Gülüm'e, Matemim'e ve Emelim'e hayırlı işler diliyorum, kolay gelsin hepinize...
Cedric gözün aydın eşine kavuşmuşsun.Artık yatağın ortasında zor uyursun tek başına yerimseniben
Kalisciğim kızların yoksa ben varım ben elimden geldiği kadar yanındayım. bir köpek, bir kediden sonra artı birde perin var hihoyyyt
Reyhan ablacığım seninde gözün aydın. İnşallah hayırlısıyla kucağına alacağın günleride görürsün...
Zenanım hala formundasın her yere yetişiyosun maaşallah kafamçokkarıştı soru üstüne soru? kaydirigubbakcemile3

Tamam mı Kaliscim oldu mu? herkesin hatrını sordum işte sırnaşık şey Sıra geldi bu saate kadar naptıma;
Sabah sıcak limonlu su içtiğim gibi yürüyüşe çıktım. 8:15 çıktım 11: 30 da geldim. Arada aletli jimnastik yaptım. Duşumu aldım ve bilgisayarın başına geçtim. Daha kahvaltı bile yapmadım... hihoyyyt ama hala enerjiğim kaydirigubbakcemile2

şaşkıncım maşallah kız. baya enerji tüketmişsindir.
şimdi bende gidiyorum hadi görüşürüz.

kizlar ya hic doyamiyorum size ama vakit geldi yine hepinizi cok cok öpüyorum allaha emanet olun

Hahahahahahah kallisim birde anlatana bakın diyodun ahanda hemen üstümdeki mesaja bak buse gene becerememişinalıntı yapmayı pardon pardon kallis anlatmayı becerememiş:p
bikerem yol için hazırlık yaptığımdan,aceleden oldu.kalistecim ,mehalim artık yanımda olduğundan usturuplu konuşmalıyım.:eek:artık sen vir cevap senin anlatamadığğını düşünüyo:sm_confused:

zenanaım iyim bacım ya vallaha daha yeni adapte olmuştumki tatil bitiyor yarın iş başıı offf okadar bunalıyorumki anlatamam artık okul daha doğrusu çalıştığım yer eziyet haline gelmeye başladı değişikliğe çok ihtiyacım var nere olsa giderim modundayım ama şu buse cadısı varya onu bırakıp gitmek istemiyorum.
git git.sanki gideceğin okullar çok ii.her okulda bi müdür var benim bildiğm. ona göre:nazar:

Öncelikle herkese iyi haftalar diliyorum a.s. sonrada hepinizi teker teker sarıp sarmalayıp öpüyorum :1hug: Şeniz

Mehalim ve Buseyremciğim'e okullarında 2. dönemleri hayırlı olsun diyorum.
Gülüm'e, Matemim'e ve Emelim'e hayırlı işler diliyorum, kolay gelsin hepinize...
Cedric gözün aydın eşine kavuşmuşsun.Artık yatağın ortasında zor uyursun tek başına yerimseniben
kuzum napıyon.ben mehalimin kazanına düştüm.bana büyü neyim yapacakmışta spor salonuna götürecekmiş.preh prehlaelaelaelaelae

şaşkıncım maşallah kız. baya enerji tüketmişsindir.
şimdi bende gidiyorum hadi görüşürüz.

canım hoşbulduk.taze kan aranıyodu.benim kanımı yeterince taze bulununca hadi gel dediler bizim takıma.ii dedim madem. kırmayım geleyim dedim.sengözlerimebaksanabii demişmiyim

galiba anlamadım ,kalliscim ,aslında kolay biliyom,ama kolaya alışık değilim ya ondan.istediğim mesaejın mq sunu basıp sona geliom,en son mesajdan alıntı yapdiyom,teoride anladımda ,pratikte biraz pratik yapmak lazım zannımca-tatlicadiarzu-
ben size yetişemem anam bir 305 tesiniz bi315 te .ben daha emekleme aşamsındayım bacılar...:emir_bebek:

emelcim azcık açtım baktım yoksun cnm perşembe akşamı müsayitsen sana gelicem hatta kalabilirimde. msn en kapalı müsayit olduğunda yaz bana cnm. iş çıkışı alırım seni işden arabamla evine birlikde gideriz. planım bu ama sen müsayitsen cevap verirsen sevinirim .

http://www.kadinlarkulubu.com/5236546-mesaj169.html

arkadaşlar analiz sisteminde duraksama var... haftada bir kaç kez diğer takımdan ihtiyacı olan iki kişiye koçluk yapacak biri veya birileri gerekiyor... bizden bir gönüllü çıkabilirmi... lütfen cevap yazın paylaşım alanına yada buraya....
kallisim kocluk derken anladim ama benden koc olurmu soruyom sizlere olur derseniz ben gonulluyum aarkadaslarin destege ihtiyaclari var demekmi oluyodu bu kocluk
yoksa yemekler kalorilerle ilgiliyse benim halim ortada diyom sizlere soruyom
eger cene isteyen varsa o olur baksırnaşık şey
bende sadece cene var anam napim yanibasindada sakarlik tabe:roflol:
ben analize dusersem benim kocum kim olcakdelikafadulden

zenancım sağol canım eğer gönüllü olursan bende yardım ederim.. yemek listeleri kontrol edilecek sporları desteklenecek yönlendirilecek filan çünkü bunlar kilo vermekte sıkıntı çeken kişiler.

saka bir yana gercekten kallisim bir arkadasla devamli paylasimda bulunup beraber bisiyler arastirip denemek en saglikli sekilde zayiflamaya hizlandirmak benimde isime gelir bacim faydam dokunursa birine bende sevinirim bacim gercekten size soruyom benden koc olurmu

X