bikerem yol için hazırlık yaptığımdan,aceleden oldu.kalistecim ,mehalim artık yanımda olduğundan usturuplu konuşmalıyım.Hahahahahahah kallisim birde anlatana bakın diyodun ahanda hemen üstümdeki mesaja bak buse gene becerememişinalıntı yapmayı pardon pardon kallis anlatmayı becerememiş
zenanaım iyim bacım ya vallaha daha yeni adapte olmuştumki tatil bitiyor yarın iş başıı offf okadar bunalıyorumki anlatamam artık okul daha doğrusu çalıştığım yer eziyet haline gelmeye başladı değişikliğe çok ihtiyacım var nere olsa giderim modundayım ama şu buse cadısı varya onu bırakıp gitmek istemiyorum.
git git.sanki gideceğin okullar çok ii.her okulda bi müdür var benim bildiğm. ona göre
Öncelikle herkese iyi haftalar diliyorum a.s. sonrada hepinizi teker teker sarıp sarmalayıp öpüyorum :1hug: Şeniz
Mehalim ve Buseyremciğim'e okullarında 2. dönemleri hayırlı olsun diyorum.
Gülüm'e, Matemim'e ve Emelim'e hayırlı işler diliyorum, kolay gelsin hepinize...
Cedric gözün aydın eşine kavuşmuşsun.Artık yatağın ortasında zor uyursun tek başına yerimseniben
kuzum napıyon.ben mehalimin kazanına düştüm.bana büyü neyim yapacakmışta spor salonuna götürecekmiş.preh prehlaelaelaelaelae
şaşkıncım maşallah kız. baya enerji tüketmişsindir.
şimdi bende gidiyorum hadi görüşürüz.
canım hoşbulduk.taze kan aranıyodu.benim kanımı yeterince taze bulununca hadi gel dediler bizim takıma.ii dedim madem. kırmayım geleyim dedim.sengözlerimebaksanabii demişmiyim
kallisim kocluk derken anladim ama benden koc olurmu soruyom sizlere olur derseniz ben gonulluyum aarkadaslarin destege ihtiyaclari var demekmi oluyodu bu koclukhttp://www.kadinlarkulubu.com/5236546-mesaj169.html
arkadaşlar analiz sisteminde duraksama var... haftada bir kaç kez diğer takımdan ihtiyacı olan iki kişiye koçluk yapacak biri veya birileri gerekiyor... bizden bir gönüllü çıkabilirmi... lütfen cevap yazın paylaşım alanına yada buraya....