Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dun yedıklerımıde yazayım
sabah 2 dl tb ekmegı peynır haslanmıs yumurta bıber salatalık domates ara 1 portakal
ogle 1 kase mercımek corbası 1 dıl db ekmek ara 1 elma
aksam 1 karnıyarıl lıght yogurtla cacık ara 1 bardak lıght sut
bu arada bence karnıyarık muhtesem olmusdu.patlıcanları alacalı soydum tencerenın ıcıne cok az su koydum.suyu cekınce kapadım kıymanın ıcınde ekstra yag koymadan yapdım ıcını ve baska yag koymadan pısırdım.esım patlıcalarının hepsını yemedı amam ben cok begendım.bundan sonra asla kızartmıycam valla

günayldın kızlar nasılsınızbakalım
ya ben şişiyorum neden ya
tartıda gördüğüm rakamı desem şaşıp
hiç şaşıp kalmayız kadisim sen söyle söyle.... düzenli yemiyorsun inan iki düzgün yiyerek bir gün tatlı yiyerek bozuyorsun metabolizmanı... çok kaçamak yapıyorsun kadisim çokk...kendine fırsat yaratıp doktora gidip tahlil yaptırabilirsin şüphelendiğin ne varsa ama eğer böyle bir sorunun olsaydı şakır şakır vermezdin o kiloları sen dikkat edince çok güzel kilo veriyorsun fakat zenanın dediği gibi sonlara gelince böyle oluyor demekki..

dun yedıklerımıde yazayım
sabah 2 dl tb ekmegı peynır haslanmıs yumurta bıber salatalık domates ara 1 portakal
ogle 1 kase mercımek corbası 1 dıl db ekmek ara 1 elma
aksam 1 karnıyarıl lıght yogurtla cacık ara 1 bardak lıght sut
bende hiç denemedim ilk fırsatta yapmam gerek demek güzel oluyor karnıyarık böyle..yediklerinin de tümü güzel canım başka yorumum yok..

eşinin jestleri çok güzel olmuş adına sevindim güle güle kullan getirdiklerini...biz de çocuk olunca bana fırsat kalmadığını düşünüyorum hani istese olur tabiki ama benim eşim alışveriş özürlü.. markete yollayıp semiz otu al desem dereotunu kiloyla satmıyolarmış diyerek geliyor :roflol::roflol: ben bu adamdan ne isterim ki daha.. ama kızlarına taşıra taşıra getiriyor o da yeter napimm :çok üzgünüm:

yahu ben geçende en çok konuşan bizim takım en fazla mesajsayısı bizde diyerek sadece bizim mesajları sildim şimdide diğer takımlara geçeyim dedim ama yine en fazla bizim takımınkiler.. ne çok konuşuyosunuz yahuuu :)))))

unutmadan yazmalıyım size.. hani çatlaklar için 2 krem yazmıştım.. bunlar ciddi ciddi işe yarıyor söylemedi demeyin.. göbüşümü soydular aşırı kaşıntı yapıyor ama rahatsızlık derecesinde değil yani böyle tatlı tatlı... soyulmada rahatsızlık vermiyor o da hafiften hafiften soyuyor... alttan pırıl pırıl bir ten çıkıyor tabiki çatlaklar patdiye gidemez ama cildi yeniliyor işye ve 6 ay devam etmek gerekirmiş sonuç için... ben şimdilik çok memnunum halimden... sezeryan dikişimi bile değiştirdi 10 yılın üzerine...

kallıste canım ben kacırmısım ısımlerını kremlerın.rıca etsem yazabılırmısın tekrar cunku benımde cok cıddı sorunum catlaklar resmen her yerımdeler ve dedıgın gıbı lahana yagıda tatlı tatlı kasındırıyo

acneysel
madecassol

sabahları ve akşamları uygulanacak cedricim bunlar önce acneysel süreceksin 1-2 saat sonra madecassol süreceksin acneysel soyuyor ve kızarıklık yapıyor eğer dayanamadığın zaman olursa 2 gün ara veriyormuşsun geçiyormuş benim dediğim gibi çok rahatsızlığım yok bu yüzden ara vermedim ama bazen unutuyorum uygulamayı.. az süreceksin yani selülit kremleri gibi bol bol değil yaraya merhem sürer gibi ve çok hafif bir iki dakikalık masaj... bu kremleri ssk doktorları bile yazıyor ben yazdırdım yani... bu sitede tüm mesajları okudum ben bir kaç gün boyunca yani çatlaklarla ilgili tüm yorumları ve o bahsi geçen hiç bir pahalı krem netice vermemiş sadece bundan cevap almışlar bende bu doğrultuda kullanmaya başladım başka bir sitede doktor tavsiye ediyordu ve amerikadan gelen bir uzmanın verdiği krem ile içindeki etken maddeler uyuştuğu için denemişler herkeste güzel sonuç almış...

tüm bu iki kreme bir de 2 günde bir destek olarak contratubex sürüyorum buda ameliyat izlerini geçiriyor ve artık bende ki çatlaklar çatlağı geçip doku yırtığı gibi durduğu için faydası olur diye onuda kullanıyorum bu da o doktorun tavsiyesi...

saol kallıste canım denmek ıstıyorum bende .catlagım cok fazla yalnız baseblerımdekıler azaldı nasıl oldu anlamadım ama karnım cok fena.catlak otesı bıseyler var:uhm:

canım artık göbekteki yağlardan dolayı sanırım cilt çatlağını geçip doku bozukluğuna yol açtık galiba doku yırtılması deniyor seninkilerde öyle olabilir.. cildin en üst tabakası değil de 2.3. tabakası bozuluyor bu durumda... bası besinler var aslında bunları yazacağım yani hiç bir şey artık geçirmezde hafifletmek amacıyla.. bir kitap var elimde dünden beri göz atıyorum özetini geçicem buraya.

GÜNAYDIN İYİ HAFTALAR HERKESE

içimden bişey yazmak gelmiyor özür dilerim selam verip kaçayım ben

günaydınlar burdayım ama patron erkenden geldi fazla yazamıycam merak etmeyin beni.. iyiyim herkes iyidir umarım.. müsayit oldukca yazarım öptüm hepinizi

gunaydin gunaydin butun takimima tatil bitti yine pazartesi herkez isbasi cocuklarda okula allahim butun calisanlara kolaylik okuyan evlatlarimizada bol zihin acikligi basarilar versin insallah
biz ev hanimlarinada sabir versin
emelcim asada goruyom seni nassin canim efecik le annen nasil islerin yogun oldugunu soyluyodun yediklerini duzene sokabildinmi ben istahimi su ve ada cayi ile frenlemeye calisiyorum sen naptin istahini bacim ay ne cok sormusum ya kiza hadi silmeyim artik canim napim merakli melahatim ben

sanada gunaydin gulum kolay gelsin canim
kallisim sey dicektim adresimi aldinmi biliyosun ben net ozurluyum mesajim gelmemis olabilir
bide biz her gun yurudugumuz dakikalari bildiriyozya bir aylik bir degerlendirme yapilcak degilmi yani bildirim yapmadigimiz gun sorun olmuyo degilmi ben cuma cumartesi bildirim yapmadim mesela

aldım zenanım aldım mesajını ama msn hala açılmıyor bende mailden yollayacağım sana adresmi eğer sorunu çözemezsek..

yürüyüşte yazmadığın yada yürümediğin günler sorun olmuyor sadece yürüdüklerini yazıyorsun canım...

kızı ancak kalktı arkadaşlar kahvaltısında ona eşlik edeyim bende ara öğün yemiş olurum.. zenanım bu hafta toparlıyoruz değil mi paylaşımları? gelebilenler daha çok gayret göstersinler... sen saat söyle uygun olduğun zamanları daha doğrusu öğlen mi öğlen öncesimi sonrasımı bende takılmaya çalışayım... birazda spor yapıp bir kaç saat sonra dönerim canlarım..

tesekkurler canim cevabin icin kiz kallisim kardes takim icin dusuncelerin beni etkiledi bende uzuldum onlar icin insallah yeni arkadaslar gelirde paylasim cogalir onlarda hareketlenir
gecmis olsun dileklerin icinde tesekurler iyiyim simdi yine dipcik gibiyim
buse geldimi acabaya ankaradan nevsehire gelcekti demi mehalimle kavuscaklardi bugun neyse ogleden sonra gelirler heralde
haaaa bak biraz oncede yazcaktim unuttum kadis mezun olmadi demi sismeye basladim falan yazmis kiz kadis ben sana bisiy sorcam senin profilde buda benim bocugum diye resmin varmi bu bir ikincisi de sen bu kallisin krom diye kullandigii sey vardi tatli istahini onleyici kullansan olmazmi yazik sana kizim ya tatli falan yapma evde ya yemek isteyen olursa azcik gitsin yesin disarda canim benim sen mezun olsanda birakmiycaz seni merak etme kiz sen sadece kilonda dur artik inis cikis yasama artik sagligindan olcan yoksa mazallah ya

herkese selam. nihayet internet bağlantımız gerçekleştti.
nihayet atabildim kendimi buraya. bakayım neler kaynatmışsınız.

kallıste evet canım bendekı catlaklar aynı doku yırtıgı durumunda.bu yasda bu kadar kotu vucut.ısde ınsanın kendıne yaptıgı kotulugu kımse yapamıyor.bugun su sayacının kartını kaybettım sınırden resmen gozum karardı.rulokat kutusu vardı elıme aldım hemen gerı bırakdım.bı zamnalarda bunu yapabılseydım butun sıkıntılarımı yıyerek gıdermeyıp cozume gıtseydım hem bu kıloda ve vucutta olmazdım hemde hayatımdan 3 yılı kaybetmemıs olurdum.sımdı ıkısınıde toplama cabasındayım ama zaman zaman dagılıyorum ısde.reyhan abla senden yıne bısey rıce edıcem.esım bıseyler getırmıs ama almanca bılmedıgım ıcın ne olduklarını anlıyamadım yazsam soylermısın ne olduklarını

X