umutum canım çok ama çok geçmiş olsun bitanem.. ameliyattan sonra çok ağrı yaptığına şahit olmuştum eltimden, inşallah çabucak atlatırsın çok üzüldüm ufaklık ile aynı zamana denk geldi ama belki hayırlısı bu, hemen atlatıp geçirirsiniz... kendine dikkat et canım bir an önce düzelmeye bak.. 15 gün izin en güzel yanı da bu işte süperrr....arada gelip durumundan haber vermeyi unutma../QUOTE]
teşekkür ederim kallistecim.çok acı verdiği kesin.bugün daha iyiyim inşallah tamamen kurtulurum.sık sık gelmeye çalışıcam tabiki.şimdi endişe ile cuma gününü bekliyorum.ameliyatı kolay dense de oğlum acı çekecek diye üzülmeye başladım çoktan.
UMUTUM COK GECMIS OLSUN GÜZELIM:
bak gecti cok sükür. büyük adim attin ama geride kaldi sükür. insallah acilarinda gececek oglunun ameliyatina kadar. rabbim sifalar versin cabucak iyilesin canim sari oglunla.
.
ablacım sağolasın.aslında dr.un ısrarı ile yaptırdım poerasyonu.çok hazırlıksızdım ama kaçış olmadığını anlayınca teslim oldum:))bu rahatsızlık kaç aydır bütün düzenimi bozdu.diyetimi bozmama neden oldu.inşallah iyileşeyim de 10 kilo daha zayıflamak niyetimdeyim.