Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabaaaa
ayyyy ne cok özlemisim ya sizi. aman allah ayirmasin . dün gelemedim güzellerim. sabah 10dan gece 11.30 a kadar kalabalikti ev biri geldi digeri gitti valla camasir bile yikiyamadim bu hafta. neyse allah can sagligi versin. kosturup durdum dün. aksam yemeginede costukca costum neler yaptim neler . millet saat 22 ye kadar kalkamadi masadan.
UMUTUM COK GECMIS OLSUN GÜZELIM:
bak gecti cok sükür. büyük adim attin ama geride kaldi sükür. insallah acilarinda gececek oglunun ameliyatina kadar. rabbim sifalar versin cabucak iyilesin canim sari oglunla.
kallisim ellerine saglik gülüm cok tesekkür ederim verdigin modeller icin. cok güzeller gercekten.
emelin dedigi turuncu modeli söylemistim ben canim onun tarifi yada aciklamasi varsa ne olur banada mail atin. cok öptüm.
saskinim insallah verdigin sözü tutabilirsin bende özelden atacagin maili bekliyorum güzelim ve basarilar diliyorum.

Gelen olursa ekranı tıklatsın ben buralardayım :)))

Ablam yine döktürmüş, kimbilir neler yaptın da insanlar yeni yıl sofrasıgibi gece yarısına dek oturmuşlar yemek başında...
ablacım ya hangi turuncu modelin açıklaması hani sana özelden attığım mı.. eğer oysa ondan bahsediyorsan iki link var biri modeli gösteriyor biri de açıklamayı... sen bir bak yine yaz buradan olmamışsa halledelim.. açıklama olan resmi bilgisayarına kaydet sonra büyütüp bak ablacım rahat görebilmen için yazdım..

mehalim modellere devam güzelim ben hastasıyım...sileriz sorun değil...akrep canım hepimiz yaşama dair çok şeyden vazgeçmedik mi? Yavaş yavaş elimize almanın zamanı geldi kaybettiklerimizi, kenarlarından kopmuşta olsa geri alalım içimizde kalmasın.... off ne edebiyat yaptım heee:)))

eşim ve 2 kızımla alışverişe gittik... çok zamandır çalıştığı için görüşemediğim bir arkadaşımı gördüm, arkadaş dedimse altlı üstlü oturuyorduk ikimizde eskişehire yeni geldiğimizde o da okumaya gelmişti eşi ve 6 aylık kızı ile...yaşça ufaklar bizden ... sonra bağları koparmadık ama bazı sorunlardan dolayı görüşemedik... en son çalıştığı yere gitmiştim 2 ay kadar oldu... bu gün alışveriş yaparken kasada karşılaştık aşırı kiloluydu çok zayıflamış noldu dedim.. abla hamileyim dedi.... ben de sizin gibi örgücüler kervanına katılacağım yakında :))) bir kız bir oğlan ikiz bebek geliyormuş hemde.... ohhh banada meşgale çıkar yaza bebiş bebiş:sm_cool: kızlarımla gider bakarız oyalanırız...:dance:

huzurlu pazarlar hanımlaaaar
ben de güzel bir gün geçiriyorum takı malzemeleimi çıkardım bol bol boncuğum oldu bundan sonra her fırsatta elişi yapmalıyım malum
şimdi de annemin efeye ördüğü ceket için çift lastiğe bakmak için açmıştım

reyhan ablam açıklamayı özelden atarım bende mail adresin yok çünkü

hosgeldin emelim.
o linkleri acamadim ben ya cok beceriksizim.
hani turuncu bir kazak ön etegi yirtmacli gibi yaka dörtköse cok cici bir kazak kallisim

oohoo ben fark edene dek burayı....konu açıyordum dalmışım..
reyhan ablam emel sana maile atar açılmış olarak :))

ben o turuncuyu hala anlamadım desemklava: nerdeki odeller benim örgü başlığımda mı...

reyhan ablacım özel mesajdaki açıklama bu kazak için inşallah doru tutturmuşumdur istediğin modeli
üye olduğun örg forumunda da baya bi açıklama var istediğin modeli tarif et ben yerini sana gösteririm ordan
oranın da kurdu oldum artık çünkü

Benim kafa yerinde değildi özür.. şimdi anadım emelim sağolasın ellerine sağlık...

eceyi gördüm az önce ve yazana dek çıkıp gitti.. aylarca boşa merak ettim galiba, bir merhaba esirgendikten sonra diyecek sözüm yok..

yuh artık kimseye diyecek sözüm yok kallisim insanlara asla incelik göstermiyceksin üzülmemenin formülü bu sanırım tüm yaşadıklarımdan sonra kapitalist sistemin acımasız insanı haline geldim galiba sonunda
acıma hislerim duygularımı öldürdü bu hayat benim
boş ver sen de takma kafana giden gider kalan sağlar bizimdir

Ya ben itiraf etmeliyim ki hiç durmadan yedim, yani değil aslında beki bana fazla geliyor, dün öğlen karnıbahar haşlamıştım bol yoğurtlu onu yedim...akşam ne yedim ben yaaa, tost makinesinde şnitzel yapmıştım bir büyük parça yanında ikide nugget yağsız ve tepeleme yeşil salata yine.. ama bugün çok ekmekle çok çeşitli kahvaltı ile abarttım.. krom içmedim çünkü iştahım yerine oturdu.. çok sinirlenmiştim ama ne yapayım.. yrına kendime de size de söz hemde büyük söz her şey yerine oturacak, ama ben şimdiye kadar yapamadığım bir şeyi yapmak istiyorum 6 öğün beslenme... liste gerek bakınıyorum... kesinlikle 6 öğün beslenmeliyim benim tek derdim düzensiz saatlerde yemek yemek...

kallisimbana tüm bilgileri verirsen uygun listeyi senin için hazırlayabilirim yarın işe giidnce
daha önce de yapmıştım ya hani onun gibi biliyorum uymak zor ve zahmetli ama imkansız değil
kilo- boy- yaş
uyuma ve uyanma saatleri
sana uygun yemek saatleri
gibi bilgiler lazım bir de yemeyi sevdiğin ve sevmediğin yiyecekler
msn de daha kolay olur aslında yarın fırsat bulursak yapabiliriz olmazsa sürekli mesajlarla çözeriz bir şekilde ama önce ben bilgilerin yazılı olduğu dosyaları arayıp bulmalıyım

bu arada bir çay keşvettim.. yaban mersini.. kuruyemişçiden alıyorum az kurutulmuş.. çok güzel ve yararlarını ekledim hemen getireyim buraya.. bulabilenler denesin çok faydalıymış hem de diyette eksik etmeyin diyor..

tamam emelim ben liste haline getireyim sana atarım bir yerlerden.... tüm bilgileri..

ne güzel örgü yapabiliyosunuz.özendim valla.elimden gelmez böyle şeyler.şimdi modeller de ipler de çok güzel.ellerinize sağlık gerçekten.

ben bugün de çorba içmeye devam ediyorum.canım bisürü şey istiyor yiyemiyorum.iyileşene kadar biraz serbest yer içerim heralde.sonra diyete devam edicem.
benim canımı sıkan ise o kadar su içmeme meyve sebze yememe rağmen ara sıra kabızlık yaşıyorum.daha ne yemeliyim şaşırdım valla.

evettttttttt kesinlikle buydu istedigim kazak modeli emelim... resmini b ile koymussun aslansin sen aslannnnnnn. öptüm kocamannnnnnŞeniz
kallisim ne kadar güzel bir örnek degilmi? senin sayfandan buda birtanem bayildim. hemen basliyayim islerim bitince..
umutum gelmissssssss canim benim. üzülürsün elde degil analik bu baska seye benzemez. ama oda gecip gidecek insallah allaha emanet yavrularimiz. bagislamis vermis olsun, acilarini göstermesin rabbim..
kabizlik bendede sorundu umutum yürümeye baslayin caya kadar. benim ilacim yürüyüs oldu canimsin. hem enerjik hem canli hemde cok genc dinamik hissediyorum kendimi yürüyüslerimi aksatmadigim zam anlar. diyebilirimki verdigi huzura deger.

bu yaban mersini bukadar faydalimiymis ya?.
burada bu mevsimde donmus halde satiliyor birde bahcemizdede taze olarak var. bu yaz daha cok yerim. kuslara birakmam :)))

amaaaaaa ama amaaaaa bende istiyorummmmmmmmm nolurrr.:Saruboceq:emelim himmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…