Eferim şaşkın cadısı böyle devam et sen bana hırss yap ben razıyım. acaba diyorumki bende sana mı hırs yapsam yok bu hafta ben birinci olacam diye:)) neyse ablalık bende kalsın hangi doktora gittinki sana depresyon teşhisi koydu canım ya ayrıca bu depresyon ilaçların yan etkilerini biliyosun demi abazı insanlar kilo verirken bazılarınada kilo aldırıyor dikkat et.şimdiden geçmiş olsun canım.zamanında bende kulanmıştım sinir hapına varana kadar leyla gibi dolaşıyodum ortada dikkatli ol emi
bakalım resim eklemeyi başaracammı açılırsa buda benim yeni ördüğüm kazak.ayy kaliisim çok alakasız yere alakasız resim oldu ama örgü topiğine çevirdik ama deneme deneme
busecim sen hele istediğin kiloya düş ben sana neler örerim bilmiyon mu sanki
selamlar takımcım
şaşkınım dr ne verdiyse kullan mutlaka ben de kullandım şeker ilacı zamanında antidepresanı da hala kullanıyorum 17 aydır alıyorum 5e kadar çıktı şimdi 2 tane sadece
uyuyamaman normal ayrıca vücudun alışık değil ilaca 3 haftada düzene girer ilk haftalar tepki verecektir ama üzülme ve fazla kafana takma hislerini iştahını uyudum uyuyamadım deme sakın ve sakın ha sakın memnun değilim ben bu ilaçtan diye bırakmaya da kalkma en büyük hatan bu olur zaman geçtikçe olumlu gelişmelere sen bile inanmayacaksın emin ol tecrübe konuşuyor
şaşkınım korkma bağımlılık falan yapmıyor ben de etken maddesi aynı ama adı f.....c olanı içiyorum
gerçi bir dönem bundan iki tanesi yetmedi yanına başka birinden 2 daha eklediler daha yetmedi bu hap 3e çıktı şimdi sadece 2 tane yetiyor da artıyor bile
msn adresimi veririm sana hafta içi konuşuruz bol bol canım haftasonu zor şimdi evdeyim işlerim var
hoşçakalın