Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün dediğim gibi dr. a gittim.çok kötü olmasam gitmezdim yine de.
dr. hemen müdahele edelim dedi gelmişken.ama istersen ameliyat günü vereyim genel anestezi ile yapalım dedi.
ben de gitmişken hallolsun diye lokal anestezi ile olmayı kabul ettim.korkunç acı çektiğimi itiraf edeyim.dün kötüydüm.bugün biraz daha iyiyim.15 gün istirahatliyim.
cuma günü de oğlum ameliyat olacak.üstüste geldi hepsi.
3 gün sadece çorba ve meyve suyu tüketeceksin dedi dr. detoks olacak bana.kilo almıştım geçen hafta.
birazı gider belki:))
kilomu düşünmekten de geri kalmıyorum yani.
1 kilo gibi bir artışım var.sağlığıma kavuşayım da diyete başlamak kolay.
benden haberler bu kadar.ara ara gelirim yine.

UMUTCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
acıların diner inşallah çabucak
benim ki bu ara sessiz pek acımıyor ama ağrı çekmektense hallolması daha iyi olmuş seninkinin

oğluşun da sen de çabucak iyileşin inşallah
bu arada 15 gün bizximlesin demek oluyor değil mi bu

Eferim şaşkın cadısı böyle devam et sen bana hırss yap ben razıyım. acaba diyorumki bende sana mı hırs yapsam yok bu hafta ben birinci olacam diye:)) neyse ablalık bende kalsın hangi doktora gittinki sana depresyon teşhisi koydu canım ya ayrıca bu depresyon ilaçların yan etkilerini biliyosun demi abazı insanlar kilo verirken bazılarınada kilo aldırıyor dikkat et.şimdiden geçmiş olsun canım.zamanında bende kulanmıştım sinir hapına varana kadar leyla gibi dolaşıyodum ortada dikkatli ol emi

Canım dr dahiliye, endikrolog ve metobolizma uzmanı diye geçiyor. Tiroid için gittiğim dr verdi yani. Bi psikoloğa da görünmemi söyledi. Ayrıca şeker ilacı da vermişti ama kullanmıyodum. Bu sefer gittiğimde mutlaka kullan yoksa kilo veremezsin ve şeker hastası olursun dedi. Bu psikolojiden kurtulamazsan iyileşemezsin dedi. Ben psikolojik kilo alan biri olduğum için eğer bu ilaçlar üzülmemi engellerse kilo vermemde de yardımcı olur diye düşünüyorum. CADIARZU

selamlar takımcım

şaşkınım dr ne verdiyse kullan mutlaka ben de kullandım şeker ilacı zamanında antidepresanı da hala kullanıyorum 17 aydır alıyorum 5e kadar çıktı şimdi 2 tane sadece
uyuyamaman normal ayrıca vücudun alışık değil ilaca 3 haftada düzene girer ilk haftalar tepki verecektir ama üzülme ve fazla kafana takma hislerini iştahını uyudum uyuyamadım deme sakın ve sakın ha sakın memnun değilim ben bu ilaçtan diye bırakmaya da kalkma en büyük hatan bu olur zaman geçtikçe olumlu gelişmelere sen bile inanmayacaksın emin ol tecrübe konuşuyor

ben hala işteyim malesef bu saate çoktan çıkmam lazımdı ama toplantı var diye bekletiyorlar benlik bişey yok aslında ama iş işte bekle dediler bekliyoz

kallisim özel mesaj attım örgü ile ilgili
linkler açılmıyor ama yeni internet sayfası açıp kopyalar yapıştırırsan adres çubuğuna açılıyor resimler

mehalim kazak çok güzel ama bendeki beden güzel değil hala o yüzden kendime bişey öresim gelmiyor bu ara satabileceğim örgüler örmeye çabalıyorum şal örüyorum şimdi ben de resmini size de göstereyim

kallisim senin eklediğin kış modasındaki kahverengi ile bunun alakası bile yok belki benim sana gönderdiğim modelle bile ilgisi yok
kahverengi bolero çok basit kısaca anlatayım

arka ve kollar normal hırka gibi örülüyor şiş ve ilmek sayısı beden ölçüsüne göre değişeceği için kesin sayı veremiyorum tabiki ama sen halledersin onu nasıl olsa
kol kesimleri 3-2-1 sıradan kol oyuntusu yani
numara ön kapaklarda
sağ önü anlatayım solu sen ona göre simetrik yaparsın
arkaya başladığın sayıdan 10 cm eksik olacak sayıda ilmek at ve 2 ters 2 düz lastik ör ilk ve ikinci sıraya 3. sıranın başından 1 ilmek örmeden çıkar ve 2.ile3. ilmeği birlikte ör devam et örmeye ne görürüsen onu ör
4 sırada ne görürsen onu ör
5. sıranın başında ilk ilmeği çıkar 2.ile 3. ilmeği birlikte ör
bu şekilde tek sayılı sıralarda ilk ilmekten sonraki ilmekleri birlikte ör
böylece giderek sağ taraftan daralan bir parça oluşacak
kesmeyi yaptığın kenarı arka parçaya ölç ve kol kesimine gelen yere 3-2-1- kol kesimini yap ve kol evini tamamlayana kadar düz devam et omuzu kapat
parçaları dikince emin ol harika olacak kolay gelsin

ben hala işyerindeyim ama çıkıcam birazdan kallisim sorularını özelden ya da mail yoluyla atarsan daha çabuk cevap verebilirim canım aklında bulunsun

bir de püsküütün beğendiği turuncu mu kırmızı mı kazak vardı ya hani belinde ve kol oyuntusunda hareket olan(püsküüt börek yapacaktı ya becerebilirse) senin eklediklerinde onun da açıklaması yapıldı istersen sana yollayabilirim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
emelcim sağolasın canım.seninle aynı anda sitede olmak ne güzel:))
eski günlerdeki gibi dermişim.
artık son aşamadaydım.dayanılır gibi değildi çektiğim acı.bütün hayatımı etkiledi resmen.inşallah yapılan operasyon kesin tedavi olur.tek korkum tekrar oluşması.
sen nasılsın canım.ev tuttuğunu biliyorum ama sonraki gelişmeleri kaçırmış olabilirim.şubat içinde duruşman vardı değil mi.

34609401ba9nc6.jpg

bakalım resim eklemeyi başaracammı açılırsa buda benim yeni ördüğüm kazak.ayy kaliisim çok alakasız yere alakasız resim oldu ama örgü topiğine çevirdik ama deneme deneme

bravo valla biz kilo verme derdindeyiz,hanfendi zayıflamışta model neyim veriyo.seni en yetkili merciye şikayet etmezsem.nerde buranın müdürü kardeşim.bana müdürü bağlayın çabıksositososito
ama güzel modelmiş.banada bunun mavisini ören mi.nolur.kaç çile ip giderki.8 yumak yeter zaar.:dance:

busecim sen hele istediğin kiloya düş ben sana neler örerim bilmiyon mu sanki

busecim sen hele istediğin kiloya düş ben sana neler örerim bilmiyon mu sanki

hemende laf vur.hiç eksik kalma.biliyom örürsün.ama sıkıysa şimdi ör 1 yumağı örmek kolay.benim sağımı solumu kapatman için8-10 yumak örmelisin.aslında ii de kilo verin sayemde ben bunu bi düşünem.:mymeka:KK43:eminim şu anda bunu yapmak geçiyodur içinden)

selamlar takımcım

şaşkınım dr ne verdiyse kullan mutlaka ben de kullandım şeker ilacı zamanında antidepresanı da hala kullanıyorum 17 aydır alıyorum 5e kadar çıktı şimdi 2 tane sadece
uyuyamaman normal ayrıca vücudun alışık değil ilaca 3 haftada düzene girer ilk haftalar tepki verecektir ama üzülme ve fazla kafana takma hislerini iştahını uyudum uyuyamadım deme sakın ve sakın ha sakın memnun değilim ben bu ilaçtan diye bırakmaya da kalkma en büyük hatan bu olur zaman geçtikçe olumlu gelişmelere sen bile inanmayacaksın emin ol tecrübe konuşuyor

Emelcim sağol bilgi verdiğin için. Senle bir türlü fırsatını bulup uzunca konuşamadım. Sen oldukça bilgilisin bu konularda. Kullanmaya başladım ilaçları özellikle antidepresanın etkisini hemen görmeye başladım gibi geldi. Kafam güzel :teytey: daha bi rahatım sanki. Ama sabaha kadar uyumadım ama bi rahatsızlıkta duymadım. Bakalım zamanla görcem nasıl etkilediğini. Ben akşamları 1 adet 20 mg p...c kullanıyorum. Bağımlılık yaratmaz diye yorumlar okudum ama bilmiyorum. 6 ay kullanmam gerekiyomuş. İnşallah faydasını görürüm de hem ruhi hem fiziki olarak yardımcı olur bana :Saruboceq: Şu Mehalimin diline düşmektende kurtulurum bölece. Yoksa antidepresan ilaçlarda kurtarmıcak beni. -tatlicadiarzu-

şaşkınım korkma bağımlılık falan yapmıyor ben de etken maddesi aynı ama adı f.....c olanı içiyorum
gerçi bir dönem bundan iki tanesi yetmedi yanına başka birinden 2 daha eklediler daha yetmedi bu hap 3e çıktı şimdi sadece 2 tane yetiyor da artıyor bile

msn adresimi veririm sana hafta içi konuşuruz bol bol canım haftasonu zor şimdi evdeyim işlerim var

umutcum inşallah tekrarlamaz canım kabızlık yaşamadığın sürece olmaz zaten kabız olr olmaz da önlemini alırsın ya da en iyisi olmamak için dengeli düzenli beslenirsin bol sebze lif ve su tabiki

eve geldim babanneme gidicez annemle umutcum gördün mü hayatım düzene girdi de gezmelere bile gider oldum sana da msn adresi veririm hafta içi denkgelince bol bol sohbet ederiz

hoşçakalın

şaşkınım korkma bağımlılık falan yapmıyor ben de etken maddesi aynı ama adı f.....c olanı içiyorum
gerçi bir dönem bundan iki tanesi yetmedi yanına başka birinden 2 daha eklediler daha yetmedi bu hap 3e çıktı şimdi sadece 2 tane yetiyor da artıyor bile

msn adresimi veririm sana hafta içi konuşuruz bol bol canım haftasonu zor şimdi evdeyim işlerim var

hoşçakalın

Tamam canım çok sevinirim. hem aklıma gelen sorularıda sorma fırsatı bulurum. kendine iyi bak canım Şeniz

merhaba canım takımım ben geldimmm:teytey: çok özledim sizi şekerlerrrrŞeniz
geçmişi okuyup geleyim hepsini okumaya kalkarsam sabahı bulur herhalde yakın geçmişi okuyayım bakalım neler kaynatmışsınız?bu arada belki gelen olursa muhabbet ederiz hımmm?

canlarım merhabalar... kimsecikler yok şu anda... ben de tv izleim çocuklar ve eşimle ama tv beni boğuyor eşimde aksi zaten işleri yoğun olunca aksileşiyor bu adam çekilmiyor hiç...

umutum canım çok ama çok geçmiş olsun bitanem.. ameliyattan sonra çok ağrı yaptığına şahit olmuştum eltimden, inşallah çabucak atlatırsın çok üzüldüm ufaklık ile aynı zamana denk geldi ama belki hayırlısı bu, hemen atlatıp geçirirsiniz... kendine dikkat et canım bir an önce düzelmeye bak.. 15 gün izin en güzel yanı da bu işte süperrr....arada gelip durumundan haber vermeyi unutma..

emelim özel mesaj ile aldım canım açıklamayı evet aslında ne sende ki ne benim buraya eklediğim o modelle uyuşmuyor ama mantığını çözersek işe yarar diye düşünmüştüm.. senin yolladığını reyhan ablama yollayayım o yapacak bu modelden....teşekkürler ayrıca...

mehalim bu model çok güzel canım başka var sa eklesene ben silerim :))

diğer okuyup anlamadığım mesajlar için özür dilerim yarın ilk fırsatta tekrar okuyup yorum yaparım... pericim seninkileri de kafama sokamadım kusura bakma azcık can sıkıntısı olunca böyle oluyor...

mehalim ben 2007 mayıs 18 de başladım...şu ana dek yarışmada verdiğim kilo 20.1 oldu...başlangıç etabım 1. etaptı... sen o bilgiyi nerden buldun yahuu link versene merak ettim :))

mesaj temizliği yapıldığı için eski bilgiler silinmiş olabilir..

kallisim merhaba ışığın yanıyo gördüm seni :)
geçmişi okuyum derken birden tansiyonum düştü gözüm karardı neden oldu bilmiyorum eşimi çağırdım tansiyonumu ölçtü 9-5 olmuş yattım biraz ama yinede pek iyi hissetmiyorum yarın görüşürüz iyi geceler

honeyim geçmiş olsun canım dikkat et kendine yoruldun mu acaba öyle birden bire neden düştü ki tansiyonun..

sen bana bakma gelip gelip bakıp çıkıyorum buralardayım ama...

Kallisim ben bu bilgiyi cuma yarışması sonuç listesindeki ilk sayfada buldum. örgü resimleri var elımda eklerim ayrıca bazı dergilerim var kendime ördüklerim onlarında resmini eklerim artık temizlik senden .:))

günaydın şekerler
ne güzel modellermi bunlar böyle..bende severim yünişini..şişkolaştığımda bırakmıştım ama..
nedense dikkat ettimde şişkolaştığımda herbişeyi bırakmıştım hiç bişey yapmak istemiyodum ki yatmaktan başka..
ama şimdi herbişi yapıyorum ve bu kadar koşturma arasında yün işide var tabi..bayrama kadar çok güzel bir şal yaptım kendime..ve görümceme ve arkadaşıma atkı yaptım bayram hediyesi ve bir de eşime atkı yaptım..şimdide etol yapıyorum kendime..ohhh be daha çok hareket daha çok bereket ve daha çok inceliiiiik

X