- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
geçmişimiz var yine deYaw sonradan niye ekleme yaptınoralarda sakıncalı üye var
Burdan uzak kaldım Bi süredir tam anlayamadım neden kapanıyorKendisinden kaptanlığı devraldığım @toplight kaptanıma ve 5.takımla gönül bağımın kurulmasına sebep olan ilk kaptanım @morordek kaptanıma teşekkürlerimi sunarım
Kızlar takım kapanır belki aklımdayken müsadenizle yazayım bende kalmasın
Sonrasında takım içinde benden ve takımdan desteklerini esirgemeyen güzel dostlarım iyiki varsınız zaman zaman üstümden aldığınız işler ile buralara kadar geldik güzel işler başardık güzel başarılar elde ettikumarım atladığım kimse yoktur varsa affola
@Mehfam
@pawlover
kardelelen321
@hzlsel
@yarimuhendis
Hedef60kgolmak
@muhursuzpusula
@Namaria
@Anka
ummhnisa
@Nikinik
@Calypso95
Hakkınızı helal edin inşallah
Canım yarışma genelinde böyle bir karar alındı sadece biizm takım değil yani yarışma kapanıyor.Burdan uzak kaldım Bi süredir tam anlayamadım neden kapanıyor
Hakkım varsa helal olsun canım sende helal et sayende çok güzel şeyler başardık motive olduk çok uğraştın bizimle
Oh memleket mis gibisağol cınımm haftaya daha iyi olur inşallah
Kastamonu cnmbabamla gidiyoruz memleket
Oo cnm sana da maşallah bak 2 haftada 1 kilo gitti değil miayda 2 olcak
Rica ederim cnm
Haftaya hedef 60.5 olsunkardelelen321
Eksiyle gittik de bakalim nasil donduk canim.Tebrikler canım ne güzel tatile eksiyle gidiyorsun
Bakalım canım yeni uyandım blraz vakit geçsin tartılacağım
Böyle zirve kiloya can kurban2-3 kilosu zaten hemen gider canım çok sürmez tekrar 5lere inersin
Sagol canimHarika bi eksi canım tebrikler
Gayet güzel canım tebrikler
Üzülme canım biz senin neler yapabildiğini biliyoruz. İnşallah haftaya büyük bi eksiyle acısını çıkarırsın
Şahaneeee.. Tebrikler canım
Nasil kendini iyi hissedeceksen oyle yap fistikKızlaaarrrr ablamın bana dediği şey geçen haftayla çok farketmemişbu hafta daha sıkı yapıp düşürecepim o kiloyu ve bakmak istemiyorum kiloma çok sinirim bozuluyor zaten veremediğimi düşündükçe evime gittiğim zaman buraya da fotoğraflı bildirimlere başlayacağım bir süre böyle ilerlemek istiyorum hala moralim bozuk çünkü
Tebrikler ortimm cok guzell veemissin. Yeni girebildim.Kilo bildirimim:
Gecen cuma: 73.5
Bugun: 73.1
Fark - 400gr
Yuzde: 0,544%
Eki Görüntüle 2914107
El_Em DeryaOnDiet
kardelelen321 haftaya hedefim 71.9 kg
Ayy super canim. Ellerine saglik3 - 10 Eylül Cuma Hedef Tablosu
23 kişiden hedefe yine 8 kişi ulaşabildi arkadaşlar.
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @Lizozom55 68,4 68 68,85 @hzlsel 70, 9 69,9 69,1 @eliya 79,1 78,1 78, 7 @Sonsuz umut 71,8 71 70,35 kardelelen321 93 92 92,65 @Pnrrr-20 73,5 72,2 73,1 @Breeze96 73,5 72,5 73,25 @kollontai 55 DeryaOnDiet 74,9 74,4 74,45 @azimliii 64, 1 63,8 @avutsunbahaneler 57,4 56,9 @Calypso95 78,4 77,5 77,3 @Nikinik 80,6 80, 2 Hedef60kgolmak 62,3 61,5 61,2 @Ucmelekannesi 65,9 65 64,85 @Fit mutlu anne 80,7 80,7 @eceboce 74,1 @Goklerce 63,3 62,5 62,4 @Kubraaaccc 74,7 73,8 74,4 @nnurc 74,55 73 74,25 @pacman 67,4 66,8 66,1 @Fistiklidamak 59,6 Tempus 79 78
@hzlsel @Sonsuz umutDeryaOnDiet Hedef60kgolmak @Calypso95 @Ucmelekannesi @Goklerce @pacman
Tebrikler
Gercekten ya baya kalabaligiz. Ellerine saglik canim4-10 Eylül Spor Listesi
UYE 4 Eylül 6 Eylül 8 Eylül Sonuç@hzlsel 2 2 ----- @Lizozom55 ----- 1 1 @Sonsuz umut ----- ----- 1 DeryaOnDiet 1&6 1 1&6 @eliya ----- ----- ----- kardelelen321 ----- ----- ----- @Azimliiii ----- ----- ----- @avutsunbahaneler ----- ----- 1 @yarimuhendis 1 1&6 ----- Hedef60kgolmak 1&2 1&2 1&2 @Pnrrr-20 1&2&5 ----- 1&2 @Breeze96 ----- 1 1 @Ucmelekannesi ----- 1 1&2 @Goklerce ----- ----- ----- @Kubraaaccc ----- ----- ----- @Calypso95 ----- ----- ----- @Fit mutlu anne ----- ----- ----- @nnurc 2 2 2 @Nikinik ----- ----- ----- @pacman ----- ----- ----- @eceboce ----- ----- 1 @bilgem tomris ----- @Beyaz leylak ----- @hadikonusalim ----- @Jasminium84 -----
5. Takım olarak son spor listeniz hazırBu hafta yoğunluğumdan dolayı toplu paylaştım ama ne kadar kalabalığız Hiç bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum Üç gün spor yapan @nnurc Hedef60kgolmak DeryaOnDiet tebrikler kızlar Yeni ismimizle yeni listemizde görüşmek üzere
Aa ne oldu ya ben yokken. Yarisma toptan mi kapandi?@eliya
@Sonsuz umut
DeryaOnDiet
@Anka
Tempus
@avutsunbahaneler
@Azimliiii
@eceboce
@Fit mutlu anne
@Kubraaaccc
@Goklerce
@Fistiklidamak
@yarimuhendis
@karabiber01
@bilgem tomris
@hadikonusalim
@kollontai
@kirmizigitar
@Namaria
@thequeensgambit
@belmayne
@Mehfam
@Kendinin en iyi hali ol
@Suskunhanim
@muhursuzpusula
@SaskinAnne
@mavimli
@AKREPcg
@ayvacicegi
bu linkten devam ediyoruz kızlar
Kilolar Firarda 😎
KİLOLAR FİRARDA... 🤸🏼♀️🤸🏼♀️ EX 5.TAKIM ÜYELERİ ✌️✌️ 🤩🤩 HAFTANIN SORUMLU KAPTANLARI @hzlsel @hedef54kg @Pnrrr-20 Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi 🔹🔹KURALLARIMIZ 🔹🔹 - Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak...www.kadinlarkulubu.com
Ayneen çok güzeldiOh memleket mis gibi
Aşı oldun mu canım, hem kendin için hem cocuklar için taksan ıyı olur zira hocanın dediğini yap yaptıgını yapma sözü dogrulanacakKesinlikle. Adı kaptan olarak geçmediği halde hiçbir karşılık beklemeden hamile haliyle aylarca kaptanlık yaptı.
Ben de derste indiriyorum valla. Çocuklara siz kapatın diyorum. Nefes alamıyorum ki. Çok yüksek sesle uzun süre konuşabilen ve bağırabilen biri de değilim başım dönüyor bi süre sonra. Velhasıl be derste maskeyi indiriyorum çoğu zaman. Sadece çocuklara yaklaşınca çekiyorum tekrar. İnşallah covid olmam
Aaa noluyo ya , bu grubu da mu kuruttukKaptanım biz de seni çok seviyoruz. Grup çok samimi ve güzel enerjilerle yüklenmiş herkes birbirinin iyiliğini düşünüyor bu grubun güzelliği bence bu. Sen nasıl dersen öyle yaparız ama ayrılmayalım birlik olalım başka bir yerde de olsa grup devam etsin.
Taşındık canım. Kilolar firarda yeni topikAaa noluyo ya , bu grubu da mu kuruttuk
Allahım korusun sizleri hepımızıİndirme canım ,evet zor ama yapacak birşey yok, bizler pandeminin başından beri akşama kadar maskeliyiz Allah'a şükür bulaşmadi, dikkat etmezsen bulaşabilir, sen de maske olmadığı için çocuklara da bulaşabilir
Canım maskeli ve mesafeli durursan bulaşmaz ,sık sık el hijyeni de olunca içini rahat tut,pandemi başından beri çalışıyorum ve birebir temas halindeyim,hattakac kez koronali kişiler ile temasim oldu ama hep maskeliydim, hatta bebeği kucağıma alıp asi falan yapmıştım ertesi gün annesinin kovit olduğunu ogrendik çok şükür maske ve el hijyeni olunca bulaşmadi sanırım, günde en az 3 kez maskemi değiştiririm, şüpheli durumlar olunca yine değiştiriyorum bu şekilde 1,5yil geçti, bilmiyorum okulunuzda var mı ama kalabalık ortamlarda çay falan içmeyin yani öğretmen odasında çay içme falan yapmayın , en çok beraber yeme içme ile bulaşıyormus
Aaaa:))) pekiiii uzak kalmaya gelmıyo yaTaşındık canım. Kilolar firarda yeni topik
Hadi gel
Geldim geldimmmmm hemde yedim içtim hastalandım şiştim öyle geldimCanım işlerin rast gitsin Allah gönlüne göre versin inşallah
Bende tam bu hafta seni listeye alabiliyoruz diyecektimgeldiğinde direk girersin artık bekletme o halde bizi