- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Bileydim gitmezdimNe ettin Hilal.
Açeydim gollarımı, gitme diyeydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bileydim gitmezdimNe ettin Hilal.
Açeydim gollarımı, gitme diyeydim
Hahahahahaha çikolata da gözüme kestirmiştim. Grup kurulana kadar salsam mı dedim. Ama sonradan dedim ki kendine gel paco.
Ay evet bebiş. Ben yıllardır önüme bi şeyler koyarım. Ama o zamana kadar yine kilo veremem zaten hahahahaha. Hastane biraz bahane. Yoksa zaten 4 yıldır okula fakanda gidiyorum skksskdksk Kendimiz için yavaş yavaş zayıflıyciğiz! Fightiiing!!
Ya sen ben misin aynı şeyi düşündüm bende
Aaa neden böyle bi karar alındı
Ayyy ne biliyim dağılıyoruz sandım
Nasıl olacak bundan sonrası
Ayy yaaa o zaman cuma cumartesiyi yoksay
ÇizkekKız dağıtma kendini ama cidden menü yazmıyorum diye gerçekten insanın her şeyden yiyesi geliyor henüz diyeti katletmedim direniyorum
Ne olacak 3 dilim sucuktan ne güzel kaçamak o
Evet ya zamana yaymak lazım ama nasıl zamana yayılır bilmiyorum
Afiyet olsun canım şimdiden ben de blr tatlıyla bugün kendimi ödüllendireceğim ama karar veremedim ne yiyeceğime
Dün de bir ara marul yiyerek ağlayan kedi yapmıştınBaşka türlü spor yapacağım yok zaten aynı profilimdeki pug gibiyim gideyim oraya buraya yatayım serileyim
Sonra beni en iyi bu hafta ancak pug ifade eder dedimDün de bir ara marul yiyerek ağlayan kedi yapmıştın
Bencede o guzeldi cnmKilolar firarda olarak açıyorum o halde fıstıklar en çok o beğenildi sanki adımız bahane zaten
5. Takım yeniden doğuyor yihhuuuuKilolar firarda olarak açıyorum o halde fıstıklar en çok o beğenildi sanki adımız bahane zaten
Dur bakayım bir deneyeceğim senin de tavsiyelerinle Haftalık 500 gr-1 kilo arası vermek istiyorum inşallah başarabilirimÇizkek
Cnm çok sıkı günleri kısıtlayarak yapıcaz,normal diyet günleri ve doyduğumuz günler olcak
El_Em kaptancım ben o konu başlığını nereden bulacağımı bilmiyorum da. Link gibi birşey ekleyebilirmisin
Yaaaa aplammmm anime perisi aplamm güzin ablamız da ol gelbir insan baldan oldu mu ağzından dökülenlerde bal olurmuş aynııı sen işte
çiklat yok gülüm benim oğlan daha eve gelmedi ya abur cubur çiklat yönünden çöl gibi ev , benim sıpa gelsin bu defa çiklatlı kahve koyucam sözzz:))
gülüm yaklaşık 12-14 senelik animeciyim isim olarak hiç birini hatırlamıyorum yüzlerceyi boş ver bini aşkın anime izlemişimdir
Haydin taşınıyookkk yeni villamızda kalıcaz artıkk hem de havuzlu orman içinde5. Takım yeniden doğuyor yihhuuuu
Tamam cınımmsDur bakayım bir deneyeceğim senin de tavsiyelerinle Haftalık 500 gr-1 kilo arası vermek istiyorum inşallah başarabilirim
Sağolasın canım benimsınır koyma gülüm 57 olmazsa 60 olucam diye sınır koymaaaa şimdiye kadar ki en fit en mükemmel halim de olmaya başladım bile demen her şeyi daha kolay ve hızlı hale getirir , tam destekçinimmm
senin motivasyon kaynağın da belli sana AAA diyenlere bu defa vaaavvv dedirtmek
Süpersin canımeliya
SonsuzUmut
DeryaOnDiet
A Anka
Tempus
avutsunbahaneler
Azimliiii
eceboce
Fit mutlu anne
K Kubraaaccc
G Goklerce
Fistiklidamak
yarimuhendis
Deniz ve Kum
@bilgem tomris
denizbenimadim
kollontai
kirmizigitar
Namaria
seyrekyagmur
belmayne
bu linkten devam ediyoruz kızlar
Kilolar Firarda 😎
KİLOLAR FİRARDA... 🤸🏼♀️🤸🏼♀️ EX 5.TAKIM ÜYELERİ ✌️✌️ 🤩🤩 HAFTANIN SORUMLU KAPTANLARI @hzlsel @hedef54kg @Pnrrr-20 Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi 🔹🔹KURALLARIMIZ 🔹🔹 - Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak...www.kadinlarkulubu.com
kilo bildirimi sonuç listenden arakladım eklemeler yaptım kaptimSüpersin canım
hepsi olurum ben sizin için gülümYaaaa aplammmm anime perisi aplamm güzin ablamız da ol gel
Yaw sonradan niye ekleme yaptın oralarda sakıncalı üye varkilo bildirimi sonuç listenden arakladım eklemeler yaptım kaptim