Geldim geldimmmmm hemde yedim içtim hastalandım şiştim öyle geldimçok kötüyüm Esraa resmen yemekten soğudum ne yesem dokunur oldu bırakıcam bu yeme işlerini o olcak he
Şuan bildiğin kıvranıyorum saat 13.00 dan bu saate kdr 4 ilaç içtim ama nafile. Bu geceyi iyi atlatırım umarım
Selam kızlar söz verdim ve tuttum işte burdayım
En kısa zaman da aranızdayım inşallah canımCanım yarışma genelinde böyle bir karar alındı sadece biizm takım değil yani yarışma kapanıyor.
Benimde hakkım helal olsun kuzum senide bekliyoruz yeni sayfamıza tatlım
Thread 'KİLOLAR FİRARDA' KİLOLAR FİRARDA
merhabalar 5. takımın eski kaptanlarından ben toplight sağolsun arkadaşlar unutmamış beni d etiketlemişler görmeme ihtimaline karşı da telefon açtılarMerhabalar
Son biriken sayfaları okumak bir garip hissettirdi. 7 senedir buradaydım sanki bir dost yüzü kayboluyor gibi hissettim. Kısa süreli kaptanlık deneyimimi hatırlayınca kapatılmasının talep edilmesi de çok normal geldi. Bu kadar insanın sorumluluğu yükü az değil! Yine de vedalaşmadan olmazdı. İlk günden son güne hep yanımda olantoplight iyi ki tanıdım morordek nede çok eğlendik son süreçlerde hiç idare edilmeyecek beni idare eden canım kaptanım @Emnis
Bu süreçte hep desteğini hissettiğimDeryaOnDiet hzlsel C Cagrihilal1 kardelelen321 hepinizi çok öpüyorum. Hatırlayamadığım herkese Yanyana durabildiğimiz her an için kocaman sevgiler.
Ve en büyük övgüler hiçbir zaman hiçbirimizi bırakmayan sevgiliseaBahAR
Hoşçakal 5. Takım
Kiz unutma bizi gel arada biz daha uzun yillar burada olacagiz ben kesin olurum daha zayiflayamadim benMerhabalar
Son biriken sayfaları okumak bir garip hissettirdi. 7 senedir buradaydım sanki bir dost yüzü kayboluyor gibi hissettim. Kısa süreli kaptanlık deneyimimi hatırlayınca kapatılmasının talep edilmesi de çok normal geldi. Bu kadar insanın sorumluluğu yükü az değil! Yine de vedalaşmadan olmazdı. İlk günden son güne hep yanımda olantoplight iyi ki tanıdım morordek nede çok eğlendik son süreçlerde hiç idare edilmeyecek beni idare eden canım kaptanım @Emnis
Bu süreçte hep desteğini hissettiğimDeryaOnDiet hzlsel C Cagrihilal1 kardelelen321 hepinizi çok öpüyorum. Hatırlayamadığım herkese Yanyana durabildiğimiz her an için kocaman sevgiler.
Hoşçakal 5. Takım
Merhabalar
Hoşçakal 5. Takım
Kaptanımmerhabalar 5. takımın eski kaptanlarından ben toplight sağolsun arkadaşlar unutmamış beni d etiketlemişler görmeme ihtimaline karşı da telefon açtılar
5. takım benim hayatımdaki en güzel anılarımda yeralan çok güzel dostluklar edindiğim bir yer işlerim yoğun olduğu için geçmişi okuyamadım sanırım diyet grupları kapanıyormuş ama burası baştan sona bir motivasyon kaynağı bayrağı benden sonra devralanEl_Em kaptanım canım benim bu takımı öyle güzel yerlere getirdin ki emeklerine sağlık umarım yarışmalar bitse de takımlar kapanmaz burada sohbetler devam eder
morordek tatlım sen istanbul ben konyaya gidince fazla görüşemez olduk çok iyi bak kendine
şu anda takımda yeralan arkadaşlar çok özel bir yerdesiniz gerçekten kıymetini biliniz
Aynen hilal zayıflamadan gitmek yokKiz unutma bizi gel arada biz daha uzun yillar burada olacagiz ben kesin olurum daha zayiflayamadim benseviyoruz seni insallah korursun kilonu her daim sadece ziyarete gelirsin
Herkesin yolu açık olsun..Merhabalar
Hoşçakal 5. Takım
Yeni gördüm mesajını helali hoş olsun sen de helal etKendisinden kaptanlığı devraldığım
Kızlar takım kapanır belki aklımdayken müsadenizle yazayım bende kalmasın
toplight kaptanıma ve 5.takımla gönül bağımın kurulmasına sebep olan ilk kaptanım morordek kaptanıma teşekkürlerimi sunarım
Sonrasında takım içinde benden ve takımdan desteklerini esirgemeyen güzel dostlarım iyiki varsınız zaman zaman üstümden aldığınız işler ile buralara kadar geldik güzel işler başardık güzel başarılar elde ettikumarım atladığım kimse yoktur varsa affola
@Mehfam
pawlover
kardelelen321
hzlsel
@yarimuhendis
Hedef60kgolmak
@muhursuzpusula
@Namaria
@Anka
ummhnisa
@Nikinik
@Calypso95
Hakkınızı helal edin inşallah
Canım burası da kapandı diyet günlüklerinde devam ediliyor artık bizim takımın kızları da orda zatenSelam kızlar bende aranıza katılabilir miyim :)
Helal olsun tabikiYeni gördüm mesajını helali hoş olsun sen de helal et
Güzel sözlerin için kocaman teşekkürler.Yaaa aylar sonra girip bakayım dedim takım kapanıyor ya da kapanmış galiba, hüzünlendim öyle görünce
Dilerim herkesin gönlüne göre olur her şey, bu takıma emeği geçen baştatoplight kaptaniçem, muzur ve eğlenceli kollontai ve son dönemin en iyi kaptanı El_Em hepinizi kocaman öpüyorum Takım kapanıyor olabilir ama burası bana çok güzel dostluklar kazandırdı, gerçekte de görüştüğüm iletişimimi devam ettirdiğim çok güzel insanlar tanıdım. O yüzden yeri ayrı buranın
Tabi ki bu yarışmaların başlamasına vesile olanseaBahAR ’ı da unutmamak gerek, o olmasa bunların hiçbiri olmazdı muhtemelen
Helal olsun Esra cım ne demek takım bir yerlere taşındıysa link bırakırsanız arada ziyaret ederimCanım Aslıcım çok teşekkürler
Vedalaşmıyoruz kaçmak yok sadece mekan değişikliği neredeyse eksiksiz taşındık
Kaptanımduygulandırdın teşekkür ederim 5.takım kaptanları olarak sen ben morördek kaptanım elimizi yüzümüze bulaştırmadan bu görevi bence olması gerektiği gibi yaptık bitirdik ve sonuna geldik güzel bir yerde bitirdik diye düşünüyorum. Hakkını helal et kaptanım
merhaba kaptanımHelal olsun Esra cım ne demek takım bir yerlere taşındıysa link bırakırsanız arada ziyaret ederim
teşekkürler tatlımmerhaba kaptanımbuyruuun
Kilolar Firarda 😎
KİLOLAR FİRARDA... 🤸🏼♀️🤸🏼♀️ EX 5.TAKIM ÜYELERİ ✌️✌️ 🤩🤩 HAFTANIN SORUMLU KAPTANLARI @hzlsel @hedef54kg @Pnrrr-20 Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi 🔹🔹KURALLARIMIZ 🔹🔹 - Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak...www.kadinlarkulubu.com
rica ederiiimteşekkürler tatlım