Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba kulube yeni katıldım. 2 senedir işsizdim İhlas pazarlamada işe girdim su arıtma cihazları üzerine. Adanada su arıtma cihazı düşünen almasına bile gerek yok sadece cihazın tanıtımı için bile bizi evine misafir edecek kişiler arıyorum. Ne eşim ne dostum var yalnız işe girerken 15 kişinin numarasını istiyorlar bunu tamamlayamazsam malesef işe kabulüm geri çevrilecek

canim benim aylar sonra bi selam vermeye geliyim dedim takim kapanmiş :/ emeklerine sağlık Esram her şey için teşekkür ederim

selam canım nasılsın nasıl gidiyor görüşmeyeli
Aynı cnm yemekteyiz izliyorum sen nasılsıın işyerindeki sorunlar çözüldü mü cnm

ahh ahh kuzum senin alışının hadi güzel bi sebebi vardı ya bizimki
gerçi benim bu sene verdiklerimi oturtma senesi oldu şimdi son demler çabalar az kaldı hedefe
Kaç kilo şu an canım
6.takım günlüğüne geçtik belki okumuşsundur beklerim kuzummm

Aynı cnm yemekteyiz izliyorum sen nasılsıın işyerindeki sorunlar çözüldü mü cnm

Kaç kilo şu an canım
6.takım günlüğüne geçtik belki okumuşsundur beklerim kuzummm
Canim çok şükür birimim değişti Allahin her isinde bir hayir var yeni birimimde daha mutluyum hamdolsun. Senin nasil gidiyor hayat?
Su an 78 civari canim benim biraz okudum diyet gunluklerine gecilmis en guzeli en hayirlisi olsun hepimiz icin. ben cok giremiyorum canim arada selam vermeye ugruyorum boyle

Oy çok sevindim canım benim hayırlı olsun
Tamam ne zaman istersen gel
Kendin mi diyet yapıyosun hey maşallah yaa nerelerden geldin 70lere kuzum

Oy çok sevindim canım benim hayırlı olsun
Tamam ne zaman istersen gel
Kendin mi diyet yapıyosun hey maşallah yaa nerelerden geldin 70lere kuzum
Allah razi olsun kuzummm cok sukur ya nerelerden di mi
Hataydaki diyetisyenime dondum canim gecen ay, online devam ediyorum. arada iki uc ay kendim devam ettim sonra iki diyetisyen eskittim zaten hedefi revize ettik kas kemik kutlesi baya varmis bende gecen hafta hataya gittim yuz yuze gorustuk hedef 68 tam motivasyonla devam insallah artik sporu arttirdim canim sarkma ve olmasin diye
Sen de gayet iyisin canim 62 goruyorum baya korumussun tebrikleeer

Aynen canım yaa e sen de korumuşsun
Ooo cnm son 10 kilo
Aynen 60a insem koruma olabilir canım
Ama hep açık kapımız kuşum gel
Zipzip (kaptanımız) ile Masterfit canım
Sen bayağı spor yapıosun iyi de yapıosunn

Çok geçmiş olsun şuan nasılsınız acaba? Birde ailede 2. Derece lenfoma var demişsiniz ya onda nasıl bir sıkıntı oluşmuştu ? Koltuk altında lenf nodu var eşimde sert sabit o yüzden merak ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…