Buldun mu nasıl oluyor bana da söyler misinbu zayıflama gruplarına nasıl katılınır.?
Gruplar aktif değil sanırımBuldun mu nasıl oluyor bana da söyler misin
canim benim aylar sonra bi selam vermeye geliyim dedim takim kapanmiş :/ emeklerine sağlık Esram her şey için teşekkür ederimKendisinden kaptanlığı devraldığım @toplight kaptanıma ve 5.takımla gönül bağımın kurulmasına sebep olan ilk kaptanım @morordek kaptanıma teşekkürlerimi sunarım
Kızlar takım kapanır belki aklımdayken müsadenizle yazayım bende kalmasın
Sonrasında takım içinde benden ve takımdan desteklerini esirgemeyen güzel dostlarım iyiki varsınız zaman zaman üstümden aldığınız işler ile buralara kadar geldik güzel işler başardık güzel başarılar elde ettikumarım atladığım kimse yoktur varsa affola
Mehfam
@pawlover
@kardelelen321
hzlsel
@yarimuhendis
Hedef60kgolmak
@muhursuzpusula
Namaria
@Anka
@ummhnisa
Nikinik
@Calypso95
Hakkınızı helal edin inşallah
Canıım selamcanim benim aylar sonra bi selam vermeye geliyim dedim takim kapanmiş :/ emeklerine sağlık Esram her şey için teşekkür ederim
selam canım nasılsın nasıl gidiyor görüşmeyeliCanıım selam
ahh ahh kuzum senin alışının hadi güzel bi sebebi vardı ya bizimkiNe yaparsınız burdatamam bende çok birsürü kilo aldım evet
Aynı cnm yemekteyiz izliyorumselam canım nasılsın nasıl gidiyor görüşmeyeli
Kaç kilo şu an canımahh ahh kuzum senin alışının hadi güzel bi sebebi vardı ya bizimki
gerçi benim bu sene verdiklerimi oturtma senesi oldu şimdi son demler çabalar az kaldı hedefe
Canim çok şükür birimim değişti Allahin her isinde bir hayir varAynı cnm yemekteyiz izliyorumsen nasılsıın işyerindeki sorunlar çözüldü mü cnm
Kaç kilo şu an canım
6.takım günlüğüne geçtik belki okumuşsundurbeklerim kuzummm
Oy çok sevindim canım benim hayırlı olsunCanim çok şükür birimim değişti Allahin her isinde bir hayir varyeni birimimde daha mutluyum hamdolsun. Senin nasil gidiyor hayat?
Su an 78 civari canim benimbiraz okudum diyet gunluklerine gecilmis en guzeli en hayirlisi olsun hepimiz icin. ben cok giremiyorum canim arada selam vermeye ugruyorum boyle
Allah razi olsun kuzummm cok sukur ya nerelerden di miOy çok sevindim canım benim hayırlı olsun
Tamam ne zaman istersen gel
Kendin mi diyet yapıyosunhey maşallah yaa nerelerden geldin 70lere kuzum
Aynen canım yaa e sen de korumuşsunAllah razi olsun kuzummm cok sukur ya nerelerden di mi
Hataydaki diyetisyenime dondum canim gecen ay, online devam ediyorum. arada iki uc ay kendim devam ettim sonra iki diyetisyen eskittimzaten hedefi revize ettik kas kemik kutlesi baya varmis bende gecen hafta hataya gittim yuz yuze gorustuk hedef 68 tam motivasyonla devam insallah artik sporu arttirdim canim sarkma ve olmasin diye
Sen de gayet iyisin canim 62 goruyorum baya korumussun tebrikleeer
Çok geçmiş olsun şuan nasılsınız acaba? Birde ailede 2. Derece lenfoma var demişsiniz ya onda nasıl bir sıkıntı oluşmuştu ? Koltuk altında lenf nodu var eşimde sert sabit o yüzden merak ettim .Growing wein benimki- yanlarda kırışıklık büzüşme var kuzum akıntı yok hafif renk farklılığı var.
Aile de ikinci derece de lenfoma var göğüs yok. Benim ki hareketli değil sanırım iki gittiğimde de saat 10 hizasındaymis. Ben de troid de var gerçek nodüller bir de göğüs de lenf nodu eklendi insan korkuyo işte kızım da 6 ay da bir takipli kasıkta bikac lenf nodu var 1 cm en büyüğü acaba genetik mi bizde
Afiyet olsun canim burda ne yapıyorsun12 Aralık Pazartesi Menü
(Pazartesi ve Salı günleri yoğun olduğu için tek öğün yapıyorum.)
17.00: 1 sütlü kahve, bir orta boy ayva
18.30: 2 tabak sebzeli tavuk sote, 2 yk taze bamya, 3 yk bulgur pilavı, sade soda.
su: 2 lt
spor 2.500 adım (yazayım da boş görünmesin :)
Zipzip- Hedef60kgolmak Cordelia gezegenfeza