- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Ayyy cok sevindim hosgeldin sende iradene hayranim ya harikasinHoş geldin canım işlerini halleder halletmez gel aramızaÇok kilo almamışsın zaten kuzum hemen verirsin sen
Ağustosun başında geldim canım sonuçlarım da temiz çıktı devam diyeteLaf aramızda 69 oldum
Biz sana hazırlarız canım mezuniyet belgesi sen 65 olunca
Sağ ol canımAyyy cok sevindim hosgeldin sende iradene hayranim ya harikasin
Ne kapaniyor ne tasiniyor ne oluyor anlamadim ben bisey
Yine bir arada olacaksak sikinti yok birbirimizle yarisiriz artik. Saglik olsun uzuldumSağ ol canım
Her şey bu hafta oldu canım takımlar arasında sayıca dengesizlik var ve eskisi gibi yarış ortamı kalmadığı için takımların kapatılmasına yarışın bitmesine karar verildiBiz de şimdi yeni sayfamıza isim bulacağız ondan sonra yeni yerimizde devam edeceğiz tabi yarış yok ama birbirimizi motive ederiz
Tam zamaninda gelmisim yoksa takimin yerinde yeller esecekmis.C Cagrihilal1 tatlım hoşgeldin canım
Cuma zayıflama yarışması maalesef cuma günü son etapla kapandı tüm takımlar yakında kapatılacak bizde yeni bir isimle takımı taşıyacağız
İçinde yiyecek adı bulunmasın kaptanım mümkünse
Öyle canım bir arada olacağız veririz kiloları birlikteYine bir arada olacaksak sikinti yok birbirimizle yarisiriz artik. Saglik olsun uzuldum
Sana not bırakırdıkTam zamaninda gelmisim yoksa takimin yerinde yeller esecekmis.
İsmail hakkı olur diye tırsmadım değil.Kilolar firarda olarak açıyorum o halde fıstıklar en çok o beğenildi sanki adımız bahane zaten
Tuh bileydim izne ayrilmazdim ben yokum diye yarisma bitmisSana not bırakırdık
Ooo en güzel yıldönümü olacak. Bir zamanlar Hep istediğin ama almaya cesaret edemediğin elbiseyi de giyer(mutlaka vardır öyle bir elbiseBenim de evlilik yıl dönümümüz olan 27 Aralık’a kadar 61-62 kilo olma planım var 3 aydan fazla var inşallah başarabilirimEvlendiğimde 95 kiloydum diğer yıl dönümlerinde daha da kiloluydum ilk defa bu sene zayıf olacağım
Ben de onu diyecektim. Kimsenin canı pilates çekmez direk patatese yöneliriz biz. Durum onu gösteriyoAynen ya her gördükçe pilatesten ziyade patates dikkatimi çeker
Ne ettin Hilal.Tuh bileydim izne ayrilmazdim ben yokum diye yarisma bitmis
insan kendini gerçekten severse, ne kadar değerli mucizevi olduğunu idrak ederse, yaşayan tüm canlıları da en az kendi kadar sever ve saygı duyar , ben yaşayan mucizeyim muhteşem bir varlığım , ama tüm yaratılanlar mucize ve muhteşem bunun farkın da olmayan insanlar için rabbim kalplerine sevgiyi adaleti ve merhameti bolca versin diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden , dediğin gibi çoğu kişi hep haklı, ben demeye başlamışAaa cahilin kelime anlamına çok şaşırdım ,bundan sonra daha dikkatli kullanırım ,ablacım insanlarımız artık daha bencil, sorsan herkes haklı kimse karşıdakinin penceresinden bakmıyor, bunları görüp ders çıkarmaya çalışıyorum gittiğim yerlerde daha anlayışlı olmaya çalışanın halinden anlamaya çalışıyorum , gençlerimiz daha anlayışlı gerçekten belki de onlar da benim gibi yiprandikca aynısını karşıdakine yapmak istemiyorlar...senin gibi insanların sayıları daha da arttar inşallah
Canım evet yorucu oluyor, insan bu süre sonra sıkılıyor ama sabret sonu gerçekten çok güzel oluyor
Bence gitme canım, çok yoruldun zaten bir gün de bir gündür
Evet ya sınıflar çok kalabalık keşke buna bir çözüm bulunsa
Canım yarışma komple kapatılıyor, burdaki arkadaşlar olarak bir grup kuracağız ,gitme bir yere
Aynen canım yıllardır hep bu sene de olmadı inşallah seneye zayıf olacağım dedim sonunda gerçekleşiyorOoo en güzel yıldönümü olacak. Bir zamanlar Hep istediğin ama almaya cesaret edemediğin elbiseyi de giyer(mutlaka vardır öyle bir elbise) anın tadını çıkarırsın.
Ben de onu diyecektim. Kimsenin canı pilates çekmez direk patatese yöneliriz biz. Durum onu gösteriyo
Tamamdır kaptanımKilolar firarda olarak açıyorum o halde fıstıklar en çok o beğenildi sanki adımız bahane zaten
Koşa koşa geliyorum
Başka türlü spor yapacağım yok zaten aynı profilimdeki pug gibiyim gideyim oraya buraya yatayım serileyimSpor olsun madem