- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Aynen öyle önce kendimizi brğenmemiz lazımŞu grup bi açılsın da filinta gibi olursun bebiş. Benim de hastaneye falan gideceğim için iyice zayıflamam lazım.Kendim için esasında ama anla işte akdkskkds Yine de giydiklerim yakışsın diye.
Hahaha herkes böyle galibaBen mi yazmışım diye baktım
Valla öyleyiz cnmBen mi yazmışım diye baktım
Aslında çok haklısın bu zamana kadar hrp bir şeyi koydum önüme ama yemedi aksine ben yedimFena mı kilo verme yüzdeleri uçacak ödem topladığımız içinsırf o yüzden yemiyor muyuz zaten
3 dilim sucuğunu sevsinler yaa
denizbenimadim kuzum baksana şu mınnak kaçamaklara minnoşların
Canlar belli bir olaya kadar verme planı işe yaramıyor farketmişsinizdir zaten
Yavaş yavaş zamana yayın derim yoksa en ufak negatif olayda amaaan okul kimmiş düğün neymiş kendim için yicem moduna girersiniz söylemesi
Yasemin bir yerlere kaybolayım deme sadece yarışmayacağız diğer takımlar olmayacak ama biz aynı ekip farklı isimle burada yine birbirimizi dürtecezNeler olduğunu anlayamadım hala
Tek anladığım takım sanırım bi sebepten kapanıyor
Hayırlı olsun arkadaşlar umarım bol kilo vermeleriniz olur, kolaylıklar dilerim
Hahahahahaha çikolata da gözüme kestirmiştim. Grup kurulana kadar salsam mı dedim.3 dilim sucuğunu sevsinler yaa
Yavaş yavaş zamana yayın derim yoksa en ufak negatif olayda amaaan okul kimmiş düğün neymiş kendim için yicem moduna girersiniz söylemesi
Benimde hedefim kasım hatta Ekim sonu bile olabilir yakın arkadaşın düğünü var beni bu halimle görüp AA e hani sen 57 olmuştun dediler çok hırs yaptım o düğüne 57 olamasamda 60 olacamAynen öyle özellikle yani çok çok dikkat etmem lazım kasımda kuzenimin düğünü olabilir nişanın da kiloluydum düğününde filinta gibi olmak istiyorum
Sucuk kaçamak mıymış kız3 dilim sucuğunu sevsinler yaa
denizbenimadim denizbenimadim kuzum baksana şu mınnak kaçamaklara minnoşların
Yasemin bir yerlere kaybolayım deme sadece yarışmayacağız diğer takımlar olmayacak ama biz aynı ekip farklı isimle burada yine birbirimizi dürtecezyani menünde karbon tstlı yağlı görürsem cısss
Hastane zayıflamak arasındaki bağı kuramadım kızŞu grup bi açılsın da filinta gibi olursun bebiş. Benim de hastaneye falan gideceğim için iyice zayıflamam lazım.Kendim için esasında ama anla işte akdkskkds Yine de giydiklerim yakışsın diye.
Ya sen ben misin aynı şeyi düşündüm bendeSucuk kaçamak mıymış kız
Valla merak ediyorum niye kaçamak ki bilen yazsınYa sen ben misin aynı şeyi düşündüm bende
Aaa neden böyle bi karar alındıCanım selam
Takım değil yarışma toptan kapanıyor
Bizde yeni bir isim bulalımda orada sayfa açalım yine birlik olalım diyoruz
Ayyy ne biliyim dağılıyoruz sandımYaaatatlı perimiz misin senn bu dünyadan mısın gerçektennn
Kahvenin yanına çiklat yok mu kız
Belli belliiii canımm6.takım olabilir bi arkadaşım gel sohbet et demişti
Kuroshitsuji adı ilk izlediğim anime ve favorim halasenin favorin ne kuşum
Günaydın sultanımıızemirlerii bekliyoruz cnm göçmeye hazırız
Bana da çok emeğin geçti biraz yaramaz bi öğrenciydim amasen de helal et cnm ayrılma konuşması gibi olmasın çok yazmıorm ondan
Kız nereyeeesensiz olur muu
Ayy yaaa o zaman cuma cumartesiyi yoksayYasemin bir yerlere kaybolayım deme sadece yarışmayacağız diğer takımlar olmayacak ama biz aynı ekip farklı isimle burada yine birbirimizi dürtecezyani menünde karbon tstlı yağlı görürsem cısss
Sorma canım ya hangi renkle yazalım başlığı nereye atalım bize ihtiyaç listesi verecek misiniz bitmek bilmeyen sorular geçen sene okula gelmedikleri için aynı 5 gibiler ben de bu sene 6. Sınıflar var uğraştırıyorlar insanıFark ettin mi ? 6lar 5 kafasında halaokula gelemedikleri için geçen yıl yazdıklarını göstermek istiyorlar başlığı hangi kalemle yazalım diyelim soruyorlar 5lerde alışığız da ilkokul kafasına 6lar tuhaf geliyor
Canım site kurallarına aykırı hatta üyeliğini bile iptal ediyorlar böyle bir grup kurup davet edip katılanın bi de herkes Facebook kullanmıyordur ben gibi ya da anonim takılmak isteyenler de olabilir Facebook sayfası olsa bile
Evet canım ama kızkardeşim bizde olduğu için biraz daha rahat sağolsun kız hallediyor her şeyi bana bile bırakmıyor
Ben Türkçe öğretmeniyim bana mesaj atıyorlar İngilizce defterimizi nasıl alalım diyeAynı biz. İngilizce defterini ayarlayana kadar öğretmenine kaç kere mesaj attı benim kız
Bunu Google da aradım aşırı yağlıymış ve diyetlerde kesinlikle yasakmış ince dilim 3-4 tane kaçamak olmuyor ama ekmek yemezsen bu arada şimdi aramafım bir ara protein kaynağı diye sucuk yiyordum sonra bir bajayım diye aradım fakat 3 dilimden bişey olmaz yani benim iştahıma göre tabiValla merak ediyorum niye kaçamak ki bilen yazsın
Hadi ya Bunca yıllık profesyonel diyet hayatım amatörmüş benim yaBunu Google da aradım aşırı yağlıymış ve diyetlerde kesinlikle yasakmış ince dilim 3-4 tane kaçamak olmuyor ama ekmek yemezsen
Sorma canım ya hangi renkle yazalım başlığı nereye atalım bize ihtiyaç listesi verecek misiniz bitmek bilmeyen sorular geçen sene okula gelmedikleri için aynı 5 gibiler ben de bu sene 6. Sınıflar var uğraştırıyorlar insanı
Ben Türkçe öğretmeniyim bana mesaj atıyorlar İngilizce defterimizi nasıl alalım diye
Kız dağıtma kendini ama cidden menü yazmıyorum diye gerçekten insanın her şeyden yiyesi geliyor henüz diyeti katletmedim direniyorumValla kaptanım şu 2 günde 2 haftalık diyeti katletmiş olabilirimson gazla yeni grubumuz için hazırım
Ne olacak 3 dilim sucuktan ne güzel kaçamak oAmanın. Sakin ol canımcım. Valla ben de kendimi zor tutuyorum akdkskkddk kahvaltıda 3 dilim sucuk yedim. Geri kalanı gayet sağlıklıydı ama yine de bir tık motivasyon eksikliği var.Hemen toparlıycaz ama artık duralım.
Evet ya zamana yaymak lazım ama nasıl zamana yayılır bilmiyorumFena mı kilo verme yüzdeleri uçacak ödem topladığımız içinsırf o yüzden yemiyor muyuz zaten
3 dilim sucuğunu sevsinler yaa
Afiyet olsun canım şimdiden ben de blr tatlıyla bugün kendimi ödüllendireceğim ama karar veremedim ne yiyeceğimeValla öyleyiz cnm
bugün de ikea pastasını gözüme kestirdim gözlük takayım en iyisi
Ben de ben deYa sen ben misin aynı şeyi düşündüm bende
Ben de bu diyetimde öğrendim sucuğun uygun olmadığınıHadi ya Bunca yıllık profesyonel diyet hayatım amatörmüş benim ya