Ben hastanede staj yapıyorum da bu yıl. Hocalar giyiminize kuşamınıza dikkat edin falan diyorlar hep. Aslında geçen sene söz vermiştim yine kendime zayıflamak için ama her zaman araya bir şeyler giriyor işte.Hastane zayıflamak arasındaki bağı kuramadım kız
Ayy hazalcım bu sefer kesin yapıcaksınnBenim de evlilik yıl dönümümüz olan 27 Aralık’a kadar 61-62 kilo olma planım var 3 aydan fazla var inşallah başarabilirimEvlendiğimde 95 kiloydum diğer yıl dönümlerinde daha da kiloluydum ilk defa bu sene zayıf olacağım
Söz konusu zayıflamak olunca araya bir şeyler sokmaya bayılıyoruzBen hastanede staj yapıyorum da bu yıl. Hocalar giyiminize kuşamınıza dikkat edin falan diyorlar hep. Aslında geçen sene söz vermiştim yine kendime zayıflamak için ama her zaman araya bir şeyler giriyor işte.
Ayy hazalcım bu sefer kesin yapıcaksınn
Harikasin canimBenim de evlilik yıl dönümümüz olan 27 Aralık’a kadar 61-62 kilo olma planım var 3 aydan fazla var inşallah başarabilirimEvlendiğimde 95 kiloydum diğer yıl dönümlerinde daha da kiloluydum ilk defa bu sene zayıf olacağım
bir insan baldan oldu mu ağzından dökülenlerde bal olurmuş aynııı sen işteYaaatatlı perimiz misin senn bu dünyadan mısın gerçektennn
Kahvenin yanına çiklat yok mu kız
Belli belliiii canımm6.takım olabilir bi arkadaşım gel sohbet et demişti
Kuroshitsuji adı ilk izlediğim anime ve favorim halasenin favorin ne kuşum
Günaydın sultanımıızemirlerii bekliyoruz cnm göçmeye hazırız
Bana da çok emeğin geçti biraz yaramaz bi öğrenciydim amasen de helal et cnm ayrılma konuşması gibi olmasın çok yazmıorm ondan
Kız nereyeeesensiz olur muu
Aaa cahilin kelime anlamına çok şaşırdım ,bundan sonra daha dikkatli kullanırım ,ablacım insanlarımız artık daha bencil, sorsan herkes haklı kimse karşıdakinin penceresinden bakmıyor, bunları görüp ders çıkarmaya çalışıyorum gittiğim yerlerde daha anlayışlı olmaya çalışanın halinden anlamaya çalışıyorum , gençlerimiz daha anlayışlı gerçekten belki de onlar da benim gibi yiprandikca aynısını karşıdakine yapmak istemiyorlar...senin gibi insanların sayıları daha da arttar inşallahbazısına sadece cahil işte diyip geçmen senin psikolojin için gerekli gülüm , normal de ben bu devirde cahilliği de kabul kabul etmiyorum etmiyorum da neyse
eşim bir kere kendim için aman ben de cahil ev kadınıyım dediğim de çok kızmıştı , cahil rabbini bilmeyene denir demişti o dur bu dur cahil kelimesini kullanmamaya çalışıyorum ama böyle şeyleri görüp duyunca da dayanamıyorum işte , en iyisi biz onlara beyin dalgaları düşük hertz de titreşen algısı kapalı mı desek ne etsek ki
hiç üstüne alınmayacaksın bu tür insanların dediğini yoksa erkenden yıpranırsın gülüm olan sana olur maalesef
Canım evet yorucu oluyor, insan bu süre sonra sıkılıyor ama sabret sonu gerçekten çok güzel oluyorBenim bu gözler 6lı rakamları ucundan görmeye de razıydı ama bu kadar verdim işimi sağlama alayım istiyorum canım o yüzden 62de bitireceğim bıktım biraz da bir seneyi aşkın süredir diyet diyet ama dediğin gibi gerçekten gözümde büyüyor sonra kendimi 47 kilo vermişsin 7 kilodan mı kaçacaksın diye gazlıyorum
Bence gitme canım, çok yoruldun zaten bir gün de bir gündürHaklısın canım bi düşünüp karar vereceğim inşallah
Evet ya sınıflar çok kalabalık keşke buna bir çözüm bulunsa@Ucmelekannesi Denize katılıyorum ödevin öğrenmeye çok bir katkısı heleki okulu ve ders çalışmayı sevmeyen bir öğrenciyse (benim oğlum )hiç katkısı yok.okuldaki ilkokul hocalarımız gün içinde mutlaka serbest etkinlik saati yaptırıyor ilkoul 3.sınıf 8 yaşında bir çocuğun dikkatini 6 saat boyunca tutamazsın öğrenemez zaten ben öğretmeni anlattığın kadarıyla haklı buldum dezavantajınız sayı bence 33 kişi çok kalabalık tek tek ilgilenmek mümkün değil burada da ilkolullar 35-40 arası köy okulları az oğlumu köy okuluna verdim bu yüzden 40 çocuk bir ders saatinde sadece yarısı öğretmenim dese ders kaynar okul sayılarının artması lazım bu durum hiç iyiye gitmiyor
Canım yarışma komple kapatılıyor, burdaki arkadaşlar olarak bir grup kuracağız ,gitme bir yereNeler olduğunu anlayamadım hala
Tek anladığım takım sanırım bi sebepten kapanıyor
Hayırlı olsun arkadaşlar umarım bol kilo vermeleriniz olur, kolaylıklar dilerim
Aynen canım ben de sonunu getireceğim inşallah hep yarım kaldı çünkü bu sefer tamamına erdireceğimAaa cahilin kelime anlamına çok şaşırdım ,bundan sonra daha dikkatli kullanırım ,ablacım insanlarımız artık daha bencil, sorsan herkes haklı kimse karşıdakinin penceresinden bakmıyor, bunları görüp ders çıkarmaya çalışıyorum gittiğim yerlerde daha anlayışlı olmaya çalışanın halinden anlamaya çalışıyorum , gençlerimiz daha anlayışlı gerçekten belki de onlar da benim gibi yiprandikca aynısını karşıdakine yapmak istemiyorlar...senin gibi insanların sayıları daha da arttar inşallah
Canım evet yorucu oluyor, insan bu süre sonra sıkılıyor ama sabret sonu gerçekten çok güzel oluyor
Bence gitme canım, çok yoruldun zaten bir gün de bir gündür
Evet ya sınıflar çok kalabalık keşke buna bir çözüm bulunsa
Canım yarışma komple kapatılıyor, burdaki arkadaşlar olarak bir grup kuracağız ,gitme bir yere
Bir gelecek kimsecikler yok
Hiç öpmeyim diyetteyim✌Misafirler gitmiyordu
Kızlar şu isimlere tekrar bakalım
Kahrolsun patates yaşasın pilates
No patates yes pilates ( geldi yukarıdakinden aklıma ) :)
Kilolar firarda
Hiç öpmeyeyim diyetteyim
Hepsi de olur gibi kaptanım ama Hiç öpmeyeyim diyetteyime biraz daha sıcağımMisafirler gitmiyordu
Kilolar firarda
Hiç öpmeyeyim diyetteyim
sınır koyma gülüm 57 olmazsa 60 olucam diye sınır koymaaaa şimdiye kadar ki en fit en mükemmel halim de olmaya başladım bile demen her şeyi daha kolay ve hızlı hale getirir , tam destekçinimmmBenimde hedefim kasım hatta Ekim sonu bile olabilir yakın arkadaşın düğünü var beni bu halimle görüp AA e hani sen 57 olmuştun dediler çok hırs yaptım o düğüne 57 olamasamda 60 olacam
Nereye gidiyoz
Kız yarışlar bitti takımlar kapandıNereye gidiyoz
Patates istiyor ilk ikisinde canım.Misafirler gitmiyordu
Kilolar firarda
Hiç öpmeyeyim diyetteyim
Olamaz boyle bisey ben buradan mezun olacagim daha 65 olacagim yapmayin bunu bana vallaha cok yorgunum sanal tasinma bile kaldiramaz bu bunyeKız yarışlar bitti takımlar kapandıYeni sayfaya taşınıyoruz
Hoş geldin canım işlerini halleder halletmez gel aramızaEl_Em
Selam kizlar ben memleketten döndüm pazar günü pazartesi okul maratonu basladi hala yol yorgunuyum kendime gelemedim. Memleketteyken hic firsat bulup giremedim hepiniz iyisinizdir umarim ve guzel kilolar vermissinizdir. Bende 70 oldum yine ama hemrn basladim diyete oglani okula gotur getir gunluk 10 bin adim atiyorum. Oglani okula alistirip kisliklari buzluga atip kis temizligini de bitirip izin aldigim kiloyla kaldigim yerden devam edecegim. Yeterince izin kullandim bu sureci olabildigince kisaltacagim. Yogunluktan pek giremiyorum islerimi halledip hep burada olacagim hepinizi seviyorum
Ağustosun başında geldim canım sonuçlarım da temiz çıktı devam diyete
Biz sana hazırlarız canım mezuniyet belgesi sen 65 oluncaOlamaz boyle bisey ben buradan mezun olacagim daha 65 olacagim yapmayin bunu bana vallaha cok yorgunum sanal tasinma bile kaldiramaz bu bunye
Aynen ya her gördükçe pilatesten ziyade patates dikkatimi çekerPatates istiyor ilk ikisinde canım.kızartıp mayonez ketçap .