Kaptanım helal olsun sen de helal et çook emeğin geçti Çook uğraştın bizimle. İyiki bu takıma gelmişim de seninle tanışmışım yoksa gerçekten daha zorlu geçerdi bu kilo verme süreci. İzinden yeni dönmüştüm tam da alışmaya çalışıyordum ama nasip böyleymiş yeni grupta devam ederiz artık kiloları vermeyeKendisinden kaptanlığı devraldığım @toplight kaptanıma ve 5.takımla gönül bağımın kurulmasına sebep olan ilk kaptanım @morordek kaptanıma teşekkürlerimi sunarım
Kızlar takım kapanır belki aklımdayken müsadenizle yazayım bende kalmasın
Sonrasında takım içinde benden ve takımdan desteklerini esirgemeyen güzel dostlarım iyiki varsınız zaman zaman üstümden aldığınız işler ile buralara kadar geldik güzel işler başardık güzel başarılar elde ettikumarım atladığım kimse yoktur varsa affola
@Mehfam
@pawlover
@kardelelen321
@hzlsel
yarimuhendis
Hedef60kgolmak
@muhursuzpusula
@Namaria
@Anka
@ummhnisa
@Nikinik
Calypso95
Hakkınızı helal edin inşallah
Fark ettin mi ? 6lar 5 kafasında halaokula gelemedikleri için geçen yıl yazdıklarını göstermek istiyorlar başlığı hangi kalemle yazalım diyelim soruyorlar 5lerde alışığız da ilkokul kafasına 6lar tuhaf geliyor
senelerin anime ve kore dizileri tutkunuyum isim olarak ne izledin desen hiç birini hatırlamam ama saniyelik gözsem hah şu şöyleydi v.s. hatırlarım en beğendiklerimdendi o anime de :))Yaaa inanmıyoruuumilk kez sen bildin var yaa çok şaşkın ve mutluyum
Gel çay kahve içek bizde
Cnm başkası daha mı avatar yaptı acaba, ben 9.takımda yazmadım da
Belki burda görmüşsündür cnm 9.takım üyelerini karşılarken ben
Neyse az kalmış cnmdüşünmek yerine işleri yavaştan hallet bari eşin yardımcı oluyo di mi?
inşallah iyi olur gülüm eğer bir iki de arkadaş edinirse öğretmen de iyiyse hızlıca alışır , benim sıpa şimdi 20 yaşın da , o dönemler ne zaman öğretmen değişse 1 ay gözlemlermiş bu iyi biri mi kötü biri mi diye , biraz büyüdükten sonra anlatmıştı :)Bizde tayin nedeniyle okul değiştirmek durumunda kaldık oğlumun inşallah iyi olur
günaydın gülümmGünaydın canlar
Canımm pacom çok tatlısın her zmanki gibiEl_Em kaptancım. Sana özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Takıma geldim geleli gördüm ki sen herkes ayrı ayrı ilgilenip elinden geleni yaptın. Yeri geldi bizi güzelce uyardın, kendimize gelmemizi sağladın. Yeri geldi en güzel şekilde motive ettin. Bu süreçte seni bilmeden kızdırdıysam, üzdüysem hakkını helal et. Elbet yine konuşuruz. Buralardaysan peşini bırakmam. Yarışma için söylüyorum. İyi ki ilk üye olduğumda 5. Takıma rastlamışım ve bu takımın bir üyesi olmuşummm.
Helal olsun tabikiKuzum helal olsun. Asıl sen helal et hakkını. Benim için harika bir dostsun. Her zaman yanında olmaya hazırım
Canım eline emeğine sağlık
Helal olsun kuzum artık senin yeni kilolar yeni sayfaya kısmetmişKaptanım helal olsun sen de helal et çook emeğin geçti Çook uğraştın bizimle. İyiki bu takıma gelmişim de seninle tanışmışım yoksa gerçekten daha zorlu geçerdi bu kilo verme süreci. İzinden yeni dönmüştüm tam da alışmaya çalışıyordum ama nasip böyleymiş yeni grupta devam ederiz artık kiloları vermeye
Canım selamNeler olduğunu anlayamadım hala
Tek anladığım takım sanırım bi sebepten kapanıyor
Hayırlı olsun arkadaşlar umarım bol kilo vermeleriniz olur, kolaylıklar dilerim
Tamamdır kaptancımm.Kızlar benim gece yatılı misafirim geldi şimdi kahvaltıdayız öğleden sonra netleştirelim açalım sayfamızı
Valla kaptanım şu 2 günde 2 haftalık diyeti katletmiş olabilirimCanımm pacom çok tatlısın her zmanki gibi
Teşekkür ederimiyi ki gelmişsin iyi ki seni tanıdık sadece sayfamız değişiyor ama yine de arada böyle şeyler duymak güzel sağol
Helal olsun tabikisende benim dostumsun canım benim sağol onca zaman beni hiç kırmadın şurada ne istediysem hallettin bitanesin
Helal olsun kuzum artık senin yeni kilolar yeni sayfaya kısmetmiş
yarimuhendis kuzum senin yazını alıntılıyamadım üzülmek yok daha Sana çok iş düşecek kaçma
Fark ettin mi ? 6lar 5 kafasında halaokula gelemedikleri için geçen yıl yazdıklarını göstermek istiyorlar başlığı hangi kalemle yazalım diyelim soruyorlar 5lerde alışığız da ilkokul kafasına 6lar tuhaf geliyor
Canım site kurallarına aykırı hatta üyeliğini bile iptal ediyorlar böyle bir grup kurup davet edip katılanın bi de herkes Facebook kullanmıyordur ben gibi ya da anonim takılmak isteyenler de olabilir Facebook sayfası olsa bile
Evet canım ama kızkardeşim bizde olduğu için biraz daha rahat sağolsun kız hallediyor her şeyi bana bile bırakmıyor
Yaaa
Belli belliiii canımmsenelerin anime ve kore dizileri tutkunuyum isim olarak ne izledin desen hiç birini hatırlamam ama saniyelik gözsem hah şu şöyleydi v.s. hatırlarım en beğendiklerimdendi o anime de :))
başkası kullanmamıştır kesin ben gelip senin olduğun gurupları okumuşumdur orda görmüşümdür seni çünkü nick olarak da hatırlıyorum seni , çenem güçlü muhabbeti seviyorum arada dolanıyordum gurupları :))
Günaydın sultanımıızGünaydın canlar
Kız nereyeeeNeler olduğunu anlayamadım hala
Tek anladığım takım sanırım bi sebepten kapanıyor
Hayırlı olsun arkadaşlar umarım bol kilo vermeleriniz olur, kolaylıklar dilerim
Amanın. Sakin ol canımcım. Valla ben de kendimi zor tutuyorum akdkskkddk kahvaltıda 3 dilim sucuk yedim. Geri kalanı gayet sağlıklıydı ama yine de bir tık motivasyon eksikliği var.Valla kaptanım şu 2 günde 2 haftalık diyeti katletmiş olabilirimson gazla yeni grubumuz için hazırım
Aynen öyle özellikle yani çok çok dikkat etmem lazım kasımda kuzenimin düğünü olabilir nişanın da kiloluydum düğününde filinta gibi olmak istiyorumAmanın. Sakin ol canımcım. Valla ben de kendimi zor tutuyorum akdkskkddk kahvaltıda 3 dilim sucuk yedim. Geri kalanı gayet sağlıklıydı ama yine de bir tık motivasyon eksikliği var.Hemen toparlıycaz ama artık duralım.
Şu grup bi açılsın da filinta gibi olursun bebiş. Benim de hastaneye falan gideceğim için iyice zayıflamam lazım.Aynen öyle özellikle yani çok çok dikkat etmem lazım kasımda kuzenimin düğünü olabilir nişanın da kiloluydum düğününde filinta gibi olmak istiyorum
Ben mi yazmışım diye baktımValla kaptanım şu 2 günde 2 haftalık diyeti katletmiş olabilirimson gazla yeni grubumuz için hazırım
Fena mı kilo verme yüzdeleri uçacak ödem topladığımız içinValla kaptanım şu 2 günde 2 haftalık diyeti katletmiş olabilirimson gazla yeni grubumuz için hazırım
3 dilim sucuğunu sevsinler yaaAmanın. Sakin ol canımcım. Valla ben de kendimi zor tutuyorum akdkskkddk kahvaltıda 3 dilim sucuk yedim. Geri kalanı gayet sağlıklıydı ama yine de bir tık motivasyon eksikliği var.Hemen toparlıycaz ama artık duralım.
Aynen öyle özellikle yani çok çok dikkat etmem lazım kasımda kuzenimin düğünü olabilir nişanın da kiloluydum düğününde filinta gibi olmak istiyorum
Canlar belli bir olaya kadar verme planı işe yaramıyor farketmişsinizdir zatenŞu grup bi açılsın da filinta gibi olursun bebiş. Benim de hastaneye falan gideceğim için iyice zayıflamam lazım.Kendim için esasında ama anla işte akdkskkds Yine de giydiklerim yakışsın diye.