Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu grup bi açılsın da filinta gibi olursun bebiş. Benim de hastaneye falan gideceğim için iyice zayıflamam lazım. 🤡 Kendim için esasında ama anla işte akdkskkds Yine de giydiklerim yakışsın diye. 🤓
Aynen öyle önce kendimizi brğenmemiz lazım😍
Ben mi yazmışım diye baktım :sus: :KK45:
Hahaha herkes böyle galiba🤣

Fena mı kilo verme yüzdeleri uçacak ödem topladığımız için 😈 sırf o yüzden yemiyor muyuz zaten 😎

3 dilim sucuğunu sevsinler yaa 😘
denizbenimadim denizbenimadim kuzum baksana şu mınnak kaçamaklara minnoşların 💕😆

Canlar belli bir olaya kadar verme planı işe yaramıyor farketmişsinizdir zaten 😂
Yavaş yavaş zamana yayın derim yoksa en ufak negatif olayda amaaan okul kimmiş düğün neymiş kendim için yicem moduna girersiniz söylemesi 😉😉😉
Aslında çok haklısın bu zamana kadar hrp bir şeyi koydum önüme ama yemedi aksine ben yedim🤣🤣

Neler olduğunu anlayamadım hala
Tek anladığım takım sanırım bi sebepten kapanıyor
Hayırlı olsun arkadaşlar umarım bol kilo vermeleriniz olur, kolaylıklar dilerim
Yasemin bir yerlere kaybolayım deme sadece yarışmayacağız diğer takımlar olmayacak ama biz aynı ekip farklı isimle burada yine birbirimizi dürtecez😂yani menünde karbon tstlı yağlı görürsem cısss😂

denizbenimadim denizbenimadim kuzum baksana şu mınnak kaçamaklara minnoşların 💕😆

Canlar belli bir olaya kadar verme planı işe yaramıyor farketmişsinizdir zaten 😂
Yavaş yavaş zamana yayın derim yoksa en ufak negatif olayda amaaan okul kimmiş düğün neymiş kendim için yicem moduna girersiniz söylemesi 😉😉😉
Hahahahahaha çikolata da gözüme kestirmiştim. Grup kurulana kadar salsam mı dedim. 🤓🤡 Ama sonradan dedim ki kendine gel paco.

Ay evet bebiş. Ben yıllardır önüme bi şeyler koyarım. Ama o zamana kadar yine kilo veremem zaten hahahahaha. Hastane biraz bahane. Yoksa zaten 4 yıldır okula fakanda gidiyorum skksskdksk Kendimiz için yavaş yavaş zayıflıyciğiz! Fightiiing!! 💃🏻💃🏻

Aynen öyle özellikle yani çok çok dikkat etmem lazım kasımda kuzenimin düğünü olabilir nişanın da kiloluydum düğününde filinta gibi olmak istiyorum🤣🤣
Benimde hedefim kasım hatta Ekim sonu bile olabilir yakın arkadaşın düğünü var beni bu halimle görüp AA e hani sen 57 olmuştun dediler çok hırs yaptım o düğüne 57 olamasamda 60 olacam

Yasemin bir yerlere kaybolayım deme sadece yarışmayacağız diğer takımlar olmayacak ama biz aynı ekip farklı isimle burada yine birbirimizi dürtecez😂yani menünde karbon tstlı yağlı görürsem cısss😂

Eklentiler

• 0EF77C4B-51B2-4FE1-9634-52241FEE9EF4.jpeg
    0EF77C4B-51B2-4FE1-9634-52241FEE9EF4.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 59
Şu grup bi açılsın da filinta gibi olursun bebiş. Benim de hastaneye falan gideceğim için iyice zayıflamam lazım. 🤡 Kendim için esasında ama anla işte akdkskkds Yine de giydiklerim yakışsın diye. 🤓
Hastane zayıflamak arasındaki bağı kuramadım kız🤔

Canım selam
Takım değil yarışma toptan kapanıyor
Bizde yeni bir isim bulalımda orada sayfa açalım yine birlik olalım diyoruz
Aaa neden böyle bi karar alındı

Yaaa 😍😍😍 tatlı perimiz misin senn bu dünyadan mısın gerçektennn 😀😀😀
Kahvenin yanına çiklat yok mu kız 🤭

Belli belliiii canımm 😍😍😍 6.takım olabilir bi arkadaşım gel sohbet et demişti 😂
Kuroshitsuji adı ilk izlediğim anime ve favorim hala 😎 senin favorin ne kuşum 😘

Günaydın sultanımıız :rolleyes::KK200:emirlerii bekliyoruz cnm :KK52: göçmeye hazırız 😂😂😂
Bana da çok emeğin geçti biraz yaramaz bi öğrenciydim ama 😆😆 sen de helal et cnm ayrılma konuşması gibi olmasın çok yazmıorm ondan 😘😘😘

Kız nereyeee :KK54: sensiz olur muu :KK74:
Ayyy ne biliyim dağılıyoruz sandım 🙈
Nasıl olacak bundan sonrası

Ayy yaaa o zaman cuma cumartesiyi yoksay 🙈😬

Fark ettin mi ? 6lar 5 kafasında hala 🤣 okula gelemedikleri için geçen yıl yazdıklarını göstermek istiyorlar başlığı hangi kalemle yazalım diyelim soruyorlar 5lerde alışığız da ilkokul kafasına 6lar tuhaf geliyor

Canım site kurallarına aykırı hatta üyeliğini bile iptal ediyorlar böyle bir grup kurup davet edip katılanın bi de herkes Facebook kullanmıyordur ben gibi ya da anonim takılmak isteyenler de olabilir Facebook sayfası olsa bile

Evet canım ama kızkardeşim bizde olduğu için biraz daha rahat sağolsun kız hallediyor her şeyi bana bile bırakmıyor
Sorma canım ya hangi renkle yazalım başlığı nereye atalım bize ihtiyaç listesi verecek misiniz bitmek bilmeyen sorular geçen sene okula gelmedikleri için aynı 5 gibiler ben de bu sene 6. Sınıflar var uğraştırıyorlar insanı🙈
😂😂😂😂 Aynı biz. İngilizce defterini ayarlayana kadar öğretmenine kaç kere mesaj attı benim kız😂😂😂
Ben Türkçe öğretmeniyim bana mesaj atıyorlar İngilizce defterimizi nasıl alalım diye🤣🤣

Valla merak ediyorum niye kaçamak ki bilen yazsın😂
Bunu Google da aradım aşırı yağlıymış ve diyetlerde kesinlikle yasakmış ince dilim 3-4 tane kaçamak olmuyor ama ekmek yemezsen bu arada şimdi aramafım bir ara protein kaynağı diye sucuk yiyordum sonra bir bajayım diye aradım fakat 3 dilimden bişey olmaz yani benim iştahıma göre tabi 😂

Sorma canım ya hangi renkle yazalım başlığı nereye atalım bize ihtiyaç listesi verecek misiniz bitmek bilmeyen sorular geçen sene okula gelmedikleri için aynı 5 gibiler ben de bu sene 6. Sınıflar var uğraştırıyorlar insanı🙈

Ben Türkçe öğretmeniyim bana mesaj atıyorlar İngilizce defterimizi nasıl alalım diye🤣🤣
😂😂😂Oyy sizinki daha fenaymis.

Valla kaptanım şu 2 günde 2 haftalık diyeti katletmiş olabilirim🤣🤣son gazla yeni grubumuz için hazırım💃💃
Kız dağıtma kendini ama cidden menü yazmıyorum diye gerçekten insanın her şeyden yiyesi geliyor henüz diyeti katletmedim direniyorum🤣🤣
Amanın. Sakin ol canımcım. Valla ben de kendimi zor tutuyorum akdkskkddk kahvaltıda 3 dilim sucuk yedim. Geri kalanı gayet sağlıklıydı ama yine de bir tık motivasyon eksikliği var. 😅 Hemen toparlıycaz ama artık duralım. 🤓🥰
Ne olacak 3 dilim sucuktan ne güzel kaçamak o🤣🤣
Fena mı kilo verme yüzdeleri uçacak ödem topladığımız için 😈 sırf o yüzden yemiyor muyuz zaten 😎

Evet ya zamana yaymak lazım ama nasıl zamana yayılır bilmiyorum🙈🙈
Valla öyleyiz cnm 😆
bugün de ikea pastasını gözüme kestirdim gözlük takayım en iyisi 😎
Afiyet olsun canım şimdiden ben de blr tatlıyla bugün kendimi ödüllendireceğim ama karar veremedim ne yiyeceğime🤣

X