ooovv son haftalar sen okula gidiyorsun hala çok zorlanıyor musun gülüm rabbim yardımcın olsun sağ selamet doğumun olur da bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallahabla ya ne güzel enerji ile geldin maşallahher şey yolundadır umarım oğlun nasıl üniversiteli oldu mu ? İyi misin? Çok özlemişiz seni . Doğuma az kaldı 37. Haftalık oldu neredeyse okula gidiyorum Cuma günü izne ayrılıyorum bi aksilik çıkmazsa
Canımın içiher şey daha güzel olur inşallah
Kaptanım valla gittim gece saçma sapan beslendim ama sabah kalkınca kendime geldimSelam canlar biraz karışık alıntıladım kusura bakmayın
Evet dükkanı kapatma kararı netleşti
Ama oturun oturduğunuz yerde hemen mutfağa koşmak yok
Kendimize hemen bir diyet günlüğü açalım
İsmi ne olsun ortaklaşa konuşalım karar verelim burada
Biz sadece resmi formalite kısmından çıkmış olduk yarışma kısmı zaten @UcanSupurge senin dediğin gibi kalmamıştı hep aynı takımlar 1. 2.Hep aynı takımlar önde diğerlerinde hırs yok üyeler desen diğer takımdakilerle zaten yarışmıyor e o halde ?
Üzülmek diyeti bırakmak yok takımlar kitlenene kadar günlüğümüzü kurup taşınalım
Ablamm hosgeldin nasil gidiyor senin hayatın en son tasinma olaylari vardı sanki esim tayinmi oluyodu olcakmiydi yoksa karistirdimmihah ağzına sağlık gülümm
pat diye daldım kusura bakmayın ben 9. takımda her zaman free üye olarak takılıyordum bizim kızlardan bazıları da buradaymış yaklaşık 1 senedir gelemiyordum kk ye dün 6. takımda bizim kızları gördüm geldim ki ooo takımlar kapanıyor muhabbeti az önce 6. takıma da yazdım guruplar kapanıyor KK değil mis gibi yeni bir başlangıç yapmak bazen herkese iyi gelir yeni sayfanızı açarsınız toplaşırsınız olur biterzayıflamadan buradan gitmek yoooookk , kimse bozmasın moralini müsaadeniz olursa da arada yeni sayfanıza damlayıp muhabbet etmek isterim , çenem de parmaklarım da güçlüdür önden uyarayım hepinizi seviyoruummmm
Hayirlisi olsunn belki yeniden acılır diye umuyorum ve bu ara herkeze iyi gelicektir :) (veda edemeyen pınarSelam canlar biraz karışık alıntıladım kusura bakmayın
Biz sadece resmi formalite kısmından çıkmış olduk yarışma kısmı zaten @UcanSupurge senin dediğin gibi kalmamıştı hep aynı takımlar 1. 2.Hep aynı takımlar önde diğerlerinde hırs yok üyeler desen diğer takımdakilerle zaten yarışmıyor e o halde ?
Üzülmek diyeti bırakmak yok takımlar kitlenene kadar günlüğümüzü kurup taşınalım
Aaa cuma günü listemizi yaparız kilolarda artış olmasınBende bi salar gbi oldum sonra kalktım sporumu yaptimm kizlarhadinn pes etmek yok bu kilolar gidicekk
Haklısınız kaptanım ama şafak operasyonu gibi bir anda olunca sindirmesi zor oluyor haliyle.Senelerce açık olan cuma yarışları vermem gereken son 8 kilo da kapanıyor.Hay şansıma tüküreyim diyor insan.Ben tamamen kadınlar kulübü üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmeye başladım.Selam canlar biraz karışık alıntıladım kusura bakmayın
Sağol canım benimYa böyle insanlara çok sinir oluyorum, yazık gerçekten çocuklara, tam etkilenme cagindalar resmen çocukların geleceğiyle oynuyor böyle insanlar....hiç unutmam orta sonda dershanede bir fizik hocası vardı hiç anlamadığım bir sebepten sınıfta benimle dalga geçti birşeyler söyledi o kadar zoruma gitti ki sınıfta sessizce ağlamıştım,tam dönem ortası bir daha da dersine hiç girmedim oysa çok severdim fizik dersini, saflık işte aileme de birşey söylemedim keşke söyleseydim babam bunu onun yanına kar bırakmazdı, sonra derslerim falan öyle düştü ki tam sınav senesi adam resmen geleceğimi etkiledi, hala söylerim adı da hep aklımdadir, haram olsun ona hakkım gerçekten bunun hesabını Allah sorar ona inanıyorum sen kaç yaşında adam 13 yaşında çocukla neden uğraşıyorsun ki...o zamandan beri böyle şeyler duyunca sinirlerim zıplıyor
Eline emeğine sağlık canım
Benim de canım ya ,yapılacakları biliyoruz ama motivasyon ve sorumluluk duygusu bizi tutanhem burdaki muhabbet de çok güzel oluyor uzaklasmayalim
Ya bence ülkedeki imkanların çoğu eğitim kurumlarının iyileştirilmesine harcanmali ve eğitim devam etmeli, yazık gerçekten çocuklara,temizlik olur, daha çok bina vs neyse yani imkanların arttırılması lazım ki eğitim devam etsin yoksa kötü bir gelecek bizi bekliyor
Mezuniyetin hayırlı olsun canımdün yazamadım inşallah tekrar almazsın
Ay evet yaaaAllah razı olsun canım sizler de üye olarak bizi üzecek bir şey yapmadınız takım için kendiniz için emek sarf ettiniz hep bazıları var ki özel diyetisyeni muamelesi yapıyor ki o tip birileri ile de yollarımızı ayırmıştık
Bizim ogretmende ondiriyormus keşke indirmeseniz canim. Dediğin gibi çocuklarda mesafe olayı yoktur doğrudur ama kapalı alan sıkıntılı. Şu şeffaf korucular vardiya hiç olmadı ondan tak bari biraz olsun korurKesinlikle. Adı kaptan olarak geçmediği halde hiçbir karşılık beklemeden hamile haliyle aylarca kaptanlık yaptı.
Ben de derste indiriyorum valla. Çocuklara siz kapatın diyorum. Nefes alamıyorum ki. Çok yüksek sesle uzun süre konuşabilen ve bağırabilen biri de değilim başım dönüyor bi süre sonra. Velhasıl be derste maskeyi indiriyorum çoğu zaman. Sadece çocuklara yaklaşınca çekiyorum tekrar. İnşallah covid olmam
Ayyy kimler gelmiş. Hoşgeldin ablam ne güzel gelmişsin böyle. Taşındı mi yerleşti miii nasilsinnhah ağzına sağlık gülümm
pat diye daldım kusura bakmayın ben 9. takımda her zaman free üye olarak takılıyordum bizim kızlardan bazıları da buradaymış yaklaşık 1 senedir gelemiyordum kk ye dün 6. takımda bizim kızları gördüm geldim ki ooo takımlar kapanıyor muhabbeti az önce 6. takıma da yazdım guruplar kapanıyor KK değil mis gibi yeni bir başlangıç yapmak bazen herkese iyi gelir yeni sayfanızı açarsınız toplaşırsınız olur biterzayıflamadan buradan gitmek yoooookk , kimse bozmasın moralini müsaadeniz olursa da arada yeni sayfanıza damlayıp muhabbet etmek isterim , çenem de parmaklarım da güçlüdür önden uyarayım hepinizi seviyoruummmm
Yuppi oleySelam canlar biraz karışık alıntıladım kusura bakmayın
A aaaa niye cancagzim . Bak hala burdayiz birbirimizle sohbet ediyoruz. Ve tam destek yola devam canim benimHaklısınız kaptanım ama şafak operasyonu gibi bir anda olunca sindirmesi zor oluyor haliyle.Senelerce açık olan cuma yarışları vermem gereken son 8 kilo da kapanıyor.Hay şansıma tüküreyim diyor insan.Ben tamamen kadınlar kulübü üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmeye başladım.
Canım eline sağlık3 - 10 Eylül Cuma Hedef Tablosu
23 kişiden hedefe yine 8 kişi ulaşabildi arkadaşlar.
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @Lizozom55 68,4 68 68,85 hzlsel 70, 9 69,9 69,1 @eliya 79,1 78,1 78, 7 @Sonsuz umut 71,8 71 70,35 @kardelelen321 93 92 92,65 Pnrrr-12 73,5 72,2 73,1 @Breeze96 73,5 72,5 73,25 @kollontai 55 @DeryaOnDiet 74,9 74,4 74,45 @azimliii 64, 1 63,8 @avutsunbahaneler 57,4 56,9 @Calypso95 78,4 77,5 77,3 @Nikinik 80,6 80, 2 @hedef54kg 62,3 61,5 61,2 Ucmelekannesi 65,9 65 64,85 @Fit mutlu anne 80,7 80,7 @eceboce 74,1 @Goklerce 63,3 62,5 62,4 @Kubraaaccc 74,7 73,8 74,4 @nnurc 74,55 73 74,25 @pacman 67,4 66,8 66,1 @Fistiklidamak 59,6 @Tempus 79 78
hzlsel @Sonsuz umut @DeryaOnDiet @hedef54kg @Calypso95 Ucmelekannesi @Goklerce @pacman
Tebrikler
Süper fikir yaparız sırayla kaptanımAaa cuma günü listemizi yaparız kilolarda artış olmasın
Listeyi de her hafta biri yapar sıra sıra çeviririz daha güzel olur benceo hafta kim müsait ise o yapar
Bireysel algılama canım senin verilecek kilon bitse x üyenin bitmeyecekti herkesin zayıflamasını beklemek imkansız öyle denk geldi diyelimHaklısınız kaptanım ama şafak operasyonu gibi bir anda olunca sindirmesi zor oluyor haliyle.Senelerce açık olan cuma yarışları vermem gereken son 8 kilo da kapanıyor.Hay şansıma tüküreyim diyor insan.Ben tamamen kadınlar kulübü üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmeye başladım.
hoş bulduuummm pınarıımmm , taşındık konyadayım artık , temmuzda taşındım 1 hafta dolmadan yerleşebildiğim kadar yerleşip memlekete gittik arada 2 günlüğüne ben annem ablam 2 yeğen kız kardeşim eşi 2 yeğen benim eve geldik burdan erkek kardeşimin düğünene karamana gittik ordan geri malatyaya gittik , eve döneli 2 hafta oldu tam yerleştim sayılır evin tadilat işleri vardı çoğunu yaptırdık şükür, dün kk ye geri döneyim artık dedim geldim 6. takımda ponimi gördüm diye oraya gittim takımlar kapanacak muhabbeti vardı, bu gün de uçansüpürgeyi burda görmüştüm dün gece gelip buraya ceee dedim sen de burdaymışsın yaaa çok sevindim gülüm hepinizi gerçekten çok özlemişim , sen ne yaptın , nasılsın gülümAblamm hosgeldin nasil gidiyor senin hayatın en son tasinma olaylari vardı sanki esim tayinmi oluyodu olcakmiydi yoksa karistirdimmi
hoş buldumm gülüüümmm çok şükür iyiyim konya yerleştim şükür daha sağıma soluma bakmaya fırsat olmadı alışırım zamanla yerleştim nasıl olsa:))Sağol canım benim
Ay evet yaaa
Bizim ogretmende ondiriyormus keşke indirmeseniz canim. Dediğin gibi çocuklarda mesafe olayı yoktur doğrudur ama kapalı alan sıkıntılı. Şu şeffaf korucular vardiya hiç olmadı ondan tak bari biraz olsun korur
Ayyy kimler gelmiş. Hoşgeldin ablam ne güzel gelmişsin böyle. Taşındı mi yerleşti miii nasilsinn
Alışırsın abla ins.hoş buldumm gülüüümmm çok şükür iyiyim konya yerleştim şükür daha sağıma soluma bakmaya fırsat olmadı alışırım zamanla yerleştim nasıl olsa:))
sen nasılsın çocuklar nasıl , bacın ne yapıyorrr:))
ciddi misin gülüm şaka diyorsun değil miiHaklısınız kaptanım ama şafak operasyonu gibi bir anda olunca sindirmesi zor oluyor haliyle.Senelerce açık olan cuma yarışları vermem gereken son 8 kilo da kapanıyor.Hay şansıma tüküreyim diyor insan.Ben tamamen kadınlar kulübü üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmeye başladım.