Kuzum benim bende kesinlikle ayrılmak istemiyorum daha verecek kilolarımız vardı oysaki birbirimize ne güzel destek oluyoruz artık takımlar kapanırsa yeni bir sayfa açarız oradan yine devam ederiz öyle hemen kopmak yokGünaydın herkesebu takımlarım kapanma işi gerçekten üzücü ama kaptanların üzerine düşen yük ve sorumluluk oldukça fazla doğru olan neyse o yapılsın ama ben sizden kopmak istemiyorum El_Em hzlsel @hedef54kg @pacman özellikle de sizlerden
Oğlum 11.sınıf 2 tane 11.sınıf kapandı okulunda .bu hafta duyarız diger okulları da başından belliydi böyle olacağı.Sürekli abur cubur tatlı tarzı şeyler çekiyor canım Allahtan evde yokzaten reglim yaklaştı artık bu hafta nasıl geçer bilmiyorum
Dün benim de dersine girdiğim sınıflardan birinde çıktı nasıl olacak böyle bilmiyorum 2 Li eğitim olan bir okul 1800 öğrencisi var yani yok yalan yani göstermelik
Birden şak diye tam kapasite açarsan böyle olur geçen sene gibi 2 gün yarı mevcut ile gelseydik çok daha farklı olabilirdi yavaş yavaş dediğin gibi her okulda yaşanacak bu durumlar sonrada yine tamamen kapanıp uzaktan eğitime geçilecekOğlum 11.sınıf 2 tane 11.sınıf kapandı okulunda .bu hafta duyarız diger okulları da başından belliydi böyle olacağı.
Aynen canımBirden şak diye tam kapasite açarsan böyle olur geçen sene gibi 2 gün yarı mevcut ile gelseydik çok daha farklı olabilirdi yavaş yavaş dediğin gibi her okulda yaşanacak bu durumlar sonrada yine tamamen kapanıp uzaktan eğitime geçilecek
Aynen öyle canım benimKuzum benim bende kesinlikle ayrılmak istemiyorum daha verecek kilolarımız vardı oysaki birbirimize ne güzel destek oluyoruz artık takımlar kapanırsa yeni bir sayfa açarız oradan yine devam ederiz öyle hemen kopmak yok
Bu durum yüzünden hemen dün oldum cnaim. Haftaya ne olacağı belli olmaz diye. SağolasinCanım mezuniyetin hayırlı olsun.❤ Tam zamanında mezun oldun. Bizim ne olacağımız belli değil
Canım çok üzüldük. Burası bizim için çok şey ifade ediyordu. Aile olduk burda.,sevdik birbirimizi, güldük, ağladık, destek olduk. Bir yuvaydı bizim için. Dönüp dolaşıp yine gelebildiğimiz bi yuva. Biz devam etsin çok isteriz. Ama kaptanlar için de ne kadar zor olduğunu çok iyi anlayabiliyorum. Biz üyeler mesajları takip etmeye vakit bulamazken sizler bir sürü listeler takipler yapmak durumundasınız. Hayat koşturmacası içinde bunlar hiç de kolay işler değil. Hakkımızda hayırlısı olsun. Emeklerine sağlık kuzum. ❤❤❤
Rica ederim canım❤
Seni kk tanistirdim ben hala mezun olamadm sen oldun tepriklerBu durum yüzünden hemen dün oldum cnaim. Haftaya ne olacağı belli olmaz diye. Sağolasin
Olsun canım en azından kilo almadın öyle düşün sabit kalabilmeni sağladı burası inşallah bundan sonra gitsin kilolarSeni kk tanistirdim ben hala mezun olamadm sen oldun tepriklerben mehter takımı gibiyim iki ileri bı geri
Ne demek kaptan olmadığım halde. Nerdeyse 1 yıl sen kaptanlık yaptın 9. Takıma kuzum. Sadece ismin yazmadı. Hakkını yeme lütfen. Kendini parçaladın
Allah razı olsun ciddi emek gerçekten varsa hakkım helal olsunÇok haklısınız canım sende uzun süre 9. Takıma kaptanlık yaptın ben seni asıl kaptan sanıyordum zaten hepinizin çok emeği var
Amin canım. Korka korka gönderiyoruz maalesefEşimin okulundan az önce bir covid haberi geldi.Nasıl olacak ki böyle hem covid hep temizlik yok.Birde haberlerde temizlenen ilaclanan okulları gösteriyordu ya nerede onlar merak ediyorum.
Rabbim hepimizi korusun.
Yaa ne denir böyle insanlara, bir de eğitimcilerAy şuna bak ya maske takmadan derse gir idareyi dinleme adam meydan okuyor resmen bizim müdürde hiç maske takmadı biliyor musun resmen herkese kafa tutuyorböyle insanlar var malesef
Ya böyle insanlara çok sinir oluyorum, yazık gerçekten çocuklara, tam etkilenme cagindalar resmen çocukların geleceğiyle oynuyor böyle insanlar....hiç unutmam orta sonda dershanede bir fizik hocası vardı hiç anlamadığım bir sebepten sınıfta benimle dalga geçti birşeyler söyledi o kadar zoruma gitti ki sınıfta sessizce ağlamıştım,tam dönem ortası bir daha da dersine hiç girmedim oysa çok severdim fizik dersini, saflık işte aileme de birşey söylemedim keşke söyleseydim babam bunu onun yanına kar bırakmazdı, sonra derslerim falan öyle düştü ki tam sınav senesi adam resmen geleceğimi etkiledi, hala söylerim adı da hep aklımdadir, haram olsun ona hakkım gerçekten bunun hesabını Allah sorar ona inanıyorum sen kaç yaşında adam 13 yaşında çocukla neden uğraşıyorsun ki...o zamandan beri böyle şeyler duyunca sinirlerim zıplıyorAdam değişik biri konusulmuyor.Derste bir çocuğa kafayı takıp ters ters dalga geçiyor.Geçen yıl bizde problem yaşadık.öğretmenle müdürle konuştuk.Ama oglan dersine girmek istemedi bir de Matematik öğretmeni.Dalga gecilme korkusuyla cocuklar sınıf ogretmenlerine bile soyleyemiyorlar
Eline emeğine sağlık canım3 - 10 Eylül Cuma Hedef Tablosu
23 kişiden hedefe yine 8 kişi ulaşabildi arkadaşlar.
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @Lizozom55 68,4 68 68,85 hzlsel 70, 9 69,9 69,1 @eliya 79,1 78,1 78, 7 @Sonsuz umut 71,8 71 70,35 kardelelen321 93 92 92,65 Pnrrr-12 73,5 72,2 73,1 @Breeze96 73,5 72,5 73,25 @kollontai 55 @DeryaOnDiet 74,9 74,4 74,45 @azimliii 64, 1 63,8 @avutsunbahaneler 57,4 56,9 @Calypso95 78,4 77,5 77,3 @Nikinik 80,6 80, 2 @hedef54kg 62,3 61,5 61,2 Ucmelekannesi 65,9 65 64,85 Fit mutlu anne 80,7 80,7 @eceboce 74,1 G Goklerce 63,3 62,5 62,4 @Kubraaaccc 74,7 73,8 74,4 @nnurc 74,55 73 74,25 @pacman 67,4 66,8 66,1 @Fistiklidamak 59,6 @Tempus 79 78
hzlsel @Sonsuz umut @DeryaOnDiet @hedef54kg @Calypso95 Ucmelekannesi G Goklerce @pacman
Tebrikler
Benim de canım ya ,yapılacakları biliyoruz ama motivasyon ve sorumluluk duygusu bizi tutanKapanırsa kendimizi bırakmayalım kızlar yine grup olup motive edelim birbirimizi yoksa çok zor valla tek başına olmuyor olmuyor kaç kez denedim diyetle ilgili herşeyi biliyorum tek ihtiyacım olan motivasyon onu da şimdiye kadar kk zayıflama yarışmaları ile başardım bir başıma iradem çok zayıf
Ya bence ülkedeki imkanların çoğu eğitim kurumlarının iyileştirilmesine harcanmali ve eğitim devam etmeli, yazık gerçekten çocuklara,temizlik olur, daha çok bina vs neyse yani imkanların arttırılması lazım ki eğitim devam etsin yoksa kötü bir gelecek bizi bekliyorBirden şak diye tam kapasite açarsan böyle olur geçen sene gibi 2 gün yarı mevcut ile gelseydik çok daha farklı olabilirdi yavaş yavaş dediğin gibi her okulda yaşanacak bu durumlar sonrada yine tamamen kapanıp uzaktan eğitime geçilecek
Mezuniyetin hayırlı olsun canımBu durum yüzünden hemen dün oldum cnaim. Haftaya ne olacağı belli olmaz diye. Sağolasin
Estağfirullah canım varsa helal olsun bunu gönüllükle yaptım kendim de aynı yollardan geçtim çok destek fayda gördüm takımdan bana da çok emek geçti takım arkadaşlarımdan kaptanımdanGünaydın kizlar , gerçekten burda hiç bir karşılığı olmadan bir sürü emek veren insan var,düşününce burdaki kaptanlarin yaptığını diyetisyen bile yapmıyor, kapatsalarda haklılar ama burdan ayrıldığım için üzülürümUcanSupurge sen nerdeyse 1 yıldır kaptanlık yaptın ugrastin, emek verdin, El_Em kaptan geç tanıştık ama sen de çok emek vermişsin buraya, kapanırsa hakkınızı helal edin
Allah razı olsun senden de, burda emeği geçen herkesten de gerçekten zor iş liste işi, benim bu gruplardan geç haberim oldu ama burda ne insanlara umut olmuştur kim bilir, emeklerinize sağlık, gerçekten çok dua ediyorumEstağfirullah canım varsa helal olsun bunu gönüllükle yaptım kendim de aynı yollardan geçtim çok destek fayda gördüm takımdan bana da çok emek geçti takım arkadaşlarımdan kaptanımdan
Allah razı olsun canım sizler de üye olarak bizi üzecek bir şey yapmadınız takım için kendiniz için emek sarf ettiniz hep bazıları var ki özel diyetisyeni muamelesi yapıyor ki o tip birileri ile de yollarımızı ayırmıştıkAllah razı olsun senden de, burda emeği geçen herkesten de gerçekten zor iş liste işi, benim bu gruplardan geç haberim oldu ama burda ne insanlara umut olmuştur kim bilir, emeklerinize sağlık, gerçekten çok dua ediyorum
Aynen canım geleceğimizi hiç aydınlık görmüyorum zaten gidişat pek parlak değilYa böyle insanlara çok sinir oluyorum, yazık gerçekten çocuklara, tam etkilenme cagindalar resmen çocukların geleceğiyle oynuyor böyle insanlar....hiç unutmam orta sonda dershanede bir fizik hocası vardı hiç anlamadığım bir sebepten sınıfta benimle dalga geçti birşeyler söyledi o kadar zoruma gitti ki sınıfta sessizce ağlamıştım,tam dönem ortası bir daha da dersine hiç girmedim oysa çok severdim fizik dersini, saflık işte aileme de birşey söylemedim keşke söyleseydim babam bunu onun yanına kar bırakmazdı, sonra derslerim falan öyle düştü ki tam sınav senesi adam resmen geleceğimi etkiledi, hala söylerim adı da hep aklımdadir, haram olsun ona hakkım gerçekten bunun hesabını Allah sorar ona inanıyorum sen kaç yaşında adam 13 yaşında çocukla neden uğraşıyorsun ki...o zamandan beri böyle şeyler duyunca sinirlerim zıplıyor
Eline emeğine sağlık canım
Benim de canım ya ,yapılacakları biliyoruz ama motivasyon ve sorumluluk duygusu bizi tutanhem burdaki muhabbet de çok güzel oluyor uzaklasmayalim
Ya bence ülkedeki imkanların çoğu eğitim kurumlarının iyileştirilmesine harcanmali ve eğitim devam etmeli, yazık gerçekten çocuklara,temizlik olur, daha çok bina vs neyse yani imkanların arttırılması lazım ki eğitim devam etsin yoksa kötü bir gelecek bizi bekliyor
Mezuniyetin hayırlı olsun canımdün yazamadım inşallah tekrar almazsın
Ben de keşke seneler önce diyet yaptığımda fark etseydim burayı belki o zaman bu kadar kilo almazdım diyorum ama yine de burası sayesinde 30 kilo verdimAllah razı olsun senden de, burda emeği geçen herkesten de gerçekten zor iş liste işi, benim bu gruplardan geç haberim oldu ama burda ne insanlara umut olmuştur kim bilir, emeklerinize sağlık, gerçekten çok dua ediyorum
İnanamıyorum böyle beklentisi olan kişiler mi var ne zannediyorlar acabaAllah razı olsun canım sizler de üye olarak bizi üzecek bir şey yapmadınız takım için kendiniz için emek sarf ettiniz hep bazıları var ki özel diyetisyeni muamelesi yapıyor ki o tip birileri ile de yollarımızı ayırmıştık
Evet ya bazen öyle insanlar çıkıyor ki ,trip atiyor beklediği şeyler olmayınca ,Aynen canım geleceğimizi hiç aydınlık görmüyorum zaten gidişat pek parlak değil
Ben de keşke seneler önce diyet yaptığımda fark etseydim burayı belki o zaman bu kadar kilo almazdım diyorum ama yine de burası sayesinde 30 kilo verdim
İnanamıyorum böyle beklentisi olan kişiler mi var ne zannediyorlar acaba
Evet ya o insanlara olan Sabriniz bile takdir edilecek boyuttaydiAllah razı olsun canım sizler de üye olarak bizi üzecek bir şey yapmadınız takım için kendiniz için emek sarf ettiniz hep bazıları var ki özel diyetisyeni muamelesi yapıyor ki o tip birileri ile de yollarımızı ayırmıştık
Kesinlikle. Adı kaptan olarak geçmediği halde hiçbir karşılık beklemeden hamile haliyle aylarca kaptanlık yaptı.
Ben de derste indiriyorum valla. Çocuklara siz kapatın diyorum. Nefes alamıyorum ki. Çok yüksek sesle uzun süre konuşabilen ve bağırabilen biri de değilim başım dönüyor bi süre sonra. Velhasıl be derste maskeyi indiriyorum çoğu zaman. Sadece çocuklara yaklaşınca çekiyorum tekrar. İnşallah covid olmamAy şuna bak ya maske takmadan derse gir idareyi dinleme adam meydan okuyor resmen bizim müdürde hiç maske takmadı biliyor musun resmen herkese kafa tutuyorböyle insanlar var malesef
Aynen cnm katılıyorm, ben zaten duygusal yiyicigim sabahtan beri bu belirsizlik ve oglanin durmadan herseye aglamasindan dolayı istemedigim șeyler yedim bileKapanırsa kendimizi bırakmayalım kızlar yine grup olup motive edelim birbirimizi yoksa çok zor valla tek başına olmuyor olmuyor kaç kez denedim diyetle ilgili herşeyi biliyorum tek ihtiyacım olan motivasyon onu da şimdiye kadar kk zayıflama yarışmaları ile başardım bir başıma iradem çok zayıf