- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
ooovv son haftalar sen okula gidiyorsun hala çok zorlanıyor musun gülüm rabbim yardımcın olsun sağ selamet doğumun olur da bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallahabla ya ne güzel enerji ile geldin maşallah her şey yolundadır umarım oğlun nasıl üniversiteli oldu mu ? İyi misin? Çok özlemişiz seni . Doğuma az kaldı 37. Haftalık oldu neredeyse okula gidiyorum Cuma günü izne ayrılıyorum bi aksilik çıkmazsa
Canımın içi her şey daha güzel olur inşallah
benim sıpa yine beceremedi sınavı biz de açık öğretime yazdırdık( yaşı 20 oldu askere gitmesin diye) , şimdi memelkette 3 aydır ehliyet kursu için sürünüyor orda bu gün sınavı var hafta içi de işlemlerini yapıp sonra gelecek inşallah ingilizce kursuna yazdırıcaz , az biraz iletişim kuracak kadar öğrenirse seneye de yurt dışına ABD veya makedonya ya yollamayı düşünüyoruz tabii bizim ki öğrenirse azıcık da olsa :)))
kız bende manyaaak enerji var sırf enerjimle bile herkesin kalbine dokunabilirim gibi geliyor , geldim de takımlar kapanıyor zaten geçenlerde baktım 9. takım kilitli amanınn dediydim meğer hepsi kapanıyormuş olsun her şer görünen de br hayır vardır bence bundan sonrası herkes için çok daha güzel olacakkk hele sen bir doğumu yap toparlan gel hayırlısıyla gerisi kolayy