Ya böyle insanlara çok sinir oluyorum, yazık gerçekten çocuklara, tam etkilenme cagindalar resmen çocukların geleceğiyle oynuyor böyle insanlar....hiç unutmam orta sonda dershanede bir fizik hocası vardı hiç anlamadığım bir sebepten sınıfta benimle dalga geçti birşeyler söyledi o kadar zoruma gitti ki sınıfta sessizce ağlamıştım,tam dönem ortası bir daha da dersine hiç girmedim oysa çok severdim fizik dersini, saflık işte aileme de birşey söylemedim keşke söyleseydim babam bunu onun yanına kar bırakmazdı, sonra derslerim falan öyle düştü ki tam sınav senesi adam resmen geleceğimi etkiledi, hala söylerim adı da hep aklımdadir, haram olsun ona hakkım gerçekten bunun hesabını Allah sorar ona inanıyorum sen kaç yaşında adam 13 yaşında çocukla neden uğraşıyorsun ki...o zamandan beri böyle şeyler duyunca sinirlerim zıplıyor
Eline emeğine sağlık canım
Benim de canım ya ,yapılacakları biliyoruz ama motivasyon ve sorumluluk duygusu bizi tutan
hem burdaki muhabbet de çok güzel oluyor
uzaklasmayalim
Ya bence ülkedeki imkanların çoğu eğitim kurumlarının iyileştirilmesine harcanmali ve eğitim devam etmeli, yazık gerçekten çocuklara,temizlik olur, daha çok bina vs neyse yani imkanların arttırılması lazım ki eğitim devam etsin yoksa kötü bir gelecek bizi bekliyor
Mezuniyetin hayırlı olsun canım
dün yazamadım inşallah tekrar almazsın