- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Zor bir görev kaptanım.Haklsın.ama anlayamadım cuma yarışları komple mi kapanacak.Kızlar üzgün olduğunuzu okudum üzülmeyn lütfen kızmayın ama benimde görüşüm kapanmasından yana takım sayıları azaldıkca işler sarpa sardı bu yarışmada. Takımlar arası üye sayıları eşit değil kimi takımda 2 3 üye var kimi takımda 30 35 üye. Takımını devamlı takip eden kaptanda var haftada bir girende var. Ben ipin ucu kaçıp takip edemediğimde çok fazla geriliyorum bende o rahatlık yok maalesef sanki bir söz verdim ve onu yerine getiremiyormuşum gibi geliyor. Ama bir yandan da artık bunun önüne geçmek istiyorum cocuğumdan eşimden evimden çalıyorumm burada sayıca eşit olmayan bir yapı oluştuğu içinde artık kapatmak en doğrusu gibi geliyor yük bizlere biniyor çünkü
sizleri çok seviyorum nasılsa forumda diyet sayfaları açmakta sorun yok içinizden biri bir sayfa açar yarışma dışında yine sohbet eder istersek birlik oluruz, biliyorsunuz kaptanlık harici denetçi kaptanlıkla gelen görevlerde var performans listesi tüm takımdaki üyelerin bildirimlerinin kontrolü - mezuniyet rozetlerinin verilmesi vb. Gibi işler. resmi yapıdan kurtulup görev ve sorumlulukları aşarsam daha rahat olacağım diye düşünüyorum. Son durumda devam etsin diyen kaptanlar var kapansın diyenler var belki bir oylama olur son durumu paylaşırım sizde görürsünüz zatenn:)