- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.861
Gunaydin canim. Heyyy masallzhİlk bildirim benden olsuun zira yola çıkiciiiğğm
Geçen cuma 62.3 kg
Bugün 61.2 kg fark -1.1 kg
Eki Görüntüle 2913941
Cherry Mom hzlsel
Iyi yolculuklar canim. Sen nereye gidiyorsun bakalim?
5. TAKIM MENÜ KONTROL TABLOSU
3-9 EYLÜL
üye adı 3 Eylül
4 Eylül 5 Eylül 6 Eylül 7 Eylül 8 Eylül 9 Eylül SonsuzUmut DeryaOnDiet Lizozom55 @yarimuhendis ️ hzlsel ️ @Tempus ️ @Azimliiii ️ @avutsunbahaneler ️ Hedef60kgolmak ️ @eceboce ️ Pnrrr-12 ️ @Breeze96 ️ Ucmelekannesi @Goklerce @Kubraaaccc ️ @Calypso95 ️ @nnurc ️ @Fistiklidamak ️ @Clair de lune ️ @pacman @Nikinik @Fit mutlu anne @bilgem tomris @Beyaz leylak denizbenimadim @Jasminium84 kardelelen321
eliya
Cherry Mom kapticanım erkenden yola çıkacağız o yüzden erken paylaştım sen biraz daha bekleyebilirsin öptüm
Sagol kaptancim.
Sagol canim. Amin hepimizin guzel yillari olsun .
Geçmiş olsun sabaha sapasağlam kalkarsın ins canim
Nice mutlu beraber yollarımız olsun canim.
Neler olmuş. İns bulunur canim.
Benim kocanın da sürpriz ve sevgi gösterme şekli
Alt listenin muhteşem ligi
Eline sağlık kaptanim baya kalabaligiz
Sagol ortim. Cok daha iyiyim. Ins bir detartidaeksi gorup baslarsam gune sahane olcakAnaam kiyamamm amaa nasil yemiycenkiii
Yaa cok guzel gecer insallah canim
Sagol ortimm insallahhh
Bu hafta okullara gidip gelmemin çok faydası oldu sanırımOooo pastamı da yerim yağdan da veririm diyorsun
Sağ ol canım
Benim favorim frambuazlı çikolatalıAma kestaneliyi de çok severim
Kesin ödem atıcıdır o zatenİyi dayanmışsın hakikaten kuzum yarın da güzel bir eksi geliyor zaten Ucmelekannesi
Ne biliyim tok karna belli olmaz ekşi gelecek benceBen demin tartıldım da yarın sanırım sabit geleceğim sabaha kadar vücudum olağanüstü bir hızla yediklerimi yakarsa bilemem tabi
Harikasın tebriklerİlk bildirim benden olsuun zira yola çıkiciiiğğm
Geçen cuma 62.3 kg
Eki Görüntüle 2913941
Cherry Mom hzlsel
Emeğine sağlık canım
3-9 EYLÜL
üye adı 3 Eylül
4 Eylül 5 Eylül 6 Eylül 7 Eylül 8 Eylül 9 Eylül SonsuzUmut DeryaOnDiet Lizozom55 @yarimuhendis ️ hzlsel ️ @Tempus ️ @Azimliiii ️ @avutsunbahaneler ️ Hedef60kgolmak ️ @eceboce ️ Pnrrr-12 ️ @Breeze96 ️ Ucmelekannesi @Goklerce @Kubraaaccc ️ @Calypso95 ️ @nnurc ️ @Fistiklidamak ️ @Clair de lune ️ @pacman @Nikinik @Fit mutlu anne @bilgem tomris @Beyaz leylak denizbenimadim @Jasminium84 kardelelen321
eliya
Cherry Mom kapticanım erkenden yola çıkacağız o yüzden erken paylaştım sen biraz daha bekleyebilirsin öptüm
Tebrikler canım güzel eksiGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:74,9
Bugun: 74,45
Fark: 0,45
Yuzde: 0,60
Haftaya hedef: 73,9
Cherry Mom hzlsel kardelelen321 Pnrrr-12
İyim şükür farklı durumlar oluştu hersey yolunda şimdilik çok teşekkür ederim ilginizecanım sağlığın filan iyi di mi? ev işleri mi yoğundu öğretmen misin :) o yüzden mi bu hafta vakit ayıramadın kuzum
evlilik yıldönümlerini kutlıcaklar ailecek cnm
rica edeim aşkısım
Gunaydin canim. Heyyy masallzh
Kastamonu cnmIyi yolculuklar canim. Sen nereye gidiyorsun bakalim?
Oo cnm sana da maşallah bak 2 haftada 1 kilo gitti değil miGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:74,9
Bugun: 74,45
Fark: 0,45
Yuzde: 0,60
Haftaya hedef: 73,9
Cherry Mom hzlsel kardelelen321 Pnrrr-12
Rica ederim cnmBu hafta okullara gidip gelmemin çok faydası oldu sanırım
Ne biliyim tok karna belli olmaz ekşi gelecek bence
Harikasın tebrikler
Emeğine sağlık canım
Tebrikler canım güzel eksi
İyim şükür farklı durumlar oluştu hersey yolunda şimdilik çok teşekkür ederim ilginize
Bende bugün başlıyorum, pacmanım kilolar aldı başını gitti aslında izne ayrıldığında çok stresliydim düzen hepten kaçtı yaniKaptanım pazartesiden itibaren online'ım.
Tişikkirlir kaptancımm. Pazartesi de hastane başlıyor. O meşhur adımlar gelicek gibi. En az 10k bakalım.
Bebiş iyi gibi bugün sabah baktığıma göree.Seninkilere baktım yine farklı ve güzel menülerdi ama sporlarına dikkat edemedim. Kesin yapmışsındır. Senin de güzel eksi geliyor mu?
Çok geçmiş olsun canım. İshal de bir an evvel düzelir inşallah❤Cherry Mom Kaptanım ben şükür gelebildim. Bugün sabahtan itibaren kızımın ateşi düştü şükür. Antibiyotikten ishal oldu şimdi de ama o geçer artık.
Şahanesin kuzumİlk bildirim benden olsuun zira yola çıkiciiiğğm
Geçen cuma 62.3 kg
Eki Görüntüle 2913941
Cherry Mom hzlsel
Emeğine sağlık canım. Haftaya o kılıçları göremeyeceksiniz. Hepsi ❤ olacak
3-9 EYLÜL
üye adı 3 Eylül
eliya
Canım nikin ve tarih tam okunmuyor sorun yaratabilir. Bu arada cuma hedef kilonu belirlediysen alabilirim ❤Günaydın kızlar.1.5 yıldır gördüğüm zirve kilomla aranıza dönmüş bulunmaktayım. E bu olacaktı. Bekleniyordu yani. Yapacak bir şey yoksavaş başlasın
Hoşgeldin tekrardan canım. İnşallah hep birlikte gidecek o fazlalıklar. Sen yaparsın biliyorum❤Ben geldim korkuruyom kilomdan
Tebrikler kuzum çok güzel gitmişİlk bildirim benden olsuun zira yola çıkiciiiğğm
Geçen cuma 62.3 kg
Eki Görüntüle 2913941
Cherry Mom hzlsel
Bezan + çıkmak insanı kendini getiriyor haftaya harika eksiler olacağına eminimYüzde hesaplayamadım ama geçen hafta ekmek kadayıfları, dönerler, pilavlar yedim.. Daha dün tombik döner yedim. Öğlene kadar hareket etsem muhtemelen geçen haftaki kiloma dönerdim fakat yoğun olacağım tartılamayabilirim diye bu paylaşımı yapıyorum. Resmen vücudum kilo vermeye hazır bekliyormuş. Pat diye alıp pat diye verebiliyorum çünkü bu hafta içi 71 küsürleri de görmüştüm. Destekleriniz için çok teşekkür ederim, haftaya telafi edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?