- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #425.901
Tebrikler canım harika bir eksi haftaya gelsin 6larGeçen cuma 71,80
Bugün 70,35
Fark-1,45
Yüzde 2,01
Hedef 69,80
Kuzum moral bozma fark etmemesinde pek çok etken var ödem atsın diye hiç detoks suyu filan içtin mi içmediysen eğer çok fark yaratıyor tartıda geçen hafta sadece 300 gr verdim ama bak bu hafta 1.5 kilodan fazla gitti o yüzden hiç moral bozmak yok bu hafta az gittiyse haftaya çok gidecek demek bu hafta daha dikkat et ödem için bir şeyler iç bak ablan kilon için ne diyecek haftayaKızlaaarrrr ablamın bana dediği şey geçen haftayla çok farketmemişbu hafta daha sıkı yapıp düşürecepim o kiloyu ve bakmak istemiyorum kiloma çok sinirim bozuluyor zaten veremediğimi düşündükçe evime gittiğim zaman buraya da fotoğraflı bildirimlere başlayacağım bir süre böyle ilerlemek istiyorum hala moralim bozuk çünkü
İnş canım artık 6ları cidden görmek istiyorum 2 yoldur hareketsizdim biraz hareket ve yemeğin erken yenmesi çok fayda ettTebrikler canım harika bir eksi haftaya gelsin 6lar
Kuzum moral bozma fark etmemesinde pek çok etken var ödem atsın diye hiç detoks suyu filan içtin mi içmediysen eğer çok fark yaratıyor tartıda geçen hafta sadece 300 gr verdim ama bak bu hafta 1.5 kilodan fazla gitti o yüzden hiç moral bozmak yok bu hafta az gittiyse haftaya çok gidecek demek bu hafta daha dikkat et ödem için bir şeyler iç bak ablan kilon için ne diyecek haftaya
Hiç düşmesin motiven canım hedefimize ulaşacağız inşallah benim de hedefime 7 kilo kaldı 1 yıldır uğraşıyorum diyet süreci bitince kesin boşluğa düşerim@hzlsel çok teşekkür ederim canımmm. Hepiniz muhteşemsiniz azim ve gayretle hepimizi hedeflerimize ulaşacağız inşallah. Evet aynen ilk haftalar iyi de sonrası sıkıntı o kısımda motivasyonu düşürmeyip yola devam edenler olacağız güçlüyüz başaracağız
Tabi canım fark etmez mi kendi evinde kendi düzeninle daha güzel veriyor insan zatenİnş canım artık 6ları cidden görmek istiyorum 2 yoldur hareketsizdim biraz hareket ve yemeğin erken yenmesi çok fayda ett
Bendensin canım ben saat 11den önce tartılmamGunaydinn kızlar tartı icin biraz daha bekliyecegim
Çok sağol cnmTebrik ederim canım çok güzel bi sonuç
Hadi hayırlısı olsun bakalım
Tebrik ederim canım
Ooooo pacman kuşum harikasınnn
@DeryaOnDiet ben senin bildirimini alıntılamayı unutmuşum seni de tebrik ederim canısıı
Cok guzel eksi cnm tbrkler demmeki yiyerekte oluyormus bu ișİlk bildirim benden olsuun zira yola çıkiciiiğğm
Geçen cuma 62.3 kg
Bugün 61.2 kg fark -1.1 kg
Eki Görüntüle 2913941
Cherry Mom hzlsel
Tebrikler ortim guzel eksiiGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:74,9
Bugun: 74,45
Fark: 0,45
Yuzde: 0,60
Haftaya hedef: 73,9
Cherry Mom hzlsel kardelelen321 Pnrrr-12
Hadi baslangicinn hayirli olsun cnm iyo eksiler gelsinnGünaydın kızlar.1.5 yıldır gördüğüm zirve kilomla aranıza dönmüş bulunmaktayım. E bu olacaktı. Bekleniyordu yani. Yapacak bir şey yoksavaş başlasın
Tbrkler cnm guzel eksiGünaydın takımımın güzel hatun kişileri.
10 Eylül Cuma
Geçen hafta 79.1
Güncel 78.7
Fark 0.4
Oran %0,506
Haftaya hedefumarım 1 olur
Çok olmasa da artı değilim diye mutluyum 2 hafta öyle tuhaftiki şubat ayı falan gelmiştir diye düşündüm
Cherry Mom
Hedef60kgolmak
hzlsel
Lizozom55
Hayirli olsun baslangicinBen geldim korkuruyom kilomdan
Haftaya eksi gelir insallah cnm yediklerine gore az bile artın
Superrr tebriker cnm
Hayirli olsun cnm baslangicinn
Tebrikler canim eksi olman cok guzelKızlar düşündüğüm gibi olmadııı. Küçük de olsa eksi gördüm mutluyum
Eki Görüntüle 2913998 Geçen cuma: 93
Bu cuma: 92,65
Cuma hedef: 92
(93/ 92,65/ - 0,35/ % 0,376)
Yaa ben normalde tartilirdm ama bu hafta eksim pek iyi degl biliyorm belki azcik daha gider diye bekliyorumBendensin canım ben saat 11den önce tartılmam
Cok guzel cnm hadi insallah boyle devam etsinnn eksilerBuraya katılma çarşamba (diyete başlama pazartesi) başlangıç kilo: 82.0
Güncel kilo: 80.4
Fark: 1.6
4 günlük sonuç ve tabii yeni başlamanın verdiği güzel avantajla sanırım güzel bir sonuç oldu.
Hedefim: 70
Nick ve tarih yazmak gerekiyormuş 1 kocaman bardak su akabinde tekrar tartılma 0.200 gram fazla çıktık bir dahaki sefere buna dikkat ederim
Tbrkler cnm cok guzel gitmisGeçen cuma 71,80
Bugün 70,35
Fark-1,45
Yüzde 2,01
Hedef 69,80
Moral bozma canimm insallah haftaya misliyle gider seni tatmin ederKızlaaarrrr ablamın bana dediği şey geçen haftayla çok farketmemişbu hafta daha sıkı yapıp düşürecepim o kiloyu ve bakmak istemiyorum kiloma çok sinirim bozuluyor zaten veremediğimi düşündükçe evime gittiğim zaman buraya da fotoğraflı bildirimlere başlayacağım bir süre böyle ilerlemek istiyorum hala moralim bozuk çünkü
Ya ben tartıldım aslında ama 68i ucundan görür müyüm diye beklesem mi dedimYaa ben normalde tartilirdm ama bu hafta eksim pek iyi degl biliyorm belki azcik daha gider diye bekliyorum
Olsun canım yine de eksi tebrik ederim haftaya çok daha güzel bir fark olurGunaydin kizlar
Gecen hafta: 74.55
Bugun: 74.25
Fark: 0.3
Yuzde: %0.4
Ya aslinda ben daha cok zayifladim ama evden erken ciktigimiz icin boyle oldu1 kilo civari gitmisti. Bu tarti sonucu dogruyu yansitmadi pek
En çok ne önerirsin ödem atmak için ben bugün hurma detoksu yapacağım galiba ama her gün içmek için de bir şeyler önerirsen onu yapıp içeyimTebrikler canım harika bir eksi haftaya gelsin 6lar
Kuzum moral bozma fark etmemesinde pek çok etken var ödem atsın diye hiç detoks suyu filan içtin mi içmediysen eğer çok fark yaratıyor tartıda geçen hafta sadece 300 gr verdim ama bak bu hafta 1.5 kilodan fazla gitti o yüzden hiç moral bozmak yok bu hafta az gittiyse haftaya çok gidecek demek bu hafta daha dikkat et ödem için bir şeyler iç bak ablan kilon için ne diyecek haftaya
Ah canım benim çok teşekkür ederim vallahi sizin bu moral vermeleriniz olmasa ne olacak halimizÇok sağol cnmsen de moralini bozma sakın geçen hafta 2 kg vermiştin bu hafta uykusuzluk atıştırmalar filan olunca normal 2 haftalık 2 kg haftada 1 kg demek
Hayırlı olsun canım. İnşallah kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Bu arada haftalık hedef tablosu tutuyorum ben. Önümüzdeki cuma hedefin kaç kilo canımBuraya katılma çarşamba (diyete başlama pazartesi) başlangıç kilo: 82.0
Güncel kilo: 80.4
Fark: 1.6
4 günlük sonuç ve tabii yeni başlamanın verdiği güzel avantajla sanırım güzel bir sonuç oldu.
Hedefim: 70
Nick ve tarih yazmak gerekiyormuş 1 kocaman bardak su akabinde tekrar tartılma 0.200 gram fazla çıktık bir dahaki sefere buna dikkat ederim
Evet canım ya. 8leri görmek istiyorum artık.Hayırlı olsun başlangıcın canım
Çok iyi canım tebrikler bunca koşturma sırasında eksi gelebilmek çok iyi bir iki hafta kaldı 8lere kurtuluyorsun 9dan
Sabah şişkinliğim geçsin canım tartılacağım inşallah
Çok iyi canım tebrikler boyun da uzun 70 çok güzel durur sendediyette ilk haftalara bayılırım keşke her hafta böyle gitse
Süpersin canımGeçen cuma 71,80
Bugün 70,35
Fark-1,45
Yüzde 2,01
Hedef 69,80
Canım moral bozmak yok. Her hafta 1, 2 kilo veremiyoruz malesef. Vücudumuzda herşey denge üzerine kurulu. Bedenini dinle rahat ol. Yola devam et. Hedef görünüyo merak etme ulaşacaksın ❤Kızlaaarrrr ablamın bana dediği şey geçen haftayla çok farketmemişbu hafta daha sıkı yapıp düşürecepim o kiloyu ve bakmak istemiyorum kiloma çok sinirim bozuluyor zaten veremediğimi düşündükçe evime gittiğim zaman buraya da fotoğraflı bildirimlere başlayacağım bir süre böyle ilerlemek istiyorum hala moralim bozuk çünkü
Harikasın canım❤@hzlsel çok teşekkür ederim canımmm. Hepiniz muhteşemsiniz azim ve gayretle hepimizi hedeflerimize ulaşacağız inşallah. Evet aynen ilk haftalar iyi de sonrası sıkıntı o kısımda motivasyonu düşürmeyip yola devam edenler olacağız güçlüyüz başaracağız
Artı bekliyordun zaten canım ama ufacık bir artıymış haftaya bomba gibi bir eksiyle geleceksin eminim
Bizim vücutlar öyle canım ortamız yok uçlarda yaşıyoruzO yüzden biraz dikkat edeceğiz
sağol canımmCok guzel eksi cnm tbrkler demmeki yiyerekte oluyormus bu iș
Tebrikler ortim guzel eksii
Hadi baslangicinn hayirli olsun cnm iyo eksiler gelsinn
Tbrkler cnm guzel eksi
Hayirli olsun baslangicin
Haftaya eksi gelir insallah cnm yediklerine gore az bile artın
Superrr tebriker cnm
Hayirli olsun cnm baslangicinn
Tebrikler canim eksi olman cok guzel
Ben en çok ananasın faydasını gördüm canım resmini paylaşacağım bir de dukan birası da fena olmuyor haftaya da karanfilli bir şey deneyeceğimEn çok ne önerirsin ödem atmak için ben bugün hurma detoksu yapacağım galiba ama her gün içmek için de bir şeyler önerirsen onu yapıp içeyimçok seviyorum sizi ya valla
Ah canım benim çok teşekkür ederim vallahi sizin bu moral vermeleriniz olmasa ne olacak halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?