- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Aynen öyle yönetmelik bilmez müdürüm 4. Kata kat nöbeti yazmış Üstelik haftaya izne ayrılacak olan bana 24 sonrası nöbet çocuk 1 yaşına girene dek nöbet görevi yok ki dedim tabi ki tutmadımSenin için daha da zor ama o maske gerçekten benim fırlatıp atasım geliyor çocuklar da sürekli çaktırmadan aşağıya indirme modunda sürekli maskeyi düzgün tak uyarılarıyla günü bitirdim
Ah canım bulunduğumuz ilde kimsemiz yok bilerek çalışabilir raporu aldım en azından Şubat tatiliyle birleşsin ikinci dönem okula başlarsam çocuk biraz olsun büyümüş olsun ama büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım galiba zaten haftaya cuma zorunlu iznim başlıyor bi aksilik çıkmaz da merdivenlerde doğurmazsamOyy canim ya 36 haftalik hamolesin ve hala iste misin? Alsana rapor kuzum. Hele ki maskeyle. Benim 2 cocuk da erken dogum. Ben 4. Aydan sonra hep rapor aldim. Dinlen kuzum. Gebelik bana kalirsa hastalik gibi, hep sorunlu gebelik, sorunlu dogum gecirdgimden mi bilmem ama bana kalirsa gebeligin belli bir ayindan sonra dinlenilmeli.
Cümlemize inşallah canım bitsin şu illet gerçektenYaa kiyamam ben 10dk markette bunaliyorm maskeden Allah kolaylik versin hepinize