- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
rica ederim fıstığımBenim on bin olmamış ama 7bin adım cepte
Ellerine sağlık kuzum
Geçmiş olsun canım
Ne aldın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim fıstığımBenim on bin olmamış ama 7bin adım cepte
Ellerine sağlık kuzum
Geçmiş olsun canım
Ne aldın canım
Ben de seviyorum o programı ama bi tek iOS ta var galibaBen Fit365 kullanıyorum canım güzel blr uygulama
canım nasıl geçti okulda ilk gününMerhaba kızlar hiç giremedim yoğun bir gündü telefonu hiç elime alamadım desem yeridir birazdan evde olurum yemeğimi yiyip geçmişe bakacağım
ben hiç duymadım bile birsürü program çıktı vallahi sağlıklı yaşam için kaptanımBen de seviyorum o programı ama bi tek iOS ta var galiba
canım benim de tatlı tatlı üstüne oldu bugün o yüzden anormalmiş gibi yorum yapamıcam ama güzel ve sağlıklı bir menü olmuş :) afiyet olsunKahvaltı
3 yk yulaf, 1 sb süt, 1 muz, 1 dilim ananas
Ara
Yeşil çay, züber
Akşam
1 kepçe ayran aşı, 2 tavuk baget, 1 wasa, 1 kase salata
2,5 LT su, 3 mil Leslie, 7bin adım
El_Em Hedef60kgolmak
Ben buldum kuzum bu detoksu günde 3 öğün bayılana kadar sınırsız çikolatadur bakayım menünee ben biraz yedim yaa yine gece tartıma göre yazıcam 12 gibi
detoks suyu da oluur o da faydalı bebişimm çikolata detoksu hangi diyetisyen bulmuş erkekse evlencem
Çok iyi yapmışsın erkekler bayılır böyle şeylereXbox x aldim canim. Oyun konsolu. Yillardirhep oyun oynsmak istiyir ama hep cocuklardan evden isten hic vakit bulamiyor. Adam yazikvakit bulup da oyun konsolu bile bakmiyor. Eminim ki cok mutlu olacak. Olsun yani artk bi zahmet
Sağ ol canımHarikasın canım
Tebrikler canım harikasın
Ya aslında bu işler biraz bünye meselesi,mesela ben yesem cipsi kesin artıya geçerim, zamanla insan kendini tanıyıp ona göre hareket ediyor, burda da insanlari tanıdıkca ona göre yorumluyoruz , diğer takımda bazı arkadaşlar vardı bizlerin menüsüne göre çok yese de ekşi geliyordu misal @Fit mutlu anne çok iyi metabolizma si var ama ben azcik yesem hemen artı geldim .
Öyle mi ben hepsinde var sanıyordum en sevdiğim program oldu zaten artık hesaplamıyorum bile o kadar alıştım hepsinin protein yağ karbon oranları aklımdaBen de seviyorum o programı ama bi tek iOS ta var galiba
Şu canım şu sıra diyet yapmadığım için yüklü değil orası ayrıben hiç duymadım bile birsürü program çıktı vallahi sağlıklı yaşam için kaptanım
Şeker komasına girip bayılınca zaten yiyemiyorsundurBen buldum kuzum bu detoksu günde 3 öğün bayılana kadar sınırsız çikolata
Pandemiden sonra yani 1 buçuk seneden sonra ilk defa yüzyüze ders yaptım maskeyle ders anlatmak ne zormuş gebeliğin 36. Haftasında 4. Kata derse çıkmak heleKızlar çocuklarınızın ve sizin nasıl geçti okulun ilk günü
Yorucu geçti bugün unutmuşuz okulda ders anlatmayı bir de nöbet olunca popomun üstüne oturmadım bugün Sınıflarımın mevcudu hep 30 kişi Allahtan bu kadar az beklemiyordum ona çok sevindim şimdi yorgunluktan ölüyorum şöyle bir güzel uzanıp dinleneceğimcanım nasıl geçti okulda ilk günün
Sağ ol canıms yarın daha düzgün bir kahvaltı yapacağım ara öğün olarak da detoks içeceği akşamı da hafif geçirdik mi tamamdır bu işcanım benim de tatlı tatlı üstüne oldu bugün o yüzden anormalmiş gibi yorum yapamıcam ama güzel ve sağlıklı bir menü olmuş :) afiyet olsun
Senin için daha da zor ama o maske gerçekten benim fırlatıp atasım geliyor çocuklar da sürekli çaktırmadan aşağıya indirme modunda sürekli maskeyi düzgün tak uyarılarıyla günü bitirdimPandemiden sonra yani 1 buçuk seneden sonra ilk defa yüzyüze ders yaptım maskeyle ders anlatmak ne zormuş gebeliğin 36. Haftasında 4. Kata derse çıkmak hele
Aynen öyle ama böyle blr komaya şu an çok ihtiyacım varŞeker komasına girip bayılınca zaten yiyemiyorsundur
Cok sagol canim, insallah. Ailecek vakit gecirip oyun oynarz diyedusubdum. Ins dusundugum gibi oluroyyy hadi hayırlı olssuuun inşallah beğenir ve çok güzel vakit geçirirsiniz cnm tabi senin de onun hediyesini beğenmen lazım hehe
olsun ya cumaya çok var bugün de bir kutlama olmuş cnm esas gün ne zaman? :)
Oyy canim ya 36 haftalik hamolesin ve hala iste misin? Alsana rapor kuzum. Hele ki maskeyle. Benim 2 cocuk da erken dogum. Ben 4. Aydan sonra hep rapor aldim. Dinlen kuzum. Gebelik bana kalirsa hastalik gibi, hep sorunlu gebelik, sorunlu dogum gecirdgimden mi bilmem ama bana kalirsa gebeligin belli bir ayindan sonra dinlenilmeli.Pandemiden sonra yani 1 buçuk seneden sonra ilk defa yüzyüze ders yaptım maskeyle ders anlatmak ne zormuş gebeliğin 36. Haftasında 4. Kata derse çıkmak hele
Bizde oyun oynamayi seven benimdur. Biaz hem kendime hem esime hediye olduBen buldum kuzum bu detoksu günde 3 öğün bayılana kadar sınırsız çikolata
Ananasla detoks hazırlayacağım yarın 3 gün ara öğün niyetine içeceğim güzel ödem attırıyor
Çok iyi yapmışsın erkekler bayılır böyle şeylere
Sağ ol canım
Öyle mi ben hepsinde var sanıyordum en sevdiğim program oldu zaten artık hesaplamıyorum bile o kadar alıştım hepsinin protein yağ karbon oranları aklımda
Heyy masallah kuzum sana. Ne hamarat hatuneun sen. Kendin pizzayapiyorsun hele ki baklava masallahYaaa benm koca beni diyetten cikaracak bugun pizza istedi hadi ince hamur 2 dilmcik yedim idare ettim smdi de diyorki yarn soguk baklava yap(masterchef de yapiyorlar suanda)
Guzel menu cnm afyt olsun6 Eylül pazartesi
Kahvaltı 10:30
Yarım bazlama
Domates salatalık
Zeytin, peynir
Teraginda 1 yumurta
Çay
Öğle 13:00
3 kaşık kısır
1 bardak ayran
1 yk acılı sos
Ara
1 bardak süt
1 avuç karışık kuruyemiş
3-4 aycekirdekli gevrek
Akşam 20:30
1 kepçe soğan çorbası
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt olur
Spor yok hala ev işi yaptım bugün mümkün mertebe kızım defterlerini kapladım kalem ıvır zıvır bı sürü etiket yapıştırdım ütüye başlamıştım oğlan uyandı kaldı öyle bjlm yatmadan yapar belki ütü masası açık kaldı
Sagol cnmO iş bende
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Gecmis olsun acil ȘifalarEl_Em kaptanım kızım yine ateşlendş bugün şimdi yine acile gidiyoruz. Yolda yazabildim . Katılım sağlayamıyorum kusura bakmayın
Haklısın cnm kahve yaninda 2 kare cikolata yedm malesefff :/canım afiyet olsun yarım bazlama dışında hafif olmuş ama protein kilona göre bayağı az :) kilomuz kadar protein yediğimizde daha iyi doyarız aklında bulunsun tavuk haşlama olabilir, füme jambon alabilirsin kahvaltıya mesela
canım aç hissediyorsun çünkü protein de lif de az almışsın haşlanmış yumurta yiyebilirsin şu an ya da kahveni birkaç ceviz ile içtikten sonra
Ayy ne guzel olrdu oyle bisey olsa cikolata zaafımmmBen bugün az kalori aldığıma inanıyorum çünkü akşam hiç doymadım ben detoks yapamam canım ama detoks suyu içebilirim senin için ya da gideceğim çikolata detoksu yapacağım nasıl fikir
Sağ ol canım inşallah
Ben Fit365 kullanıyorum canım güzel blr uygulama
Yaa kiyamam ben 10dk markette bunaliyorm maskeden Allah kolaylik versin hepinizePandemiden sonra yani 1 buçuk seneden sonra ilk defa yüzyüze ders yaptım maskeyle ders anlatmak ne zormuş gebeliğin 36. Haftasında 4. Kata derse çıkmak hele
Aldinmi cnm kacirdm sanrm playstation mu aldinBizde oyun oynamayi seven benimdur. Biaz hem kendime hem esime hediye oldu
Sagol cnm turism okudum icinde mutfak bolumude vardı biraz ordan geliyor bide seviyorm ama inan bende bisi yapmiyorm sirf yememek icin cunku bende dayanamamki ikna edip cuma yapicam bende 2 dilim odul niyetine yerm:/Heyy masallah kuzum sana. Ne hamarat hatuneun sen. Kendin pizzayapiyorsun hele ki baklava masallah
Ama kotu tabi yapip da yememek cook irade ister. Ben dayanamadigimdan yerim diye hic yapmiyorum unlu mamuller. Aslnda yapsam esim de kizim da yer amadayanamam
Yerleştim kaptancım, başlasam iyi olacak cuma günü menü, yazmalı, başlasam alt listeden nasıl olur en azından yürüyüşlerede başlarım , biraz fazla gibi sanki ama cuma tartılıp yazarım kaptanımSelam canım
Umarım çok almamışsındır ama olsun sen gel veririz yine el birliğiyle
Nasıl yerleştiniz mi iyice
Ooo sen mi bulduunBen buldum kuzum bu detoksu günde 3 öğün bayılana kadar sınırsız çikolata
Ananasla detoks hazırlayacağım yarın 3 gün ara öğün niyetine içeceğim güzel ödem attırıyor
sağol cnm bakayım ben deŞu canım şu sıra diyet yapmadığım için yüklü değil orası ayrı
Eki Görüntüle 2912126
sonra da serum filan zatenŞeker komasına girip bayılınca zaten yiyemiyorsundur
yavru sen ne yapıyorsun hala çalışıyor musunPandemiden sonra yani 1 buçuk seneden sonra ilk defa yüzyüze ders yaptım maskeyle ders anlatmak ne zormuş gebeliğin 36. Haftasında 4. Kata derse çıkmak hele
tabi cnm değişik bir his olmuştur ilk günkü gibi 45 kişi mi olur diyordun cnmYorucu geçti bugün unutmuşuz okulda ders anlatmayı bir de nöbet olunca popomun üstüne oturmadım bugün Sınıflarımın mevcudu hep 30 kişi Allahtan bu kadar az beklemiyordum ona çok sevindim şimdi yorgunluktan ölüyorum şöyle bir güzel uzanıp dinleneceğim
Sağ ol canıms yarın daha düzgün bir kahvaltı yapacağım ara öğün olarak da detoks içeceği akşamı da hafif geçirdik mi tamamdır bu iş
İnşallah canımCok sagol canim, insallah. Ailecek vakit gecirip oyun oynarz diyedusubdum. Ins dusundugum gibi olur
Cuma gunu sabah yola cikacagiz bir aksilik olmazsa. Cumartesi aksam kucucukbir kutlamayapip hediyelerimizi veririz.
ben simdiye kadar esimin aldigi herseyi begendim. Ya ben kolay begeniyirum ya da o beni cok iyy taniyor.
çabuk tvyi kapat çabuuk ama geç kaldık galibaYaaa benm koca beni diyetten cikaracak bugun pizza istedi hadi ince hamur 2 dilmcik yedim idare ettim smdi de diyorki yarn soguk baklava yap(masterchef de yapiyorlar suanda)
çikolata yumurtadan tatlı tabii sen de haklısın ne diimHaklısın cnm kahve yaninda 2 kare cikolata yedm malesefff :/
Ayy ne guzel olrdu oyle bisey olsa cikolata zaafımmm