- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.741
Evet canim hicbir kas odemini gormedim bugune kadar yoganin bu ara ihmal ettim cok guzel videolarim var hindi bi kiz polikistik overe ozel yoga serisi onu yapacagim insallahHarikasınız dostlar
Yoga aynen iyidir sakinleştirir ödem yapmaz
Bizim isyerinde cay ocaginda calisan ablamiz korona dolayisiyla genel mudurluk talimatiyla artik gelmiyor 2-3 aydir beni gormuyordu dun ziyarete geldi taniyamadim canim masallah ne guzel olmussun diyoBu durumdan daha güzel bir şey bilmiyorumben de beni en son 57 kiloda gören kuzenlerimle görüşünce onların vereceği tepkiyi merak ediyorum eğer bir şey demezlerse ben zorla dedirttiricem
Bakalım allah bilir ne zaman görüşürüz sınav haftam da girince her şey sarpa sardıAhahahha
Nasılım!!!! Eeeee???bide şöyle bakınnnnfark etmemeleri mümkün değil yaa
Aç değilimSöööölememm deseydinnn
Akşam yemeği yok mu günü hafif geçirin derken bunu kastetmedim ayol bunlarda ya vuruyor ya öldürüyor
Ama o tepkiler bizi de yükseltiyor yaBizim isyerinde cay ocaginda calisan ablamiz korona dolayisiyla genel mudurluk talimatiyla artik gelmiyor 2-3 aydir beni gormuyordu dun ziyarete geldi taniyamadim canim masallah ne guzel olmussun diyo
Aynen canim ben hâlâ aynadaki kendimden memnun degilim ama ilk hallere gore fark tabi ki belli oluyoAma o tepkiler bizi de yükseltiyor ya
Vay öyle tedavi edici yönleri mi varEvet canim hicbir kas odemini gormedim bugune kadar yoganin bu ara ihmal ettim cok guzel videolarim var hindi bi kiz polikistik overe ozel yoga serisi onu yapacagim insallah
Ay ne güzelBizim isyerinde cay ocaginda calisan ablamiz korona dolayisiyla genel mudurluk talimatiyla artik gelmiyor 2-3 aydir beni gormuyordu dun ziyarete geldi taniyamadim canim masallah ne guzel olmussun diyo
Estağfurullah canim iste basta boyle bir dert olunca her yola basvurdumVay öyle tedavi edici yönleri mi var
Hiç yapmadım yoga ben çok cahilim bu konuda :)
Yok canim gunde 1 kere icerim zaten.Günde 2 yi geçmezse sıkıntı olmazda fazlası düzeni bozuyor
Ay evet yaa inşallah bundan sonra düzenli ilerler canımEstağfurullah canim iste basta boyle bir dert olunca her yola basvurdum
Zaten yoga olarak onu yapiyorum sadece canim illaki faydasi oluyordur gecen ilacsiz olmustum insallah bi daha olurum
Şöyle düşün başlamasan hala eskisi gibi olacaktın ve bir amacın olmayacaktıAynen canim ben hâlâ aynadaki kendimden memnun degilim ama ilk hallere gore fark tabi ki belli oluyo
79 da bi oncesi sonrasi yaparim insallah gene kaptanimAy ne güzel
En güzel geri bildirimler bunlar işte
Kuzum henüz bir kilo artıdayken dön geri. Biz de sana Tarkan dan dön bebeğimi yolluyoruzAsıl listede menü belirtme zorunlulugu vardı sanırım, alt listede olunca sadece tartı yeterli olur mu kaptanm ve o şekilde mezun üye olabiliyor muyum ?
Çok şükür çok almadım şükür kisanırım alt listeden devam edicem şekoşum bu arada giden digerleri dönmedi mi?
AA ayipsin kuzum gelirim hunharca tarhana yiriiz
gelesimm gelmiyooor doymadım yemelere şarkısını armağan ediyorum sana kaptanm kızlar slim fit farkettim valla vermişler
Sen senin alan tercümanlıktı değil mi canım. Allah kolaylık versin cümlemize şu sınavlardanBen de bu ara cok calisamiyorum.aksamlari ara ara bakmaya calisiyorum ama yeterli degil malesef
Olsun derece yaptıkCok guzel menun canim
Adimin da sahane canim zaten bi birinci olamıyoruz senle ortiler olarak ben birakcam artik challenge i
Biz bu hafta ortiler olarak tatlişko gramlar vereceğiz galibaGene bu saate kaldimzaten tartiyi da camdan aşağı atmamak icin tutuyorum kendimi sinir katsayim artiyor ayni sayilari goruyorum sürekli
Yarin multi teyakkuzda olcam insallah hayirlisi
Ben de 17.30 da kapattım yeme faslını canım. Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Tez danışmanımla da görüşmem vardı. Zaten ömrümün yarısı oyunla geçiyorİyi aksamlar arkadaslar yeme faslini kapattim normalde aksam ogun saatim 7 ama 6 ya cektim bugune ozel
Biraz yoga yapmayi planliyorum hafif zaten uzerimde sakinlestirici etkisi oluyor dus alip melisa cayimi icip erken uyurum insallah
Sizlerin persembe planlari nedir?
belmayne canim senin gunun nasil geçiyor
Aynen canim benim inanmak ve baslamak ilk adim sonrasi kolayŞöyle düşün başlamasan hala eskisi gibi olacaktın ve bir amacın olmayacaktımemnun olmayabilirsin ama memnun olacağın vücuda kavuşmana az kaldııı
Süpersin cnim bende regl oldum ogleden sonra nasil sistim ve cok agrim var kivraniyorum resmen 40. Gunde oldumAynen canim dikkat ederim bugun dengelemek icin salata yidim sadece
Ayy ben kendimi anlatsm gulersinizVarmis canim sen deyince baktim.ama su ara ihtiyacim var
Ayni ben. Hergun cikiyorum tartiya bazen gun icinde bile cikiyorum
OyyyySüpersin cnim bende regl oldum ogleden sonra nasil sistim ve cok agrim var kivraniyorum resmen 40. Gunde oldumilac ictim yarina bgunku kilomda ciksam o bile yetr
Ayy ben kendimi anlatsm gulersinizher sabah wc den sonra ciplak tartilirim bide ustumu giyer ole tartilirim ki gun icinde surekli ustumu cikarmiyim diye gun icinde her wc ye gitmemde ustumle tartilir kac gr fazla ciktigimi hesap ederim 1 kilodan fazla cikarsa bilirimki bunun 200 300 gr sabaha bende kalacak hemn bi form cay icerim gece gunduz farketmez yada aksam yemeginden once tartildim fazla cikarsam az yerim yemkten sonra tekrar tartilirim simdi bu kadr ciktim 2 saat sonra wcye gitsem bi 500 de ordan gider kafadan sabah kiloda olurum derim ve %80 hakli cikarim yani bu köyün tartı delisi benim
İnsallah sasiirtir bizi yarina balim teyakkuz halim ise yarasinBiz bu hafta ortiler olarak tatlişko gramlar vereceğiz galiba
Yok kuzum sen yine de atma tartıyı. Beni cuma sabahı şaşırtmışlığı çok vardır kendisinin. Hedefe varınca meydan ateşinde yaparız
Oy canim ya Allah kolaylik versin. Temizlik, tez ve oyun kelimelerini ayni cumlede gorunce icime afakanlar bastiBen de 17.30 da kapattım yeme faslını canım. Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Tez danışmanımla da görüşmem vardı. Zaten ömrümün yarısı oyunla geçiyorGünün nasıl geçtiğini anlamadım valla. Bana da yoga lazım. Ama Tibet'te bir dağın başında ve yalnız Tabi önce kalkıp oğlumun istediği kırabiyeyi yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?