Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu durumdan daha güzel bir şey bilmiyorumben de beni en son 57 kiloda gören kuzenlerimle görüşünce onların vereceği tepkiyi merak ediyorumeğer bir şey demezlerse ben zorla dedirttiricem
Bizim isyerinde cay ocaginda calisan ablamiz korona dolayisiyla genel mudurluk talimatiyla artik gelmiyor 2-3 aydir beni gormuyordu dun ziyarete geldi taniyamadim canim masallah ne guzel olmussun diyo

Söööölememm deseydinnn
Akşam yemeği yok mu günü hafif geçirin derken bunu kastetmedim ayol bunlarda ya vuruyor ya öldürüyor
Aç değilim ayran baya doyurucu geldi
Valla ben söylemesem de onların ikram ettiklerini reddettiğimi çok iyi biliyorlar paso yiyor bu insanlar sjjsjs bugün lahmacun, cips ve kurabiye teklif ettiler hepsine red..

Vay öyle tedavi edici yönleri mi var
Hiç yapmadım yoga ben çok cahilim bu konuda :)
Estağfurullah canim iste basta boyle bir dert olunca her yola basvurdum
Zaten yoga olarak onu yapiyorum sadece canim illaki faydasi oluyordur gecen ilacsiz olmustum insallah bi daha olurum

Sabah bir günaydın deyip kayboldum ya
Yoğun bir gündü
Kuzum henüz bir kilo artıdayken dön geri. Biz de sana Tarkan dan dön bebeğimi yolluyoruz
Ben de bu ara cok calisamiyorum.aksamlari ara ara bakmaya calisiyorum ama yeterli degil malesef
Sen senin alan tercümanlıktı değil mi canım. Allah kolaylık versin cümlemize şu sınavlardan
Cok guzel menun canim
Adimin da sahane canim zaten bi birinci olamıyoruz senle ortiler olarak ben birakcam artik challenge i
Olsun derece yaptık
Gene bu saate kaldim zaten tartiyi da camdan aşağı atmamak icin tutuyorum kendimi sinir katsayim artiyor ayni sayilari goruyorum sürekli
Yarin multi teyakkuzda olcam insallah hayirlisi
Biz bu hafta ortiler olarak tatlişko gramlar vereceğiz galiba
Yok kuzum sen yine de atma tartıyı. Beni cuma sabahı şaşırtmışlığı çok vardır kendisinin. Hedefe varınca meydan ateşinde yaparız
Ben de 17.30 da kapattım yeme faslını canım. Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Tez danışmanımla da görüşmem vardı. Zaten ömrümün yarısı oyunla geçiyor Günün nasıl geçtiğini anlamadım valla. Bana da yoga lazım. Ama Tibet'te bir dağın başında ve yalnız Tabi önce kalkıp oğlumun istediği kırabiyeyi yapmam lazım

Şöyle düşün başlamasan hala eskisi gibi olacaktın ve bir amacın olmayacaktımemnun olmayabilirsin ama memnun olacağın vücuda kavuşmana az kaldııı
Aynen canim benim inanmak ve baslamak ilk adim sonrasi kolay
İdeal kiloya ininceye kadar ben oldum ya böyle dememeli insan zaten

Dün paylasim yapamadim. Onceki gun regl basladi yarin sanirim biraz kg fazlam olabilir. Her seyi beklerim sahsen. Dun kefir yaptim artik duzenli kefir icecegim. Su an dolapta var ama yarin kg fazla cikmasin diye icemiyorum. Arzum shake aldim yarin gelir sanirim. Yesillik hic tuketemiyorum bari iceyim dedim

Aynen canim dikkat ederim bugun dengelemek icin salata yidim sadece
Süpersin cnim bende regl oldum ogleden sonra nasil sistim ve cok agrim var kivraniyorum resmen 40. Gunde oldum ilac ictim yarina bgunku kilomda ciksam o bile yetr
Varmis canim sen deyince baktim.ama su ara ihtiyacim var

Ayni ben. Hergun cikiyorum tartiya bazen gun icinde bile cikiyorum
Ayy ben kendimi anlatsm gulersiniz her sabah wc den sonra ciplak tartilirim bide ustumu giyer ole tartilirim ki gun icinde surekli ustumu cikarmiyim diye gun icinde her wc ye gitmemde ustumle tartilir kac gr fazla ciktigimi hesap ederim 1 kilodan fazla cikarsa bilirimki bunun 200 300 gr sabaha bende kalacak hemn bi form cay icerim gece gunduz farketmez yada aksam yemeginden once tartildim fazla cikarsam az yerim yemkten sonra tekrar tartilirim simdi bu kadr ciktim 2 saat sonra wcye gitsem bi 500 de ordan gider kafadan sabah kiloda olurum derim ve %80 hakli cikarim yani bu köyün tartı delisi benim

Malesef regl oldum cok agrim var karnim dvul gibi form ve bitki cayi icicem yemek yemedim hala yemekte istemiyorum bi tiksinclik geldi bgun yemj gormek istemiyorum kefir icsem sisirirmi beni acaba

Oyyyy
Ben 2 yil once 73lere inmistim o zman buna benzer yapiyordum ustum kac gr hesapliyordum. Sonra gun icinde fazla cikarsam hic bir sey yemiyordum.hayati zindan etmiatim kendime

Biz bu hafta ortiler olarak tatlişko gramlar vereceğiz galiba
Yok kuzum sen yine de atma tartıyı. Beni cuma sabahı şaşırtmışlığı çok vardır kendisinin. Hedefe varınca meydan ateşinde yaparız
İnsallah sasiirtir bizi yarina balim teyakkuz halim ise yarasin
Oy canim ya Allah kolaylik versin. Temizlik, tez ve oyun kelimelerini ayni cumlede gorunce icime afakanlar basti
Gidek mi Tibete
Benim cok ilginc bi sekilde isyeri sakindi bugün sansima oda arkadasim da gorevdeydi normalde kafam bi milyon olur nadir bi gündü benim icin cok şaşkınım bunye alisik degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…