• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım hedefinin yüzde 80 inde mezun olabiliyorsun ♥️ yüzde yüz tamamlama şartı yok
Bu durumda hesaplamama göre 52.5 kiloda mezun olacağım demektir ve alt listeden hedefime artık ne zaman ulaşırsam😂😂52leri görmek bile benim için büyük zevk olacak çünkü 2 senedir görmedim😂😂yarın tartılalım bakalım kaç kilom kalmış olacak🙈🙈

Sinameki varsa dikkatli tüket tatlım ♥️
Notlar güzelmiş :))
Varmis canim sen deyince baktim.ama su ara ihtiyacim var 🙈
Ben de her gün tartılmazsam içim içimi yiyor mesela bugün tartılmasam ve yarın dünden fazla çıksam moralim daha da bozulurdu ve bugün önünü alamazdım😂
Ayni ben. Hergun cikiyorum tartiya bazen gun icinde bile cikiyorum 🤭🤭

Varmis canim sen deyince baktim.ama su ara ihtiyacim var 🙈

Ayni ben. Hergun cikiyorum tartiya bazen gun icinde bile cikiyorum 🤭🤭
Ay yok ben gün içinde çıkmıyorum sadece sabahları o kadar😂ama benim ablam gece yatmadan bile tartılıp sabaha kaç çıkacağını tahmin eden insan😂bi gün gelmiş bana zeynep çok çıktım bugünden artı çıkacağım kesin öf ne yedim ben bu ladar fazla çıkıyorum dedi ve sonraki gün eksi çıktı😂dedim yiyecekain kafayı artık tartılma tartılırsan da bana yazma beni de düşürüyorsun😂😂

Ay yok ben gün içinde çıkmıyorum sadece sabahları o kadar😂ama benim ablam gece yatmadan bile tartılıp sabaha kaç çıkacağını tahmin eden insan😂bi gün gelmiş bana zeynep çok çıktım bugünden artı çıkacağım kesin öf ne yedim ben bu ladar fazla çıkıyorum dedi ve sonraki gün eksi çıktı😂dedim yiyecekain kafayı artık tartılma tartılırsan da bana yazma beni de düşürüyorsun😂😂
Ahahah 😂😂 bana da oldu o aksamdan sabaha 1 kilodan fazlasinin gittiginj bilirim🤭

Haklisin canim. Hele ki bu sene uzun sureki gitmek istiyorum 1-2 aylihina. Cok dikkat etmem lazim. Burda Turk tatlari a hasret kalinca orda saldiriyorum. Ayyy simit mesela. Nasil ozkedim .
Benim kalmak istedigim kilo 65, ama hedefimi 62 yapalim. 3 kilo alip verme kilosu olsun. Galiba ilk hedefim de ya 62idi ya da65
Tmm canım yarın bir bakayım 62 olarak güncelleriz olmadı :) hatta istersen 65 diyelim o rahatlık elimizde olsun sonra 62 ye kadar düşeriz inşallah .. düşerken nasılsa niye çok kilo verdin demiyorlar ama hedefi son anda yükseltemiyoruz kurallar izin vermiyor

Bence olacaksın :sampiyon: sen ozman mı İstanbul'a gidecektin 👀 yoksa 14 Şubat için mi soruyorsun :KK76: :)))))
Yok kaptanım 18 şubatta gitme planım var😂19 şubat cuma o gün de tartıyı verir mezun olurum diye düşünüyorum😂hani mezun olabilecek kiloya geleyim 1 hafta da bonus olsun listede kalışımın diye şey ettiydim😂😂

İyi aksamlar arkadaslar yeme faslini kapattim normalde aksam ogun saatim 7 ama 6 ya cektim bugune ozel 🙃
Biraz yoga yapmayi planliyorum hafif zaten uzerimde sakinlestirici etkisi oluyor dus alip melisa cayimi icip erken uyurum insallah 🥰
Sizlerin persembe planlari nedir?
belmayne belmayne canim senin gunun nasil geçiyor

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım
2017 girişinde hedefini 65 tutmuş ve mezun olmuşsun
Sonraki girişinde hedefini 60 a indirimiş ve ulaşamadan izne ayrılmışsın bu durumda en son hedefin 60 kalmış kayıtlarda eğer istediğin kg 65 ise bence dediğim gibi yapalım yine 65 diyelim 62 63 e kadar inince mezun olalım esneklik payımız olsun bazen mezuniyete 2 3 kg kala mecburen izne ayrılanlar oluyor üzülüyorum izinde gördüğünüz gibi başa bela yaa 🙈

Helloo eve yeni geldim, akşamı 1 bardak ayranla kapattım yaşasın

Acayip bir gündü veeeee arkadaşım sen inceldin baya dedi bana 🙈 2 haftada nasıl yaptın fln dedi günün motivasyonunu aldım tşkk
Söööölememm deseydinnn :KK70:
Akşam yemeği yok mu günü hafif geçirin derken bunu kastetmedim ayol bunlarda ya vuruyor ya öldürüyor :confused:

İyi aksamlar arkadaslar yeme faslini kapattim normalde aksam ogun saatim 7 ama 6 ya cektim bugune ozel 🙃
Biraz yoga yapmayi planliyorum hafif zaten uzerimde sakinlestirici etkisi oluyor dus alip melisa cayimi icip erken uyurum insallah 🥰
Sizlerin persembe planlari nedir?
belmayne belmayne canim senin gunun nasil geçiyor
Harikasınız dostlar 🤩
Yoga aynen iyidir sakinleştirir ödem yapmaz ✌️

Helloo eve yeni geldim, akşamı 1 bardak ayranla kapattım yaşasın

Acayip bir gündü veeeee arkadaşım sen inceldin baya dedi bana 🙈 2 haftada nasıl yaptın fln dedi günün motivasyonunu aldım tşkk
Bu durumdan daha güzel bir şey bilmiyorum😂😂ben de beni en son 57 kiloda gören kuzenlerimle görüşünce onların vereceği tepkiyi merak ediyorum😂😂eğer bir şey demezlerse ben zorla dedirttiricem😂😂

Bu durumdan daha güzel bir şey bilmiyorum😂😂ben de beni en son 57 kiloda gören kuzenlerimle görüşünce onların vereceği tepkiyi merak ediyorum😂😂eğer bir şey demezlerse ben zorla dedirttiricem😂😂
Ahahahha
Nasılım!!!! Eeeee???bide şöyle bakınnnn 🤯 :KK70: fark etmemeleri mümkün değil yaa

Back
X