- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.721
Bu durumda hesaplamama göre 52.5 kiloda mezun olacağım demektir ve alt listeden hedefime artık ne zaman ulaşırsamEvet canım hedefinin yüzde 80 inde mezun olabiliyorsunyüzde yüz tamamlama şartı yok
Varmis canim sen deyince baktim.ama su ara ihtiyacim varSinameki varsa dikkatli tüket tatlım
Notlar güzelmiş :))
Ayni ben. Hergun cikiyorum tartiya bazen gun icinde bile cikiyorumBen de her gün tartılmazsam içim içimi yiyor mesela bugün tartılmasam ve yarın dünden fazla çıksam moralim daha da bozulurdu ve bugün önünü alamazdım
Ay yok ben gün içinde çıkmıyorum sadece sabahları o kadarVarmis canim sen deyince baktim.ama su ara ihtiyacim var
Ayni ben. Hergun cikiyorum tartiya bazen gun icinde bile cikiyorum
AhahahAy yok ben gün içinde çıkmıyorum sadece sabahları o kadarama benim ablam gece yatmadan bile tartılıp sabaha kaç çıkacağını tahmin eden insan bi gün gelmiş bana zeynep çok çıktım bugünden artı çıkacağım kesin öf ne yedim ben bu ladar fazla çıkıyorum dedi ve sonraki gün eksi çıktı dedim yiyecekain kafayı artık tartılma tartılırsan da bana yazma beni de düşürüyorsun
Evet evet benden rahat en az 1.5 gidiyordur yani akşamdan sabahaAhahahbana da oldu o aksamdan sabaha 1 kilodan fazlasinin gittiginj bilirim
Aynen tatlım 52.5 :)Bu durumda hesaplamama göre 52.5 kiloda mezun olacağım demektir ve alt listeden hedefime artık ne zaman ulaşırsam52leri görmek bile benim için büyük zevk olacak çünkü 2 senedir görmedim yarın tartılalım bakalım kaç kilom kalmış olacak
12 şubat cumaya geliyor kaptanım 3 hafta var acaba 52.5 olur muyumAynen tatlım 52.5 :)
Bence olacaksın12 şubat cumaya geliyor kaptanım 3 hafta var acaba 52.5 olur muyum
Çok çılgınsınKaptanım ödül günü ilan ettim kendime tost ve meyve yiyeceğim
Tmm canım yarın bir bakayım 62 olarak güncelleriz olmadı :) hatta istersen 65 diyelim o rahatlık elimizde olsun sonra 62 ye kadar düşeriz inşallah .. düşerken nasılsa niye çok kilo verdin demiyorlar ama hedefi son anda yükseltemiyoruz kurallar izin vermiyorHaklisin canim. Hele ki bu sene uzun sureki gitmek istiyorum 1-2 aylihina. Cok dikkat etmem lazim. Burda Turk tatlari a hasret kalinca orda saldiriyorum. Ayyy simit mesela. Nasil ozkedim .
Benim kalmak istedigim kilo 65, ama hedefimi 62 yapalim. 3 kilo alip verme kilosu olsun. Galiba ilk hedefim de ya 62idi ya da65
Yok kaptanım 18 şubatta gitme planım varBence olacaksınsen ozman mı İstanbul'a gidecektin yoksa 14 Şubat için mi soruyorsun :)))))
Hı hiç bir şekilde tutturamadım iyi miYok kaptanım 18 şubatta gitme planım var19 şubat cuma o gün de tartıyı verir mezun olurum diye düşünüyorum hani mezun olabilecek kiloya geleyim 1 hafta da bonus olsun listede kalışımın diye şey ettiydim
Söööölememm deseydinnnHelloo eve yeni geldim, akşamı 1 bardak ayranla kapattım yaşasın
Acayip bir gündü veeeee arkadaşım sen inceldin baya dedi bana2 haftada nasıl yaptın fln dedi günün motivasyonunu aldım tşkk
Harikasınız dostlarİyi aksamlar arkadaslar yeme faslini kapattim normalde aksam ogun saatim 7 ama 6 ya cektim bugune ozel
Biraz yoga yapmayi planliyorum hafif zaten uzerimde sakinlestirici etkisi oluyor dus alip melisa cayimi icip erken uyurum insallah
Sizlerin persembe planlari nedir?
belmayne canim senin gunun nasil geçiyor
Bu durumdan daha güzel bir şey bilmiyorumHelloo eve yeni geldim, akşamı 1 bardak ayranla kapattım yaşasın
Acayip bir gündü veeeee arkadaşım sen inceldin baya dedi bana2 haftada nasıl yaptın fln dedi günün motivasyonunu aldım tşkk
Günde 2 yi geçmezse sıkıntı olmazda fazlası düzeni bozuyorVarmis canim sen deyince baktim.ama su ara ihtiyacim var
AhahahhaBu durumdan daha güzel bir şey bilmiyorumben de beni en son 57 kiloda gören kuzenlerimle görüşünce onların vereceği tepkiyi merak ediyorum eğer bir şey demezlerse ben zorla dedirttiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?