Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün en son yemeği 14:30da kapattım biraz fazla erken oldu 14:30da yoğurt yiyince acayip uykumu getirdi Sonra dayandım dayandım derken 6da azıcık kestireyim dedim 1 saat kadar. Sonra kalktım kendime geldim vs vs derken saat 8 oldu birşey yemeyeyim dedim artık.

Yarın bayağı eksi göreceksin o zaman kuzum

Yemeği neredeyse 4e doğru kapatmışsın sayılır ama baya az yemişsin sanki ortim

Cok erken olmus canim bi dahakine 5-6 gibi birak cok uzun aclik bazen yemeklere saldirma psikolojisi olusturabiliyor bende oldu bugünlük dayan canim

İnsallah canim benim idealimize ulasana kadar devamke
Yalniz basina gitmek istiyordun hayalinde bile birakmadim

Canim menümüz cok benziyor
Ben de basliyim yogaya yazacagim insallah guzel eksiler görürüz sabah

Haklisin canim. Olur 65 olsun. 67ye gelince dusurekim hedefimi olur mu? Insallah gelirim nisan sonuna kadar. Degilse zaten 68gibi filan mezun olabilirim. Yuzde 80ini verince mezun oluyorduk yanlis hatirlamiyirsam.
Olamıyorsun canım çünkü yarışma başlangıç kilona göre hesap edilecek şuanki kilon hesap dışı maalesef onun üzerinden düşünme

DeryaOnDiet (67/66.4/0.6/%0.90) 546. etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 25 haziran başlangıç kilo 68.7 hedef 60

Yani biz hedefi revize edip 65 desek 65.7 kg de mezun olabileceksin.

**Kilon 67 gelince kural gereği hedefi 60dan 65 e çıkaramıyoruz aradaki fark azaldığı için bunu azalmadan yapmamız lazım istersen yarın yaparız istersen sonraki etaplarda max 69 kg gibi ama unutmayalım ekstra kilo aldığın için 60 hedef zor olur senin için

Eline saglik canim
@ummhnisa tebrikler canim masallah cok guzel analizin

Yeniden hatırlıyoruz kimler neler yapmış herkes aslında çok iyi işler çıkarıyor bireysel diyetlerde bu başarı çok nadir
Gerçekten emnis ya ben neden o zamanki gibi olamıyorum birşeyler söyleyin bana
Canım biz ne söylersek söyleyelim iş senin beyninde bitiyor
Sen çok güzel bir kızsın su gibisin ama aynada vucudunu beğenmekte ayrı bir özgüven giydiğini yakıştırmak e birde ileride çoluk cocuk doğum vs olur ise inan işler iyice zor olacak şimdi zor geliyor ise ozman daha da zor gelecek hep bahanelere açık olacaksın o yüzden yol yakınken yükleri hafiflet sonrası zor inan abla tavsiyesi

Saat 12.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık

Saat 15.30
5 adet çiğ badem
5 adet kaju

Saat 19.00
4 parça brokoli
2 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor
11 bin 800 adım
DeryaOnDiet
Menu de spor ds persembeye yakisir olmus ortim
Gayet guzel menu, afiyet olsun canim. 1 kasik makarnayla kalsak keske hep

Tabii aksam olnayinca az olmus biraz. Ama sekizden sonra yememen daha iyi olmus yarina iyi bir eksi gelmesi dilegiyle

İnşallah canım
Yoga nın linkini bana da gönderir misin. Yapabilir miyim bilmiyorum ama merak ettim
Tabi ki canim youtube yoga for cure sayfasi sirt icin pcos icin bir suru seri var bi incele canim yapmasi cok zor degil az once 50 dk yaptim son 10 dksi meditasyon kiz diyo ki clear your mind lolis geldi kucagima oturdu hirliyo gel de odaklan
Sayfa bu canimcim

Aa bilmiyordum canim. Madem en cok 65.7 de mezun olabiliyorum. O zaman tabii yapabilirsak 65 yapalim. Suanda 65e bile cok uzagim. Cok iyi dusundum kaptancim sagol

Benim de bu 2. Ayim gecikmede sabah randevu alayim kadin hastaliklarindan dedim ama randevu alınmıyormuş. Hastaneye de randevusuz gidip su pandemide beklemek akil isi degil napcam bilmiyorum.
Mevsimlerin tepetaklak olmasına bağladım ben komşularım da benzer gecikmeyi yaşadı hep.İnsallah doktorluk bir şey yoktur
Aynen ortim bende birkac gun haslanmis yumurta gormek istemiyorummm
Ben deeeeeeee
Ben de görmek istemiyorum valla yarına tost yapacağım 1 haftadır karbonhidrat tüketmiyordum
Ben de ben de ben de
Persembe

12.30
Yulafli peynirli omlet

Ara
Form cayi
1 bardak ayran

17.30
Tavuklu salata
1 bardak ayran

20.30da 2 kasik sütle nescafe icecegim

Su 3lt
spor 4809 adim(tablo bos kalmasin )

Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Evet adımlarını artirsan ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…