Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Malesef regl oldum cok agrim var karnim dvul gibi form ve bitki cayi icicem yemek yemedim hala yemekte istemiyorum bi tiksinclik geldi bgun yemj gormek istemiyorum kefir icsem sisirirmi beni acaba
Gecmis olsun canim kefir icme bugun yarin icersin iyice sisirir ödem icin ilik limonlu su ya da yesilcay gibi seyler icsen daha iyi

Oyyyy
Ben 2 yil once 73lere inmistim o zman buna benzer yapiyordum ustum kac gr hesapliyordum. Sonra gun icinde fazla cikarsam hic bir sey yemiyordum.hayati zindan etmiatim kendime
Ya hayati zindan etmek degilde cok skildim aslinda gecen sene eylul gibi 70 lerdeydim ben surekli hamile kal dogur kilolari ver tekrar hamile kal dogur kilolari ver sonra skl birak tekrar kilo ver ve simdi yine bu durumdayim artik gercekten cok skldim bu son diyorum kendime bidaha bunu yapmicam zayiflayip bole kalicam eger kilo alirsamda yapicak bisey yok ole kalicam artik beni taniyan herkes yinemi diyet diyolar biktim
Gecmis olsun canim kefir icme bugun yarin icersin iyice sisirir ödem icin ilik limonlu su ya da yesilcay gibi seyler icsen daha iyi
Tamam canım kefirin sisiricegini bilmiyodum iyiki sordum demin sadece kucuk armut yedim uzerine su ictim form cayi icicem simdi sonrada yesil cay icerim yarina insallah hepimiz hedefledigimiz kiloda geliriz

Emoticons

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ
ummhnisa

Yarışma başlangıç:05.11.20
Başlangıç kg:85 hedef kg :72,3

ETAP SONUÇLARI

701.etap: (83,8/83,5/0,3/%0,358)
702.etap: (83,5/83/0,5/%0,599)
703.etap: (83/82,3/0,7/%0,843)
704.etap : (82,3/81.5/0,8/%0,972)
705.etap : (81.5/81/0,5/%0,613)
706.etap : (81/79,8/1,2/%1,481)
707.etap : (79,8/79,7/0,1/%0,125)
708.etap: (79,7/79,3/0,4/%0,502)
709.etap : (79,3/78,4/0,9/%1,135)

==> Toplam verilen kg 6,6 <==

MENÜ UYUMLULUK
25 Aralık 1 ocak haftasında tüm hafta eksiksiz menü paylaşılmıştır
1 8 ocak haftasında haftasında tüm hafta eksiksiz menü paylaşılmıştır
8 15 Ocak haftasında tüm hafta eksiksiz menü paylaşılmıştır

SPOR TABLOSU
25- 31 Aralık haftasında haftanın 5 günü spor yapılmıştır ortalama puan 74
01-07 0cak haftasında haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 98
08-14 Ocak haftasında haftanın 5 günü spor yapılmış ortalama puan 170

ÖZET : Sevgili ummhnisa zaten tahmin ediyordum ama insan yinede unutuyor geçmiş etapları ne kadar başarılı bir geçmiş başlangıçtan bu yana bırakın + gelmeyi sabit kilo bile gelmemişsin verdiğin özveri,disiplin ve takım arkadaşlığın için çok çok teşekkür ederiz.
Hiç bir başarının tesadüf olmadığını bu rapor ile görmüş olduk haftanın en az 5 6 günü spor, her gün eksiksiz yazılan menü ve gelsin eksiler
Kısa zamanda hedefine ulaşacağından eminim canım iyiki bizimlesin teşekkür ederiz

Eline saglik canim
ummhnisa tebrikler canim masallah cok guzel analizin

Ayynen beni anlattınher kıyafetimin gramını bilirim ama önceki senelerde akşam ve sabah arasında en az 1kg.fark olurdu ona göre sabah kaç çıkacağımı bilirdim şimdi en fazla 700gr eksiliyor. Yaşlanıyorum bayazaten memleketten döneyim adamakıllı bir diyetisyene gideceğim gramla yemeye başlayacağım inşallah

Bu elbiseler harikaaaa :)) Hemen bakasım geldi

Tebrik ederim ummhnisa

Kahvaltı
5 form bisküvi(işe geç kalınca ofiste ne varsa onu yedim)
Ananaslı çay

Ara sade kahve

Öğle
1 tabak sıyırmak kabak yemeği

Ara sade kahve, çay, 5 form bisküvi

Akşam
1 bardak ayran
Hıc birsey yememişsin gene canım. Dikkat et hasta olma.

Aynen canim ben hâlâ aynadaki kendimden memnun degilim ama ilk hallere gore fark tabi ki belli oluyo
Ya olmaz mı canım. Seninki başarı hikayesi gerçekten. Ama işte insan alışıyor hemen görüntüsüne ve daha fazlasını istiyor. İnşallah hedefimize ulaşınca mutlu oluruz görüntümüzden
Gidelim kızz kim tutar bizi.
Sevindim sakin bir gün olmasına canım. Yarın da öyle olsun inşallah

Kaptancığım ellerine sağlık. Ne kadar motive edici oluyor şu analizler ya
ummhnisa tebrik edrim canım. Azmin daim olsun inşallah

Tamam canim, haklisin. onceden ilk hamilelikten sonra da de 65le mezun olmustum zaten. Olur, 65 olsun

Haklisin canim. Olur 65 olsun. 67ye gelince dusurekim hedefimi olur mu? Insallah gelirim nisan sonuna kadar. Degilse zaten 68gibi filan mezun olabilirim. Yuzde 80ini verince mezun oluyorduk yanlis hatirlamiyirsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…