• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu durumdan daha güzel bir şey bilmiyorum😂😂ben de beni en son 57 kiloda gören kuzenlerimle görüşünce onların vereceği tepkiyi merak ediyorum😂😂eğer bir şey demezlerse ben zorla dedirttiricem😂😂
Bizim isyerinde cay ocaginda calisan ablamiz korona dolayisiyla genel mudurluk talimatiyla artik gelmiyor 2-3 aydir beni gormuyordu dun ziyarete geldi taniyamadim canim masallah ne guzel olmussun diyo 😍

Söööölememm deseydinnn :KK70:
Akşam yemeği yok mu günü hafif geçirin derken bunu kastetmedim ayol bunlarda ya vuruyor ya öldürüyor :confused:
Aç değilim 👀 ayran baya doyurucu geldi 😬😬
Valla ben söylemesem de onların ikram ettiklerini reddettiğimi çok iyi biliyorlar 😂 paso yiyor bu insanlar sjjsjs bugün lahmacun, cips ve kurabiye teklif ettiler hepsine red..🙏🏻

Vay öyle tedavi edici yönleri mi var
Hiç yapmadım yoga ben çok cahilim bu konuda :)
Estağfurullah canim iste basta boyle bir dert olunca her yola basvurdum 🤭
Zaten yoga olarak onu yapiyorum sadece canim illaki faydasi oluyordur gecen ilacsiz olmustum insallah bi daha olurum 🤲🏻

Sabah bir günaydın deyip kayboldum ya🤭
Yoğun bir gündü 🥴
Asıl listede menü belirtme zorunlulugu vardı sanırım, alt listede olunca sadece tartı yeterli olur mu kaptanm ve o şekilde mezun üye olabiliyor muyum ?

Çok şükür çok almadım şükür ki 🤭 sanırım alt listeden devam edicem şekoşum bu arada giden digerleri dönmedi mi?

AA ayipsin kuzum gelirim hunharca tarhana yiriiz🤣

🙈gelesimm gelmiyooor doymadım yemelere şarkısını armağan ediyorum sana kaptanm🤣 kızlar slim fit farkettim valla vermişler 😍
Kuzum henüz bir kilo artıdayken dön geri. Biz de sana Tarkan dan dön bebeğimi yolluyoruz 😂😂
Ben de bu ara cok calisamiyorum.aksamlari ara ara bakmaya calisiyorum ama yeterli degil malesef 🙄
Sen senin alan tercümanlıktı değil mi canım. Allah kolaylık versin cümlemize şu sınavlardan 🥴
Cok guzel menun canim 🥰
Adimin da sahane canim zaten bi birinci olamıyoruz senle ortiler olarak ben birakcam artik challenge i 😂😂
Olsun derece yaptık 😂😂
Gene bu saate kaldim 👀 zaten tartiyi da camdan aşağı atmamak icin tutuyorum kendimi sinir katsayim artiyor ayni sayilari goruyorum sürekli 🤬
Yarin multi teyakkuzda olcam insallah hayirlisi
Biz bu hafta ortiler olarak tatlişko gramlar vereceğiz galiba 🤭🤭
Yok kuzum sen yine de atma tartıyı. Beni cuma sabahı şaşırtmışlığı çok vardır kendisinin. Hedefe varınca meydan ateşinde yaparız 😂😂😂
İyi aksamlar arkadaslar yeme faslini kapattim normalde aksam ogun saatim 7 ama 6 ya cektim bugune ozel 🙃
Biraz yoga yapmayi planliyorum hafif zaten uzerimde sakinlestirici etkisi oluyor dus alip melisa cayimi icip erken uyurum insallah 🥰
Sizlerin persembe planlari nedir?
belmayne belmayne canim senin gunun nasil geçiyor
Ben de 17.30 da kapattım yeme faslını canım. Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Tez danışmanımla da görüşmem vardı. Zaten ömrümün yarısı oyunla geçiyor 😭 Günün nasıl geçtiğini anlamadım valla. Bana da yoga lazım. Ama Tibet'te bir dağın başında ve yalnız😂😂 Tabi önce kalkıp oğlumun istediği kırabiyeyi yapmam lazım 🥴🥴

Şöyle düşün başlamasan hala eskisi gibi olacaktın ve bir amacın olmayacaktı🙈🙈memnun olmayabilirsin ama memnun olacağın vücuda kavuşmana az kaldııı😍😍
Aynen canim benim inanmak ve baslamak ilk adim sonrasi kolay 🥳
İdeal kiloya ininceye kadar ben oldum ya böyle dememeli insan zaten 👍

Dün paylasim yapamadim. Onceki gun regl basladi yarin sanirim biraz kg fazlam olabilir. Her seyi beklerim sahsen. Dun kefir yaptim artik duzenli kefir icecegim. Su an dolapta var ama yarin kg fazla cikmasin diye icemiyorum. Arzum shake aldim yarin gelir sanirim. Yesillik hic tuketemiyorum bari iceyim dedim

Aynen canim dikkat ederim bugun dengelemek icin salata yidim sadece
Süpersin cnim bende regl oldum ogleden sonra nasil sistim ve cok agrim var kivraniyorum resmen 40. Gunde oldum🙈 ilac ictim yarina bgunku kilomda ciksam o bile yetr 🙈
Varmis canim sen deyince baktim.ama su ara ihtiyacim var 🙈

Ayni ben. Hergun cikiyorum tartiya bazen gun icinde bile cikiyorum 🤭🤭
Ayy ben kendimi anlatsm gulersiniz😂 her sabah wc den sonra ciplak tartilirim bide ustumu giyer ole tartilirim ki gun icinde surekli ustumu cikarmiyim diye gun icinde her wc ye gitmemde ustumle tartilir kac gr fazla ciktigimi hesap ederim 1 kilodan fazla cikarsa bilirimki bunun 200 300 gr sabaha bende kalacak hemn bi form cay icerim gece gunduz farketmez yada aksam yemeginden once tartildim fazla cikarsam az yerim😂😂 yemkten sonra tekrar tartilirim simdi bu kadr ciktim 2 saat sonra wcye gitsem bi 500 de ordan gider kafadan sabah kiloda olurum derim ve %80 hakli cikarim😂😂😂 yani bu köyün tartı delisi benim :confused::halay:

Malesef regl oldum cok agrim var karnim dvul gibi form ve bitki cayi icicem yemek yemedim hala yemekte istemiyorum bi tiksinclik geldi bgun yemj gormek istemiyorum kefir icsem sisirirmi beni acaba 🤔

Süpersin cnim bende regl oldum ogleden sonra nasil sistim ve cok agrim var kivraniyorum resmen 40. Gunde oldum🙈 ilac ictim yarina bgunku kilomda ciksam o bile yetr 🙈

Ayy ben kendimi anlatsm gulersiniz😂 her sabah wc den sonra ciplak tartilirim bide ustumu giyer ole tartilirim ki gun icinde surekli ustumu cikarmiyim diye gun icinde her wc ye gitmemde ustumle tartilir kac gr fazla ciktigimi hesap ederim 1 kilodan fazla cikarsa bilirimki bunun 200 300 gr sabaha bende kalacak hemn bi form cay icerim gece gunduz farketmez yada aksam yemeginden once tartildim fazla cikarsam az yerim😂😂 yemkten sonra tekrar tartilirim simdi bu kadr ciktim 2 saat sonra wcye gitsem bi 500 de ordan gider kafadan sabah kiloda olurum derim ve %80 hakli cikarim😂😂😂 yani bu köyün tartı delisi benim :confused::halay:
Oyyyy 😂😂😂🏆🏆🏆
Ben 2 yil once 73lere inmistim o zman buna benzer yapiyordum ustum kac gr hesapliyordum. Sonra gun icinde fazla cikarsam hic bir sey yemiyordum.hayati zindan etmiatim kendime 🤦‍♀️🤦‍♀️

Biz bu hafta ortiler olarak tatlişko gramlar vereceğiz galiba 🤭🤭
Yok kuzum sen yine de atma tartıyı. Beni cuma sabahı şaşırtmışlığı çok vardır kendisinin. Hedefe varınca meydan ateşinde yaparız 😂😂😂
İnsallah sasiirtir bizi yarina balim teyakkuz halim ise yarasin 😂
Ben de 17.30 da kapattım yeme faslını canım. Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Tez danışmanımla da görüşmem vardı. Zaten ömrümün yarısı oyunla geçiyor 😭 Günün nasıl geçtiğini anlamadım valla. Bana da yoga lazım. Ama Tibet'te bir dağın başında ve yalnız😂😂 Tabi önce kalkıp oğlumun istediği kırabiyeyi yapmam lazım 🥴🥴
Oy canim ya Allah kolaylik versin. Temizlik, tez ve oyun kelimelerini ayni cumlede gorunce icime afakanlar basti 😂
Gidek mi Tibete 🙃
Benim cok ilginc bi sekilde isyeri sakindi bugün sansima oda arkadasim da gorevdeydi normalde kafam bi milyon olur nadir bi gündü benim icin cok şaşkınım bunye alisik degil 👀

Back
X