Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok artık her yarışmada sonuna kadar bezmem yürürüm birinci olmak için, en son 16 binle olmayınca bugün bırakmıştım

Cherry Mom canım spor puanını hesaplarken adımdan 4000 i cikar olur mu? O da içinde,saatimdeki rakamı gondermistim

İsten gelip leslie yapan kedi annesi de can midir
Bekarim canim ben
Allahim nasil bir patavatsizliktir bu ben neden ole hatrladim yada nerden cikardim bilmiyorum ama kedi anasinada olar
Ah evet sorma yaa illa bir sp ile şoklanacak vücut. Bana protein yarıyor başka türlü de gitmiyor
Ayniyiz canim ya senin kan grubun neydi
El insaff ya ben demedim mi size bizede acıyin okadr yurumeyin diye 13 bin nedir arkadas
S Suskunhanim canim espirik yapiyorum tebrik ederim

He tamam canım hatırladım. Allah zihin açıklığı versin. Benim de YÖKdil var ama şimdilik hiç çalışamıyorum
Ben de bu ara cok calisamiyorum.aksamlari ara ara bakmaya calisiyorum ama yeterli degil malesef

Gözüm üstünde Naaaazz. Menüne ekleme olmazsa harika bu hafta bakalım ne kadar gidecek
Ağzıma fermuar çektim kaynanam yemekleri yapıyor canım kalıyor bnmde
Düzelir inşallah canım uyku herşeyin temeli çünkü
Afyon'da kim var ailen mi ? Ben artık rutin ev temizliğine ekstra bir iş daha eklesem belim ağrıyor şimdiden iyi yolculuklar canım
Afyonda ben varım dicem olmayacak
Bacımla buluşma noktamız annemler afyonda bende gölcükteyim buluşma için tatilleri bekliyoruz

0 pozitif. Şeyda Coşkun’dan duymuştum bende 0’lar protein ağırlıklı beslenmeliymiş. Gerçekten de oldum olası bana protein yarar
Senin kan grubun da 0’dır muhtemelen!

Ne yapmaya çalıştığını anlasam
Menü yazmak çok mu zor kuzum niye istemedin ki anlamadım
Alt listede mezun olamazsın asıl liste yarışma listesine girmen lazım
Yok istemiyorum açıkçası Esra kaptanim ben karışık besleniyorum tabi daha dikkatli haliyle ama buraya uygun degil o yüzden böyle düşündüm o zaman bı karar vereyim konuşuruz

Cok guzel menun canim
Adimin da sahane canim zaten bi birinci olamıyoruz senle ortiler olarak ben birakcam artik challenge i

Yok istemiyorum açıkçası Esra kaptanim ben karışık besleniyorum tabi daha dikkatli haliyle ama buraya uygun degil o yüzden böyle düşündüm o zaman bı karar vereyim konuşuruz
Aysunum buraya uygun değil derken kalorili seyler oluyo diye mi insanlarin cani çekmesin diye mi elestiri alirim diye mi valla ben de anlamadım
Kuzu her zaman yaziyodun simdi ne degisti ay zaten surda ne kaldi mezuniyetine azicik bisey yaz o ara menü azcik da dikkat et kalorili seylere bitti gitti balim

Ben yuruyusden sonra bayilmisim resmen bugun baska hic bisey yapamadim cocuklari uyuttum siparislerimi tamamlamam lazim oyuzden bugunluk bu kadar yarina insallah
M miraysu_ ortim senin sesin cikmadi napiosun bakim

Napim canim uyumadan gireyim bakayim dedim. Kosturmacayla geciyor gunler. Internetten bi kazak siparis etmistim s beden cok hos kazak ama bana olmadi. Onumuzdeki ay olur insallah :)

Hepsi kuzuu yani daha doğrusu ortalama bı menüm var ama gene de uygun değil. neyse bı emin olayim net döneceğim güzel bayanlar

Afiyet olsun canım, yine güzel bir menü ve spora bir bölge daha eklenmiş tebrikler.
Şu başlık kısımlarını ayrı ayrı bold ile yazman da ayrıca takdire şayan tertip düzen filan başak mısın acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…