- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.581
Gercek gezme gurmeleri bilir İkea gezmek rafine bi zevktirOyy oy sallayalım istanbulu.
Gezmenin g sini duyunca içim kıpır kıpır oluyor. Cuma bazı ihtiyaçlar için ikea ya gideceğiz. Nasıl hasret kaldıysam gezmeye Bi heyecan yaptım eşim dalga geçiyor
İkea ya gitmek düğüne kınaya nişana gitmekten daha keyifliOyy oy sallayalım istanbulu.
Gezmenin g sini duyunca içim kıpır kıpır oluyor. Cuma bazı ihtiyaçlar için ikea ya gideceğiz. Nasıl hasret kaldıysam gezmeye Bi heyecan yaptım eşim dalga geçiyorDüğüne gidiyormuş gibi plan yapıyorum
Tabii tabiiiGercek gezme gurmeleri bilir İkea gezmek rafine bi zevktir
Super canim benim icin de gez
Ay tamamİkea ya gitmek düğüne kınaya nişana gitmekten daha keyiflisana hak veriyorum en güzel elbiselerini giy ve git
Ay inşallah ben öyle çok çok veremiorm artık ,yaş kemale eriyor galibaSeni köftehor senivalla harikasınn S Suskunhanim cimmmm❤ eminim cumaya güzel katkısı olacak tebrikler bizden 1 adet kazandınız
En güzel çağındasın deme öyleAy inşallah ben öyle çok çok veremiorm artık ,yaş kemale eriyor galiba
Düzelir inşallah canım uyku herşeyin temeli çünküŞimdi menümü yazayım diye girmiştim ki mesajını gördüm canım. Benim uyku problemim uzun zamandır var canım biraz düzene girer gibi olmuştu ama yine gitti. Kahve herzaman içmiyorum çayı da hep sabah içiyorum . En kötüsü de uykusuz kalınca migrenim atağa geçiyor.
Yarın afyon a yola çıkıcam bugün hem temizlik hem yemek işlerini hallettim. Bide çamaşırlarla valizi de hallettim. Belim çok fena ağrıdı yorulmuşum kaptanım
Pardon sen zaten tığ gibiydin. Kendimle karıştırdım sjsjshahEn güzel çağındasın deme öylegöreceksin 2 günde 1 4000 zıp yap tığ gibi olursun
Oldu evet
Atacağım son adımlarım çocuk uyuttumHuu huuu son 20dk kizlar yine az adim geldi
Whatsapptan kopyala yapistir yaptim gene cikmiyo operada da chrome da daOldu evet
Ne dersi çalışıyorsun canım.Yaaa cok konusmussunuz yine kacirmisim hangi birini okuyayim.ders calisiyorum
Mantıklı ama kızım varken imkansız, o da tüm gün çıkmaz tramboline ben başlayınca kıymete binerEn güzel çağındasın deme öylegöreceksin 2 günde 1 4000 zıp yap tığ gibi olursun
Tığ gibi olsaaammm listede ne işim var ah ahPardon sen zaten tığ gibiydin. Kendimle karıştırdım sjsjshah
Buyrun benim
Asıl listede menü belirtme zorunlulugu vardı sanırım, alt listede olunca sadece tartı yeterli olur mu kaptanm ve o şekilde mezun üye olabiliyor muyum ?Asıl listeye mi alt listeye mi canım
Çok şükür çok almadım şükür kiAysunum bi kilodan bişey olmaz :) verir gidersin balım ne zaman dönmeyi düşünüyosun
sağol balım bu ara biraz durdu ama gidecek gene inşallah
AA ayipsin kuzum gelirim hunharca tarhana yiriizHoş geldin kuzum. Dön artık yahu. Tarhana yalnız içilmiyor
Canım aslında o sinir hali geldiğinde hiç bastırma. Siniri göndermeye çalışma aksine o duygunun içinde kal. O an çok sinirli olduğunu kabul et ve neyin tetiklediğini bulmaya çalış. Kendine kızma. Muhakkak vardır bir sebebi. Belli ki daralmışsın. Sinir genellikle alan işgali anlamına gelir. Sana ait bir alanın vaktin yokmuş gibi hissediyor olabilirsin. Belki işine yarar canım bu söylediklerim. Ama derin mevzular farkındayım
Teşekkür ederim kuzucum. Arada kahvenin yanına böyle sağlıklı atıştırmalık ekliyorum. Hem keyifli oluyor hem doyurucu. Söylemesi ayıptır kurabiye de pek güzel olmuş
Yav o yüzde 4 ler nedir allasen. Nasıl yapıyorlar onu. Sonra geri gelmiyor mu o kilolar. Aklımda deli sorular
Oh masallah sana canım
Bu mesajı saat 6 da görmem ve heveslenmem
İyiyim bende canım biz bıraktığın gibiyiz yani ben öyleyim kızlar biraz daha slim fit
Bekliyoruz zaman daralıyor
Ne yapmaya çalıştığını anlasamAsıl listede menü belirtme zorunlulugu vardı sanırım, alt listede olunca sadece tartı yeterli olur mu kaptanm ve o şekilde mezun üye olabiliyor muyum ?
Yds canimNe dersi çalışıyorsun canım.
He tamam canım hatırladım. Allah zihin açıklığı versin. Benim de YÖKdil var ama şimdilik hiç çalışamıyorumYds canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?