Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyy oy sallayalım istanbulu.
Gezmenin g sini duyunca içim kıpır kıpır oluyor. Cuma bazı ihtiyaçlar için ikea ya gideceğiz. Nasıl hasret kaldıysam gezmeye Bi heyecan yaptım eşim dalga geçiyor
Gercek gezme gurmeleri bilir İkea gezmek rafine bi zevktir
Super canim benim icin de gez

İkea ya gitmek düğüne kınaya nişana gitmekten daha keyifli sana hak veriyorum en güzel elbiselerini giy ve git

Düzelir inşallah canım uyku herşeyin temeli çünkü
Afyon'da kim var ailen mi ? Ben artık rutin ev temizliğine ekstra bir iş daha eklesem belim ağrıyor şimdiden iyi yolculuklar canım

Asıl listeye mi alt listeye mi canım
Asıl listede menü belirtme zorunlulugu vardı sanırım, alt listede olunca sadece tartı yeterli olur mu kaptanm ve o şekilde mezun üye olabiliyor muyum ?
Aysunum bi kilodan bişey olmaz :) verir gidersin balım ne zaman dönmeyi düşünüyosun

sağol balım bu ara biraz durdu ama gidecek gene inşallah
Çok şükür çok almadım şükür ki sanırım alt listeden devam edicem şekoşum bu arada giden digerleri dönmedi mi?
AA ayipsin kuzum gelirim hunharca tarhana yiriiz
İyiyim bende canım biz bıraktığın gibiyiz yani ben öyleyim kızlar biraz daha slim fit
Bekliyoruz zaman daralıyor
gelesimm gelmiyooor doymadım yemelere şarkısını armağan ediyorum sana kaptanm kızlar slim fit farkettim valla vermişler

Asıl listede menü belirtme zorunlulugu vardı sanırım, alt listede olunca sadece tartı yeterli olur mu kaptanm ve o şekilde mezun üye olabiliyor muyum ?
Ne yapmaya çalıştığını anlasam
Menü yazmak çok mu zor kuzum niye istemedin ki anlamadım
Alt listede mezun olamazsın asıl liste yarışma listesine girmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…