- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.561
Ben bitirdim zıp işini,soda içiyorum şimdiResmen duygularımla oynandı sjshsh S Suskunhanim sana da gün yüzü doğdu hadi iyisinkaç bin zıpladın merak ediyorum
Ay gel kuzum. Kızlar gecesi yapar alemlere akarızOrtimm yasaklar bitsin bulusucaz insallahh
Umut tacirligine devam ediyorumyok gercekten ben gelirim istanbula
Ortiler su koyverdi deseneCanim ben de ziplayamiyorum twist hareketi yaparken burkuldu bi kere o yuzden im off
Ay balim gelirim bakAy gel kuzum. Kızlar gecesi yapar alemlere akarız
Ortiler su koyverdi desene
Canım sen baya düzen oturttun gördüğüm kadarıyla. Çok güzel maşallah20.01.2021
Sabah 09:30
Peynirli maydanozlu 2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates, Salatalık,Maydanoz
2 dilim ekmek
Ara 16:00
1 küçük muz
Akşam 19.00
4 köfteli patlıcan kebap (fırında yağsız)
1 kase yoğurt
1,5 dilim ekmek
Ara 21:30
1 sade türk kahvesi
Su: Henüz 1,5 lt oldu yarım litre daha içip 2 lt yaparım
Spor: 1500 adım (markete gidip geldim sadece)
30x2 bacak hareketleri
25x4 bacak hareketleri
25x1 kol hareketleri
Yatmadan öncede biraz spor yapıcam ama yarınki menüde yazarım o sporuda
Cherry Mom @_Reyyan @Pain Killer
Ben plan yapmaya başladım bileAy balim gelirim bak
Zipzip benim kiloda daha zor balim biz iki orti pasa pasa walk challengeimiza katiliriz
Kuzu istanbulu coook ozledim 5 senem gecti heryerini gezerikBen plan yapmaya başladım bile
Evet yemekleri düzene oturttum ama uykuyu henüz tam yapamadım yavaş yavaş düzeltiyorum. Eskiden akşam 5te uyanıp sabah 7-8de uyurdum. Şimdi ise akşam 11-12 gibi uyuyorum ama gece 3,5-4 gibi uyanıyorum sabah uyumuyorum 12de yatıyorum uykusuz kalmamak için 3-4 gibi uyanıyorum. Bu öğle uykusunuda yavaş yavaş azaltıyorum böyle böyle düzelecek inşallah :)Canım sen baya düzen oturttun gördüğüm kadarıyla. Çok güzel maşallah
12:00
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim esmer ekmek
4 çeri domates
17:30
1 büyük kase salata
3-4 kaşık yoğurt
1 hurma
1 saate kadar sitlü kahve içeceğim
Su:1.5 litre
Spor:80 dk eliptik ( 2 ayrı turda tamamlandı) + 7200 adım
muhursuzpusula
Ballar S Suskunhanim
Ay arada kaynatmışım yine yazmadı bu kız diyordumGünaydın kaptanım dün hastane işim vardı hem diyetisyene hemde diğer değerlerim için Dahiliye ye gittim. Çocukları da arkadaşıma bırakmıştım. Çocukları bırak hastaneye git gel geri çocukları topla dersleri falan derken giremedim. Birde biraz uyku problemim var bu hafta gece 3 de kalkıp oturuyorum. Menüm de o sıra aklıma geldi de hemen yazdım
Ben de tartı kullanmadığım zaman limitleri aştığımı farkettiğimden beri kullanıyorum. Bence özellikle duraklama zamanlarında ölçerek yemek çok mantıklı.Bugün protein günü yaptın galiba canım.çok güzel. Uykuusuzluğuna çok üzüldüm. Seni en iyi ben anlarım benim de uykusuz bir haftam
Kalori hesaplayamıyorumşöyle kabaca bi kaç karbonhidrat kaç ptotein yemişim onlara bakıyorum. Abur cubur yemediysem kendimi kârda sayıyorum.
Kalori hesaplamakiçin hep gr ölçüsü veriyorlar. Mutfak terazim yok, onsuz da gramları hesaplayamıyorum. kullanıyor musunuz, gerçekten gerekli mi faydası olur mu. Pahalı bi şey de değil aslında ama evi doldurmayım diye almadım şimdiye kadar. Tavsiye ederseniz alayım
Oluuur benden farketmez karışıklık olmasın direkt menüme eklerimBallar S Suskunhanim
Hakem namaria olursa çarşı buralarda karışır
Zaten milletin kafası karıştı sporda beni walkta nikiyi siz zıpta namaria yı yeni başlayan zıpta nikiyi etiket yaparsakkk herkes ortaya karışık birbirini etiketler dururnamariayı zıpzıp işine bence hiç sokmayalım kafalarda öyle kalmasın derim benim
Ah evet sorma yaa illa bir sp ile şoklanacak vücut. Bana protein yarıyor başka türlü de gitmiyorKarabugdayli tarifi o yapio evet ama gerisi uydurmasyon
Sende benim gibi saf protein yapmadan kilo veremeyenlerdenmisin?
Ben 2 haftadir hafta sonlari tam saf protein yapiyorum 1 kilo rahat gidiyo ama diger gunler cok az
Canim menun baya az olmus ve sen bu menuyle 15 bin adim nasil attin yahucidden tek seferdemi yuruyosun bu kadr bide kac saat suruyo 15 bin adim atmak hayatimda gunde okadr adim atmamisimdir masallah sana
Yok yahu motivasyonum falan gitmedi bu aralar çok yoruldum sadece
Şimdi menümü yazayım diye girmiştim ki mesajını gördüm canım. Benim uyku problemim uzun zamandır var canım biraz düzene girer gibi olmuştu ama yine gitti. Kahve herzaman içmiyorum çayı da hep sabah içiyorum . En kötüsü de uykusuz kalınca migrenim atağa geçiyor.Ay arada kaynatmışım yine yazmadı bu kız diyordum
Uyku problemi niye oldu acaba canım gün içinde çok mu çay kahve oluyor ? Birde yeşil çayda uyku açar onuda erken saatte içmek gerek
Gözüm üstünde Naaaazz. Menüne ekleme olmazsa harika bu hafta bakalım ne kadar gidecek kilocuklardanİyi akşamlar
10.00
1yumurta
3dilim sucuk
Yarım dilim tb ekmek
15.00
1fincan yeşil çay
18.00
Yarım porsiyon kavurma
3yk pilav
2lt su
3000 adım
Cherry Mom
ummhnisa
Tamamdır kaptanBallar S Suskunhanim
Hakem namaria olursa çarşı buralarda karışır
Zaten milletin kafası karıştı sporda beni walkta nikiyi siz zıpta namaria yı yeni başlayan zıpta nikiyi etiket yaparsakkk herkes ortaya karışık birbirini etiketler dururnamariayı zıpzıp işine bence hiç sokmayalım kafalarda öyle kalmasın derim benim
Süpersin canım,yürüyüş sonrası olmasa daha çok yapardın eminim20.01.2021
Kahvaltı
Domates
1 kuru incir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dal tere
Ara sade kahve, ananaslı çay
Öğle 3 kepçe mercimek çorbası
Ara 1 elma, 5 tane form çubuk, sade kahve, siyah çay
Akşam
4 yk mantar sote
Namaria Kahvesi
Su 3 lt veya fazlası
Spor 2000 zıp 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan @Zeze34 S Suskunhanim
Bugün az yedim ama bundan sonra böyle yapıp süreci hizlandirma kararı aldım
4000 zıp im varTempus
Adimim var ama biraz daha olur diye yazmıyorum
800 puanCherry Mom @Nikinik @_Reyyan
Yürüyüş fena yordu sjsbsjjsSüpersin canım,yürüyüş sonrası olmasa daha çok yapardın eminim
Oyy oy sallayalım istanbulu.Kuzu istanbulu coook ozledim 5 senem gecti heryerini gezerik
Çok doğru canım. Kiloda büyük etkisi var. Çok güzel yapmışsın yavaş yavaş düzeni değiştirmekle. Çaktırmadan yola sokarsın sen o uykuyuEvet yemekleri düzene oturttum ama uykuyu henüz tam yapamadım yavaş yavaş düzeltiyorum. Eskiden akşam 5te uyanıp sabah 7-8de uyurdum. Şimdi ise akşam 11-12 gibi uyuyorum ama gece 3,5-4 gibi uyanıyorum sabah uyumuyorum 12de yatıyorum uykusuz kalmamak için 3-4 gibi uyanıyorum. Bu öğle uykusunuda yavaş yavaş azaltıyorum böyle böyle düzelecek inşallah :)
Kilo vermemde çünkü gerçekten uyku düzenininde çok ama çok önemi var farkındayım, tartıda bile sabah dahi tartılsam doğru çıkmayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?