Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sen baya düzen oturttun gördüğüm kadarıyla. Çok güzel maşallah

Canım sen baya düzen oturttun gördüğüm kadarıyla. Çok güzel maşallah
Evet yemekleri düzene oturttum ama uykuyu henüz tam yapamadım yavaş yavaş düzeltiyorum. Eskiden akşam 5te uyanıp sabah 7-8de uyurdum. Şimdi ise akşam 11-12 gibi uyuyorum ama gece 3,5-4 gibi uyanıyorum sabah uyumuyorum 12de yatıyorum uykusuz kalmamak için 3-4 gibi uyanıyorum. Bu öğle uykusunuda yavaş yavaş azaltıyorum böyle böyle düzelecek inşallah :)

Kilo vermemde çünkü gerçekten uyku düzenininde çok ama çok önemi var farkındayım, tartıda bile sabah dahi tartılsam doğru çıkmayabiliyor

S Suskunhanim zıp yarışını Namaria dan rica etsek bize hakemlik yapar sanıyorum
Ballar S Suskunhanim
Hakem namaria olursa çarşı buralarda karışır
Zaten milletin kafası karıştı sporda beni walkta nikiyi siz zıpta namaria yı yeni başlayan zıpta nikiyi etiket yaparsakkk herkes ortaya karışık birbirini etiketler durur namariayı zıpzıp işine bence hiç sokmayalım kafalarda öyle kalmasın derim benim

Ay arada kaynatmışım yine yazmadı bu kız diyordum
Uyku problemi niye oldu acaba canım gün içinde çok mu çay kahve oluyor ? Birde yeşil çayda uyku açar onuda erken saatte içmek gerek

Ben de tartı kullanmadığım zaman limitleri aştığımı farkettiğimden beri kullanıyorum. Bence özellikle duraklama zamanlarında ölçerek yemek çok mantıklı.

Oluuur benden farketmez karışıklık olmasın direkt menüme eklerim

Ah evet sorma yaa illa bir sp ile şoklanacak vücut. Bana protein yarıyor başka türlü de gitmiyor

Yok yahu motivasyonum falan gitmedi bu aralar çok yoruldum sadece Regl de üstüne geldi. Bugün walk challenge vardı değil mi? Neyse şimdi kaç adım yürüdüğümü yazmayayım hahaha

Ay arada kaynatmışım yine yazmadı bu kız diyordum
Uyku problemi niye oldu acaba canım gün içinde çok mu çay kahve oluyor ? Birde yeşil çayda uyku açar onuda erken saatte içmek gerek
Şimdi menümü yazayım diye girmiştim ki mesajını gördüm canım. Benim uyku problemim uzun zamandır var canım biraz düzene girer gibi olmuştu ama yine gitti. Kahve herzaman içmiyorum çayı da hep sabah içiyorum . En kötüsü de uykusuz kalınca migrenim atağa geçiyor.
Yarın afyon a yola çıkıcam bugün hem temizlik hem yemek işlerini hallettim. Bide çamaşırlarla valizi de hallettim. Belim çok fena ağrıdı yorulmuşum kaptanım

İyi akşamlar
10.00
1yumurta
3dilim sucuk
Yarım dilim tb ekmek
15.00
1fincan yeşil çay
18.00
Yarım porsiyon kavurma
3yk pilav
2lt su
3000 adım
Cherry Mom
ummhnisa
Gözüm üstünde Naaaazz. Menüne ekleme olmazsa harika bu hafta bakalım ne kadar gidecek kilocuklardan

Tamamdır kaptan
Süpersin canım,yürüyüş sonrası olmasa daha çok yapardın eminim

Kuzu istanbulu coook ozledim 5 senem gecti heryerini gezerik
Oyy oy sallayalım istanbulu.
Gezmenin g sini duyunca içim kıpır kıpır oluyor. Cuma bazı ihtiyaçlar için ikea ya gideceğiz. Nasıl hasret kaldıysam gezmeye Bi heyecan yaptım eşim dalga geçiyor Düğüne gidiyormuş gibi plan yapıyorum
Çok doğru canım. Kiloda büyük etkisi var. Çok güzel yapmışsın yavaş yavaş düzeni değiştirmekle. Çaktırmadan yola sokarsın sen o uykuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…