- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.621
Ayy S beden miNapim canim uyumadan gireyim bakayim dedim. Kosturmacayla geciyor gunler. Internetten bi kazak siparis etmistim s beden cok hos kazak ama bana olmadi. Onumuzdeki ay olur insallah :)
Ay di mi başaklar o konuda cok hassaslartertip düzen filan başak mısın acep
Canim cuma olmasina ragmen menun cok guzelmis o yarim kekle boregin fazlasini zaten sporla yakmissindirCuma menüsü böyle.
Spor ile ödemi atmaya çalışıyorum
2000 zıp 400 p
40 dk Leslie 120 puan
10000 adım 100 puan
Toplam 620 puan.Mesajlara bakmaya fırsatım yokortim kim bilmediğim için etiketliyemiyorum,fırsat olursa birazdan bakacağım
Bir de yarım dilim kek ile yarım sigara böreği yedim 7 gibisonra kendime kızım lesli yarım ve 1000 zıp daha
Cherry Mom Mehfam
Baktım baktım @nikinik
Cumartesi de süper gecmis ortim16 Ocak cumartesibunlar dışında detoks suyu ve bir sade soda var spor sonrası.
700 zıp 140 p
30 dkleie 90 p
8300 adım(spor ve zıp dışında, toplamda 12000) 83 puan toplam313
Cherry Mom @_reyyan Nikinik
Az spor ama bol su.galeta eskiden diyetteyken ben de cok yerdim hep masum gelirdiPazar menüsü. Ömrümde ilk kez iştahla galeta yedim iki tanesinde 44 Gr karbonhidrat varmış, gün içinde tükettiğime denk
Bugün kar topu vs derken bir de kitap tahlilim vardı spor yapamadımyarın telafi edebilirim umarım 7800 adimim vardı, 78 puan
İlk kez 3 lt su icebildim bin puan
Mehfam Cherry Mom Nikinik
Canim sporlarin yine cok iyi. Ikisi bir arada yerine sade kahveye 2 kasik sut koymayi dene hem daha lezzetli oluyor hem de ekstra sut tozu almamis olursun vücuduna. Kalorisi az gibi ama bana pek masum gelmiyor niyeyseYoğun bir gündüregl olsam bu kadar spor yapmazdım ama hala olamadım Filitre kahve sanırım tatlı krizlerimk önledi
Spora gelelim
1555 zıp 311 p
30 lesli 90 p
Adım 16000 -(1555+3445)= 11000 o da 110 puan
Genel toplam 511 puan
Nikinik
Cherry Mom
Mehfam
Harika bir menu dahaKızlar çocukları uyuturken uyuyakalmisim
Kahvaltı 10.50
(1 yumurtadan)Sucuklu dyumurta, 1dlm süzme peynir, tahin pekmez (2yk)1 dlm köy ekmeği
Ara az leblebi ve az kayısı kurusu
Aksam 2-3 yk tavuk sote,koca tabak salata el kadar etli ekmek
Çocukları uyutup ip atlayacaktimama yalan oldu. 7600 adım 76p
Cherry Mom Nikinik Mehfam
Ortim bugun birsey yememissin nerdeyse ama ben de az yedigim icin kizamiyorumBugün az yedim ama bundan sonra böyle yapıp süreci hizlandirma kararı aldım
4000 zıp im varTempus
Adimim var ama biraz daha olur diye yazmıyorum
800 puanCherry Mom Nikinik Mehfam
Sabir canim azcik sabir. Sen ne kilolar verdin.. kalanlarda gidecek elbetGene bu saate kaldimzaten tartiyi da camdan aşağı atmamak icin tutuyorum kendimi sinir katsayim artiyor ayni sayilari goruyorum sürekli
Yarin multi teyakkuzda olcam insallah hayirlisi
Annemler kayınvalidemler hep Afyon da canım. Şu evde okul işinden aşırı derece de sıkıldık. Biraz kafa dağıtmak şart olduDüzelir inşallah canım uyku herşeyin temeli çünkü
Afyon'da kim var ailen mi ? Ben artık rutin ev temizliğine ekstra bir iş daha eklesem belim ağrıyorşimdiden iyi yolculuklar canım
Evin içinde o kadar olduAllahim nasil bir patavatsizliktir buben neden ole hatrladim yada nerden cikardim bilmiyorum ama kedi anasinada olar
Ayniyiz canim ya senin kan grubun neydi
El insaff ya ben demedim mi size bizede acıyin okadr yurumeyin diye 13 bin nedir arkadas
S Suskunhanim canim espirik yapiyorum tebrik ederim
Ne siparişi canım
Fazladan 40 puan eder sen bilirsinKesin unuturum ama tmm diyim
Ay ay ay teşekkür ederimCanim cuma olmasina ragmen menun cok guzelmis o yarim kekle boregin fazlasini zaten sporla yakmissindir
Cumartesi de süper gecmis ortim
Az spor ama bol su.galeta eskiden diyetteyken ben de cok yerdim hep masum gelirdi
Canim sporlarin yine cok iyi. Ikisi bir arada yerine sade kahveye 2 kasik sut koymayi dene hem daha lezzetli oluyor hem de ekstra sut tozu almamis olursun vücuduna. Kalorisi az gibi ama bana pek masum gelmiyor niyeyse
Bu arada regl oldun mu ortim benim de gecikti hala gozum yollarda
Harika bir menu daha
Ortim bugun birsey yememissin nerdeyse ama ben de az yedigim icin kizamiyorumben dr senin gibi sureci hizlandirma taraftariyim. Biran once verelim korumaya gecelim insallah.
Canim genel olarak menulerin de sporlarin da cok guzel cuma gunu mukafatini alacagina eminim
ORTIME OZEL HAFTALIK ANALIZ
Yine bir şey yemeyip içtiğin güzel bir menüCarsamba
10.30
Yulafli peynirli omlet
Ara
Kirazsapi cayi
Kayisili form
2 kasik sutle kahve
1 bardak ayran
19.00
1 tabak pirasa yemegi
1 firinda tavuk baget
1 bardak ayran
Su 2 miydi 2.5 muydu sise sayisini unutmusum
Cherry Mom Mehfam S Suskunhanim
Bu hafta biraz kötü geçmiş, haftaya full tik yapcam burayı
Menülerimi de seninkine benzetsem tam güzel olacak20 Ocak çarşamba
Sabah 09:30
1,5 dilim uno tam buğday
Zeytin peynir
Yumurta
Nane dereotu
ara
Yarım ayva
1 elma
1 avuç çiğ fıstık
Akşam 18:00
1 çipura ( fırında sebzeli)
Salata
2 dilim ekmek
Ara
Yarım muz
1 elma
2,5 lt su
Adımlar Nikinikte
Cherry Mom Mehfam birsevgi
Anladim canim görünce de sasirmistim zaten
Ortim gunaydinOoooo ne muhabbetler dönmüş kızlar ben dün erkenden uyuyakalmışımgünaydınlarınız olsun aman bugün son gün ekstra dikkat edelim Monica_ ne durumdasın ortim tartıldın mı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?