Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napim canim uyumadan gireyim bakayim dedim. Kosturmacayla geciyor gunler. Internetten bi kazak siparis etmistim s beden cok hos kazak ama bana olmadi. Onumuzdeki ay olur insallah :)
Ayy S beden mi ahh ben ne zaman giyinicem S beden acaba ama kendimi bildim bileli omuzlarim geniz oldugu icin hep 1 beden byuk giyerdim bide uzerime yapisan hic bisey sevmezdim sanirim ondanda oyuzden hic S beden gyinmemisimdir

Gene bu saate kaldim zaten tartiyi da camdan aşağı atmamak icin tutuyorum kendimi sinir katsayim artiyor ayni sayilari goruyorum sürekli
Yarin multi teyakkuzda olcam insallah hayirlisi

Canim cuma olmasina ragmen menun cok guzelmis o yarim kekle boregin fazlasini zaten sporla yakmissindir
Cumartesi de süper gecmis ortim
Az spor ama bol su.galeta eskiden diyetteyken ben de cok yerdim hep masum gelirdi
Canim sporlarin yine cok iyi. Ikisi bir arada yerine sade kahveye 2 kasik sut koymayi dene hem daha lezzetli oluyor hem de ekstra sut tozu almamis olursun vücuduna. Kalorisi az gibi ama bana pek masum gelmiyor niyeyse
Bu arada regl oldun mu ortim benim de gecikti hala gozum yollarda
Harika bir menu daha
Bugün az yedim ama bundan sonra böyle yapıp süreci hizlandirma kararı aldım
4000 zıp im var Tempus
Adimim var ama biraz daha olur diye yazmıyorum
800 puan Cherry Mom Nikinik Mehfam
Ortim bugun birsey yememissin nerdeyse ama ben de az yedigim icin kizamiyorum ben dr senin gibi sureci hizlandirma taraftariyim. Biran once verelim korumaya gecelim insallah.

Canim genel olarak menulerin de sporlarin da cok guzel cuma gunu mukafatini alacagina eminim

ORTIME OZEL HAFTALIK ANALIZ

Gene bu saate kaldim zaten tartiyi da camdan aşağı atmamak icin tutuyorum kendimi sinir katsayim artiyor ayni sayilari goruyorum sürekli
Yarin multi teyakkuzda olcam insallah hayirlisi
Sabir canim azcik sabir. Sen ne kilolar verdin.. kalanlarda gidecek elbet

Düzelir inşallah canım uyku herşeyin temeli çünkü
Afyon'da kim var ailen mi ? Ben artık rutin ev temizliğine ekstra bir iş daha eklesem belim ağrıyor şimdiden iyi yolculuklar canım
Annemler kayınvalidemler hep Afyon da canım. Şu evde okul işinden aşırı derece de sıkıldık. Biraz kafa dağıtmak şart oldu

Evin içinde o kadar oldu
Ben yuruyusden sonra bayilmisim resmen bugun baska hic bisey yapamadim cocuklari uyuttum siparislerimi tamamlamam lazim oyuzden bugunluk bu kadar yarina insallah
M miraysu_ ortim senin sesin cikmadi napiosun bakim
Ne siparişi canım
Kesin unuturum ama tmm diyim
Fazladan 40 puan eder sen bilirsin
Ay ay ay teşekkür ederim o kek dışında çiş yok zaten, önümden ne colikolatalar ne kekler gelip geçti ama yemedim hatta dün kadayıf ve baklavaya bile elim gitmedi spor iştahı kapatıyor sanırımçok çok teşekkür ederim

Nikinik ikisi bir arada da evde olsa içmem zaten de kızımı almaya gittiğimde bakicinin ikramiydi
Ben Türk kahvesi severim balpamuk tan sonra filitreye alıştım bir dehele dün akşam öyle kahve istedi ki canim ama tuttum kendimi
Bu arada regl oldum nihayet salı günü

Menülerimi de seninkine benzetsem tam güzel olacak

Anladim canim görünce de sasirmistim zaten
Gozun aydin.Ben hala olamadim

Ooooo ne muhabbetler dönmüş kızlar ben dün erkenden uyuyakalmışımgünaydınlarınız olsun aman bugün son gün ekstra dikkat edelim Monica_ ne durumdasın ortim tartıldın mı bugün
Ortim gunaydin ️ Tartildim sonuc insallah iyi olacak yarin
Bugun daha da dikkat edelim hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…