Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canim. Senin sesini duydu galiba dun gece cok kotu degildi

Canım abarttığım kısmı ayrıntısıyla yazamadım zaten menüme. Akşam yemeğinden sonra çayla birlikte şunu mu istiyorum bunu mu derken baya saçmaladım, o kısmı utandım yazamadım zaten.

canım güzel eğlenceli şeyler izle bu ara masumlar apt falan iyice depresif moda girersin dün yazmıştın. negatiften uzak durmak insana çok iyi geliyor
ay bana masumlar apartmanı komik geliyor ama.
15-20 yıldır ilk defa dizi takip ediyorum. Tek sorun çoooook uzun olması. 4 e bölüp izlemek lazım aslında.

Beni al kaptancim, tam motivasyonla geliyorum

olsun canım sen gene de farklı dizi alternatiflerine yönel bence :)
sitcom tarzi yabancı diziler var çok komik oluyor

valla canım menuler sporlar iyi ama cok bi fark göremiyorum tartıda canım sıkılıyor olsun devam
Cok guzel gidiyorsun canim. Az mi 1 ayda 5 kilo vermissin. Aeada az arasa cok gidecek. Arada hic gitmeyecek ne yapslim. Bir ayda slmadikki bu kilolari. Mesela ben 8 ayda aldim hamilelikte

olsun canım sen gene de farklı dizi alternatiflerine yönel bence :)
sitcom tarzi yabancı diziler var çok komik oluyor
Aynen canım, ben de öneriyorum o yabancı sitcomları depresif takılan arkadaşlarıma. Onlara başlayınca çok kısa sürede bitirmiştim ağır depresyon dönemlerinde ve çok iyi gelmişti. bu kadar uzun süre sonra ilk defa bir türk dizisine dönüş yaptık
izlemezsek de eşim depresyona girer, haftalık tek aktivitesi garibimin.
teşekkür ederim canım ama önerin için

bir de kitaplara sardım bu ara, senin sevdiğin yazarlar vardı isimlerini unttum. Önereceğin bir kaç yazar var mı canım?

Cok guzel gidiyorsun canim. Az mi 1 ayda 5 kilo vermissin. Aeada az arasa cok gidecek. Arada hic gitmeyecek ne yapslim. Bir ayda slmadikki bu kilolari. Mesela ben 8 ayda aldim hamilelikte
gider canım hepsi dediğin gibi bi durup bi devam ediyor
Bol su yesil cay, form cay, gunduz yuruyus aksam cardio gun boyu protein agirlikli beslenme bu duble gucun onunde hic bir yağ ayakta duramaz
aynen ne dayanır bu listeye

Canim menulerin cok iyi gidiyor masallah az ya da cok sporunuda hic ihmal etmiyorsun tebrik ederim.
Alintiliyorum mesajlari okurken alintiladigimi unutuyorum yine sonrada cikti alintiladigim
Wuuwuu merakla bekliyorum. Bugun ben de sanki birraz olsa da incelme ve hafiflik hissettim , zor tuttum kendimi tartilmamak icin
Ben bu ara tartiyla bozdum kafayi her gun tartiliyorum az az da olsa hergun gidiyor cok şükür
Bol su yesil cay, form cay, gunduz yuruyus aksam cardio gun boyu protein agirlikli beslenme bu duble gucun onunde hic bir yağ ayakta duramaz
Vuhuuu kimse tutamaz o yaglari

canım su an moduna iyi gelecek seni iyi hissettirecek kitaplar mı okumak istiyorsun ne tarz istiyosun ona göre öneriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…