- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.441
Sagol canim. Senin sesini duydu galiba dun gece cok kotu degildiHiç öyle düşünme canım. Zaten kadınlar olarak ayın yarısında şişizben de bu hafta spor için çok zorluyorum kendimi. Pek yapasım yok. Ama ucunu bırakırsam yapasım hepten kaçacak biliyorum. Gayret edelim inşallah. Cuma göreceğimiz eksiye odaklanalım.
Oyy hem çok güzel hem çok zor zamanlar. İnşallah güzel bir uyku çekersiniz canım. İyi uykular kuzuya da sana da
Canım abarttığım kısmı ayrıntısıyla yazamadım zaten menüme. Akşam yemeğinden sonra çayla birlikte şunu mu istiyorum bunu mu derken baya saçmaladım, o kısmı utandım yazamadım zaten.canım öyle çok abartı bişey yok menünde neden moralini bozuyorsun hepimize ara ara psikolojik yeme dürtüsü geliyor hiç canını sıkma yavaş yavaş düzene sokacaksın eminim sen çok istikrarlısın
canım güzel eğlenceli şeyler izle bu ara masumlar apt falan iyice depresif moda girersin dün yazmıştın. negatiften uzak durmak insana çok iyi geliyor
Beni al kaptancim, tam motivasyonla geliyorum
olsun canım sen gene de farklı dizi alternatiflerine yönel bence :)Canım abarttığım kısmı ayrıntısıyla yazamafım zatrn menüme. Akşam yemeğinden sonra çayla birlikte şunu mu istiyorum bunu mu derken baya saçmaladım, o kısmı utandım yazamadım zaten.
ay bana masumlar apartmanı komik geliyor ama.
15-20 yıldır ilk defa dizi takip ediyorum. Tek sorun çoooook uzun olması. 4 e bölüp izlemek lazım aslında.
Kolay geldin canimGünaydın arkadaşlar
Yatılı misafirlerim geldi
Ders başlayacak şimdi
Akşama okumaya çalışırım
Wuuwuu merakla bekliyorum. Bugun ben de sanki birraz olsa da incelme ve hafiflik hissettim , zor tuttum kendimi tartilmamak icinKizzllarr bugun tarti beni cook sevindirdi cumaya buyuk bi surprizle geliyorum insallah
Cok guzel gidiyorsun canim. Az mi 1 ayda 5 kilo vermissin. Aeada az arasa cok gidecek. Arada hic gitmeyecek ne yapslim. Bir ayda slmadikki bu kilolari. Mesela ben 8 ayda aldim hamileliktevalla canım menuler sporlar iyi ama cok bi fark göremiyorum tartıda canım sıkılıyor olsun devam
Bol su yesil cay, form cay, gunduz yuruyus aksam cardio gun boyu protein agirlikli beslenmehadi bakalım inşallah plan nedir
Aynen canım, ben de öneriyorum o yabancı sitcomları depresif takılan arkadaşlarıma. Onlara başlayınca çok kısa sürede bitirmiştim ağır depresyon dönemlerinde ve çok iyi gelmişti. bu kadar uzun süre sonra ilk defa bir türk dizisine dönüş yaptıkolsun canım sen gene de farklı dizi alternatiflerine yönel bence :)
sitcom tarzi yabancı diziler var çok komik oluyor
gider canım hepsi dediğin gibi bi durup bi devam ediyorCok guzel gidiyorsun canim. Az mi 1 ayda 5 kilo vermissin. Aeada az arasa cok gidecek. Arada hic gitmeyecek ne yapslim. Bir ayda slmadikki bu kilolari. Mesela ben 8 ayda aldim hamilelikte
aynen ne dayanır bu listeyeBol su yesil cay, form cay, gunduz yuruyus aksam cardio gun boyu protein agirlikli beslenmebu duble gucun onunde hic bir yağ ayakta duramaz
Canim menulerin cok iyi gidiyor masallah az ya da cok sporunuda hic ihmal etmiyorsun tebrik ederim.Kızlar çocukları uyuturken uyuyakalmisim
Kahvaltı 10.50
(1 yumurtadan)Sucuklu dyumurta, 1dlm süzme peynir, tahin pekmez (2yk)1 dlm köy ekmeği
Ara az leblebi ve az kayısı kurusu
Aksam 2-3 yk tavuk sote,koca tabak salata el kadar etli ekmek
Çocukları uyutup ip atlayacaktimama yalan oldu. 7600 adım 76p
Cherry Mom Nikinik @_Reyyan
Ben bu ara tartiyla bozdum kafayiWuuwuu merakla bekliyorum. Bugun ben de sanki birraz olsa da incelme ve hafiflik hissettim , zor tuttum kendimi tartilmamak icin
Vuhuuu kimse tutamaz o yaglariBol su yesil cay, form cay, gunduz yuruyus aksam cardio gun boyu protein agirlikli beslenmebu duble gucun onunde hic bir yağ ayakta duramaz
canım su an moduna iyi gelecek seni iyi hissettirecek kitaplar mı okumak istiyorsun ne tarz istiyosun ona göre öneriyimAynen canım, ben de öneriyorum o yabancı sitcomları depresif takılan arkadaşlarıma. Onlara başlayınca çok kısa sürede bitirmiştim ağır depresyon dönemlerinde ve çok iyi gelmişti. bu kadar uzun süre sonra ilk defa bir türk dizisine dönüş yaptık
izlemezsek de eşim depresyona girer, haftalık tek aktivitesi garibimin.
teşekkür ederim canım ama önerin için
bir de kitaplara sardım bu ara, senin sevdiğin yazarlar vardı isimlerini unttum. Önereceğin bir kaç yazar var mı canım?
Bu hafta inşallah canımBeni al kaptancim, tam motivasyonla geliyorum
Hey RockyyyyyBol su yesil cay, form cay, gunduz yuruyus aksam cardio gun boyu protein agirlikli beslenmebu duble gucun onunde hic bir yağ ayakta duramaz
Evet ya hala burdayim. Bakalim okul açılırsa dönüş kesin. Acilmazsa da burda baslayacagim artik yapacak bisey yok
Kantarla heEvet ya hala burdayim. Bakalim okul açılırsa dönüş kesin. Acilmazsa da burda baslayacagim artik yapacak bisey yok
Donmeyide hic istemiyorum aslinda tek derdim kilo. Donsemde yaza kadar zayiflarim yazin yine gelir alirim
Donmeyide hic istemiyorum aslinda tek derdim kilo. Donsemde yaza kadar zayiflarim yazin yine gelir alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?