- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.481
Almila valla 1 kilo aldım ama etlerim löp oldu gibi geliyor ya direk yağ oldu o 1 galibagiden tombiş olup geliyor bu nedir yaa
liste için miydi herşey
gider canım hepsi dediğin gibi bi durup bi devam ediyor
aynen ne dayanır bu listeye
Canim menulerin cok iyi gidiyor masallah az ya da cok sporunuda hic ihmal etmiyorsun tebrik ederim.
Alintiliyorum mesajlari okurken alintiladigimi unutuyorumyine sonrada cikti alintiladigim
Ben bu ara tartiyla bozdum kafayiher gun tartiliyorum az az da olsa hergun gidiyor cok şükür
Vuhuuu kimse tutamaz o yaglari
Haydi kizlarrr koşun yürüyüse cıkıyoruzzzHey Rockyyyyy
Yemek koydum mutfagi topaladim bugun cok tembelim camasirlari katlayi evi supursem karHaydi kizlarrr koşun yürüyüse cıkıyoruzzz
Canim senden 10 dakika once ictim kahvemi birazdan yuruyuse cikiyorum haydi sende ortimmm ya leslie ya yuruyus spor yap cumaya sallicaz listeleriiiiBebegi anca yatirdim kizlar hadi bi kahve icelim en sadesinden
Canim isini bitir hemen kos yetis banaaa olmazzz spor yapmayani kaptanimizYemek koydum mutfagi topaladim bugun cok tembelim camasirlari katlayi evi supursem kar
Asıl listeye mi alt listeye mi canımCherry Mom şekoş kaptanım menü belirtmeden listeye devam etsem oluyor muydu
Siz spor yapın çaylar kahveler bendenDısarısı fena soguk ama aklıma koydum hazırlanıp cıkıyorum dısarıgelince kim bana sütlü kahve yapmak ister en sicagindan neseee cok cene yaptim ben kacar kızlarrr
Ooh harika ben de gidiyorum o zamanSiz spor yapın çaylar kahveler benden:))
Iyi yuruyuslerDısarısı fena soguk ama aklıma koydum hazırlanıp cıkıyorum dısarıgelince kim bana sütlü kahve yapmak ister en sicagindan neseee cok cene yaptim ben kacar kızlarrr
Aysunum bi kilodan bişey olmaz :) verir gidersin balım ne zaman dönmeyi düşünüyosunAlmila valla 1 kilo aldım ama etlerim löp oldu gibi geliyor ya direk yağ oldu o 1 galiba
sağol balım bu ara biraz durdu ama gidecek gene inşallah
İsteydim balim yeni geldim eve ben el mahkum leslie yapcamHaydi kizlarrr koşun yürüyüse cıkıyoruzzz
Ahh ne iyi gelmistirrrIyi yuruyuslerben de disardayim. Bugun masaja gittim her tarafim feba agriyordu emzirmekten dogumdan...
Isten gelip leslie yapan anne candirİsteydim balim yeni geldim eve ben el mahkum leslie yapcam
İsten gelip leslie yapan kedi annesi de can midirIsten gelip leslie yapan anne candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?