Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın gamzecim
Tekrar yazsana menülerini faln çok hızlı çıktın ben sadece genel yarışma listesinde izne ayıralım dedim takımda ol demiştim 👀
Menü yaz Challengelara katıl ortaklara katıl aynı şeyleri yine yapabilirsin canım kilonu korumuş olursun yoksa hızla geri gelme ihtimali var 🙈
aaa bende tamamen çıktım sandım o yuzden hiç birşey yapmadım :KK61: tamamdır o zaman burdayım :KK36:

aaa bende tamamen çıktım sandım o yuzden hiç birşey yapmadım :KK61: tamamdır o zaman burdayım :KK36:
Yo canım eskisi gibi herşeyde varsın fark sadece diğer takımlardaki kızlarla yarışmıyorsun ekip içindeki herşeyi yapabilirsin :) sadece eskisi gibi zorunluluk artık yok + geldiğinde takım listsini etkilemeyecek vs

canım su an moduna iyi gelecek seni iyi hissettirecek kitaplar mı okumak istiyorsun ne tarz istiyosun ona göre öneriyim :KK19:
Yok canım benim modumdan bağımsız, kitap ve yazar önerisi. Aklına ilk gelenler olur canım, seni de yoruyorum. Bana video öner bana kitap öner filan😁

Yok canım benim modumdan bağımsız, kitap ve yazar önerisi. Aklına ilk gelenler olur canım, seni de yoruyorum. Bana video öner bana kitap öner filan😁
ay yok canım ne yorulması aşkolsun çok severim kitap film dizi konuşmayı zaten :KK68:
benim en sevdiğim yazar J.R.R Tolkien ve Jack London canım yüzüklerin efendisi zaten all time fav. kitabım
Jack london da Vahşetin cağrısı, Beyaz diş, Martin eden harika ötesi kitaplar
ucuk kacık bi yazar Tom Robbins'i de severim Parfumun Dansı en sevdiğim kitaplardandır :KK200:
Fantastik kurgu da Ejderha Bakıcısı son dönemlerde okuyup çok etkilendiğim bi kitap oldu canım :KK19:
Dostoyevski kumarbaz en sevdiğim kitabı bir de Stefan Zweig Satranç çok iyi kitaptı canım
ama bu benim zevklerime göre kuzum herkesin ilgi alanı farklı o yüzden benim sevdiğimi sen sevmeyebilirsin
Türk Klasiklerinden mesela hiç hazetmedim 9. Hariciye Koğusu, Kürk Mantolu Madonna Çalıkusu hepsini okudum ama sevemedim.
zevk meselesi canım :KK200:

ay yok canım ne yorulması aşkolsun çok severim kitap film dizi konuşmayı zaten :KK68:
benim en sevdiğim yazar J.R.R Tolkien ve Jack London canım yüzüklerin efendisi zaten all time fav. kitabım
Jack london da Vahşetin cağrısı, Beyaz diş, Martin eden harika ötesi kitaplar
ucuk kacık bi yazar Tom Robbins'i de severim Parfumun Dansı en sevdiğim kitaplardandır :KK200:
Fantastik kurgu da Ejderha Bakıcısı son dönemlerde okuyup çok etkilendiğim bi kitap oldu canım :KK19:
Dostoyevski kumarbaz en sevdiğim kitabı bir de Stefan Zweig Satranç çok iyi kitaptı canım
ama bu benim zevklerime göre kuzum herkesin ilgi alanı farklı o yüzden benim sevdiğimi sen sevmeyebilirsin
Türk Klasiklerinden mesela hiç hazetmedim 9. Hariciye Koğusu, Kürk Mantolu Madonna Çalıkusu hepsini okudum ama sevemedim.
zevk meselesi canım :KK200:
Çok teşekkür ederim canım, temin edebildiklerini okuyacağım en kısa zamanda. Kürk mantolu madonnayı geçen hafta okudum sevdim baya😄😄

Çok teşekkür ederim canım, temin edebildiklerini okuyacağım en kısa zamanda. Kürk mantolu madonnayı geçen hafta okudum sevdim baya😄😄
canim dedigim gibi degisebiliyor zevkler 🤭🙃
Dostoyevskini mesela Suc ve Ceza artik sikintidan kendimi zorlayarak bitirdim ama Kumarbaz cok kisinin favorisi degildir inanilmaz etkilendim canim oluyor boyle farkliliklar 🥰

canim dedigim gibi degisebiliyor zevkler 🤭🙃
Dostoyevskini mesela Suc ve Ceza artik sikintidan kendimi zorlayarak bitirdim ama Kumarbaz cok kisinin favorisi degildir inanilmaz etkilendim canim oluyor boyle farkliliklar 🥰
Canım ben herhalukarda severim tüm kitapları 😁 zaten her telden çalan biriyim ama önerdiklerin de ayrıca değerli🤗

Ben 2 dk önce arabesk şarkı eşliğinde kedere boğulup 2 dk sonra soprano da kendimi kaybedebilirim😂😂😂
Bu yüzden kimse benim zevkimi sorgulayaghkdjgsjkskns:KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet miskinlikleri atalım kızlar haydiiiiii hareketlendikce canlanacağız :KK71: beni soracak olursanız bende işte küvet falan ovdum :KK53: ata sporu :confused:
Küvete kadar okuyunca devamında küvet sefası yaptım diye okudum beynimden, sonra bi baktım ovdum yazıyomuş 😁

Canım ben herhalukarda severim tüm kitapları 😁 zaten her telden çalan biriyim ama önerdiklerin de ayrıca değerli🤗

Ben 2 dk önce arabesk şarkı eşliğinde kedere boğulup 2 dk sonra soprano da kendimi kaybedebilirim😂😂😂
Bu yüzden kimse benim zevkimi sorgulayaghkdjgsjkskns:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahahah ben de muzikte özellikle her telden giderim canim arap şükrü ayrilacagimdan sonra alternatif yabancilar falan 😂😂

Back
X