Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç öyle düşünme canım. Zaten kadınlar olarak ayın yarısında şişiz😂 ben de bu hafta spor için çok zorluyorum kendimi. Pek yapasım yok. Ama ucunu bırakırsam yapasım hepten kaçacak biliyorum. Gayret edelim inşallah. Cuma göreceğimiz eksiye odaklanalım. 💞💞

Oyy hem çok güzel hem çok zor zamanlar. İnşallah güzel bir uyku çekersiniz canım. İyi uykular kuzuya da sana da 💞💞
Sagol canim. Senin sesini duydu galiba dun gece cok kotu degildi 😉

canım öyle çok abartı bişey yok menünde neden moralini bozuyorsun hepimize ara ara psikolojik yeme dürtüsü geliyor hiç canını sıkma yavaş yavaş düzene sokacaksın eminim sen çok istikrarlısın :KK68:
Canım abarttığım kısmı ayrıntısıyla yazamadım zaten menüme. Akşam yemeğinden sonra çayla birlikte şunu mu istiyorum bunu mu derken baya saçmaladım, o kısmı utandım yazamadım zaten.

canım güzel eğlenceli şeyler izle bu ara masumlar apt falan iyice depresif moda girersin dün yazmıştın. negatiften uzak durmak insana çok iyi geliyor :KK19:
😂😂 ay bana masumlar apartmanı komik geliyor ama.
15-20 yıldır ilk defa dizi takip ediyorum. Tek sorun çoooook uzun olması. 4 e bölüp izlemek lazım aslında.

@Tempus 1 Nisan :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Hayırlı olsun tatlım herkese bu süreçte kilo verme aşkı gelir senin ki gitti mi :KK57::KK70:
Tövbe estağfurullah listeye alcam dediğim kendine gelemiyor @balpamuk liste öncesi bomba gibiydi şimdi nazara geldi seni listeye alcam dedim motivasyon gitti diyorsun :skandal:
Anlaşılan sizin :sopa: zamanınız gelmiş 🤣
Beni al kaptancim, tam motivasyonla geliyorum 😁

Canım abarttığım kısmı ayrıntısıyla yazamafım zatrn menüme. Akşam yemeğinden sonra çayla birlikte şunu mu istiyorum bunu mu derken baya saçmaladım, o kısmı utandım yazamadım zaten.

😂😂 ay bana masumlar apartmanı komik geliyor ama.
15-20 yıldır ilk defa dizi takip ediyorum. Tek sorun çoooook uzun olması. 4 e bölüp izlemek lazım aslında.
olsun canım sen gene de farklı dizi alternatiflerine yönel bence :)
sitcom tarzi yabancı diziler var çok komik oluyor :KK68:

valla canım menuler sporlar iyi ama cok bi fark göremiyorum tartıda canım sıkılıyor olsun devam :bicak:
Cok guzel gidiyorsun canim. Az mi 1 ayda 5 kilo vermissin. Aeada az arasa cok gidecek. Arada hic gitmeyecek ne yapslim. Bir ayda slmadikki bu kilolari. Mesela ben 8 ayda aldim hamilelikte 😁

olsun canım sen gene de farklı dizi alternatiflerine yönel bence :)
sitcom tarzi yabancı diziler var çok komik oluyor :KK68:
Aynen canım, ben de öneriyorum o yabancı sitcomları depresif takılan arkadaşlarıma. Onlara başlayınca çok kısa sürede bitirmiştim ağır depresyon dönemlerinde ve çok iyi gelmişti. bu kadar uzun süre sonra ilk defa bir türk dizisine dönüş yaptık😁
izlemezsek de eşim depresyona girer, haftalık tek aktivitesi garibimin.
teşekkür ederim canım ama önerin için 😍😍😍

bir de kitaplara sardım bu ara, senin sevdiğin yazarlar vardı isimlerini unttum. Önereceğin bir kaç yazar var mı canım?

Cok guzel gidiyorsun canim. Az mi 1 ayda 5 kilo vermissin. Aeada az arasa cok gidecek. Arada hic gitmeyecek ne yapslim. Bir ayda slmadikki bu kilolari. Mesela ben 8 ayda aldim hamilelikte 😁
gider canım hepsi dediğin gibi bi durup bi devam ediyor :KK51:
Bol su yesil cay, form cay, gunduz yuruyus aksam cardio gun boyu protein agirlikli beslenme🤭 bu duble gucun onunde hic bir yağ ayakta duramaz😂😂
aynen ne dayanır bu listeye :D

Kızlar çocukları uyuturken uyuyakalmisim😭😭
Kahvaltı 10.50
(1 yumurtadan)Sucuklu dyumurta, 1dlm süzme peynir, tahin pekmez (2yk)1 dlm köy ekmeği

Ara az leblebi ve az kayısı kurusu

Aksam 2-3 yk tavuk sote,koca tabak salata el kadar etli ekmek

Çocukları uyutup ip atlayacaktimama yalan oldu. 7600 adım 76p
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik @_Reyyan
Canim menulerin cok iyi gidiyor masallah az ya da cok sporunuda hic ihmal etmiyorsun tebrik ederim.
Alintiliyorum mesajlari okurken alintiladigimi unutuyorum 🤣 yine sonrada cikti alintiladigim 🙄
Wuuwuu merakla bekliyorum. Bugun ben de sanki birraz olsa da incelme ve hafiflik hissettim , zor tuttum kendimi tartilmamak icin 😁
Ben bu ara tartiyla bozdum kafayi 😂 her gun tartiliyorum az az da olsa hergun gidiyor cok şükür 😇
Bol su yesil cay, form cay, gunduz yuruyus aksam cardio gun boyu protein agirlikli beslenme🤭 bu duble gucun onunde hic bir yağ ayakta duramaz😂😂
Vuhuuu kimse tutamaz o yaglari 🤩🤩

Aynen canım, ben de öneriyorum o yabancı sitcomları depresif takılan arkadaşlarıma. Onlara başlayınca çok kısa sürede bitirmiştim ağır depresyon dönemlerinde ve çok iyi gelmişti. bu kadar uzun süre sonra ilk defa bir türk dizisine dönüş yaptık😁
izlemezsek de eşim depresyona girer, haftalık tek aktivitesi garibimin.
teşekkür ederim canım ama önerin için 😍😍😍

bir de kitaplara sardım bu ara, senin sevdiğin yazarlar vardı isimlerini unttum. Önereceğin bir kaç yazar var mı canım?
canım su an moduna iyi gelecek seni iyi hissettirecek kitaplar mı okumak istiyorsun ne tarz istiyosun ona göre öneriyim :KK19:

Back
X