- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.421
sağol canım beraber uygulayalım ne güzel olurKuzum çok güzel maşallah.
Senin yeni listeni önümüzdeki hafta ben de uygulayayım diyorum. Heves ettim
Okuyamadığım yerler var. Sorarım sana
merhaba canım ha şimdi yazarım dediğin anda gir sadece menu yazmaya gelme motivasyona çok katkısı var yazmanınMerhaba canım giremedim 2 gündür ya ha şimdi yazarım diye diye geceyi buldum hepşimdi menümü yazacağım
Süre olarak hiç hesaplamadım aslındaama ilk zamanlar 10 ar tane yapayım öyle arttırırım diyordum hep ama baktım 10 tane zorlamıyor 25e çıkarttım :) eskiden sıfır spor yapan biriydim önce bacak hareketleri ekledim bacaklarım acayip ağrıdı hiç yapmadığım için baktım ağrısı geçti hemen yenilerini eklemeye başladım :) niyetim inşallah adım adım buna bi de yürüyüş eklemek
Ben 31 yaşında bekar üstü bekar biriyim :)) aslında nişanlı gibiyim ama şuan ayrıyız biraz problemlerle cebelleşiyoruz bir iki aya inşallah düzelecek :) belediyenin eğitim kurumunda yöneticiyim.
Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum sağlık sorunum olmadığı sürece çok önemsemedim. Ara ara diyet denemeleri olmuştu ama 70den aşağısını hiç göremedim galiba bir anda ilk hedefimi çok ileriye atınca ister istemez pes ediyorum bunca kilo nasıl verilecek olmaz ki diyerek birde insülin direnci ortaya çıkmaya başladı regl düzensizliği ile birlikte. Sanırım artık vücut isyan etmeye başladı
Yaaa paincimm sen ne tatlısın
Sinirlilik anlarında kendini yemeye değil başka şeye yönlendir öyle alıştır canım ben bunu yaptım şükür temizliğe başlıyoorum
Diyelim çocuğa kızdım hemen gidip lavaboya Çamaşır suyu hatır hutur ovv ovv ovv sinir gitsinyemek yesem daha kötü çünkü o an bir haz alıyor insan ama iki dakika sonra bu sefer onun için kendimi yiyorum nasıl iradesizsin şişman kalacaksın vs başlıyor kafamdaki sesler ... Bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim yaptıkça alışırsın
canım öyle çok abartı bişey yok menünde neden moralini bozuyorsun hepimize ara ara psikolojik yeme dürtüsü geliyor hiç canını sıkma yavaş yavaş düzene sokacaksın eminim sen çok istikrarlısınCherry Mom Cherry Mom ayyyy kaptanim uzgun ifade biraktin menume gulben gibi panikledim simdi.
Canim ben eski duzeni oturtamadim aksama kadr iyi gitsem aksam bozuluyo 1 gun iyi gitsem diger gun bozuluyor.
aslinda yemeyle alakali degil bir anda sebepsiz moral bozuklugu ve sinirlilik hali geliyor ve tam da o an sanki kendimi cezalandirmak icin yiyorum gibi hissediyorum.
Bunun uzerine gitmeye calisiyorum su son gunlerde umarim basaririm eskisi gibi.
Allah razı olsun canım inşallah :)Günaydın kızlar
Güzel bir challange günü olsun
Ya kim yazmıştı hatırlayamadım. Tahin pekmeze kakao karıştırma fikrini. İçine bir de fındık ceviz koydum oğlum bayıldı. Teşekkür ederim fikirden dolayı
Kuzum noldun. Niye sinirin bozuldu o kadar. Rutin işlerden mi
Ama o yolun sonu yok canım.Cherry Mom ne güzel tavsiyeler vermiş. Burdan uzak kalma. Gerçekten bir kontrol duygusu oluşturuyor burası. Elin yemeğe her gittiğinde verdiğin o muhteşem kiloları hatırla.
Canım rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah. Ne güzel başlamışsın spora. Yavaş yavaş arttırırsın. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de uzun zamandır 70 in altını görmemiştim. Ve bir dönem artık kabullen bu kiloyu diyordum kendime. Ama burda 68 i gördüm ve artık bırakmaya hiç niyetim yok. Olmaz diye bir şey yokmuş onu anladım. Gayretle devam et canım. Gidecek inşallah kilolar ve gittikçe daha mutlu olacaksın
Ne guzel canim, zaten vucudunu dinleyerek sporu artirmak en mantiklisi yoksa sakaiar olabiliyor. Ben de bikac kez oldu ve tekrar iyilesmeyi beklemek de can sıkıcı oluyor.
Sen en dogrusunu yaşıyorsun alıştıra alıştıra giderek.
memnun oldum canım, 70in altını hiç görmemiş olman 70lerde inatlaşan kilolarla biraz daha uğraşacağını gösterir ama pes etmeyerek 50lere kadar bile gidersin canım, sonuçta yağ bu eriyecek
ay kaptanım o senin tatlılığın.
Sinirlilik hali şu son 1 aydır olmaya başladı. Dış etkenlerle alakası olmuyor genelde. Mutlu mutlu kitap okurken, kahve içerken bile biranda gelebiliyor. Günlük bir kaç kez tekrarlıyor. Ve o an yemekten ziyade çocuklara bulaşmamaya çalışıyorum, yani çocukların yaptığı biolmuyor genelde o anlarda.
Ve inanır mısın kaptanım izindeyken bile kaçamaklardan filan hiç tat almıyordum zaten. Çikolataların cipslerin eskiden bana verdiği hissi aradım sanki bu izinde ama tatları eskisi gibi güzel de gelmiyor artık.
Sinirliyken temizliğe gömülme kabiliyetim olsa var ya dünyalar benim olur.
Canim cok iyi kilolar vermissin ufak bi duraklama donemine girmistir bozma moralini.bu menu degisikligi cok iyi gelecek bence sana.bu 2 haftaya 70lere merhaba dersinvalla canım menuler sporlar iyi ama cok bi fark göremiyorum tartıda canım sıkılıyor olsun devam
ayy inşallah canım Allah duysun sesini bakalım sabah güzel bi kahvaltıyla başladım inşallah etkisi olurCanim cok iyi kilolar vermissin ufak bi duraklama donemine girmistir bozma moralini.bu menu degisikligi cok iyi gelecek bence sana.bu 2 haftaya 70lere merhaba dersin
Yok canım rutin işlerden değil, şuan sebepsiz oluyor ama mutlaka vardır dolup taşan bişeyler ve ben farkında değilim sanırım.Kuzum noldun. Niye sinirin bozuldu o kadar. Rutin işlerden mi
Ama o yolun sonu yok canım.Cherry Mom ne güzel tavsiyeler vermiş. Burdan uzak kalma. Gerçekten bir kontrol duygusu oluşturuyor burası. Elin yemeğe her gittiğinde verdiğin o muhteşem kiloları hatırla.
canımmm menün süper çok sağlıklı sporun da şahane19 Ocak Salı
12.00:
1 haşlanmış yumurta, 3 küp peynir, 3 zeytin, 10 fındık, beyaz lahana, turp
Ara:
1 sütlü Türk kahvesi(200 ml sütle), 1 şekersiz mor buğday kurabiye(17 gr), 1 dilim armut
17.30:
2 kepçe etli Tarhana çorbası, 3 kaşık yoğurt, salata, 1 gün kurusu
Su:3lt
Spor: 48 dk leslie 72 puan
1 kupa zencefilli, limonlu yeşil çay
Namaria Cherry Mom Mehfam
Supermis bende ole yapicam bundan sonraKuzum niyetim 10 bin atmaktır ama dalmışım yürümeye güzergahı da değiştirdim bugün malum ceza da yedim yürü Ceylan yürü dedim 1.5 saat sürdü tatlım
Ya ilk defa bole dayanabildim nedense ama suyla karnimi sisirdim saldirmiyim diye oncesinde kahve cay fln ictimNe güzel eskisi gibi değilmişsin saldırmamışsın. Ben henüz evden çıkmadığım için hiç pasta börekle sınanmadım.görünce ne yaparım bilmiyorum
Kilo verenler normal duzeyde olursa olabilir de %4ler olursa o is yasayy inşallah canım Allah duysun sesini bakalım sabah güzel bi kahvaltıyla başladım inşallah etkisi olur
hadi bakalım cumaya tartını cok merak ediyorum ben de birincilik gelir mi bireyselde
ahaha ay gerçekten yaKilo verenler normal duzeyde olursa olabilir de %4ler olursa o is yas
hadi bakalım inşallah plan nedirGunaydinlarrrrben bugun yine sabitim ama yarina iyi bi eksiyle gelicem bugun guzel planlarim var
canım güzel eğlenceli şeyler izle bu ara masumlar apt falan iyice depresif moda girersin dün yazmıştın. negatiften uzak durmak insana çok iyi geliyorYok canım rutin işlerden değil, şuan sebepsiz oluyor ama mutlaka vardır dolup taşan bişeyler ve ben farkında değilim sanırım.
neyseki şuana kadar kazasız belasız atlattık o anları, eşime söylüyorum ve ona göre davranıyor çocuklarla kendi ilgileniyor filan, tek zarar verdiğim kendim oluyorum en azından.
ve cidden gram lezzet almıyorum zaten o an yediklerimden. Mesela diyelim kahve içiyorum yok diyorum bu değilmiş istediğim sonra sırasıyla tatlı tuzlu filan ve hiçbiri güzel gelmiyor en sonunda pes ediyorum.
ama emnis kaptanımın dediği gibi o an temizliğe girişebilsem mutlu sonla çıkacam belki o halden.
Supersin canim masallah15 bin adım yeterli mi kuzum
Cokonat yerine tabii nornal bir yemek ve salata olsa daha iyi olurdu. Ama kalori olarak cokonata ragmen cok degilSaat 12.30
1 kupa sade neskafe gold
Saat 15.30
1 adet çokonat kaçamağım
Saat 20.00
5 yk kıymalı karnıbahar yemeği
2 yk yoğurt
Spor 15 bin 436 adım içinden 50 puanlık cezamı alın lütfen
Su 2 lt
DeryaOnDiet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?