Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba canım giremedim 2 gündür ya ha şimdi yazarım diye diye geceyi buldum hep şimdi menümü yazacağım
merhaba canım ha şimdi yazarım dediğin anda gir sadece menu yazmaya gelme motivasyona çok katkısı var yazmanın
bir de menülerine ortin hawar ı etiketlersen daha iyi olur karşılıklı yorum yazıyoruz kendimizin görmediğini ortimiz görebiliyor canım

Ne guzel canim, zaten vucudunu dinleyerek sporu artirmak en mantiklisi yoksa sakaiar olabiliyor. Ben de bikac kez oldu ve tekrar iyilesmeyi beklemek de can sıkıcı oluyor.
Sen en dogrusunu yaşıyorsun alıştıra alıştıra giderek.

memnun oldum canım, 70in altını hiç görmemiş olman 70lerde inatlaşan kilolarla biraz daha uğraşacağını gösterir ama pes etmeyerek 50lere kadar bile gidersin canım, sonuçta yağ bu eriyecek

ay kaptanım o senin tatlılığın.
Sinirlilik hali şu son 1 aydır olmaya başladı. Dış etkenlerle alakası olmuyor genelde. Mutlu mutlu kitap okurken, kahve içerken bile biranda gelebiliyor. Günlük bir kaç kez tekrarlıyor. Ve o an yemekten ziyade çocuklara bulaşmamaya çalışıyorum, yani çocukların yaptığı biolmuyor genelde o anlarda.

Ve inanır mısın kaptanım izindeyken bile kaçamaklardan filan hiç tat almıyordum zaten. Çikolataların cipslerin eskiden bana verdiği hissi aradım sanki bu izinde ama tatları eskisi gibi güzel de gelmiyor artık.

Sinirliyken temizliğe gömülme kabiliyetim olsa var ya dünyalar benim olur.

canım öyle çok abartı bişey yok menünde neden moralini bozuyorsun hepimize ara ara psikolojik yeme dürtüsü geliyor hiç canını sıkma yavaş yavaş düzene sokacaksın eminim sen çok istikrarlısın

Allah razı olsun canım inşallah :)

Ahh inşallaaahhh 50lere kadar gider görürüm :)

valla canım menuler sporlar iyi ama cok bi fark göremiyorum tartıda canım sıkılıyor olsun devam
Canim cok iyi kilolar vermissin ufak bi duraklama donemine girmistir bozma moralini.bu menu degisikligi cok iyi gelecek bence sana.bu 2 haftaya 70lere merhaba dersin

Canim cok iyi kilolar vermissin ufak bi duraklama donemine girmistir bozma moralini.bu menu degisikligi cok iyi gelecek bence sana.bu 2 haftaya 70lere merhaba dersin
ayy inşallah canım Allah duysun sesini bakalım sabah güzel bi kahvaltıyla başladım inşallah etkisi olur
hadi bakalım cumaya tartını cok merak ediyorum ben de birincilik gelir mi bireyselde

Yok canım rutin işlerden değil, şuan sebepsiz oluyor ama mutlaka vardır dolup taşan bişeyler ve ben farkında değilim sanırım.
neyseki şuana kadar kazasız belasız atlattık o anları, eşime söylüyorum ve ona göre davranıyor çocuklarla kendi ilgileniyor filan, tek zarar verdiğim kendim oluyorum en azından.
ve cidden gram lezzet almıyorum zaten o an yediklerimden. Mesela diyelim kahve içiyorum yok diyorum bu değilmiş istediğim sonra sırasıyla tatlı tuzlu filan ve hiçbiri güzel gelmiyor en sonunda pes ediyorum.

ama emnis kaptanımın dediği gibi o an temizliğe girişebilsem mutlu sonla çıkacam belki o halden.

canımmm menün süper çok sağlıklı sporun da şahane
mor ekmek gitti mor kurabiye geldi
eleştirecek bişey bulamadım maşallah ortime

Kuzum niyetim 10 bin atmaktır ama dalmışım yürümeye güzergahı da değiştirdim bugün malum ceza da yedim yürü Ceylan yürü dedim 1.5 saat sürdü tatlım
Supermis bende ole yapicam bundan sonra
Ne güzel eskisi gibi değilmişsin saldırmamışsın. Ben henüz evden çıkmadığım için hiç pasta börekle sınanmadım.görünce ne yaparım bilmiyorum
Ya ilk defa bole dayanabildim nedense ama suyla karnimi sisirdim saldirmiyim diye oncesinde kahve cay fln ictim
Aslinda normal bildigin 1 dilim pasta koymustum tabagima sonra dedim ki sen bunu hakettinmi bi dusun daha yolun basindan bu kadar buyugunu haketmedin dedim hic yememktense aklimda kalicagina kendime kucuk yarim bi dilim alip diger kismini ikizime aktardim oda sasirdi hic beklemezdi de benden bole hareketler

ayy inşallah canım Allah duysun sesini bakalım sabah güzel bi kahvaltıyla başladım inşallah etkisi olur
hadi bakalım cumaya tartını cok merak ediyorum ben de birincilik gelir mi bireyselde
Kilo verenler normal duzeyde olursa olabilir de %4ler olursa o is yas

canım güzel eğlenceli şeyler izle bu ara masumlar apt falan iyice depresif moda girersin dün yazmıştın. negatiften uzak durmak insana çok iyi geliyor

Cokonat yerine tabii nornal bir yemek ve salata olsa daha iyi olurdu. Ama kalori olarak cokonata ragmen cok degil spor zaten sahane. Eksi 1 filan gelecek galiba senden ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…